Επισκευή service πλυντηρίων ZANUSSI |Σέρβις βλαβών πλυντηρίων ρούχων ZANUSSI|Τεχνικός

Επισκευές πλυντηρίων ZANUSSI SERVICE 6992340589

Επισκευή service πλυντηρίων ZANUSSI  Τα Zanussi είναι ένα γνωστό όνομα στις οικιακές συσκευές, παρέχοντας ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα στις οικιακές ηλεκτρικές συσκευές .Ενα από αυτά είναι και τα πλυντήρια ΖΑΝΟΥΣΙ.Η τεχνική ομάδα εδώ στην ΗΛΕΚΤΡΟΕΠΙΣΚΕΥΗ ειδικεύεται στην παροχή ενός ευρέος φάσματος επισκευών οικιακών συσκευών για όλα τα μοντέλα πλυντηρίων ρούχων ZANUSSI.Οι τεχνικοί μας έχουν την τεχνογνωσία για να παρέχουν μια γρήγορη και αποτελεσματική λύση στις βλάβες πλυντηρίων ρούχων zanussi.Στις επισκευές πλυντηρίου Zanussi  προσφέρουμε ένα σταθερό και οικονομικό κόστος επισκευής.Για όλες τις επισκευές πλυντηρίων ρούχων ZANUSSI χρησιμοποιούμε ανταλλακτικά zanussi γνήσια και εγκεκριμένα .Για service πλυντηρίων ρούχων zanussi καλέστε την Ηλεκτροεπισκευή στο 6992340589.

Επισκευή service πλυντηρίων ZANUSSI 6992340589

Tι μπορεί να συμβεί με το πλυντήριο ρούχων Zanussi;

  • Το νερό ΣΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ ΖΑΝΟΥΣΙ  παραμένει στο τύμπανο

Οι αιτίες ενός πλυντηρίου ZANUSSI που δεν αποστραγγίζεται, μπορεί να είναι πολλαπλές. Ένα ξεχασμένο αντικείμενο σε μια τσέπη μπορεί να εμποδίσει την αντλία αποστράγγισης. Ελέγξτε ότι ο εύκαμπτος σωλήνας αποστράγγισης δεν είναι λυγισμένος, μπλοκαρισμένος, πεπλατυσμένος ή φραγμένος. Ελέγξτε επίσης την κατάσταση του φίλτρου της αντλίας, καθώς μπορεί να έχει φράξει με ακαθαρσίες. Σε αυτή την περίπτωση, αποσυνδέστε τη ροδέλα και καθαρίστε την.

  • Το τύμπανο ΤΟΥ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ ZANUSSI δεν περιστρέφεται πλέον

Είναι πιθανόν εάν ο κινητήρας του πλυντηρίου λειτουργεί, αλλά το τύμπανο δεν κινείται, ο ιμάντας ενδέχεται να είναι χαλαρός, σπασμένος ή διαρρέων. Ελέγξτε το και αντικαταστήστε το αν είναι απαραίτητο.

Εάν ο κινητήρας ΜΟΤΕΡ δεν λειτουργεί κατά το πλύσιμο, είναι πιθανό τα καρβουνάκια του να έχουν φθαρεί. Αν το πρόβλημα δεν είναι σε αυτά, τότε ο ίδιος ο κινητήρας να έχει πρόβλημα.

  • Το πλυντήριο ρούχων ZANUSSI προκαλεί υπερβολικό θόρυβο

Ελέγξτε αν υπάρχει κάποιος θόρυβος κατά τη λειτουργία του πλυντηρίου ρούχων zanussi, εάν δεν υπάρχουν αντικείμενα κολλημένα στο τύμπανο και στην αντλία, όπως μικρά κομμάτια ή φερμουάρ. Επίσης, ελέγξτε τo λάστιχο της πόρτας , καθώς ενδέχεται να έχει υποστεί ζημιά το συγκεκριμένο αντικείμενο.

Ελέγξτε πρώτα το τύμπανο του πλυντηρίου με ένα φακό. Εάν το πλυντήριο σας κάνει θόρυβο, μπορεί να προέρχεται και από την αντλία αποστράγγισης. Ελέγξτε επίσης ότι τίποτα δεν έχει κολλήσει σε αυτό.

Ελέγξτε επίσης την κατάσταση των ρουλεμάν του τυμπάνου. Για να το κάνετε αυτό, σιγά-σιγά γυρίστε το τύμπανο με το χέρι για να δώσετε μια εικόνα της κατάστασής τους. Αν ακούτε ελαφρύ θόρυβο, υπάρχει υπερβολική κίνηση μεταξύ του εδράνου και του άξονα μετάδοσης κίνησης. Το έδρανο ίσως να πρέπει να αντικατασταθεί. Αν τα έδρανα είναι φθαρμένα, συνιστάται να αντικατασταθούν και τα δύο ταυτόχρονα, ακόμη και αν φοριέται μόνο ένα.

Αν το πρόβλημα δεν προέρχεται από έρμα, ελέγξτε τα αμορτισέρ zanussi και τα ελατήρια. Ελέγξτε τα ελατήρια αφαιρώντας το πίσω πλαίσιο του πλυντηρίου. Στη συνέχεια, κοιτάξτε με ένα φακό εάν τα ελατήρια είναι ακόμα στη θέση τους. Ελέγξτε τα αμορτισέρ πιέζοντας τον κύλινδρο προς τα κάτω. Αν το τύμπανο επαναρυθμιστεί αμέσως, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Από την άλλη πλευρά, αν το τύμπανο αρχίσει να ταλαντεύεται, θα πρέπει να τα αντικαταστήσετε.

  • Το πλυντήριο ΡΟΥΧΩΝ ZANUSSI σταματά κατά τη διάρκεια του προγράμματος

Είναι σημαντικό να ελέγξετε εκ των προτέρων, όταν ο κύκλος σταματήσει. Αν το πρόβλημα παρουσιαστεί κατά την εκκίνηση, πιθανότατα θα έχετε προβλήματα άντλησης με το πλυντήριο. Κάτι λάθος με την πλήρωση; Το πρόβλημα είναι πιθανώς στη διατροφή. Ελέγξτε ότι η βρύση νερού είναι ανοιχτή και ότι ο εύκαμπτος σωλήνας εισόδου δεν είναι λυγισμένος πολύ ή φραγμένος.

  • Το πλυντήριό μου είναι βρώμικο / το πλυντήριο μυρίζει άσχημα

Όταν πλένετε τα ρούχα σας, είναι σημαντικό να δώσετε προσοχή στη δοσολογία. Προσαρμόστε τη δόση σας στο βαθμό λεκέδων του ρούχου. Εάν τα ρούχα σας είναι βρώμικα, δεν χρειάζεται να τοποθετήσετε πάρα πολλά ρούχα. Ένα πλεόνασμα ρούχων μπορεί να αφήσει ίχνη απορρυπαντικών στα ρούχα σας. Εάν πλένετε σε χαμηλές θερμοκρασίες, η βρωμιά παραμένει στο μηχάνημα και έτσι εισέρχεται στα ρούχα σας. Για να αποφύγετε αυτό, συνιστάται να καθαρίζετε τακτικά το μηχάνημα. Χρησιμοποιήστε απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων ή λευκό ξύδι σε συνδυασμό με πρόγραμμα υψηλής θερμοκρασίας.

Πασπαλίστε τις αρθρώσεις με λευκό ξύδι, τοποθετήστε το μέσα στην κάδο και στη συνέχεια ρίξτε ένα λίτρο απευθείας στο τύμπανο. Για αποτελεσματικότητα, αφήστε την για μία ημέρα και ξεκινήστε την ημέρα μετά από ένα κύκλο πλύσης σε υψηλή θερμοκρασία. Αυτό πρέπει να είναι αρκετό για να καθαρίσετε το πλυντήριο σας.

Δεν ξεβιδώνει το φίλτρο του πλυντηρίου ρούχων.

Γνωστό είναι ότι το φίλτρο του πλυντηρίου ρούχων πρέπει να καθαρίζεται σε τακτά χρονικά διαστήματα γιατί μαζεύει όλα τα μικροαντικείμενα χνούδια και βρομιές που έχει το πλυντήριο ρούχων. Πολλές φορές όμως στην προσπάθεια να ξεβιδώθεί η τάπα του φίλτρου αντιμετωπίζουμε δυσκολία.Μπορεί να μην ξεβιδώνει γιατί έχουν χαλάσει οι βόλτες στην τάπα ή να έχουν χαλάσει οι βόλτες στο σώμα της αντλίας που βιδώνει η τάπα. Καθώς επίσης μπορεί να έχει πάρει μικροαντικείμενα τα οποία δεν αφήνουν την τάπα να ξεκλειδώσει. Τότε θα πρέπει να λύσουμε όλη την αντλία και το σύστημα αποχέτευσης του πλυντηρίου για να απελευθερώσουμε το φίλτρο.Τα αντικείμενα που συσσωρεύονται στο φίλτρο της αντλίας τις περισσότερες φορές καθιστούν τις αντλίες προβληματικές.

Η Zanussi είναι μια εταιρεία που δημιουργήθηκε το 1916, όταν ο ιδρυτής της, Antonio Zanussi, ξεκίνησε με την κατασκευή σομπών.

Επισκευή πλυντηρίου ρούχων ZANUSSI

Επισκευή πλυντηρίου ρούχων ZANUSSI

Τεχνικός πλυντηρίων ZANUSSI 6992340589

 Συντήρηση του πλυντηρίου ρούχων Zanussi;

Κάντε μια καλή συντήρηση στο Zanussi πλυντήριο ρούχων .Αν και δεν είναι το πράγμα που ποτέ θα σκεφτόμαστε όταν το πλύσιμο των ρούχων είναι η πρώτη ανάγκη,αλλά το να διατηρείτε καθαρό το πλυντήριο ρούχων της ζανούσι είναι μια λειτουργία που λανθασμένα θεωρούν περιττή.

Η συντήρηση του πλυντηρίου Zanussi μας επιτρέπει να εξοικονομήσουμε λογαριασμούς. Στην πραγματικότητα, η συντήρηση του πλυντηρίου περιλαμβάνει όχι μόνο τον εξωτερικό καθαρισμό της συσκευής αλλά και την συχνή παρέμβαση στα παρεμβύσματα, τα φίλτρα και το καλάθι.

Στην πραγματικότητα, μεταξύ των συσκευών, το πλυντήριο Zanussi είναι αυτό που χρησιμοποιούμε με μεγάλη συχνότητα και επομένως διασφαλίζοντας ότι λειτουργεί σωστά και αφιερώντας λίγο χρόνο στον καθαρισμό του, μας επιτρέπει να  διασφαλίσουμε τη σωστή λειτουργία του.

Η βάση για τη συντήρηση του πλυντηρίου Zanussi

Ο εχθρός νούμερο 1 του πλυντηρίου Zanussi είναι ασβεστόλιθος – άλατα , όλοι γνωρίζουμε και χρησιμοποιώντας ένα καλό απορρυπαντικό anti-depressant είναι ήδη ένα καλό σημείο εκκίνησης, αλλά μερικές φορές δεν αρκεί. Παρόλο που υπάρχουν συγκεκριμένα απορρυπαντικά κατά των αλάτων για το πλυντήριο, πολύ συχνά χρησιμοποιούνται οι φυσικές και οικονομικές μέθοδοι για την αποτελεσματική συντήρηση του πλυντηρίου ρούχων Zanussi.Επισκευή service πλυντηρίων ZANUSSI

Μεταξύ αυτών των φυσικών μεθόδων υπάρχουν σίγουρα:

  • Διττανθρακικό νάτριο
  • ξύδι
  • Ζεστό νερό

Αυτά τα στοιχεία, που χρησιμοποιούνται ξεχωριστά ή μαζί, όπως στην περίπτωση των δύο τελευταίων, καταφέρνουν να απολυμαίνουν τα ρούχα και ολόκληρο το πλυντήριο Zanussi εν γένει. Η χρήση τους είναι απλή: προσθέστε ένα κουτάλι (υπολογιζόμενο περίπου 25 γραμμάρια) στη δεξαμενή απορρυπαντικού όταν κάνετε τα ρούχα. Τα ρούχα σας και το πλυντήριο θα σας ωφελήσουν με λάμψη και απολύμανση. Προσέξτε να μην χρησιμοποιείτε διττανθρακικό άλας όταν πλένετε ρούχα με μετάξι ή μαλλί. Τουλάχιστον μία φορά το μήνα πλένετε τα πλυντήρια Zanussi εισάγοντας τουλάχιστον 150 γραμμάρια δισανθρακικού άλατος στο δίσκο για να διατηρήσετε  καθαρό το πλυντήριο και τα εσωτερικά του εξαρτήματα από τη συσσώρευση ασβεστίου.

Το ίδιο πλύσιμο των πλυντηρίων Zanussi μπορεί επίσης να γίνει με ξύδι και ζεστό νερό: γεμίστε το καλάθι με ζεστό νερό, προσθέστε ένα λίτρο άσπρο ξίδι και προγραμματίστε την μεγαλύτερη πλύση.

… Ξεκινήστε το πρόγραμμα για λίγα λεπτά, διακόψτε το για μια ώρα και στη συνέχεια ολοκληρώστε τον κύκλο.

Ποια μέρη του πλυντηρίου ρούχων Zanussi πρέπει να λάβετε υπόψη

Για μια πραγματικά αποτελεσματική μηχανή συντήρησης Zanussi ρούχων, όμως, είναι καλό να μιλήσω πιο συγκεκριμένα για κάθε τμήμα και να εξετάσει την περιοδική παρακολούθηση κάθε πτυχή για την πρόληψη της ασβεστόλιθο έχει το πάνω χέρι και ο ίδιος εμπλοκή της λειτουργίας.

Τα μέρη που πρέπει να λάβετε υπόψη για τη συντήρηση μιας συντήρησης πλυντηρίου Zanussi είναι:

Το άνοιγμα της πόρτας του πλυντηρίου Zanussi:

Ο καθαρισμός της πόρτας και του εξωτερικού μέρους της είναι σημαντικό όχι μόνο για να βελτιωθεί η εμφάνισή της αλλά για να εξασφαλιστεί ότι το πλυντήριο θα διαρκέσει τα χρόνια και δεν θα συσσωρεύσει τη σκόνη και τη βρωμιά. Μια εύκολη και φυσική μέθοδος για να πλύνετε αυτό το μέρος περιλαμβάνει τη χρήση μιας κουταλιάς υγρού σαπουνιού, λευκό ξύδι, νερό, λίγες σταγόνες αιθέριου ελαίου με λεμόνι και λίγο διττανθρακικό αναμειγμένο μαζί σε ένα σπρέι. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το μείγμα ως απορρυπαντικό και πλύνετε τη θυρίδα με ένα κοινό σφουγγάρι.Επισκευή service πλυντηρίων ZANUSSI.

Zanussi πλυντήρια Φίλτρο:

Καθαρίστε τα φίλτρα του πλυντηρίου ρούχων zanussi του νερού τουλάχιστον μία φορά το χρόνο γιατί είναι μια από τις πιο σημαντικές δραστηριότητες συντήρησης του πλυντηρίου ρούχων.Δεν καθαρίζει μόνο την ασβεστόλιθο, αλλά εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής των ρούχων και αποφυγή προβλημάτων στα Zanussi πλυντήρια που μπορούν να προέλθουν από την απόφραξη του φίλτρου. Όταν το κάνετε, βεβαιωθείτε ότι το πλυντήριο είναι απενεργοποιημένο και ότι δεν υπάρχουν διαρροές νερού.Επισκευή service πλυντηρίων ZANUSSI

Καλάθι πλυντηρίου ρούχων Zanussi:

Τέλος, το πλύσιμο του καλαθιού είναι επίσης σημαντικό για την καταπολέμηση του ιζήματος, του κάδου αλλά και των κακών μυρωδιών. Όσον αφορά τις άλλες περιπτώσεις, κάντε πλύση κενού χρησιμοποιώντας ένα μίγμα νερού και ξύδι και λίγο μαλακτικό.

τεχνικός πλυντηρίων ρούχων zanussi

τεχνικός πλυντηρίων ρούχων zanussi

Σέρβις πλυντηρίων ZANUSSI στον χώρο σας

Το πλυντήριο ρούχων Zanussi δεν θερμαίνεται;

Μάθετε αμέσως γιατί το πλυντήριο Zanussi δεν θερμαίνει το νερό

Το πλυντήριο δεν φαίνεται τόσο καθαρό όσο θα έπρεπε, ρυθμίζετε έναν κύκλο πλύσης σε υψηλή θερμοκρασία, αλλά η θωράκιση δεν είναι καυτή όταν βάζετε το χέρι σας πάνω σε αυτή.

Το πρόβλημα θα μπορούσε να είναι η θερμοκρασία: το πλυντήριο Zanussi δεν θερμαίνει το νερό όπως θα έπρεπε. Εν ολίγοις, πλένει, αλλά κρύο.

Γιατί;

Είναι μια επισκευάσιμη βλάβη ή είναι απαραίτητο να αγοράσετε ένα νέο πλυντήριο ρούχων Zanussi; Εάν το νερό στη συσκευή σας δεν φτάσει στο βαθμό θέρμανσης που ορίσατε, οι αιτίες μπορεί να διαφέρουν.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ελέγξετε τα μέρη που εμπλέκονται στη διαδικασία θέρμανσης που είναι: το ηλεκτρικό κύκλωμα που τροφοδοτεί το σύστημα, τον θερμοστάτη που ρυθμίζει τη θερμοκρασία, την ηλεκτρική αντίσταση που το θερμαίνει.Επισκευή service πλυντηρίων ZANUSSI

Αν ένα από αυτά τα εξαρτήματα είναι ελαττωματικό, το πλυντήριο Zanussi δεν θερμαίνει το νερό.

Το κατεστραμμένο κομμάτι πρέπει στη συνέχεια να αντικατασταθεί και είναι μια δουλειά που  χρειάζεται να καλέσετε τον τεχνικό.

‘Αμεση επισκευή αποκατάσταση βλαβών

Τι πρέπει να κάνετε όταν το πλυντήριο ρούχων Zanussi χάνει νερό

Όταν το πλυντήριο Zanussi χάνει νερό, μπορείτε να ελέγξετε την έκταση της βλάβης και να αποφασίσετε αν θα χρησιμοποιήσετε έναν τεχνικό της ηλεκτροεπισκευής ή θα προσπαθήσετε να το φτιαξετε μονος σας.Επισκευή service πλυντηρίων ZANUSSI .

 Xάνει νερό προς το τέλος της πλύσης και όταν συμβεί, βγαίνει λίγο νερό

Εάν το πλυντήριο Zanussi χάνει νερό προς το τέλος της πλύσης, κατά τη διάρκεια του ξεπλύματος, είναι πιθανό να έχετε βάλει πάρα πολλά απορρυπαντικά.

Τα σύγχρονα πλυντήρια zanussi χρησιμοποιούν λίγο νερό για να πλύνουν και επομένως απαιτούν μικρότερη ποσότητα απορρυπαντικού.

Η περίσσεια απορρυπαντικού δεν απομακρύνεται, εναποτίθεται κάτω από το συρτάρι και κατά τη διάρκεια των ξεβγαλμάτων και υποχρεώνει το νερό να λάβει λάθος κατεύθυνση προκαλώντας την απώλεια.

Για να λύσετε το πρόβλημα, απλώς τραβήξτε έξω το συρτάρι και αφαιρέστε τυχόν υπολείμματα.Επισκευή service πλυντηρίων ZANUSSI .

Χωρίς αυτό, είναι απαραίτητο να ξεκινήσετε ένα πλύσιμο κενού, χωρίς απορρυπαντικό και χωρίς πανιά, σε θερμοκρασία 90 μοίρες.

Εάν δεν βγαίνει νερό, η ζημιά επιλύεται.

 Το πλυντήριο Zanussi χάνει νερό μόλις ξεκινήσει το πλύσιμο

Εάν η απώλεια συμβαίνει όταν Zanussi πλυντήριο αρχίζει να φορτίζεται το νερό είναι πιθανό ότι η αιτία είναι το χιτώνιο που φέρνει νερό από το συρτάρι απορρυπαντικού στο λουτήρα.

Στη συνέχεια, πρέπει να ελέγξετε αν είναι σπασμένα, αποσυναρμολογημένα ή κατεστραμμένα, στη συνέχεια αποσυνδέστε τη συσκευή από την πρίζα και αφαιρέστε το επάνω μέρος του πλυντηρίου.

Εάν όλα φαίνονται καλά, ξεκινήστε έναν κύκλο πλυσίματος για να δείτε αν υπάρχουν κοψίματα ή τρύπες στο λάστιχο της πόρτας  που δεν μπορείτε να δείτε.

Σε περίπτωση αντικατάστασης του κομματιού.Επισκευή service πλυντηρίων ZANUSSI .

Το πλυντήριο Zanussi χάνει νερό όταν είναι απενεργοποιημένο

Πρέπει να ελέγξετε το σωλήνα εισαγωγής νερού που πηγαίνει από τη βρύση στην ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα: περάστε ένα δάχτυλο γύρω από τα άκρα για να δείτε αν είναι εντελώς στεγνά.

Διαφορετικά, μετά το κλείσιμο της βρύσης, αντικαταστήστε τη μία ή και τις δύο σφραγίσεις ανάλογα με το πού βρίσκεται η διαρροή.

 Το πλυντήριο Zanussi χάνει νερό όταν εκκενωθεί

Φορτίστε το νερό ξεκινώντας έναν κύκλο πλύσης, σταματήστε το πρόγραμμα και μετακινήστε το σε “μόνο φόρτωση” ή “περιστροφή”.

Ελέγξτε αν η σύνδεση του σωλήνα αποστράγγισης χάνει όταν πέσει το νερό: μπορεί να είναι χαλαρή ή τοποθετημένη εσφαλμένα.

Μια άλλη αιτία του δακρύου θα μπορούσε να είναι η φλάντζα: αφαιρέστε την επίθεση και αντικαταστήστε την.

Το νερό εξέρχεται από την αντλία αποστράγγισης

Εάν διαρρέει η αντλία αποστράγγισης, βλέπετε να γέρνει το πλυντήριο Zanussi αφού έχει φορτώσει νερό: χρειάζονται δύο άτομα για να το κάνουν αυτό.

 Το πλυντήριο Zanussi χάνει νερά και προκαλεί θόρυβο

Θα μπορούσε να οφείλεται σε σπασμένα ρουλεμάν: το νερό διαπερνά και πέφτει στο έδαφος.Επισκευή service πλυντηρίων ZANUSSI .

Αφαιρέστε την πίσω πλευρά για να δείτε αν υπάρχουν ίχνη υγρού στη δεξαμενή, αν ναι, είναι καλύτερο να αγοράσετε ένα νέο πλυντήριο ρούχων.

Το νερό εξέρχεται από το πώμα της αντλίας πλυντηρίου Zanussi

Ξεβιδώστε το κάλυμμα της αντλίας πλυντηρίου Zanussi για να αφήσετε το νερό έξω. Μπορεί να χρειαστεί αντικατάσταση του στεγανωτικού καλύμματος.

Το νερό βγαίνει από το λάστιχο της πόρτας του πλυντηρίου της Zanussi

Ελέγξτε αν λάστιχο της πόρτας συγκολλάται καλά ή αν υπάρχουν περικοπές.

Για καλύτερο έλεγχο, μπορείτε να αποσυναρμολογήσετε τον εξωτερικό δακτύλιο που στερεώνει το ελαστικό στο περίβλημα.

Σε περίπτωση ζημιάς, αντικαταστήστε το.

Το πλυντήριο ρουχων Zanussi χάνει νερό από την αντίσταση

Η αντίσταση βρίσκεται στο κατώτερο τμήμα της δεξαμενής και είναι ορατό μετά την αφαίρεση του φύλλου στο πίσω μέρος του πλυντηρίου.

Ακόμα κι αν παρατηρήσετε ίχνη νερού στην αντίσταση, ξεκινήστε μια πλύση για να καταλάβετε από πού προέρχεται.Επισκευή service πλυντηρίων ZANUSSI .

Το πλυντήριο ρούχων Zanussi χάνει νερό από τη δεξαμενή

Συμβαίνει όταν ένα μικρό αντικείμενο εισάγεται μεταξύ του καλαθιού και της δεξαμενής προκαλώντας ζημιά κατά τη διάρκεια της φυγοκέντρησης. Να θυμάστε πάντα ότι πρέπει να αδειάζετε τις τσέπες, διότι σε περίπτωση θραύσης της μπανιέρας είναι προτιμότερο να αγοράσετε ένα νέο πλυντήριο ρούχων.Επισκευή service πλυντηρίων ZANUSSI .

ΤΗΛΕΦΩΝΟ SERVICE/ΣΕΡΒΙΣ 6992340589

Γενικές συμβουλές Πλυντήρια ρούχων Zanussi

1. Να προσέχετε πάντα το βάρος του φορτίου που πλένεται

2. Χρησιμοποιήστε επίσης ένα απορρυπαντικό καλό (κατά προτίμηση υγρό)

3. Μην τοποθετείτε υπερβολικά πολύ απορρυπαντικό (συχνά λιγότερο σκληρό νερό αυξάνει τον σχηματισμό αφρού).

4. Τα περισσότερα νέα πλυντήρια Zanussi είναι ηλεκτρονικά και δίνουν προβλήματα εάν βρίσκονται σε υγρό ή εξωτερικό περιβάλλον. όταν υπάρχουν καταιγίδες ή ηλεκτρικές τάσεις, είναι πάντα προτιμότερο να μην τα χρησιμοποιείτε ή ακόμα και να τα αποσυνδέετε από την τροφοδοσία ρεύματος για να αποφύγετε οποιαδήποτε ζημιά στα ηλεκτρονικά εξαρτήματα.

5. Εάν το πλυντήριο ρούχων δεν πλένει καλά και είναι θορυβώδες όταν εκφορτώνετε ή αισθάνεστε δυσάρεστες οσμές, ελέγξτε το φίλτρο εξαγωγής.

Επισκευή service πλυντηρίων ZANUSSI

Επισκευή service πλυντηρίων ZANUSSI

Βοήθεια Zanussi για τις πιο συνηθισμένες βλάβες

service πλυντηρίων Zanussi – Επισκευές πλυντηρίων ρούχων Zanussi – Πλυντήρια Zanussi

Τα πλυντήρια Zanussi είναι πολύτιμοι, καθημερινοί και αναντικατάστατοι σύντροφοι.

Zanussi πλυντήριο ρούχων τεχνίτης, Zanussi πλυντήριο ρούχων επισκευή, Zanussi πλυντήριο τεχνικός

Zanussi πλυντήριο ρούχων σέρβις, Zanussi πλυντήριο ρούχων επισκευές, Zanussi πλυντήριο τεχνικοί

Η δυσλειτουργία τους μπορεί να μην είναι συνώνυμη με μια αποτυχία. Με την παρέμβαση του συνεργείου μας μπορείτε να επισκευάσετε το πλυντήριο Zanussi σας εξοικονομώντας χρήματα και να συνεχίσετε την καθημερινή μας εγχώρια ζωή χωρίς να τρέμετε.

Όταν πρόκειται να παραλάβετε ένα πλυντήριο ρούχων Zanussi, το ιδανικό είναι να μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ΗΛΕΚΤΡΟΕΠΙΣΚΕΥΗ που ξέρει και προσφέρει την τελειότητα χάρη στην παρέμβαση του ειδικού προσωπικού που μπορεί να εγγυηθεί στο κοινό:

• ταχύτητα

• ικανότητα

• επαγγελματισμό

Επισκευή service πλυντηρίων ZANUSSI

Βοήθεια Zanussi για τις πιο συνηθισμένες βλάβες:

Δεν ξεκινά το πλυντήριο Zanussi σας;

Το πλυντήριο δεν θα ξεκινήσει, ελέγξτε το βύσμα του πλυντηρίου ρούχων Zanussi, την πρίζα ή οποιονδήποτε διακόπτη που ελέγχει την πρίζα.Επισκευή service πλυντηρίων ZANUSSI .

Το πλυντήριο Zanussi δεν περιστρέφεται ή εκφορτώνεται;

Εάν το πλυντήριο Zanussi δεν αποστραγγίζεται, ελέγξτε πρώτα το φίλτρο εξαγωγής.

Δεν παίρνει νερό το πλυντήριο Zanussi;

Το πλυντήριο Zanussi δεν μπορεί να ξεκινήσει , ελέγξτε αν η βρύση στον τοίχο είναι ανοιχτή

Άμεση αποκατάσταση βλαβών.Συχνότεροι τύποι αυτών :

Δεν λειτουργεί, τρέχουν νερά, Δεν βγάζει νερά , πέφτει ο γενικός ,διαρροή νερού, Δεν ζεσταίνει, Δεν γυρίζει ο κάδος, Δεν παίρνει νερό, Δεν τελειώνει το πρόγραμμα, Τρέχει γρήγορα το πρόγραμμα, Κάνει υπερχείλιση, Δεν κλείνει η πόρτα, Δεν σφραγίζει ή πόρτα, Δεν καθαρίζει καλά τα ρούχα, Κάνει θόρυβο, Κουνιέται φεύγει από την θέση του.

Επισκευή αλλαγή μοτέρ, έλεγχος μοτέρ, έλεγχος πλακέτας, αλλαγή πλακέτας, αλλαγή αντλίας ,αλλαγή λαστίχου πόρτας,αλλαγή αντίστασης

SERVICE ZANUSSI ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

SERVICE ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Επισκευές ηλεκτρικών συσκευών ZANUSSI ψυγεία πλυντήρια κουζίνες σε κέντρο

Service επισκευή τεχνικοί πλυντηρίου ρούχων ZANUSSI  ηλεκτρικές συσκευές  σε ΑΘΗΝΑ : Άγιος Γεώργιος, Άγιος Ελευθέριος,Άγιος Λουκάς, Άγιος Νικόλαος, Άγιος Παντελεήμονας, Άγιος Σώστης, Ακαδημία Πλάτωνος, Αμπελόκηποι, Αναφιώτικα, Άνω Κυψέλη, Άνω Πατήσια, Άνω Πετράλωνα, Αττική, Αττικό Άλσος, Βοτανικός, Γηροκομείο, Γκύζη, Γούβα, Γουδί, Δεξαμενή, Ελληνορώσων, Εξάρχεια, Ερυθρός Σταυρός, Ευαγγελισμός, Ζάππειο, Θησείο, Θυμαράκια, Ιλίσια, Κάτω Πατήσια, Κάτω Πετράλωνα, Κεραμεικός, Κλωναρίδου, Κολοκυνθού, Κολωνάκι, Κολωνός, Κουκάκι, Κυνοσάργους, Κυπριάδου, Κυψέλη, Λαμπρινή, Λόφος Σκουζέ, Λυκαβηττός, Μακρυγιάννη, Μαράσλειος, Μεταξουργείο, Μετς, Μοναστηράκι, Μουσείο, Νέα Κυψέλη, Νέα Φιλοθέη, Νεάπολη Εξαρχείων, Νέος Κόσμος, Παγκράτι, Πανεπιστήμιο, Πεδίον Άρεως, Πλάκα, Πολύγωνο, Πολυτεχνείο, Ριζούπολη, Ρουφ, Σεπόλια, Σταθμός Λαρίσης, Άγιος Παύλος, Τέρμα Ιπποκράτους, Τουρκοβούνια, Τρεις Γέφυρες, Φιλοπάππου, Φιξ, Χίλτον, Ψυρρή,

Επισκευή service πλυντηρίου ρούχων ZANUSSI ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ τεχνίτες
Service πλυντηρίου ρούχων ZANUSSI επισκευή ηλεκτρικές συσκευές σε ΖΩΓΡΑΦΟΥ : Άνω Ιλίσια, Γουδί, Ιλίσια

Επισκευή service πλυντηρίων ρούχων ZANUSSI ΠΑΓΚΡΑΤΙ

Service επισκευή ZANUSSI πλυντήρια ρούχων σε ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ: Άνω καισαριανή, Νήαρ Ηστ,

Νότια προάστια τεχνικοί  για βλάβες επισκευές πλυντηρίων ρούχων ,ολοι οι τύποι

Σέρβις  πλυντηρίου ρούχων ZANUSSI επισκευή τεχνικός σε ΔΑΦΝΗ . Άνω Δάφνη, Χαραυγή,Service επισκευή σε ΒΥΡΩΝΑ: Ανάληψη, Ζωοδόχος Πηγή, Καρέας, Μεταμόρφωση, Νέα Ελβετία, Νέο Παγκράτι,

Service επισκευή  πλυντηρίου ρούχων ZANUSSI  τεχνικός σε ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ

Σέρβις επισκευές πλυντηρίου ρούχων σε ZANUSSI ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ :Άνοιξη, Ασύρματος, Εθνικής Αντιστάσεως, Ελιά, Κοψαχείλα, Μοναστήρι, Σαρωνικός, Σούλι, Τσουκάλι,

Service επισκευή τεχνικοί πλυντηρίου ρούχων ZANUSSI  ηλεκτρικές συσκευές σε ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: Άνω Νέα Σμύρνη,

Service επισκευή πλυντηρίων ρούχων σε ZANUSSI ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ: Αμφιθέα, Έδεμ,Κοψαχείλα,

Service επισκευή σε ZANUSSI πλυντήριο ρούχων ηλεκτρικές συσκευές ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Αγία Ελεούσα, Λόφος Σικελίας, Λόφος Φιλαρέτου, Τζιτζιφιές, Χαροκόπου, Χρυσάκη,

Service ZANUSSI  πλυντήριο ρούχων ηλεκτρικές συσκευές επισκευή σε ΚΑΛΑΜΑΚΙ: Άγιος Παντελεήμονας, Αμπελάκια, Αναπήρων, Άνω Καλαμάκι, Εκτελωνιστών, Εφοριακών, Καλαμάκι, Κεφαλληνών, Κυθηρίων, Πανί, Τράχωνες

Service επισκευές πλυντηρίων ρούχων ZANUSSI σε ΑΛΙΜΟ : Άγιος Παντελεήμονας, Αμπελάκια, Αναπήρων, Άνω Καλαμάκι, Εκτελωνιστών, Εφοριακών, Καλαμάκι, Κεφαλληνών, Κυθηρίων, Πανί, Τράχωνες,

Service πλυντηρίου ρούχων ZANUSSI ηλεκτρικές συσκευές επισκευή σε ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Αγία Μαρίνα, Άνω Ηλιούπολη, Αστυνομικά, Κάτω Ηλιούπολη, Λόφος Γερμανού, Πανόραμα,

Service επισκευή σε ZANUSSI ΜΟΣΧΑΤΟ

Service επισκευή  πλυντηρίου ρούχων ZANUSSI σε ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: Νέα Αλεξάνδρεια, Τράχωνες,

Service  ZANUSSI πλυντήρια ρούχων ηλεκτρικές συσκευές επισκευή σε ΕΛΛΗΝΙΚΟ: Αγία Παρασκευή, Άνω Ελληνικό, Σούρμενα

Επισκευή service πλυντηρίων ZANUSSI σε ΤΑΥΡΟΣ

Επισκευή service πλυντηρίων ρούχων ZANUSSI washing machine ΓΛΥΦΑΔΑ: Αίγλη, Αιξωνή, Άνω Γλυφάδα, Εργατικών Στελεχών, Πανιωνία, Πυρνάρι, Τερψιθέα,
Service επισκευή πλυντηρίου ρούχων ZANUSSI washing machine ΒΟΥΛΑ: Άνω Βούλα, Νέα Κάλυμνος, Πανόραμα, Πηγαδάκια,

 Service επισκευή πλυντήριο ρούχων ZANUSSI σε ΧΟΛΑΡΓΟΣ :Φανερωμένη,

Σέρβις πλυντηρίου ρούχων επισκευές τεχνικοί  ZANUSSI ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ  σε ΤΑΥΡΟ

Βόρεια προάστια τεχνικοί για κουζίνες κεραμικές εστίες,πλυντήρια πιατων ρούχων, βλάβες επισκευές,ανταλλακτικά

Επισκευή Service Σέρβις σε ZANUSSI πλυντηρίου ρούχων ΥΜΗΤΤΟΣ τεχνικός, πλυντήρια ρούχων

Service επισκευή σε ZANUSSI  πλυντηρίου ρούχων ΑΓΙΟ ΑΡΤΕΜΙΟ τεχνικοί κουζίνα πλυντήριο ψυγείο . Αγία Άννα, Άνω Πάτημα, Άνω Χαλάνδρι, Κάτω Χαλάνδρι, Μεταμόρφωση, Πάτημα, Πολύδροσο, Ριζάρειος,

Επισκευή service πλυντηρίου ρούχων ZANUSSI ΚΟΥΚΑΚΙ τεχνικός πλυντηρίων ρούχων

Επισκευή service πλυντηρίων ZANUSSI σε ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ τεχνικός πλυντήριο 

Σέρβις επισκευή σε ZANUSSI ηλεκτρικές συσκευές ΚΑΡΕΑτεχνικοί πλυντηρίου ρούχων

Service επισκευή ZANUSSI  ηλεκτρικές συσκευές σε ΜΕΤΣ τεχνικός πλυντηρίων ρούχων

Επίσης τεχνικοί για πλυντήρια ρούχων σε περιοχές Ανατολικών προαστίων όπως οι παρακάτω

Service επισκευή σε ZANUSSI πλυντήριο ρούχων  ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ  ΧΑΡΑΥΓΗ τεχνικοί για πλυντήριο ρούχων

Σέρβις  Service ZANUSSI επισκευή σε ΙΛΙΣΙΑ τεχνικός  πλυντηρίου ρούχων

 

Επίσης τεχνικοί ψυκτικοί σε περιοχές Ανατολικών προαστίων οπως οι παρακάτω
 ΒΛΑΒΕΣ ΖΑΝΟΥΣΙ

Σέρβις – Service επισκευές  επιδιόρθωση πλυντηρίων,Επισκευή service πλυντηρίων ZANUSSIΔεν γυρίζει ο καδος του πλυντηρίου,το πλυντήριο ρίχνει την ασφάλεια στον πίνακα ,χαλασε ο καδος του πλυντηριου ρούχων ,πλυντηριο ρουχων προβλημα ZANUSSIs f16 δεν γυριζει ο καδος ,. δεν γυρναει ο καδος ,Η πόρτα του πλυντηρίου δεν ανοίγει ,ο καδος πλυντηριου κανει θορυβο ,το πλυντηριο ρουχων δεν γυριζει ο καδος ,το

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΖΑΝΟΥΣΙ

πλυντηριορουχων μυριζει μουχλα καδος πλυντηριου δεν γυριζει ,Το πλυντήριο BOSCH  δεν λειτουργεί βλαβη F18 ,οταν δεν γυριζει ο καδος του πλυντηριου που οφειλεται ,αναβοσβηνουν τα λαμπάκια στο πλυντήριο  ,Έχει διαρροή νερών στο πάτωμα ,δεν γυριζει ο καδος πλυντηριου ,Τα ρούχα δεν στύβονται ,Η πόρτα του πλυντηρίου δεν κλείνει ,ποια ειναι η βλαβη στα πλυντηρια ρουχων οταν δεν γυρΙζει οκαδος ,Το πλυντήριο δεν παίρνει νερό ,το πλυντήριοδεν βγάζει τα νερά ,Δεν γυρίζει ο κάδος του πλυντηρίου ,.ζημιές plyntyria lastixa ,

ΣΥΧΝΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ

Το πλυντήριο μυρίζει πολύ έντονα ,. λαστιχο πρόσρτα πλυντηριου ,Τα ρούχα βγαίνουν με λεκέδες μετά την πλύση ,το πλυντηριο δεν τραβαει νερο δεν δουλευει το πλυντηριο ρουχων ,πλυντηρια ρουχων βλαβες f17 ,πλυντηριο ρουχων δεν γυριζει ο καδος ,Το πλυντήριο ρίχνει το ρελέ ,το πλυντηριο δεν ζεσταινει το νερο ,Δεν γυρίζει το τύμπανο ,δεν γυριζει ο καδος του πλυντηριου ,το πλυντηριο λειτουργει αλλα ο καδος δεν γυριζει ,. δεν δουλευει ο καδος ,Το πλυντήριο τραντάζεται πολύ ,Επισκευή service πλυντηρίων ZANUSSI βλαβες πλυντηριων ρούχων ,προβλημα με πλυντηριο ρουχων ,πλυντήριο ρούχων προβλημα στον εγκεφαλο ,Τα ρούχα δεν πλένονται καλά ,επισκευη μοτερ πλυντηριου ,Κολλάει το πρόγραμμα του πλυντηρίου ,Το πλυντήριο δεν αδειάζει τα νερά ,πλυντηριο ρουχων βλαβες καδου ,Κολλάει το πρόγραμμα του πλυντηρίου ,το πλυντηριο δεν γυριζει ,Κάνει πάρα πολύ θόρυβο ,γιατι δεν γυριζει ο καδος του πλυντηριου ,Τα ρούχα δεν πλένονται καλά ,γιατι δυσκολευεται να γυρισει ο καδος πλυντηριου

 

Συνήθη προβήματα βλάβες πλυντηρίων

Κάνει πάρα πολύ θόρυβο,Το πλυντήριο μυρίζει έντονα,Το πρόγραμμα του πλυντηρίου κολλάει,,Ο κάδος του πλυντηρίου κάνει θόρυβο Το πλυντήριο ρίχνει την ασφάλεια το ρελέ,Τα ρούχα βγαίνουν με λεκέδες,Το πλυντήριο γεμίζει και αδειάζει το νερό συνεχώς,Το πλυντήριο δεν στίβει καλά τα ρούχα,Δεν γυρίζει το τύμπανο του πλυντηρίουΔεν παίρνει το πρόγραμμα,Το πλυντήριο τραντάζεται πολύ,Πρόβλημα,αλλαγη λαστίχου πόετας πλυντηρίου Δεν παίρνει νερό,Έχει διαρόη νερών στο πάτωμα

episkevi plitirion rouxon zanussi,serbis pltirion royxon ZANUSSI,texnikow pltiriou rouxon brant,texnikoi plyntiriou rouxwn zanussi,antalaktika plyntirion rouxon zanussi,
blabes plyirion rouxon zanussi,mastoras zanussi plyntirio rouxon,texniki ejypiretisi zanussiepiskeyes plintirion rouxon zanussi

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ