Επισκευή πλυντηρίου ρούχων Καλαμάκι-Άλιμος

 

Επισκευή πλυντηρίου ρούχων Άλιμος Καλαμάκι

Επισκευή πλυντηρίου ρούχων Άλιμος Καλαμάκι .τηλ 6992340589.Service πλυντηρίων ρούχων στο Άλιμος Καλαμάκι από εξειδικευμένους τεχνικούς πλυντηρίων ρούχων για όλες τις βλάβες πλυντηρίου ρούχων.Είμαστε ειδικοί στο service πλυντηρίων ρούχων και πραγματοποιούμε επισκευές πλυντηρίου ρούχων στον Άλιμος Καλαμάκι πάνω από μια δεκαετία.Μπορούμε να επισκευάσουμε το πλυντήριο σας άμεσα λόγω παρακαταθήκης ανταλλακτικών που διαθέτουμε -Η επισκευή του πλυντηρίου ρούχων γίνετε στον χώρο σας τις περισσότερες φορές την ίδια μέρα που θα επικοινωνήσετε μαζί μας,

Επισκευή πλυντηρίου ρούχων Καλαμάκι-Άλιμος

Επισκευή πλυντηρίου ρούχων Άλιμος Καλαμάκι

Service πλυντηρίου ρούχων Άλιμος Καλαμάκι

Κάθε μοντέλο πλυντηρίου ρούχων παρουσιάζει διαφορετικά προβλήματα και βλάβες . Ωστόσο,λόγω της εμπειρίας μας που αποκτήσαμε μέσα από την επιμονή για την επίτευξη της επισκευής στο πλυντήριο ρούχων, έχουμε τελειοποίηση  την ποιότητα της επισκευής αυξάνοντας παράλληλα και την ταχύτητα του service πλυντηρίου ρούχων στο .Άλιμος ΚαλαμάκιΗ σωστή ενημέρωσή μας από εσάς για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το πλυντήριο ρούχων σας ,θα  βοηθήσει  στην γρήγορη αντιμετώπιση της βλάβης του πλυντηρίου σας, καθώς θα μας δώσετε την δυνατότητα να έχουμε μαζί μας στην επίσκεψη του service τα σωστά ανταλλακτικά.

Οι βλάβες εμφανίζονται με το πρόθεμα  e  ή με το πρόθεμα και αντιστοιχούν στις λέξεις error και faulse.Οι κωδικοί βλάβης δεν φανερώνουν ακριβώς το πρόβλημα του πλυντηρίου αλλά γενικά τον τομέα του πλυντηρίου ρούχων που υπάρχει το πρόβλημα.Για αυτό χωρίζονται σε πολλές υποκατηγορίες.

Στα παλαιότερα πλυντήρια η βλάβη εμφανίζεται στο καντράν χειρισμού του πλυντηρίου με έναν αριθμό  led που αναβοσβήνουν ανάλογα την βλάβη

Τεχνικός πλυντηρίου ρούχων Άλιμος Καλαμάκι

Η τεχνική κατάρτιση των τεχνικών μας είναι συνεχής για όλες τις μάρκες και μοντέλα πλυντηρίων ρούχων .Η αποτελεσματικότητα στην επισκευή της βλάβης προέρχεται επίσης από την  εμπειρία που αποκτήθηκε μέσα από τα πολλά χρόνια ενασχόλησης  στο αντικείμενο της επισκευής οικιακών συσκευών

Για την άμεση εξυπηρέτηση σας δώστε προσοχή στους κωδικούς βλάβης που βγάζει το πλυντήριο σας στην οθόνη και σε ποιά σημεία της πλύσης εμφανίζεται ο κωδικός βλάβης και ενημερώσετε τον τεχνικό.Δείξτε προσοχή για την ύπαρξη θορύβων στην λειτουργία του πλυντηρίου.θόρυβοι που επιμένουν αυξάνουν το μέγεθος της ζημιάς και του κόστους επισκευής.

Καλό είναι να βάζετε τις στροφές του στυψίματος όχι πάνω από τις 900 στροφές, πάνω από αυτό το όριο καταπονείται το πλυντήριο ρούχων.Μην πλένεται συνέχεια σε χαμηλές θερμοκρασίες γιατί τα απορρυπαντικά δεν διαλύονται και στο πλυντήριο επικάθεται ίζημα από το αδιάλυτο απορρυπαντικό,με αποτέλεσμα την ανάπτυξη βακτηρίων που προκαλεί δυσάρεστη μυρωδιά στα ρούχα.

Βλάβες πλυντηρίων ρούχων Άλιμος Καλαμάκι

Καθαρίζετε τακτικά  το φίλτρο του πλυντηρίου

Ένα φραγμένο φίλτρο περιορίζει την απόδοση του πλυντηρίου και μπορεί επίσης να οδηγήσει στην κακή αποστράγγιση.Το φίλτρο βρίσκεται μπροστά από  την αντλία ένα φίλτρο ακαθάριστο με μικροαντικείμενα και χνούδια  δημιουργεί ζημιά  στην αντλία του πλυντηρίου.

Πού είναι το φίλτρο σε ένα πλυντήριο;

Για να καθαρίσετε το φίλτρο του πλυντηρίου πρέπει πρώτα να ξέρετε πού βρίσκεται. Ο πιο γρήγορος τρόπος για να εντοπίσετε το φίλτρο στο μηχάνημά σας είναι να συμβουλευτείτε το εγχειρίδιο του κατασκευαστή. Εάν δεν έχετε πλέον το εγχειρίδιο του κατασκευαστή, εδώ είναι μερικά σημεία για να αναζητήσετε το φίλτρο:

 • Στο μπροστινό κάτω μέρος του πλυντηρίου πίσω από ένα κουμπωτό καπάκι
 • Ακολουθήστε  τον σωλήνα αποστράγγισης στο σημείο που ξεκινάει εκεί είναι η αντλία και το φίλτρο
 • Κάτω από το κάλυμμα του κεντρικού αναδευτήρα σας.

Εάν δεν το βρίσκετε. Είναι πιθανό το πλυντήριο σας να μην έχει καθόλου φίλτρο.

Πώς να καθαρίσετε το φίλτρο πλυντηρίου

Ένα μείγμα απορρυπαντικού, μικροαντικειμένων, μαλλιών και χνουδιού, μπορεί να φράξει ένα φίλτρο . Ένα φραγμένο φίλτρο περιορίζει την απόδοση του πλυντηρίου και μπορεί επίσης να οδηγήσει στην κακή αποστράγγιση.

Ο ταχύτερος τρόπος για να καθαρίσετε το φίλτρο σας είναι να το αφαιρέσετε από τη συσκευή και να το πλύνετε σε ζεστό νερό, απελευθερώνοντας το από τυχόν φράξιμο ή παγιδευμένα υπολείμματα. Εάν το φίλτρο δεν μπορεί να αφαιρεθεί, μην επιμείνετε θα σπάσει.Μπορεί να έχει πρόβλημα και η αντλία.Σε αυτές τις περιπτώσεις καλό είναι να καλέστε έναν τεχνικό.

Δεν ξεβιδώνει το φίλτρο του πλυντηρίου ρούχων.

 
Γνωστό είναι ότι το φίλτρο του πλυντηρίου ρούχων πρέπει να καθαρίζεται σε τακτά χρονικά διαστήματα γιατί μαζεύει όλα τα μικροαντικείμενα χνούδια και βρομιές που έχει το πλυντήριο ρούχων. Πολλές φορές όμως στην προσπάθεια να ξεβιδώθεί η τάπα του φίλτρου αντιμετωπίζουμε δυσκολία.Μπορεί να μην ξεβιδώνει γιατί έχουν χαλάσει οι βόλτες στην τάπα ή να έχουν χαλάσει οι βόλτες στο σώμα της αντλίας που βιδώνει η τάπα. Καθώς επίσης μπορεί να έχει πάρει μικροαντικείμενα τα οποία δεν αφήνουν την τάπα να ξεκλειδώσει. Τότε θα πρέπει να λύσουμε όλη την αντλία και το σύστημα αποχέτευσης του πλυντηρίου για να απελευθερώσουμε το φίλτρο.Τα αντικείμενα που συσσωρεύονται στο φίλτρο της αντλίας τις περισσότερες φορές καθιστούν τις αντλίες προβληματικές.
 

Ακολουθούν ορισμένες βλάβες πλυντηρίων ρούχων

 • Δεν  ξεκινάει το πρόγραμμα στο  πλυντήριο ρούχων Άλιμος Καλαμάκι

 • Δεν ζεσταίνει το νερό στο πλυντήριο ρούχων Άλιμος Καλαμάκι

 • Δεν γυρίζει ο κάδος στο πλυντήριο ρούχων Άλιμος Καλαμάκι

 • Δεν βγάζει τα νερά το πλυντήριο ρούχων Άλιμος Καλαμάκι

 • Δεν γεμίζει με νερό το πλυντήριο ρούχων Άλιμος Καλαμάκι

 • Κάνει θόρυβο το πλυντήριο ρούχων Άλιμος Καλαμάκι

 • Ρίχνει τον αντιηλεκτροπληξιακό ρελέ το πλυντήριο ρούχων Άλιμος Καλαμάκι

 • Δέν στίβει το πλυντήριο ρούχων Άλιμος Καλαμάκι

 • Δεν κλείνει καλά η πόρτα στο πλυντήριο ρούχων Άλιμος Καλαμάκι

 • Δεν σταθεροποιείται κουνιέται το πλυντήριο ρούχων Άλιμος Καλαμάκι

                                                                           

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

Επισκευή πλυντηρίου ρούχων WHILRPOOL Άλιμος Καλαμάκι

Επισκευή πλυντηρίου ρούχων ZANUSSI Άλιμος Καλαμάκι

Εμπιστευμένοι και εγκεκριμένοι από τους κορυφαίους κατασκευαστές του κόσμου, εδώ είναι μερικά από τα εμπορικά σήματα πλυντηρίων που επισκευάζουμε κάθε μέρα:

AEG BEKO BOSCH BRANDT CANDY HOOVER HOTPOINT-ARISTON LG ELEKTROLUX INDESIT  KORTING MORRIS PITSOS SAMSUNG SIEMENS WHILRPOOL ZANUSSI

 

 Δήμος  Αλίμου Καλαμακίου :

Το  Καλαμάκι Άλιμος είναι ένας δήμος στη Νότια Αθήνα, Ελλάδα. Δημιουργήθηκε το 1968 με δύο οικισμούς, την προαστιακή παραθαλάσσια πόλη Άλιμος Καλαμάκι και την ενδοχώρα των Τραχώνων. Ο Άλιμος είχε 41.720 κατοίκους στην απογραφή του 2011.

Το Alimos βρίσκεται στις ακτές του Σαρωνικού κόλπου, 8χλμ. Νότια του κέντρου της Αθήνας. Ο δήμος έχει έκταση 5.909 km2. [2] Το Ολυμπιακό Συγκρότημα του Ελληνικού, χτισμένο στο χώρο του πρώην Διεθνούς Αεροδρομίου του Ελληνικού για τους θερινούς Ολυμπιακούς του 2004, βρίσκεται νότια του Αλίμου. Η κατοικημένη περιοχή του Αλίμου είναι συνεχής με εκείνες των γειτονικών προαστίων Παλαιό Φάληρο, Άγιος Δημήτριος, Άλιμος Καλαμάκι, Αργυρούπολη και Ελληνικό. Ο Άλιμος διαθέτει μια μεγάλη μαρίνα και αρκετές παραλίες.

Οι κύριοι δρόμοι του Αλίμου είναι η Λεωφόρος Ποσειδώνος κατά μήκος της ακτής, η Λεωφόρος Καλαμακίου και η λεωφόρος Αλιμού. Ο πλησιέστερος σταθμός του μετρό βρίσκεται στο σταθμό του μετρό Αλίμου, στο ανατολικό τμήμα του δήμου. Το δυτικό παράκτιο τμήμα του δήμου συνδέεται με το κέντρο της Αθήνας με το Τραμ της Αθήνας.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ