Επισκευή service πλυντηρίων MORRIS |Τεχνικός πλυντηρίου ρούχων MORRIS|ΗΛΕΚΤΡΟΕΠΙΣΚΕΥΗ

Επισκευές πλυντηρίων MORRIS SERVICE 6992340589

Πίνακας Περιεχομένων

Αθήνα νότια προάστια

 

Επισκευή service πλυντηρίων MORRIS .Ειδικευόμαστε στις επισκευές πλυντηρίων ρούχων  MORRIS είτε πρόκειται για πλυντήριο εμπρόσθιας η πάνω φόρτωσης απλό ή εντοιχιζόμενο .Είμαστε πάνω από 15 χρόνια με εμπειρία στην υπηρεσία επισκευής πλυντηρίων της MORRIS στην Αθήνα. Αν χρειάζεστε επισκευή πλυντηρίου ρούχων MORRIS επικοινωνήστε με τους εμπειρογνώμονες της ΗΛΕΚΤΡΟΕΠΙΣΚΕΥΗΣ.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε υπηρεσίες αριστείας στους πελάτες. Γνωρίζουμε την αξία του χρόνου σας.Καλέστε μας και ο τεχνικός μας θα σας επισκεφτεί για την διάγνωση της βλάβης και την επισκευή του πλυντηρίου σας.

Ο τεχνικός έχει ποικιλία ανταλλακτικών για την άμεση εξυπηρετησή σας.Επισκευάζουμε όλα τα είδη ηλεκτρικών πλυντηρίων ρούχων MORRIS για  όλες τις βλάβες . Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας συμβουλεύουν για την καλύτερη χρήση του πλυντηρίου ρούχων MORRIS. Εξαρτήματα και γνήσια ανταλλακτικά της MORRIS .Τεχνική εξυπηρέτηση MORRIS  ΣΤΟ ΤΗΛ 6992340589 .

 

Επισκευή service βλαβών πλυντηρίων ρούχων Morris

Τεχνικός Morris

 

Για περισσότερη ενημέρωση πατήστε στους παρακάτω συνδέσμους

Για αυτές τις βλάβες και για οποιαδήποτε άλλη βλάβη μπορούμε να δώσουμε λύση στο πρόβλημα του πλυντηρίου ρούχων.

Επισκευή service πλυντηρίων MORRIS 6992340589

Τεχνικός πλυντηρίων MORRIS

Σέρβις πλυντηρίων MORRIS στον χώρο σας

‘Αμεση επισκευή αποκατάσταση βλαβών

ΤΗΛΕΦΩΝΟ SERVICE/ΣΕΡΒΙΣ 6992340589

Επισκευή service πλυντηρίων MORRIS

Επισκευή service πλυντηρίων MORRIS

 

Πώς να καθαρίσετε τις μυρωδιές και βρωμιές σε ένα πλυντήριο ρούχων

Χρήση ξιδιού και μαγειρικής σόδας

Για να το χρησιμοποιήσετε, αναμίξτε ½ φλιτζάνι μαγειρική σόδα και 1 λίτρο ξύδι, και ρυθμίστε τη θερμοκρασία του νερού στους 90ºC σε μεγάλο πρόγραμμα. Το ξίδι και η μαγειρική σόδα είναι ασφαλή στη χρήση επειδή είναι φυσικά. Είναι επίσης πολύ αποτελεσματικά στην απομάκρυνση του ασβεστίου καθώς και στην αποβολή μυρωδιών . Παρόλο που το ξίδι είναι οξικό οξύ, είναι μόνο μια ήπια μορφή οξέος και δεν θα εξοντώσει στη ρίζα τα βακτήρια. Εάν έχετε ένα εξαιρετικά βρώμικο πλυντήριο, χρησιμοποιήστε τα πιο ισχυρά συστατικά που συνιστώνται παρακάτω.

Αφαίρεση κολλώδους υπολείμματος στο πλυντήριο ρούχων

Εάν η συσσώρευση βρωμιάς σε ένα πλυντήριο ρούχων είναι κολλώδης σαν γλίτσα τότε χρησιμοποιήστε ένα φλιτζάνι ποτάσα. Ρυθμίστε τη θερμοκρασία του νερού στους 90ºC και επιλέξτε το μεγαλύτερο πρόγραμμα.Πάντα χωρίς ρούχα για όλους τους καθαρισμούς.

Χρήση κιτρικού οξέος για την αφαίρεση συσσώρευσης

Ανακατέψτε 1 φλιτζάνι κιτρικό οξύ και ½ φλιτζάνι μαγειρική σόδα. Επιλέξτε έναν μακρύ κύκλο πλύσης και ορίστε τη θερμοκρασία του νερού στους 90ºC. Το κιτρικό οξύ προέρχεται από εσπεριδοειδή και είναι ένας φυσικός και ισχυρός τρόπος για την απομάκρυνση του ασβεστίου, του σαπουνιού και της συσσώρευσης τους. Είναι πολύ ισχυρότερο οξύ από το ξίδι, οπότε λειτουργεί για μηχανήματα με πολλή συσσώρευση. Το κιτρικό οξύ μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί παράλληλα με μαγειρική σόδα για να βοηθήσει στην απομάκρυνση των οσμών.

Χρήση υπεροξειδίου του υδρογόνου για τον καθαρισμό ενός βρώμικου πλυντηρίου ρούχων

Το υπεροξείδιο του υδρογόνου(το γνωστό οξυζενέ που είναι αραιωμένο τρία τοίς εκατό) απομακρύνει το ασβέστιο, σκοτώνει τη μούχλα και είναι αντι-ιικό και αντιβακτηριακό. Μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε 1 λίτρο (1 λίτρο) υπεροξειδίου του υδρογόνου με νερό στους 90ºC σε έναν μακρύ κύκλο πλύσης. Είναι ασφαλέστερο από την  χλωρίνη, επειδή δεν αφήνει πίσω τοξικούς καπνούς και υπολείμματα. Είναι επίσης ασφαλές για το περιβάλλον, καθώς διασπάται σε οξυγόνο και νερό. Το μειονέκτημα του υπεροξειδίου του υδρογόνου είναι ότι χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να δουλέψει, οπότε θα πρέπει να το αφήσετε να μουλιάσει στο μηχάνημά σας για τουλάχιστον τρεις ώρες. Στα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης, ίσως χρειαστεί να το εκτελέσετε δύο φορές.

Σημείωση: Το υπεροξείδιο του υδρογόνου πωλείται ως αραιωμένο υγρό διάλυμα 3% και είναι ένα εξαιρετικό καθαριστικό παντού. Μπορεί να δείτε ότι πωλείται σε υψηλότερες συγκεντρώσεις, αλλά αυτά χρησιμοποιούνται από εμπορικά καθαριστικά και αραιώνονται για την παρασκευή μεγάλων ποσοτήτων διαλύματος καθαρισμού. Δεν το συνιστώ σε καμία περίπτωση να το κάνετε αυτό λόγω των κινδύνων ασφαλείας που ενέχουν κατά το χειρισμό λύσεων άνω του 3%. Το υπεροξείδιο του υδρογόνου πρέπει να χρησιμοποιείται εντός ενός έτους από το άνοιγμα και να αποθηκεύεται σε σκοτεινό μέρος, διαφορετικά θα χάσει την αποτελεσματικότητά του.

Χρησιμοποιώντας λευκαντικό χλωρίου για να αφαιρέσετε την οσμή

 Χρησιμοποιήστε 1 λίτρο χλωρίνης και ρυθμίστε τη μέγιστη θερμοκρασία νερού στους 40 ºC καθώς χάνει την αποτελεσματικότητά της σε υψηλές θερμοκρασίες.Πολλοί άνθρωποι επιθυμούν να χρησιμοποιούν χλωρίνη, αλλά δεν το συνιστούμε λόγω της τοξικότητάς των τοξικών αναθυμιάσεων της και του γεγονότος ότι δεν μπορεί να αναμειχθεί με άλλα προϊόντα. Παρόλο που είναι εξαιρετικό για την αφαίρεση μούχλας από ομαλές επιφάνειες όπως πλακάκια και γυαλί, δεν μπορεί να διεισδύσει σε πορώδεις επιφάνειες, όπως το πλαστικό εσωτερικό τύμπανο ή το εσωτερικό τύμπανο του πλυντηρίου σας.  Επίσης, δεν αφαιρεί το ασβέστιο.

 

Γιατί το πλυντήριο μου μυρίζει είναι βρώμικο και πώς μπορώ να το αποτρέψω;

  • Στο ελαστικό παρέμβυσμα της πόρτας (το καουτσούκ γύρω από την πόρτα που σχηματίζει τη σφράγιση) παγιδεύεται πολύ νερό, γεγονός που προάγει την ανάπτυξη μούχλας. Σκουπίστε το παρέμβυσμα ώστε να είναι στεγνό μετά από κάθε πλύσιμο.
  • Η μούχλα αναπτύσσεται σε μέρη με υγρασία, οπότε αφήστε την πόρτα του πλυντηρίου ανοιχτή μετά από κάθε πλύση.Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να στεγνώσει κυρίως το λάστιχο της πόρτας και κατά δεύτερον να αεριστεί το εσωτερικό του πλυντηρίου.
  • Το πλύσιμο με χαμηλές θερμοκρασίες είναι πρόβλημα όταν πρόκειται για μικρόβια και βακτήρια.Τα μικρόβια και βακτήρια αναπτύσσονται σε χαμηλές θερμοκρασίες και συσσωρεύονται στο μηχάνημά σας. Κάνετε τουλάχιστον ένα πλύσιμο το μήνα τουλάχιστον 60ºC, κατά προτίμηση 90ºC για να απολυμάνετε το μηχάνημά σας.
  • Η υπερβολική χρήση απορρυπαντικού μπορεί να προκαλέσει συσσώρευση μη διαλυμένου απορρυπαντικού στο κάδο του πλυντηρίου.Το μη διαλυμένο απορρυπαντικό αναπτύσσει μικρόβια και μυρωδιές.Οπότε μετρήστε προσεκτικά τη δόση σας ανάλογα με το μέγεθος του φορτίου σας και πόσο λερωμένο είναι.
  • Η χρήση υγρών απορρυπαντικών και μαλακτικού υφάσματος μπορεί να προκαλέσει κολλώδη, κηρώδη συσσώρευση στο εσωτερικό του τυμπάνου του πλυντηρίου σας. Αυτό το πρόβλημα επιδεινώνεται όταν πλένουμε σε χαμηλές θερμοκρασίες. Χρησιμοποιήστε απορρυπαντικά σε σκόνη αντί για υγρό και χρησιμοποιήστε μισό φλιτζάνι αποσταγμένο λευκό ξύδι στη θέση του μαλακτικού υφάσματος.
  • Όσοι έχουν σκληρό νερό πρέπει να αντιμετωπίσουν τόσο το ασβέστη όσο και το σαπούνι, που συσσωρεύονται σε επιφάνειες  και σωλήνες. Προσθέστε ένα προϊόν μαλακώματος νερού, σε κάθε πλύσιμο και ακολουθήστε τις οδηγίες δόσης απορρυπαντικού για σκληρό νερό.Στην Αθήνα και στα προάστια της δεν υπάρχει πρόβλημα σκληρού νερού.

Τι γίνεται αν επιμένουν τα προβλήματα;

Δυστυχώς, εάν η κατάσταση είναι κακή, μην περιμένετε να επιλυθεί το πρόβλημα την πρώτη φορά. Ίσως χρειαστεί να συνεχίσετε να το καθαρίζετε έως και έξι φορές πριν δείτε μια βελτίωση. Αν προτιμάτε, μπορείτε να αγοράσετε ένα εμπορικό προϊόν, το οποίο έχει σχεδιαστεί ειδικά για την απομάκρυνση της σκληρής συγκέντρωσης ασβεστίου και απορρυπαντικών.

Θυμηθείτε: Ο μόνος τρόπος για να αποτρέψετε το μηχάνημά σας να συσσωρευτεί με ασβέστη, σαπούνι, μούχλα και βακτήρια είναι να κάνετε τακτικά καθαρισμό συντήρησης!

Δεν ξεβιδώνει το φίλτρο του πλυντηρίου ρούχων.

Γνωστό είναι ότι το φίλτρο του πλυντηρίου ρούχων πρέπει να καθαρίζεται σε τακτά χρονικά διαστήματα γιατί μαζεύει όλα τα μικροαντικείμενα χνούδια και βρομιές που έχει το πλυντήριο ρούχων. Πολλές φορές όμως στην προσπάθεια να ξεβιδώθεί η τάπα του φίλτρου αντιμετωπίζουμε δυσκολία.Μπορεί να μην ξεβιδώνει γιατί έχουν χαλάσει οι βόλτες στην τάπα ή να έχουν χαλάσει οι βόλτες στο σώμα της αντλίας που βιδώνει η τάπα. Καθώς επίσης μπορεί να έχει πάρει μικροαντικείμενα τα οποία δεν αφήνουν την τάπα να ξεκλειδώσει. Τότε θα πρέπει να λύσουμε όλη την αντλία και το σύστημα αποχέτευσης του πλυντηρίου για να απελευθερώσουμε το φίλτρο.Τα αντικείμενα που συσσωρεύονται στο φίλτρο της αντλίας τις περισσότερες φορές καθιστούν τις αντλίες προβληματικές.

Επισκευή service πλυντηρίων MORRIS

 

Επεξήγηση προγραμμάτων πλυντηρίων ρούχων-υγεία

Το πλυντήριο σας έχει πολλές ρυθμίσεις στα προγράμματα.Πολλοί από εμάς εμμένουμε αυστηρά στη χρήση μόνο ενός ή δύο από αυτά. Εδώ είναι μερικά από τα κύρια προγράμματα πλυντηρίων που επεξηγούνται:

  • Λευκά – Αυτός ο κύκλος είναι ιδανικός για να διατηρήσετε  τα λευκά ρούχα φωτεινά. Τα ρούχα πλένονται συνήθως σε θερμοκρασίες περίπου 60 ° C – 90 ° C.
  • Πλύσιμο στο χέρι – Χρησιμοποιήστε αυτόν τον κύκλο για τυχόν ευαίσθητα ρούχα.
  • Γρήγορο πλύσιμο – Ιδανικό για λίγα ρούχα που δεν είναι πολύ λερωμένα. Αυτή η ρύθμιση πλένει ρούχα στο μισό του συνηθισμένου χρόνου. Μπορείτε να πλύνετε 2 κιλά ρούχα σε μόλις 15 λεπτά!
  • Προ-πλύση – Προσπαθείτε να απαλλαγείτε από ένα λεκέ; Χρησιμοποιήστε μια ρύθμιση προ-εμποτισμού με αφαίρεση λεκέδων πριν βάλετε πλύσιμο σε κανονικό κύκλο.
  • Αντί-αλλεργικό – Εσείς ή κάποιος στο σπίτι σας πάσχετε από έκζεμα ή αλλεργική ρινίτιδα; Αυτό το πρόγραμμα, είναι διαθέσιμο σε ορισμένα πλυντήρια.Μειώνει τον αριθμό των αλλεργιογόνων που μπορούν να εισέλθουν στο πλυντήριο. Εάν έχετε αλλεργία ή έκζεμα να πλένετε ρούχα ξεχωριστά από τους άλλους.Χρησιμοποιήστε ένα πρόγραμμα για ευαίσθητα  και πλύνετε τα καινούργια ρούχα πριν τα φορέσετε.Πρέπει να χρησιμοποιήσετε απορρυπαντικό η μαλακτικό εγκεκριμένα για άτομα με αλλεργία ή έκζεμα.Να πλένεται στους 70 βαθμούς κελσίου γιατί σε αυτές τις θερμοκρασίες σκοτώνονται τα βακτήρια και μύκητες.Να καθαρίζεται το πλυντήριο σας συχνά κάνοντας πλύσεις στους 90 βαθμούς κελσίου με ξύδι και σόδα.
  • Για να μην ζαρώνουν – Ιδανικό εάν δεν μπορείτε να κρεμάσετε το πλύσιμο σας αμέσως, αυτή η ρύθμιση μειώνει τις πτυχές στα ρούχα. Το λιγότερο σιδέρωμα είναι πάντα ένα μπόνους!
  • Μάλλινα – Πολύ καλό πρόγραμμα κατά τους χειμερινούς μήνες  θα το χρειαστείτε περισσότερο, αυτή η ρύθμιση σάς επιτρέπει να πλένετε τα πλεκτά σας με ελάχιστο κίνδυνο.

 

SERVICE MORRIS ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

 

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ MORRIS SERVICE ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Service επισκευή τεχνικοί πλυντηρίου ρούχων MORRIS  ηλεκτρικές συσκευές σε ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ και νότια προάστια: Άγιος Δημήτριος, Καλαμάκι,Άλιμος, Άγιος Νικόλαος, Άγιος Παντελεήμονας, Άγιος Σώστης, Ακαδημία Πλάτωνος, Αμπελόκηποι, Αναφιώτικα, Ταύρος,Βοτανικός, Άνω Πετράλωνα, Αττική, Αττικό Άλσος, Βοτανικός, Γηροκομείο, Γκύζη, Γούβα, Γουδί, Δεξαμενή, Ελληνορώσων, Εξάρχεια, Ερυθρός Σταυρός, Ευαγγελισμός, Ζάππειο, Θησείο, Θυμαράκια, Ιλίσια,Δάφνη, Κάτω Πετράλωνα, Κεραμεικός, Κλωναρίδου, Κολοκυνθού, Κολωνάκι, Κολωνός, Κουκάκι, Κυνοσάργους, Κυπριάδου,Αργυρούπολη,Βύρωνα, Λόφος Σκουζέ, Λυκαβηττός, Μακρυγιάννη, Μαράσλειος, Μεταξουργείο, Μετς, Μοναστηράκι, Μουσείο,Καρέα, Αμπελόκηποι, Νεάπολη Εξαρχείων, Νέος Κόσμος, Παγκράτι, Πανεπιστήμιο, Πεδίον Άρεως, Πλάκα, Πολύγωνο, Πολυτεχνείο,Καλλιθέα, Ρουφ, Σεπόλια, Σταθμός Λαρίσης, Άγιος Παύλος, Τέρμα Ιπποκράτους, Ζωγράφου,Υμηττός, Φιλοπάππου, Φιξ, Χίλτον, Ψυρρή,

Επισκευή service πλυντηρίου ρούχων MORRIS ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ τεχνίτες
Service πλυντηρίου ρούχων MORRIS επισκευή ηλεκτρικές συσκευές σε ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΖΩΓΡΑΦΟΥ : Άνω Ιλίσια, Γουδί, Ιλίσια

Επισκευή service πλυντηρίων ρούχων MORRIS ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΠΑΓΚΡΑΤΙ

Service επισκευή MORRIS πλυντήρια ρούχων σε ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ: Άνω καισαριανή, Νήαρ Ηστ,

Αθήνα-Νότια προάστια τεχνικοί  για βλάβες επισκευές πλυντηρίων ρούχων ,ολοι οι τύποι

Σέρβις  πλυντηρίου ρούχων MORRIS επισκευή τεχνικός σε ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΔΑΦΝΗ . Άνω Δάφνη, Χαραυγή,Service επισκευή σε ΒΥΡΩΝΑ: Ανάληψη, Ζωοδόχος Πηγή, Καρέας, Μεταμόρφωση, Νέα Ελβετία, Νέο Παγκράτι,

Service επισκευή  πλυντηρίου ρούχων MORRIS  τεχνικός σε ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ

Σέρβις επισκευές πλυντηρίου ρούχων σε MORRIS ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ :Άνοιξη, Ασύρματος, Εθνικής Αντιστάσεως, Ελιά, Κοψαχείλα, Μοναστήρι, Σαρωνικός, Σούλι, Τσουκάλι,

Service επισκευή τεχνικοί πλυντηρίου ρούχων MORRIS  ηλεκτρικές συσκευές σε ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: Άνω Νέα Σμύρνη,

Service επισκευή πλυντηρίων ρούχων σε MORRIS ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ: Αμφιθέα, Έδεμ,Κοψαχείλα,

Service επισκευή σε MORRIS πλυντήριο ρούχων ηλεκτρικές συσκευές ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Αγία Ελεούσα, Λόφος Σικελίας, Λόφος Φιλαρέτου, Τζιτζιφιές, Χαροκόπου, Χρυσάκη,

Service MORRIS  πλυντήριο ρούχων ηλεκτρικές συσκευές επισκευή σε ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΚΑΛΑΜΑΚΙ: Άγιος Παντελεήμονας, Αμπελάκια, Αναπήρων, Άνω Καλαμάκι, Εκτελωνιστών, Εφοριακών, Καλαμάκι, Κεφαλληνών, Κυθηρίων, Πανί, Τράχωνες

Service επισκευές πλυντηρίων ρούχων MORRIS σε ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΑΛΙΜΟ : Άγιος Παντελεήμονας, Αμπελάκια, Αναπήρων, Άνω Καλαμάκι, Εκτελωνιστών, Εφοριακών, Καλαμάκι, Κεφαλληνών, Κυθηρίων, Πανί, Τράχωνες,

Service πλυντηρίου ρούχων MORRIS ηλεκτρικές συσκευές επισκευή σε ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Αγία Μαρίνα, Άνω Ηλιούπολη, Αστυνομικά, Κάτω Ηλιούπολη, Λόφος Γερμανού, Πανόραμα,

Service επισκευή σε MORRIS ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΜΟΣΧΑΤΟ

Service επισκευή  πλυντηρίου ρούχων MORRIS σε ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: Νέα Αλεξάνδρεια, Τράχωνες,

Service  MORRIS πλυντήρια ρούχων ηλεκτρικές συσκευές επισκευή σε ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ: Αγία Παρασκευή, Άνω Ελληνικό, Σούρμενα

Επισκευή service πλυντηρίων MORRIS σε ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΤΑΥΡΟΣ

Επισκευή service πλυντηρίων ρούχων MORRIS washing machine ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ

Επισκευή service πλυντηρίων ρούχων MORRIS washing machine ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΕΞΑΡΧΕΙΑ
Service επισκευή πλυντηρίου ρούχων MORRIS washing machine ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ

 Service επισκευή πλυντήριο ρούχων MORRIS σε ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΓΚΥΖΗ :Φανερωμένη,

Σέρβις πλυντηρίου ρούχων επισκευές τεχνικοί  MORRIS ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ  σε ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΤΑΥΡΟ

Αθήνα τεχνικοί για κουζίνες κεραμικές εστίες,πλυντήρια πιατων ρούχων, βλάβες επισκευές,ανταλλακτικά

Επισκευή Service Σέρβις σε MORRIS πλυντηρίου ρούχων ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΥΜΗΤΤΟΣ τεχνικός, πλυντήρια ρούχων

Service επισκευή σε MORRIS  πλυντηρίου ρούχων ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΑΓΙΟ ΑΡΤΕΜΙΟ τεχνικοί κουζίνα πλυντήριο ψυγείο . Αγία Άννα, Άνω Πάτημα, Πάτημα, Πολύδροσο, Ριζάρειος,

Επισκευή service πλυντηρίου ρούχων MORRIS ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΚΟΥΚΑΚΙ τεχνικός πλυντηρίων ρούχων

Επισκευή service πλυντηρίων MORRIS σε ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ τεχνικός πλυντήριο 

Σέρβις επισκευή σε MORRIS ηλεκτρικές συσκευές ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΚΑΡΕΑτεχνικοί πλυντηρίου ρούχων

Service επισκευή MORRIS  ηλεκτρικές συσκευές σε ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΜΕΤΣ τεχνικός πλυντηρίων ρούχων

Συνήθη προβήματα βλάβες πλυντηρίων

 Σέρβις – Service επισκευές  επιδιόρθωση πλυντηρίων .Δεν γυρίζει ο καδος του πλυντηρίου,το πλυντήριο ρίχνει την ασφάλεια στον πίνακα ,χαλασε ο καδος του πλυντηριου ρούχων ,πλυντηριο ρουχων προβλημα MORRISs f16 δεν γυριζει ο καδος ,. δεν γυρναει ο καδος ,Η πόρτα του πλυντηρίου δεν ανοίγει ,ο καδος πλυντηριου κανει θορυβο ,το πλυντηριο ρουχων δεν γυριζει ο καδος ,το πλυντηριο ρουχων μυριζει μουχλα καδος πλυντηριου δεν γυριζει ,Το πλυντήριο BOSCH  δεν λειτουργεί βλαβη F18 ,οταν δεν γυριζει ο καδος του πλυντηριου που οφειλεται ,αναβοσβηνουν τα λαμπάκια στο πλυντήριο  ,Έχει διαρροή νερών στο πάτωμα ,δεν γυριζει ο καδος πλυντηριου ,Τα ρούχα δεν στύβονται ,Η πόρτα του πλυντηρίου δεν κλείνει ,ποια ειναι η βλαβη στα πλυντηρια ρουχων οταν δεν γυρΙζει οκαδος ,Το πλυντήριο δεν παίρνει νερό ,το πλυντήριοδεν βγάζει τα νερά ,Δεν γυρίζει ο κάδος του πλυντηρίου

Συνήθη προβήματ ΜΟΡΙΣ  βλάβες πλυντηρίων

,.ζημιές plyntyria lastixa ,Το πλυντήριο μυρίζει πολύ έντονα ,. λαστιχο πρόσρτα πλυντηριου . Τα ρούχα βγαίνουν με λεκέδες μετά την πλύση ,το πλυντηριο δεν τραβαει νερο δεν δουλευει το πλυντηριο ρουχων ,πλυντηρια ρουχων βλαβες f17 ,πλυντηριο ρουχων δεν γυριζει ο καδος ,Το πλυντήριο ρίχνει το ρελέ ,το πλυντηριο δεν ζεσταινει το νερο . Δεν γυρίζει το τύμπανο ,δεν γυριζει ο καδος του πλυντηριου ,το πλυντηριο λειτουργει αλλα ο καδος δεν γυριζει ,. δεν δουλευει ο καδος ,Το πλυντήριο τραντάζεται πολύ ,βλαβες πλυντηριων ρούχων ,προβλημα με πλυντηριο ρουχων ,πλυντήριο ρούχων προβλημα στον εγκεφαλο .Τα ρούχα δεν πλένονται καλά ,επισκευη μοτερ πλυντηριου ,Κολλάει το πρόγραμμα του πλυντηρίου ,Το πλυντήριο δεν αδειάζει τα νερά ,πλυντηριο ρουχων βλαβες καδου .Κολλάει το πρόγραμμα του πλυντηρίου ,το πλυντηριο δεν γυριζει .Κάνει πάρα πολύ θόρυβο ,γιατι δεν γυριζει ο καδος του πλυντηριου .Τα ρούχα δεν πλένονται καλά ,γιατι δυσκολευεται να γυρισει ο καδος πλυντηριου

Κάνει πάρα πολύ θόρυβο,Το πλυντήριο μυρίζει έντονα,Το πρόγραμμα του πλυντηρίου κολλάει,,Ο κάδος του πλυντηρίου κάνει θόρυβο Το πλυντήριο ρίχνει την ασφάλεια το ρελέ,Τα ρούχα βγαίνουν με λεκέδες,Το πλυντήριο γεμίζει και αδειάζει το νερό συνεχώς,Το πλυντήριο δεν στίβει καλά τα ρούχα,Δεν γυρίζει το τύμπανο του πλυντηρίουΔεν παίρνει το πρόγραμμα,Το πλυντήριο τραντάζεται πολύ,Πρόβλημα,αλλαγη λαστίχου πόετας πλυντηρίου Δεν παίρνει νερό,Έχει διαρόη νερών στο πάτωμα

episkevi plitirion rouxon MORRIS,serbis pltirion royxon MORRIS,texnikow pltiriou rouxon brant,texnikoi plyntiriou rouxwn MORRIS,antalaktika plyntirion rouxon MORRIS,
blabes plyirion rouxon MORRIS,mastoras MORRIS plyntirio rouxon,texniki ejypiretisi MORRISepiskeyes plintirion rouxon MORRIS

 

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ