Επισκευή service πλυντηρίων CANDY|Βλάβες Σέρβις Πλυντηρίων Ρούχων CANDY|ΗΛΕΚΤΡΟΕΠΙΣΚΕΥΗ

Επισκευές πλυντηρίων CANDY SERVICE 6992340589

Αθήνα νότια προάστια

Πίνακας Περιεχομένων

 

 Επισκευή service πλυντηρίων ρούχων CANDY στον χώρο σας .Τεχνικοί πλυντηρίων ρούχων CANDY αντιμετωπίζουν στο χώρο σας κάθε πρόβλημα και βλάβη του πλυντηρίου CANDY. Μια μακρόχρονη εταιρεία με σχεδόν 70 χρόνια στην πρωτοπορία της βιομηχανίας, η CANDY /Κάντυ έχει το κύρος της κατασκευής του πρώτου ιταλικού πλυντηρίου στη δεκαετία του 1940.Οι Οι τεχνικοί  μας είναι αρκετά ευέλικτοι ώστε να πραγματοποιούν επισκευές γύρω από το πρόγραμμά σας

.Ενημερώνουμε 30 λεπτά πριν από την άφιξή σας στο σπίτι σας για να βεβαιωθείτε ότι ποτέ δεν θα χάσετε την επίσκεψή μας.Σέρβις πλυντηρίων ρούχων ΚΑΝΤΥ με την τεχνογνωσία και την χρήση ανταλλακτικών CANDY.Οι τεχνικοί candy μας είναι φιλικοί και πρόθυμοι να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας.Για τεχνική εξυπηρέτηση στα πλυντήρια ρούχων candy .

Η ΗΛΕΚΤΡΟΕΠΙΣΚΕΥΗ προσφέρει εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές σε όλες τις υπηρεσίες της Candy, με σταθερά διαγνωστικά και επισκευαστικά τέλη , ώστε να μπορείτε να είστε σίγουροι  ότι παίρνετε την καλύτερη δυνατή υπηρεσία με τη χαμηλότερη δυνατή τιμή μαζί μας.Μην διστάσετε να έρθετε σε επαφή με την ΗΛΕΚΤΡΟΕΠΙΣΚΕΥΗ σήμερα στο τηλ 6992340589  για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας για τις συσκευές Candy.

Επισκευή service πλυντηρίων CANDY 6992340589

Τεχνική υπηρεσία επισκευής πλυντηρίου ρούχων candy

Το κέντρο εξυπηρέτησης πλυντηρίων Candy προσφέρει ποιοτική, αποτελεσματική τεχνική βοήθεια και έγκαιρη εξυπηρέτηση σε προσιτές τιμές με άριστη σχέση ποιότητας / τιμής.

Ένας εξειδικευμένος τεχνικός πλυντηρίων ρούχων candy θα εκτελέσει τη λειτουργία επισκευής του πλυντηρίου Candy σας απευθείας στο σπίτι σας.

Οι τεχνικοί μας ενημερώνονται τακτικά για όλες τις νέες συσκευές Candy που διατίθενται στην αγορά και είναι σε θέση να αποκαταστήσουν τυχόν σφάλματα – βλάβες.

Πραγματοποιούμε άμεσες ενέργειες επισκευής στο σπίτι σας, αποκαθιστώντας τη λειτουργία του πλυντηρίου Candy σας σε λιγότερο από 48 ώρες από την παραλαβή της κλήσης. Η πλειονότητα των επεμβάσεων επισκευής πλυντηρίων ρούχων Candy επιλύονται και κλείνουν την ίδια ή την επόμενη ημέρα μετά την κλήση.

Οι επισκευές γίνονται μόνο με γνήσια ανταλλακτικά – εξαρτήματα Candy ή όπου δεν είναι διαθέσιμα με αντίστοιχά που ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές του κατασκευαστή ώστε έτσι να εξασφαλίζετε  η λειτουργικότητα και ακεραιότητα του πλυντηρίου σας.Επισκευή service πλυντηρίων CANDY.

Τα πλεονεκτήματα της επισκευής πλυντηρίων ρούχουν καντυ

Με σωστή συντήρηση και βοήθεια, οι συσκευές μπορούν να διαρκέσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να παρουσιάζουν ιδιαίτερες δυσλειτουργίες.

Η επισκευή οικιακών ηλεκτρικών συσκευών είναι συχνά μια φθηνότερη λύση από την αντικατάσταση μιας νέας συσκευής. Με μια μικρή επέμβαση επισκευής θα μπορούσαν να συνεχίσουν να εργάζονται τακτικά.Ο εξειδικευμένος τεχνικός Candy αφού αξιολογήσει το σφάλμα που προκάλεσε τη δυσλειτουργία, κάνει μια εκτίμηση του κόστους επισκευής που πρέπει να εγκριθεί από τον πελάτη πριν από την εκτέλεση της παρέμβασης.

Μετά από κάθε επισκευή ελέγχουμε τη λειτουργία του πλυντηρίου σας για να βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί κανονικά.Επισκευή service πλυντηρίων CANDY .

 

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ CANDY

 

Επισκευή service βλαβών πλυντηρίων ρούχων Candy

Τεχνικός Candy

 

Για περισσότερη ενημέρωση πατήστε στους παρακάτω συνδέσμους

Για αυτές τις βλάβες και για οποιαδήποτε άλλη βλάβη μπορούμε να δώσουμε λύση στο πρόβλημα του πλυντηρίου ρούχων.

 

Τεχνικός πλυντηρίων CANDY 6992340589

Συνήθεις βλάβες του πλυντηρίου ΡΟΥΧΩΝ CANDY

Για να αποφύγετε το κόστος μιας επίσκεψης τεχνικού candy, διαβάστε παρακάτω μερικές συμβουλές παρακάτω για να αποτρέψετε τυχόν προβλήματα ή να επηρεάσετε την αποτελεσματικότητα του προϊόντος σας. Ο τακτικός καθαρισμός και η γενική συντήρηση της  ηλεκτρικής οικιακής συσκευής CANDY θα αποτρέψει οποιαδήποτε συσσώρευση αλάτων.

-Το καθάρισμα του συρταριού του διανομέα με κανονικό καθαρισμό εξασφαλίζει ότι το απορρυπαντικό διανέμεται όπως πρέπει

-Η χαλάρωση της ελαστικής επένδυσης ακριβώς μέσα στην πόρτα γύρω από το τύμπανο θα αποτρέψει την παραμονή μαύρων στιγμάτων στα ρούχα σας

-Αφήνοντας την πόρτα ανοιχτή όταν δεν χρησιμοποιείται, θα σταματήσει κάθε κακή μυρωδιά και θα βοηθήσει να κυκλοφορήσει ο αέρας που παγιδεύεται μέσα

Το πλυντήριο candy δεν γεμίζει με νερό

Ελέγξτε τους εύκαμπτους σωλήνες εισόδου για μπλοκαρίσματα και ελέγξτε την παροχή νερού. Εάν δεν έχετε γεμίσει, μπορεί να υπάρχει βλάβη στο σύστημα πίεσης.

Το πλυντήριο δεν θα στραγγίσει

Μπορεί να οφείλεται σε ξένο αντικείμενο που έχει κολλήσει στην αντλία αποστράγγισης ή η ίδια η αντλία μπορεί να είναι ελαττωματική. Για να αποστραγγίσετε το μηχάνημα χειροκίνητα, ρίξτε τον εύκαμπτο σωλήνα αποστράγγισης σε ένα μεγάλο μπολ ή λεκάνη μέχρι να εξέλθει όλο το νερό από το μηχάνημα.Επισκευή service πλυντηρίων CANDY

Το τύμπανο του πλυντηρίου candy δεν στρέφεται

Ο ιμάντας κίνησης μπορεί να χρειαστεί να ρυθμίσετε ή να αντικαταστήσετε, αλλά μπορεί επίσης να είναι ένας ελαττωματικός χρονοδιακόπτης, φθαρμένες βούρτσες κινητήρα ή μια ελαττωματική μονάδα ελέγχου.

Το πλυντήριο ρούχων candy είναι επιβλαβές για τα ρούχα

Μπορεί να υπάρχει ένα ξένο μεταλλικό αντικείμενο όπως ένα καλώδιο στηθόδεσμου κολλημένο στο τύμπανο ή το ίδιο το τύμπανο θα μπορούσε να καταστραφεί. Ένας ελαττωματικός θερμοστάτης ή προγραμματιστής μπορεί να προκαλέσει υπερβολική υπερθέρμανση και ζημιά στα ρούχα.

Η πόρτα του πλυντηρίου candy δεν ανοίγει όταν τελειώσει ο κύκλος

Εάν υπάρχει ακόμα νερό στο μηχάνημα, εκτελέστε ξανά τον κύκλο περιστροφής για να τρέξετε την αντλία αποστράγγισης, καθαρίστε το φίλτρο και ελέγξτε τους εύκαμπτους σωλήνες αποστράγγισης για μπλοκαρίσματα. Η κλειδαριά της πόρτας ή η λαβή της πόρτας μπορεί να σπάσει ή να μπλοκαριστεί. Εάν η λυχνία κλειδώματος έχει σβήσει αλλά η πόρτα δεν ανοίξει, οι μεντεσέδες μπλοκάρονται ή μπορεί να έχει χαθεί η σφραγίδα της πόρτας και να προσκολληθεί στην γυάλινη πόρτα.

Το πλυντήριο candy έχει κολλήσει στον κύκλο πλύσης

Ο χρονοδιακόπτης, ο θερμαντήρας ή ο θερμοστάτης πρέπει να αντικατασταθούν. Οι βλάβες του χρονοδιακόπτη μπορούν να παρακαμφθούν προσωρινά προωθώντας χειροκίνητα το πρόγραμμα στον κύκλο περιστροφής.Επισκευή service πλυντηρίων CANDY

Το πλυντήριο candy έχει διαρροή

Αυτό συνήθως οφείλεται σε τρύπιο σωλήνα που κυκλοφορεί γύρω από το μηχάνημα. Προσπαθήστε να εντοπίσετε από πού προέρχεται η διαρροή, προκειμένου να προσδιορίσετε το μέρος που θέλετε να αντικαταστήσετε. Γενικά, εάν το νερό είναι καθαρό, τότε η διαρροή θα συμβεί προτού το νερό φτάσει στην περιοχή του απορρυπαντικού. Εάν το νερό είναι σαπωνοποιημένο, τότε η διαρροή βρίσκεται κάπου ανάμεσα στο δίσκο του απορρυπαντικού και το τύμπανο, επομένως ελέγξτε τη στεγανοποίηση της πόρτας και τον εύκαμπτο σωλήνα. Εάν το νερό είναι βρώμικο, τότε η διαρροή συμβαίνει κάπου ανάμεσα στο τύμπανο και την αντλία αποστράγγισης, γι ‘αυτό ελέγξτε τον εύκαμπτο σωλήνα αποστράγγισης.

Ακόμα δεν είμαι σίγουρος; Γιατί να μην χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία για Επισκευή service πλυντηρίων CANDY ΑΠΟ THN ΗΛΕΚΤΡΟΕΠΙΣΚΕΥΗ για να κανονίσετε στο 6992340589 για να κλείσετε ένα ραντεβού σήμερα.

 

Πώς να καθαρίσετε τις μυρωδιές και βρωμιές σε ένα πλυντήριο ρούχων

Χρήση ξιδιού και μαγειρικής σόδας

Για να το χρησιμοποιήσετε, αναμίξτε ½ φλιτζάνι μαγειρική σόδα και 1 λίτρο ξύδι, και ρυθμίστε τη θερμοκρασία του νερού στους 90ºC σε μεγάλο πρόγραμμα. Το ξίδι και η μαγειρική σόδα είναι ασφαλή στη χρήση επειδή είναι φυσικά. Είναι επίσης πολύ αποτελεσματικά στην απομάκρυνση του ασβεστίου καθώς και στην αποβολή μυρωδιών . Παρόλο που το ξίδι είναι οξικό οξύ, είναι μόνο μια ήπια μορφή οξέος και δεν θα εξοντώσει στη ρίζα τα βακτήρια. Εάν έχετε ένα εξαιρετικά βρώμικο πλυντήριο, χρησιμοποιήστε τα πιο ισχυρά συστατικά που συνιστώνται παρακάτω.

Αφαίρεση κολλώδους υπολείμματος στο πλυντήριο ρούχων

Εάν η συσσώρευση βρωμιάς σε ένα πλυντήριο ρούχων είναι κολλώδης σαν γλίτσα τότε χρησιμοποιήστε ένα φλιτζάνι ποτάσα. Ρυθμίστε τη θερμοκρασία του νερού στους 90ºC και επιλέξτε το μεγαλύτερο πρόγραμμα.Πάντα χωρίς ρούχα για όλους τους καθαρισμούς.

Χρήση κιτρικού οξέος για την αφαίρεση συσσώρευσης

Ανακατέψτε 1 φλιτζάνι κιτρικό οξύ και ½ φλιτζάνι μαγειρική σόδα. Επιλέξτε έναν μακρύ κύκλο πλύσης και ορίστε τη θερμοκρασία του νερού στους 90ºC. Το κιτρικό οξύ προέρχεται από εσπεριδοειδή και είναι ένας φυσικός και ισχυρός τρόπος για την απομάκρυνση του ασβεστίου, του σαπουνιού και της συσσώρευσης τους. Είναι πολύ ισχυρότερο οξύ από το ξίδι, οπότε λειτουργεί για μηχανήματα με πολλή συσσώρευση. Το κιτρικό οξύ μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί παράλληλα με μαγειρική σόδα για να βοηθήσει στην απομάκρυνση των οσμών.

Χρήση υπεροξειδίου του υδρογόνου για τον καθαρισμό ενός βρώμικου πλυντηρίου ρούχων

Το υπεροξείδιο του υδρογόνου(το γνωστό οξυζενέ που είναι αραιωμένο τρία τοίς εκατό) απομακρύνει το ασβέστιο, σκοτώνει τη μούχλα και είναι αντι-ιικό και αντιβακτηριακό. Μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε 1 λίτρο (1 λίτρο) υπεροξειδίου του υδρογόνου με νερό στους 90ºC σε έναν μακρύ κύκλο πλύσης. Είναι ασφαλέστερο από την  χλωρίνη, επειδή δεν αφήνει πίσω τοξικούς καπνούς και υπολείμματα. Είναι επίσης ασφαλές για το περιβάλλον, καθώς διασπάται σε οξυγόνο και νερό. Το μειονέκτημα του υπεροξειδίου του υδρογόνου είναι ότι χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να δουλέψει, οπότε θα πρέπει να το αφήσετε να μουλιάσει στο μηχάνημά σας για τουλάχιστον τρεις ώρες. Στα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης, ίσως χρειαστεί να το εκτελέσετε δύο φορές.

Σημείωση: Το υπεροξείδιο του υδρογόνου πωλείται ως αραιωμένο υγρό διάλυμα 3% και είναι ένα εξαιρετικό καθαριστικό παντού. Μπορεί να δείτε ότι πωλείται σε υψηλότερες συγκεντρώσεις, αλλά αυτά χρησιμοποιούνται από εμπορικά καθαριστικά και αραιώνονται για την παρασκευή μεγάλων ποσοτήτων διαλύματος καθαρισμού. Δεν το συνιστώ σε καμία περίπτωση να το κάνετε αυτό λόγω των κινδύνων ασφαλείας που ενέχουν κατά το χειρισμό λύσεων άνω του 3%. Το υπεροξείδιο του υδρογόνου πρέπει να χρησιμοποιείται εντός ενός έτους από το άνοιγμα και να αποθηκεύεται σε σκοτεινό μέρος, διαφορετικά θα χάσει την αποτελεσματικότητά του.

Χρησιμοποιώντας λευκαντικό χλωρίου για να αφαιρέσετε την οσμή

 Χρησιμοποιήστε 1 λίτρο χλωρίνης και ρυθμίστε τη μέγιστη θερμοκρασία νερού στους 40 ºC καθώς χάνει την αποτελεσματικότητά της σε υψηλές θερμοκρασίες.Πολλοί άνθρωποι επιθυμούν να χρησιμοποιούν χλωρίνη, αλλά δεν το συνιστούμε λόγω της τοξικότητάς των τοξικών αναθυμιάσεων της και του γεγονότος ότι δεν μπορεί να αναμειχθεί με άλλα προϊόντα. Παρόλο που είναι εξαιρετικό για την αφαίρεση μούχλας από ομαλές επιφάνειες όπως πλακάκια και γυαλί, δεν μπορεί να διεισδύσει σε πορώδεις επιφάνειες, όπως το πλαστικό εσωτερικό τύμπανο ή το εσωτερικό τύμπανο του πλυντηρίου σας.  Επίσης, δεν αφαιρεί το ασβέστιο.

 

Γιατί το πλυντήριο μου μυρίζει είναι βρώμικο και πώς μπορώ να το αποτρέψω;

 • Στο ελαστικό παρέμβυσμα της πόρτας (το καουτσούκ γύρω από την πόρτα που σχηματίζει τη σφράγιση) παγιδεύεται πολύ νερό, γεγονός που προάγει την ανάπτυξη μούχλας. Σκουπίστε το παρέμβυσμα ώστε να είναι στεγνό μετά από κάθε πλύσιμο.
 • Η μούχλα αναπτύσσεται σε μέρη με υγρασία, οπότε αφήστε την πόρτα του πλυντηρίου ανοιχτή μετά από κάθε πλύση.Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να στεγνώσει κυρίως το λάστιχο της πόρτας και κατά δεύτερον να αεριστεί το εσωτερικό του πλυντηρίου.
 • Το πλύσιμο με χαμηλές θερμοκρασίες είναι πρόβλημα όταν πρόκειται για μικρόβια και βακτήρια.Τα μικρόβια και βακτήρια αναπτύσσονται σε χαμηλές θερμοκρασίες και συσσωρεύονται στο μηχάνημά σας. Κάνετε τουλάχιστον ένα πλύσιμο το μήνα τουλάχιστον 60ºC, κατά προτίμηση 90ºC για να απολυμάνετε το μηχάνημά σας.
 • Η υπερβολική χρήση απορρυπαντικού μπορεί να προκαλέσει συσσώρευση μη διαλυμένου απορρυπαντικού στο κάδο του πλυντηρίου.Το μη διαλυμένο απορρυπαντικό αναπτύσσει μικρόβια και μυρωδιές.Οπότε μετρήστε προσεκτικά τη δόση σας ανάλογα με το μέγεθος του φορτίου σας και πόσο λερωμένο είναι.
 • Η χρήση υγρών απορρυπαντικών και μαλακτικού υφάσματος μπορεί να προκαλέσει κολλώδη, κηρώδη συσσώρευση στο εσωτερικό του τυμπάνου του πλυντηρίου σας. Αυτό το πρόβλημα επιδεινώνεται όταν πλένουμε σε χαμηλές θερμοκρασίες. Χρησιμοποιήστε απορρυπαντικά σε σκόνη αντί για υγρό και χρησιμοποιήστε μισό φλιτζάνι αποσταγμένο λευκό ξύδι στη θέση του μαλακτικού υφάσματος.
 • Όσοι έχουν σκληρό νερό πρέπει να αντιμετωπίσουν τόσο το ασβέστη όσο και το σαπούνι, που συσσωρεύονται σε επιφάνειες  και σωλήνες. Προσθέστε ένα προϊόν μαλακώματος νερού, σε κάθε πλύσιμο και ακολουθήστε τις οδηγίες δόσης απορρυπαντικού για σκληρό νερό.Στην Αθήνα και στα προάστια της δεν υπάρχει πρόβλημα σκληρού νερού.

Τι γίνεται αν επιμένουν τα προβλήματα;

Δυστυχώς, εάν η κατάσταση είναι κακή, μην περιμένετε να επιλυθεί το πρόβλημα την πρώτη φορά. Ίσως χρειαστεί να συνεχίσετε να το καθαρίζετε έως και έξι φορές πριν δείτε μια βελτίωση. Αν προτιμάτε, μπορείτε να αγοράσετε ένα εμπορικό προϊόν, το οποίο έχει σχεδιαστεί ειδικά για την απομάκρυνση της σκληρής συγκέντρωσης ασβεστίου και απορρυπαντικών.

Θυμηθείτε: Ο μόνος τρόπος για να αποτρέψετε το μηχάνημά σας να συσσωρευτεί με ασβέστη, σαπούνι, μούχλα και βακτήρια είναι να κάνετε τακτικά καθαρισμό συντήρησης!

Δεν ξεβιδώνει το φίλτρο του πλυντηρίου ρούχων.

Γνωστό είναι ότι το φίλτρο του πλυντηρίου ρούχων πρέπει να καθαρίζεται σε τακτά χρονικά διαστήματα γιατί μαζεύει όλα τα μικροαντικείμενα χνούδια και βρομιές που έχει το πλυντήριο ρούχων. Πολλές φορές όμως στην προσπάθεια να ξεβιδώθεί η τάπα του φίλτρου αντιμετωπίζουμε δυσκολία.Μπορεί να μην ξεβιδώνει γιατί έχουν χαλάσει οι βόλτες στην τάπα ή να έχουν χαλάσει οι βόλτες στο σώμα της αντλίας που βιδώνει η τάπα. Καθώς επίσης μπορεί να έχει πάρει μικροαντικείμενα τα οποία δεν αφήνουν την τάπα να ξεκλειδώσει. Τότε θα πρέπει να λύσουμε όλη την αντλία και το σύστημα αποχέτευσης του πλυντηρίου για να απελευθερώσουμε το φίλτρο.Τα αντικείμενα που συσσωρεύονται στο φίλτρο της αντλίας τις περισσότερες φορές καθιστούν τις αντλίες προβληματικές.
 

Επεξήγηση προγραμμάτων πλυντηρίων ρούχων-υγεία

Το πλυντήριο σας έχει πολλές ρυθμίσεις στα προγράμματα.Πολλοί από εμάς εμμένουμε αυστηρά στη χρήση μόνο ενός ή δύο από αυτά. Εδώ είναι μερικά από τα κύρια προγράμματα πλυντηρίων που επεξηγούνται:

 • Λευκά – Αυτός ο κύκλος είναι ιδανικός για να διατηρήσετε  τα λευκά ρούχα φωτεινά. Τα ρούχα πλένονται συνήθως σε θερμοκρασίες περίπου 60 ° C – 90 ° C.
 • Πλύσιμο στο χέρι – Χρησιμοποιήστε αυτόν τον κύκλο για τυχόν ευαίσθητα ρούχα.
 • Γρήγορο πλύσιμο – Ιδανικό για λίγα ρούχα που δεν είναι πολύ λερωμένα. Αυτή η ρύθμιση πλένει ρούχα στο μισό του συνηθισμένου χρόνου. Μπορείτε να πλύνετε 2 κιλά ρούχα σε μόλις 15 λεπτά!
 • Προ-πλύση – Προσπαθείτε να απαλλαγείτε από ένα λεκέ; Χρησιμοποιήστε μια ρύθμιση προ-εμποτισμού με αφαίρεση λεκέδων πριν βάλετε πλύσιμο σε κανονικό κύκλο.
 • Αντί-αλλεργικό – Εσείς ή κάποιος στο σπίτι σας πάσχετε από έκζεμα ή αλλεργική ρινίτιδα; Αυτό το πρόγραμμα, είναι διαθέσιμο σε ορισμένα πλυντήρια.Μειώνει τον αριθμό των αλλεργιογόνων που μπορούν να εισέλθουν στο πλυντήριο. Εάν έχετε αλλεργία ή έκζεμα να πλένετε ρούχα ξεχωριστά από τους άλλους.Χρησιμοποιήστε ένα πρόγραμμα για ευαίσθητα  και πλύνετε τα καινούργια ρούχα πριν τα φορέσετε.Πρέπει να χρησιμοποιήσετε απορρυπαντικό η μαλακτικό εγκεκριμένα για άτομα με αλλεργία ή έκζεμα.Να πλένεται στους 70 βαθμούς κελσίου γιατί σε αυτές τις θερμοκρασίες σκοτώνονται τα βακτήρια και μύκητες.Να καθαρίζεται το πλυντήριο σας συχνά κάνοντας πλύσεις στους 90 βαθμούς κελσίου με ξύδι και σόδα.
 • Για να μην ζαρώνουν – Ιδανικό εάν δεν μπορείτε να κρεμάσετε το πλύσιμο σας αμέσως, αυτή η ρύθμιση μειώνει τις πτυχές στα ρούχα. Το λιγότερο σιδέρωμα είναι πάντα ένα μπόνους!
 • Μάλλινα – Πολύ καλό πρόγραμμα κατά τους χειμερινούς μήνες  θα το χρειαστείτε περισσότερο, αυτή η ρύθμιση σάς επιτρέπει να πλένετε τα πλεκτά σας με ελάχιστο κίνδυνο.
 

επισκευές πλυντηρίων ρούχων CANDY

 

Σέρβις πλυντηρίων CANDY στον χώρο σας 6992340589

Κώδικες σφάλματος πλυντηρίου CANDY

Αυτές οι εξηγήσεις κώδικα σφάλματος μπορούν να σας βοηθήσουν να διαγνώσετε ένα πρόβλημα με το πλυντήριο ρούχων Candy.

ERROR 1


Σφάλμα κλειδαριάς ασφαλείας πόρτας
Θέμα:
Σφάλμα κλειδαριάς ασφαλείας πόρτας
Συμβουλή:

 • Ελέγξτε πόρτα κλειστή και κλειδωμένη σωστά
 • Ελέγξτε την καλωδίωση
 • Ελέγξτε την ασφάλεια της πόρτα
 • Ελέγξτε τη διάταξη πέδησης τυμπάνου, εάν υπάρχει

Επισκευή service πλυντηρίων CANDY

ERROR 2

το πλυντήριο δεν γεμίζει με νερό

Θέμα:

Δεν έχει συμπληρωθεί ο προκαθορισμένος χρόνος – το πλυντήριο δεν γεμίζει

Συμβουλή:

 • Ελέγξτε την πίεση νερού του δικτύου
 • Ελέγξτε τους εύκαμπτους σωλήνες εισαγωγής
 • Ελέγξτε το φίλτρο εισόδου
 • Ελέγξτε τη βαλβίδα εισαγωγής νερού
 • Διακοπή διακόπτη πίεσης
 • Βλάβη καλωδίωσης

Αν το σφάλμα επιμένει, παρακαλούμε να κανονίσετε μια επίσκεψη τεχνικού από την ΗΛΕΚΤΡΟΕΠΙΣΚΕΥΗ.Επισκευή service πλυντηρίων CANDY

ERROR 3

Δεν άδειασε τα νερά έγκαιρα στο πλυντήριο ρούχων candy

Θέμα:

το πλυντήριο ρούχων δεν αποστραγγίζει το νερό

Συμβουλή:

 • Ελέγξτε ότι το φίλτρο δεν είναι μπλοκαρισμένο ή εμποδίζεται
 • Ελέγξτε ότι ο εύκαμπτος σωλήνας αποστράγγισης είναι απαλλαγμένος από οποιαδήποτε παρεμπόδιση ή απόφραξη
 • Ελέγξτε την καλωδίωση για την αποστράγγιση της αντλίας
 • Ελέγξτε αν η αντλία αποστράγγισης δεν είναι ελαττωματική
 • Ελέγξτε τον αισθητήρα στάθμης ή το διακόπτη
 • Ελέγξτε την καλωδίωση στον αισθητήρα στάθμης

Αν το σφάλμα επιμένει, παρακαλούμε να κανονίσετε μια επίσκεψη τεχνικού από την ΗΛΕΚΤΡΟΕΠΙΣΚΕΥΗ .Επισκευή service πλυντηρίων CANDY

 

‘Αμεση επισκευή αποκατάσταση βλαβών

άλλα λάθη error πλυντηρίου ρούχων candy και η σημασία τους

ERROR 5

Βλάβη NTC

Θέμα:
Σφάλμα 5 – Σφάλμα NTC – ο αισθητήρας θερμοκρασίας ανιχνεύθηκε ως ανοικτό κύκλωμα ή βραχυκύκλωμα
Συμβουλή:

 •  Ελέγξτε την καλωδίωση στον αισθητήρα θερμοκρασία
 • Ελέγξτε το θερμίστορ

Σφάλμα 6

Αποτυχία EEPROM

Θέμα:

Σφάλμα EEPROM – ελαττωματικός ηλεκτρονικός ελεγκτής

Συμβουλή:

 • Ελέγξτε την καλωδίωση
 • Ελέγξτε το ηλεκτρονικό PCB ελέγχου

για Επισκευή service πλυντηρίων CANDY

Σφάλμα 7

Εντοπίστηκε σφάλμα κινητήρα  6992340589

Θέμα:

 • Εντοπίστηκε σφάλμα κινητήρα
 • Συμβουλή:
 • Ελέγξτε το μπλοκ σύνδεσης του κινητήρα
 • Ελέγξτε την καλωδίωση
 • Ελέγξτε τις κάρτες άνθρακα του κινητήρα
 • Ελέγξτε τις συνδέσεις tacho
 • Ελέγξτε το μοτέρ

για Επισκευή service πλυντηρίων CANDY 6992340589

Σφάλμα 8

Σφάλμα ταχυτήτων κινητήρα

Θέμα:

Σφάλμα ταχυτήτων κινητήρα – ο ταχογράφος κινητήρα του πλυντηρίου ρούχων ανιχνεύθηκε ως ανοικτό κύκλωμα ή βραχυκύκλωμα

Συμβουλή:

 • Ελέγξτε το μπλοκ σύνδεσης του κινητήρα
 • Ελέγξτε την καλωδίωση
 • Ελέγξτε τις συνδέσεις tacho
 • Ελέγξτε το μοτέρ

για Επισκευή service πλυντηρίων CANDY 6992340589

Σφάλμα 9

Τριφασικό μοτέρ βραχυκυκλώματος σε ηλεκτρονική μονάδα

Θέμα:

Τριφασικό μοτέρ βραχυκυκλώματος σε ηλεκτρονική μονάδα

Συμβουλή:

 • Ελέγξτε την καλωδίωση
 • Ελέγξτε τον ηλεκτρονικό ελεγκτή

για Επισκευή service πλυντηρίων CANDY 6992340589

Σφάλμα 12

Σφάλμα επικοινωνίας μεταξύ ηλεκτρονικών πινακίδων ελέγχου και καλωδίωσης

Θέμα:

Σφάλμα επικοινωνίας μεταξύ ηλεκτρονικών πινακίδων ελέγχου και καλωδίωσης

Συμβουλή:

 • Ελέγξτε τις καλωδιώσεις και τις πλεξούδες μεταξύ των πλακών ελέγχου
 • Ελέγξτε τις ηλεκτρονικές μονάδες ελέγχου

για Επισκευή service πλυντηρίων CANDY 6992340589

Σφάλμα 13

Σφάλμα επικοινωνίας μεταξύ πλακέτας και καλωδίωσης

Θέμα:

Σφάλμα επικοινωνίας μεταξύ πλακέτας και καλωδίωσης

Συμβουλή:

 • Ελέγξτε τις καλωδιώσεις και τις πλεξούδες μεταξύ των πλακών ελέγχου
 • Ελέγξτε τις ηλεκτρονικές μονάδες ελέγχου

για Επισκευή service πλυντηρίων CANDY 6992340589

Σφάλμα 14

Εντοπίστηκε σφάλμα θέρμανσης νερού

Θέμα:

Εντοπίστηκε σφάλμα θέρμανσης νερού

Συμβουλή:

 • Ελέγξτε την καλωδίωση για να πλύνετε τον θερμαντήρα και τους θερμοστάτες
 • Ελέγξτε τη θερμάστρα πλύσης για συνέχεια
 • Ελέγξτε τον αισθητήρα NTC (αισθητήρα θερμοκρασίας)

για Επισκευή service πλυντηρίων CANDY 6992340589

Σφάλμα 15

Ελαττωματική μονάδα ελέγχου

Θέμα:

Ελαττωματική μονάδα ελέγχου

Συμβουλή:

 • Επαναπρογραμματίστε τον ηλεκτρονικό ελεγκτή
 • Αντικαταστήστε τον ηλεκτρονικό ελεγκτή

για Επισκευή service πλυντηρίων CANDY 6992340589

Σφάλμα 16

Στο στοιχείο θέρμανσης νερού ανιχνεύθηκε βραχυκύκλωμα

Θέμα:

Στο στοιχείο θέρμανσης νερού ανιχνεύθηκε ως βραχυκύκλωμα

Συμβουλή:

 • Ελέγξτε για ελαττωματική ηλεκτρική μόνωση
 • Ελέγξτε το στοιχείο θέρμανσης νερού
 • Ελέγξτε την καλωδίωση του θερμαντήρα νερού

για Επισκευή service πλυντηρίων CANDY 6992340589

Σφάλμα 17

Λανθασμένο σήμα από τη μηχανή ταχομετρικής γεννήτριας

Θέμα:

Λανθασμένο σήμα από τη μηχανή ταχομετρικής γεννήτριας

Συμβουλή:

 • Ελέγξτε το μπλοκ σύνδεσης του κινητήρα
 • Ελέγξτε την καλωδίωση
 • Ελέγξτε το μοτέρ

για Επισκευή service πλυντηρίων CANDY 6992340589

Σφάλμα 18

Ελαττωματική μονάδα ελέγχου

Θέμα:

Η ελαττωματική μονάδα ελέγχου

Συμβουλή:

 • Ελέγξτε την καλωδίωση στον ηλεκτρονικό ελεγκτή ή και τα δύο εάν χρησιμοποιούνται δύο
 • Ελέγξτε τη συχνότητα ηλεκτρικής εισόδου
 • Ελέγξτε το ηλεκτρικό δίκτυο

για Επισκευή service πλυντηρίων CANDY 6992340589

ΤΗΛΕΦΩΝΟ SERVICE/ΣΕΡΒΙΣ 6992340589

Επισκευή service πλυντηρίων CANDY

Επισκευή service πλυντηρίων CANDY

Επισκευή service πλυντηρίων CANDY

 

Άμεση αποκατάσταση βλαβών.Συχνότεροι τύποι αυτών :

Δεν λειτουργεί, τρέχουν νερά, Δεν βγάζει νερά , πέφτει ο γενικός ,διαρροή νερού, Δεν ζεσταίνει, Δεν γυρίζει ο κάδος, Δεν παίρνει νερό, Δεν τελειώνει το πρόγραμμα, Τρέχει γρήγορα το πρόγραμμα, Κάνει υπερχείλιση, Δεν κλείνει η πόρτα, Δεν σφραγίζει ή πόρτα, Δεν καθαρίζει καλά τα ρούχα, Κάνει θόρυβο, Κουνιέται φεύγει από την θέση του.

Επισκευή αλλαγή μοτέρ, έλεγχος μοτέρ, έλεγχος πλακέτας, αλλαγή πλακέτας, αλλαγή αντλίας ,αλλαγή λαστίχου πόρτας

 

SERVICE CANDY ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

 

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ CANDY SERVICE ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Service επισκευή τεχνικοί πλυντηρίου ρούχων CANDY  ηλεκτρικές συσκευές σε ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ και νότια προάστια: Άγιος Δημήτριος, Καλαμάκι,Άλιμος, Άγιος Νικόλαος, Άγιος Παντελεήμονας, Άγιος Σώστης, Ακαδημία Πλάτωνος, Αμπελόκηποι, Αναφιώτικα, Ταύρος,Βοτανικός, Άνω Πετράλωνα, Αττική, Αττικό Άλσος, Βοτανικός, Γηροκομείο, Γκύζη, Γούβα, Γουδί, Δεξαμενή, Ελληνορώσων, Εξάρχεια, Ερυθρός Σταυρός, Ευαγγελισμός, Ζάππειο, Θησείο, Θυμαράκια, Ιλίσια,Δάφνη, Κάτω Πετράλωνα, Κεραμεικός, Κλωναρίδου, Κολοκυνθού, Κολωνάκι, Κολωνός, Κουκάκι, Κυνοσάργους, Κυπριάδου,Αργυρούπολη,Βύρωνα, Λόφος Σκουζέ, Λυκαβηττός, Μακρυγιάννη, Μαράσλειος, Μεταξουργείο, Μετς, Μοναστηράκι, Μουσείο,Καρέα, Αμπελόκηποι, Νεάπολη Εξαρχείων, Νέος Κόσμος, Παγκράτι, Πανεπιστήμιο, Πεδίον Άρεως, Πλάκα, Πολύγωνο, Πολυτεχνείο,Καλλιθέα, Ρουφ, Σεπόλια, Σταθμός Λαρίσης, Άγιος Παύλος, Τέρμα Ιπποκράτους, Ζωγράφου,Υμηττός, Φιλοπάππου, Φιξ, Χίλτον, Ψυρρή,

Επισκευή service πλυντηρίου ρούχων CANDY ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ τεχνίτες
Service πλυντηρίου ρούχων CANDY επισκευή ηλεκτρικές συσκευές σε ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΖΩΓΡΑΦΟΥ : Άνω Ιλίσια, Γουδί, Ιλίσια

Επισκευή service πλυντηρίων ρούχων CANDY ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΠΑΓΚΡΑΤΙ

Service επισκευή CANDY πλυντήρια ρούχων σε ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ: Άνω καισαριανή, Νήαρ Ηστ,

Αθήνα-Νότια προάστια τεχνικοί  για βλάβες επισκευές πλυντηρίων ρούχων ,ολοι οι τύποι

Σέρβις  πλυντηρίου ρούχων CANDY επισκευή τεχνικός σε ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΔΑΦΝΗ . Άνω Δάφνη, Χαραυγή,Service επισκευή σε ΒΥΡΩΝΑ: Ανάληψη, Ζωοδόχος Πηγή, Καρέας, Μεταμόρφωση, Νέα Ελβετία, Νέο Παγκράτι,

Service επισκευή  πλυντηρίου ρούχων CANDY  τεχνικός σε ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ

Σέρβις επισκευές πλυντηρίου ρούχων σε CANDY ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ :Άνοιξη, Ασύρματος, Εθνικής Αντιστάσεως, Ελιά, Κοψαχείλα, Μοναστήρι, Σαρωνικός, Σούλι, Τσουκάλι,

Service επισκευή τεχνικοί πλυντηρίου ρούχων CANDY  ηλεκτρικές συσκευές σε ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: Άνω Νέα Σμύρνη,

Service επισκευή πλυντηρίων ρούχων σε CANDY ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ: Αμφιθέα, Έδεμ,Κοψαχείλα,

Service επισκευή σε CANDY πλυντήριο ρούχων ηλεκτρικές συσκευές ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Αγία Ελεούσα, Λόφος Σικελίας, Λόφος Φιλαρέτου, Τζιτζιφιές, Χαροκόπου, Χρυσάκη,

Service CANDY  πλυντήριο ρούχων ηλεκτρικές συσκευές επισκευή σε ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΚΑΛΑΜΑΚΙ: Άγιος Παντελεήμονας, Αμπελάκια, Αναπήρων, Άνω Καλαμάκι, Εκτελωνιστών, Εφοριακών, Καλαμάκι, Κεφαλληνών, Κυθηρίων, Πανί, Τράχωνες

Service επισκευές πλυντηρίων ρούχων CANDY σε ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΑΛΙΜΟ : Άγιος Παντελεήμονας, Αμπελάκια, Αναπήρων, Άνω Καλαμάκι, Εκτελωνιστών, Εφοριακών, Καλαμάκι, Κεφαλληνών, Κυθηρίων, Πανί, Τράχωνες,

Service πλυντηρίου ρούχων CANDY ηλεκτρικές συσκευές επισκευή σε ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Αγία Μαρίνα, Άνω Ηλιούπολη, Αστυνομικά, Κάτω Ηλιούπολη, Λόφος Γερμανού, Πανόραμα,

Service επισκευή σε CANDY ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΜΟΣΧΑΤΟ

Service επισκευή  πλυντηρίου ρούχων CANDY σε ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: Νέα Αλεξάνδρεια, Τράχωνες,

Service  CANDY πλυντήρια ρούχων ηλεκτρικές συσκευές επισκευή σε ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ: Αγία Παρασκευή, Άνω Ελληνικό, Σούρμενα

Επισκευή service πλυντηρίων CANDY σε ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΤΑΥΡΟΣ

Επισκευή service πλυντηρίων ρούχων CANDY washing machine ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ

Επισκευή service πλυντηρίων ρούχων CANDY washing machine ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΕΞΑΡΧΕΙΑ
Service επισκευή πλυντηρίου ρούχων CANDY washing machine ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ

 Service επισκευή πλυντήριο ρούχων CANDY σε ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΓΚΥΖΗ :Φανερωμένη,

Σέρβις πλυντηρίου ρούχων επισκευές τεχνικοί  CANDY ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ  σε ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΤΑΥΡΟ

Αθήνα τεχνικοί για κουζίνες κεραμικές εστίες,πλυντήρια πιατων ρούχων, βλάβες επισκευές,ανταλλακτικά

Επισκευή Service Σέρβις σε CANDY πλυντηρίου ρούχων ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΥΜΗΤΤΟΣ τεχνικός, πλυντήρια ρούχων

Service επισκευή σε CANDY  πλυντηρίου ρούχων ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΑΓΙΟ ΑΡΤΕΜΙΟ τεχνικοί κουζίνα πλυντήριο ψυγείο . Αγία Άννα, Άνω Πάτημα, Πάτημα, Πολύδροσο, Ριζάρειος,

Επισκευή service πλυντηρίου ρούχων CANDY ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΚΟΥΚΑΚΙ τεχνικός πλυντηρίων ρούχων

Επισκευή service πλυντηρίων CANDY σε ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ τεχνικός πλυντήριο 

Σέρβις επισκευή σε CANDY ηλεκτρικές συσκευές ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΚΑΡΕΑτεχνικοί πλυντηρίου ρούχων

Service επισκευή CANDY  ηλεκτρικές συσκευές σε ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΜΕΤΣ τεχνικός πλυντηρίων ρούχων

Σέρβις – Service επισκευές  επιδιόρθωση πλυντηρίων ,Δεν γυρίζει ο καδος του πλυντηρίου,το πλυντήριο ρίχνει την ασφάλεια στον πίνακα ,χαλασε ο καδος του πλυντηριου ρούχων ,πλυντηριο ρουχων προβλημα siemens f16 δεν γυριζει ο καδος ,. δεν γυρναει ο καδος ,Η πόρτα του πλυντηρίου δεν ανοίγει ,ο καδος πλυντηριου κανει θορυβο ,το πλυντηριο ρουχων δεν γυριζει ο καδος ,το πλυντηριο ρουχων μυριζει μουχλα καδος πλυντηριου δεν γυριζει ,Το πλυντήριο BOSCH  δεν λειτουργεί βλαβη F18 ,οταν δεν γυριζει ο καδος του πλυντηριου που οφειλεται ,αναβοσβηνουν τα λαμπάκια στο πλυντήριο  ,Έχει διαρροή νερών στο πάτωμα ,δεν γυριζει ο καδος πλυντηριου ,Τα ρούχα δεν στύβονται ,Η πόρτα του πλυντηρίου δεν κλείνει ,ποια ειναι η βλαβη στα πλυντηρια ρουχων οταν δεν γυρΙζει οκαδος ,Το πλυντήριο δεν παίρνει νερό ,το πλυντήριοδεν βγάζει τα νερά ,Δεν γυρίζει ο κάδος του πλυντηρίου ,.ζημιές plyntyria lastixa ,Το πλυντήριο μυρίζει πολύ έντονα ,. λαστιχο πρόσρτα πλυντηριου ,

Συνήθη προβήματα βλάβες πλυντηρίων CANDY

Τα ρούχα βγαίνουν με λεκέδες μετά την πλύση ,το πλυντηριο δεν τραβαει νερο δεν δουλευει το πλυντηριο ρουχων ,πλυντηρια ρουχων βλαβες f17 ,πλυντηριο ρουχων δεν γυριζει ο καδος ,Το πλυντήριο ρίχνει το ρελέ ,το πλυντηριο δεν ζεσταινει το νερο ,Δεν γυρίζει το τύμπανο ,δεν γυριζει ο καδος του πλυντηριου ,το πλυντηριο λειτουργει αλλα ο καδος δεν γυριζει ,. δεν δουλευει ο καδος ,Το πλυντήριο τραντάζεται πολύ ,βλαβες πλυντηριων ρούχων ,προβλημα με πλυντηριο ρουχων ,πλυντήριο ρούχων προβλημα στον εγκεφαλο ,Τα ρούχα δεν πλένονται καλά ,επισκευη μοτερ πλυντηριου ,Κολλάει το πρόγραμμα του πλυντηρίου ,Το πλυντήριο δεν αδειάζει τα νερά ,πλυντηριο ρουχων βλαβες καδου ,Κολλάει το πρόγραμμα του πλυντηρίου ,το πλυντηριο δεν γυριζει ,Κάνει πάρα πολύ θόρυβο ,γιατι δεν γυριζει ο καδος του πλυντηριου ,Τα ρούχα δεν πλένονται καλά ,γιατι δυσκολευεται να γυρισει ο καδος πλυντηριου

 

Συνήθη προβήματα βλάβες πλυντηρίων

Κάνει πάρα πολύ θόρυβο,Το πλυντήριο μυρίζει έντονα,Το πρόγραμμα του πλυντηρίου κολλάει,,Ο κάδος του πλυντηρίου κάνει θόρυβο Το πλυντήριο ρίχνει την ασφάλεια το ρελέ,Τα ρούχα βγαίνουν με λεκέδες,Το πλυντήριο γεμίζει και αδειάζει το νερό συνεχώς,Το πλυντήριο δεν στίβει καλά τα ρούχα,Δεν γυρίζει το τύμπανο του πλυντηρίουΔεν παίρνει το πρόγραμμα,Το πλυντήριο τραντάζεται πολύ,Πρόβλημα,αλλαγη λαστίχου πόετας πλυντηρίου Δεν παίρνει νερό,Έχει διαρόη νερών στο πάτωμα

episkevi plitirion rouxon candy,serbis pltirion royxon candy,texnikow pltiriou rouxon brant,texnikoi plyntiriou rouxwn candy,antalaktika plyntirion rouxon candy,
blabes plyirion rouxon candy,mastoras candy plyntirio rouxon,texniki ejypiretisi candyepiskeyes plintirion rouxon candy

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ