ΕΠΙΣΚΕΥΗ BOSCH ΨΥΓΕΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΚΟΥΖΙΝΕΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ BOSCH ΨΥΓΕΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΚΟΥΖΙΝΕΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ BOSCH ΨΥΓΕΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΚΟΥΖΙΝΕΣ από την ηλεκτροεπισκευή.Τεχνικοί ψυκτικοί για ηλεκτρικές οικιακές συσκευές bosch Μπος.

Η Robert Bosch GmbH, ευρύτερα γνωστή ως Bosch (ελληνικά: Μπος), είναι μία πολυεθνική εταιρεία από τη Γερμανία. Ιδρύθηκε το 1886 από τον Ρόμπερτ Μπος (Robert Bosch). Εδρεύει στο προάστιο Γκέρλινγκεν (Gerlingen) της Στουτγκάρδης.

Είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής εξοπλισμού αυτοκινήτων παγκοσμίως, ενώ δραστηριοποιείται επίσης και σε άλλους τομείς, όπως η παραγωγή ηλεκτρικών εργαλείων, συσκευών κ.ά. Η BSH ανήκει κατά 50% στην Bosch και κατά 50% στην Siemens (ελληνικά: Ζίμενς). Κατασκευάζει τις οικιακές συσκευές τον δυο εταιριών καθώς και με το όνομα Πίτσος.Πηγή wikipedia.

Μπορείτε να βασίζεστε στην Ηλεκτροεπισκευή

Γρήγοροι, ανταγωνιστικοί με τις καλύτερες τιμές και πάντα διαθέσιμοι να ακούσουμε τις επιθυμίες και τους προβληματισμούς σας. Η εξυπηρέτηση και σέρβις τη Ηλεκτροεπισκευής σας εξασφαλίζει την άμεση επαναλειτουργία της συσκευής σας, είτε είναι κουζίνα, πλυντηριο ρούχων ή πλυντήριο πιάτων είτε Ψυγείο

Πάντα δίπλα στον πελάτη ή ηλεκτροεπισκευή φροντίζει και εγγυάται την επισκευή του ψυγείου siemens  με τα ποιο σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα και γνήσια ανταλλακτικά.