Επισκευή πλυντηρίου ρούχων Ηλιούπολη

 

Επισκευή πλυντηρίου ρούχων Ηλιούπολη

Επισκευή πλυντηρίου ρούχων Ηλιούπολη .τηλ 6992340589.Service πλυντηρίων ρούχων στην Ηλιούπολη από εξειδικευμένους τεχνικούς πλυντηρίων ρούχων για όλες τις βλάβες πλυντηρίου ρούχων.Είμαστε ειδικοί στο service πλυντηρίων ρούχων και πραγματοποιούμε επισκευές πλυντηρίου ρούχων στην Ηλιούπολη πάνω από μια δεκαετία.Μπορούμε να επισκευάσουμε το πλυντήριο σας άμεσα λόγω παρακαταθήκης ανταλλακτικών που διαθέτουμε -Η επισκευή του πλυντηρίου ρούχων γίνετε στον χώρο σας τις περισσότερες φορές την ίδια μέρα που θα επικοινωνήσετε μαζί μας,

Επισκευή πλυντηρίου ρούχων Βύρωνα

Επισκευή πλυντηρίου ρούχων Ηλιούπολη

Service πλυντηρίου ρούχων Ηλιούπολη

Κάθε μοντέλο πλυντηρίου ρούχων παρουσιάζει διαφορετικά προβλήματα και βλάβες . Ωστόσο,λόγω της εμπειρίας μας που αποκτήσαμε μέσα από την επιμονή για την επίτευξη της επισκευής στο πλυντήριο ρούχων, έχουμε τελειοποίηση  την ποιότητα της επισκευής αυξάνοντας παράλληλα και την ταχύτητα του service πλυντηρίου ρούχων στην Ηλιούπολη .Η σωστή ενημέρωσή μας από εσάς για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το πλυντήριο ρούχων σας ,θα  βοηθήσει  στην γρήγορη αντιμετώπιση της βλάβης του πλυντηρίου σας, καθώς θα μας δώσετε την δυνατότητα να έχουμε μαζί μας στην επίσκεψη του service τα σωστά ανταλλακτικά.

Οι βλάβες εμφανίζονται με το πρόθεμα  e  ή με το πρόθεμα και αντιστοιχούν στις λέξεις error και faulse.Οι κωδικοί βλάβης δεν φανερώνουν ακριβώς το πρόβλημα του πλυντηρίου αλλά γενικά τον τομέα του πλυντηρίου ρούχων που υπάρχει το πρόβλημα.Για αυτό χωρίζονται σε πολλές υποκατηγορίες.

Στα παλαιότερα πλυντήρια η βλάβη εμφανίζεται στο καντράν χειρισμού του πλυντηρίου με έναν αριθμό  led που αναβοσβήνουν ανάλογα την βλάβη

Τεχνικός πλυντηρίου ρούχων Ηλιούπολη

Η τεχνική κατάρτιση των τεχνικών μας είναι συνεχής για όλες τις μάρκες και μοντέλα πλυντηρίων ρούχων .Η αποτελεσματικότητα στην επισκευή της βλάβης προέρχεται επίσης από την  εμπειρία που αποκτήθηκε μέσα από τα πολλά χρόνια ενασχόλησης  στο αντικείμενο της επισκευής οικιακών συσκευών

Για την άμεση εξυπηρέτηση σας δώστε προσοχή στους κωδικούς βλάβης που βγάζει το πλυντήριο σας στην οθόνη και σε ποιά σημεία της πλύσης εμφανίζεται ο κωδικός βλάβης και ενημερώσετε τον τεχνικό.Δείξτε προσοχή για την ύπαρξη θορύβων στην λειτουργία του πλυντηρίου.θόρυβοι που επιμένουν αυξάνουν το μέγεθος της ζημιάς και του κόστους επισκευής.

Καλό είναι να βάζετε τις στροφές του στυψίματος όχι πάνω από τις 900 στροφές, πάνω από αυτό το όριο καταπονείται το πλυντήριο ρούχων.Μην πλένεται συνέχεια σε χαμηλές θερμοκρασίες γιατί τα απορρυπαντικά δεν διαλύονται και στο πλυντήριο επικάθεται ίζημα από το αδιάλυτο απορρυπαντικό,με αποτέλεσμα την ανάπτυξη βακτηρίων που προκαλεί δυσάρεστη μυρωδιά στα ρουχα.

Βλάβες πλυντηρίων ρούχων Ηλιούπολη

Καθαρίζετε τακτικά  το φίλτρο του πλυντηρίου

Ένα φραγμένο φίλτρο περιορίζει την απόδοση του πλυντηρίου και μπορεί επίσης να οδηγήσει στην κακή αποστράγγιση.Το φίλτρο βρίσκεται μπροστά από  την αντλία ένα φίλτρο ακαθάριστο με μικροαντικείμενα και χνούδια  δημιουργεί ζημιά  στην αντλία του πλυντηρίου.

Πού είναι το φίλτρο σε ένα πλυντήριο;

Για να καθαρίσετε το φίλτρο του πλυντηρίου πρέπει πρώτα να ξέρετε πού βρίσκεται. Ο πιο γρήγορος τρόπος για να εντοπίσετε το φίλτρο στο μηχάνημά σας είναι να συμβουλευτείτε το εγχειρίδιο του κατασκευαστή. Εάν δεν έχετε πλέον το εγχειρίδιο του κατασκευαστή, εδώ είναι μερικά σημεία για να αναζητήσετε το φίλτρο:

 • Στο μπροστινό κάτω μέρος του πλυντηρίου πίσω από ένα κουμπωτό καπάκι
 • Ακολουθήστε  τον σωλήνα αποστράγγισης στο σημείο που ξεκινάει εκεί είναι η αντλία και το φίλτρο
 • Κάτω από το κάλυμμα του κεντρικού αναδευτήρα σας.

Εάν δεν το βρίσκετε. Είναι πιθανό το πλυντήριο σας να μην έχει καθόλου φίλτρο.

Πώς να καθαρίσετε το φίλτρο πλυντηρίου

Ένα μείγμα απορρυπαντικού, μικροαντικειμένων, μαλλιών και χνουδιού, μπορεί να φράξει ένα φίλτρο . Ένα φραγμένο φίλτρο περιορίζει την απόδοση του πλυντηρίου και μπορεί επίσης να οδηγήσει στην κακή αποστράγγιση.

Ο ταχύτερος τρόπος για να καθαρίσετε το φίλτρο σας είναι να το αφαιρέσετε από τη συσκευή και να το πλύνετε σε ζεστό νερό, απελευθερώνοντας το από τυχόν φράξιμο ή παγιδευμένα υπολείμματα. Εάν το φίλτρο δεν μπορεί να αφαιρεθεί, μην επιμείνετε θα σπάσει.Μπορεί να έχει πρόβλημα και η αντλία.Σε αυτές τις περιπτώσεις καλό είναι να καλέστε έναν τεχνικό.

 

Ακολουθούν ορισμένες βλάβες πλυντηρίων ρούχων

 • Δεν  ξεκινάει το πρόγραμμα στο  πλυντήριο ρούχων Ηλιούπολη

 • Δεν ζεσταίνει το νερό στο πλυντήριο ρούχων Ηλιούπολη

 • Δεν γυρίζει ο κάδος στο πλυντήριο ρούχων Ηλιούπολη

 • Δεν βγάζει τα νερά το πλυντήριο ρούχων Ηλιούπολη

 • Δεν γεμίζει με νερό το πλυντήριο ρούχων Ηλιούπολη

 • Κάνει θόρυβο το πλυντήριο ρούχων Ηλιούπολη

 • Ρίχνει τον αντιηλεκτροπληξιακό ρελέ το πλυντήριο ρούχων Ηλιούπολη

 • Δέν στίβει το πλυντήριο ρούχων Ηλιούπολη

 • Δεν κλείνει καλά η πόρτα στο πλυντήριο ρούχων Ηλιούπολη

 • Δεν σταθεροποιείται κουνιέται το πλυντήριο ρούχων Ηλιούπολη

 

                                                                             

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

Επισκευή πλυντηρίου ρούχων WHILRPOOL Ηλιούπολη

Επισκευή πλυντηρίου ρούχων ZANUSSI Ηλιούπολη

Εμπιστευμένοι και εγκεκριμένοι από τους κορυφαίους κατασκευαστές του κόσμου, εδώ είναι μερικά από τα εμπορικά σήματα πλυντηρίων που επισκευάζουμε κάθε μέρα:

AEG BEKO BOSCH BRANDT CANDY HOOVER HOTPOINT-ARISTON LG ELEKTROLUX INDESIT  KORTING MORRIS PITSOS SAMSUNG SIEMENS WHILRPOOL ZANUSSI

 

Λίγα λόγια για τον όμορφη περιοχή της Ηλιούπολης:

Η Ηλιούπολη είναι ένα προαστιακό δήμο στο νοτιοανατολικό τμήμα της αστικής περιοχής της Αθήνας. Το όνομά του είναι η σύγχρονη μορφή του αρχαίου ονόματος της Ηλιοπόλεως στην Αίγυπτο. Η ανάπτυξη της Ηλιούπολης ξεκίνησε γύρω στο 1924, όταν εγκαταστάθηκαν εκεί έλληνες πρόσφυγες από τη Μικρά Ασία. Η Ηλιούπολη είναι αδελφοποιημένη με το Νόβι Σαντ (Σερβία) και τη Λάρνακα (Κύπρος). Γεωγραφία Η Ηλιούπολη απέχει 6χλμ. Νοτιοανατολικά από το κέντρο της Αθήνας. Ο δήμος έχει έκταση 12.724 km2. Βρίσκεται στους δυτικούς πρόποδες του δασικού υψώματος Hymettus, το οποίο καλύπτει το ανατολικό μισό του δήμου. Η κατοικημένη περιοχή είναι συνεχής με εκείνες των γειτονικών προαστίων Υμηττού, Άγιος Δημήτριος, Άλιμος και Αργυρούπολη. Οι κύριες οδοί είναι η λεωφόρος Βουλιαγμένης, η οποία συνδέει την Ηλιούπολη με την κεντρική Αθήνα και τη λεωφόρο Βενιζέλου που συνδέεται με τον αυτοκινητόδρομο 64. Ο σταθμός Ηλιούπολης εξυπηρετείται από τη γραμμή 2 του μετρό της Αθήνας. Η Ηλιούπολη συνδέεται επίσης με λεωφορείο προς το κέντρο της Αθήνας (γραμμή ΟΑΣΑ 237), στη Γλυφάδα (γραμμή ΟΑΣΑ 140) και στον Πειραιά (γραμμή ΟΑΣΑ 218). Η Ηλιούπολη υποδιαιρείται σε 11 συνοικίες: Αγία Μαρίνα, Αγία Μαύρα, Αγία Παρασκευή, Άγιος Κωνσταντίνος-Κανάρια, Άνω Ηλιούπολη, Αστυνομική-Πανόραμα, Κάτω Ηλιούπολη, Κεντρο, Νισάκι, Τυπογραφικά και Χαλικάκη. Η Ηλιούπολη έχει ένα ασυνήθιστο σχέδιο δρόμου, που χαρακτηρίζεται από 5 σύνολα ομόκεντρων κυκλικών ή οβάλ δρόμων.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ