Επισκευή service πλυντηρίων CANDY|Βλάβες Σέρβις Πλυντηρίων Ρούχων CANDY|ΗΛΕΚΤΡΟΕΠΙΣΚΕΥΗ

Επισκευές πλυντηρίων CANDY SERVICE 6992340589

 Επισκευή service πλυντηρίων ρούχων CANDY στον χώρο σας .Τεχνικοί πλυντηρίων ρούχων CANDY αντιμετωπίζουν στο χώρο σας κάθε πρόβλημα και βλάβη του πλυντηρίου CANDY. Μια μακρόχρονη εταιρεία με σχεδόν 70 χρόνια στην πρωτοπορία της βιομηχανίας, η CANDY /Κάντυ έχει το κύρος της κατασκευής του πρώτου ιταλικού πλυντηρίου στη δεκαετία του 1940.Οι Οι τεχνικοί  μας είναι αρκετά ευέλικτοι ώστε να πραγματοποιούν επισκευές γύρω από το πρόγραμμά σας.Ενημερώνουμε 30 λεπτά πριν από την άφιξή σας στο σπίτι σας για να βεβαιωθείτε ότι ποτέ δεν θα χάσετε την επίσκεψή μας.Σέρβις πλυντηρίων ρούχων ΚΑΝΤΥ με την τεχνογνωσία και την χρήση ανταλλακτικών CANDY.Οι τεχνικοί candy μας είναι φιλικοί και πρόθυμοι να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας.Για τεχνική εξυπηρέτηση στα πλυντήρια ρούχων candy .

Η ΗΛΕΚΤΡΟΕΠΙΣΚΕΥΗ προσφέρει εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές σε όλες τις υπηρεσίες της Candy, με σταθερά διαγνωστικά και επισκευαστικά τέλη , ώστε να μπορείτε να είστε σίγουροι  ότι παίρνετε την καλύτερη δυνατή υπηρεσία με τη χαμηλότερη δυνατή τιμή μαζί μας.Μην διστάσετε να έρθετε σε επαφή με την ΗΛΕΚΤΡΟΕΠΙΣΚΕΥΗ σήμερα στο τηλ 6992340589  για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας για τις συσκευές Candy.

Επισκευή service πλυντηρίων CANDY 6992340589

Τεχνική υπηρεσία επισκευής πλυντηρίου ρούχων candy

Το κέντρο εξυπηρέτησης πλυντηρίων Candy προσφέρει ποιοτική, αποτελεσματική τεχνική βοήθεια και έγκαιρη εξυπηρέτηση σε προσιτές τιμές με άριστη σχέση ποιότητας / τιμής.

Ένας εξειδικευμένος τεχνικός πλυντηρίων ρούχων candy θα εκτελέσει τη λειτουργία επισκευής του πλυντηρίου Candy σας απευθείας στο σπίτι σας.

Οι τεχνικοί μας ενημερώνονται τακτικά για όλες τις νέες συσκευές Candy που διατίθενται στην αγορά και είναι σε θέση να αποκαταστήσουν τυχόν σφάλματα – βλάβες.

Πραγματοποιούμε άμεσες ενέργειες επισκευής στο σπίτι σας, αποκαθιστώντας τη λειτουργία του πλυντηρίου Candy σας σε λιγότερο από 48 ώρες από την παραλαβή της κλήσης. Η πλειονότητα των επεμβάσεων επισκευής πλυντηρίων ρούχων Candy επιλύονται και κλείνουν την ίδια ή την επόμενη ημέρα μετά την κλήση.

Οι επισκευές γίνονται μόνο με γνήσια ανταλλακτικά – εξαρτήματα Candy ή όπου δεν είναι διαθέσιμα με αντίστοιχά που ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές του κατασκευαστή ώστε έτσι να εξασφαλίζετε  η λειτουργικότητα και ακεραιότητα του πλυντηρίου σας.Επισκευή service πλυντηρίων CANDY.

Τα πλεονεκτήματα της επισκευής πλυντηρίων ρούχουν καντυ

Με σωστή συντήρηση και βοήθεια, οι συσκευές μπορούν να διαρκέσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να παρουσιάζουν ιδιαίτερες δυσλειτουργίες.

Η επισκευή οικιακών ηλεκτρικών συσκευών είναι συχνά μια φθηνότερη λύση από την αντικατάσταση μιας νέας συσκευής. Με μια μικρή επέμβαση επισκευής θα μπορούσαν να συνεχίσουν να εργάζονται τακτικά.Ο εξειδικευμένος τεχνικός Candy αφού αξιολογήσει το σφάλμα που προκάλεσε τη δυσλειτουργία, κάνει μια εκτίμηση του κόστους επισκευής που πρέπει να εγκριθεί από τον πελάτη πριν από την εκτέλεση της παρέμβασης.

Μετά από κάθε επισκευή ελέγχουμε τη λειτουργία του πλυντηρίου σας για να βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί κανονικά.Επισκευή service πλυντηρίων CANDY .

επισκευές πλυντηρίων ρούχων candy άνω φόρτωσης

επισκευές πλυντηρίων ρούχων candy άνω φόρτωσης

Τεχνικός πλυντηρίων CANDY 6992340589

Συνήθεις βλάβες του πλυντηρίου ΡΟΥΧΩΝ CANDY

Για να αποφύγετε το κόστος μιας επίσκεψης τεχνικού candy, διαβάστε παρακάτω μερικές συμβουλές παρακάτω για να αποτρέψετε τυχόν προβλήματα ή να επηρεάσετε την αποτελεσματικότητα του προϊόντος σας. Ο τακτικός καθαρισμός και η γενική συντήρηση της  ηλεκτρικής οικιακής συσκευής CANDY θα αποτρέψει οποιαδήποτε συσσώρευση αλάτων.

-Το καθάρισμα του συρταριού του διανομέα με κανονικό καθαρισμό εξασφαλίζει ότι το απορρυπαντικό διανέμεται όπως πρέπει

-Η χαλάρωση της ελαστικής επένδυσης ακριβώς μέσα στην πόρτα γύρω από το τύμπανο θα αποτρέψει την παραμονή μαύρων στιγμάτων στα ρούχα σας

-Αφήνοντας την πόρτα ανοιχτή όταν δεν χρησιμοποιείται, θα σταματήσει κάθε κακή μυρωδιά και θα βοηθήσει να κυκλοφορήσει ο αέρας που παγιδεύεται μέσα

Το πλυντήριο candy δεν γεμίζει με νερό

Ελέγξτε τους εύκαμπτους σωλήνες εισόδου για μπλοκαρίσματα και ελέγξτε την παροχή νερού. Εάν δεν έχετε γεμίσει, μπορεί να υπάρχει βλάβη στο σύστημα πίεσης.

Το πλυντήριο δεν θα στραγγίσει

Μπορεί να οφείλεται σε ξένο αντικείμενο που έχει κολλήσει στην αντλία αποστράγγισης ή η ίδια η αντλία μπορεί να είναι ελαττωματική. Για να αποστραγγίσετε το μηχάνημα χειροκίνητα, ρίξτε τον εύκαμπτο σωλήνα αποστράγγισης σε ένα μεγάλο μπολ ή λεκάνη μέχρι να εξέλθει όλο το νερό από το μηχάνημα.Επισκευή service πλυντηρίων CANDY

Το τύμπανο του πλυντηρίου candy δεν στρέφεται

Ο ιμάντας κίνησης μπορεί να χρειαστεί να ρυθμίσετε ή να αντικαταστήσετε, αλλά μπορεί επίσης να είναι ένας ελαττωματικός χρονοδιακόπτης, φθαρμένες βούρτσες κινητήρα ή μια ελαττωματική μονάδα ελέγχου.

Το πλυντήριο ρούχων candy είναι επιβλαβές για τα ρούχα

Μπορεί να υπάρχει ένα ξένο μεταλλικό αντικείμενο όπως ένα καλώδιο στηθόδεσμου κολλημένο στο τύμπανο ή το ίδιο το τύμπανο θα μπορούσε να καταστραφεί. Ένας ελαττωματικός θερμοστάτης ή προγραμματιστής μπορεί να προκαλέσει υπερβολική υπερθέρμανση και ζημιά στα ρούχα.

Η πόρτα του πλυντηρίου candy δεν ανοίγει όταν τελειώσει ο κύκλος

Εάν υπάρχει ακόμα νερό στο μηχάνημα, εκτελέστε ξανά τον κύκλο περιστροφής για να τρέξετε την αντλία αποστράγγισης, καθαρίστε το φίλτρο και ελέγξτε τους εύκαμπτους σωλήνες αποστράγγισης για μπλοκαρίσματα. Η κλειδαριά της πόρτας ή η λαβή της πόρτας μπορεί να σπάσει ή να μπλοκαριστεί. Εάν η λυχνία κλειδώματος έχει σβήσει αλλά η πόρτα δεν ανοίξει, οι μεντεσέδες μπλοκάρονται ή μπορεί να έχει χαθεί η σφραγίδα της πόρτας και να προσκολληθεί στην γυάλινη πόρτα.

Το πλυντήριο candy έχει κολλήσει στον κύκλο πλύσης

Ο χρονοδιακόπτης, ο θερμαντήρας ή ο θερμοστάτης πρέπει να αντικατασταθούν. Οι βλάβες του χρονοδιακόπτη μπορούν να παρακαμφθούν προσωρινά προωθώντας χειροκίνητα το πρόγραμμα στον κύκλο περιστροφής.Επισκευή service πλυντηρίων CANDY

Το πλυντήριο candy έχει διαρροή

Αυτό συνήθως οφείλεται σε τρύπιο σωλήνα που κυκλοφορεί γύρω από το μηχάνημα. Προσπαθήστε να εντοπίσετε από πού προέρχεται η διαρροή, προκειμένου να προσδιορίσετε το μέρος που θέλετε να αντικαταστήσετε. Γενικά, εάν το νερό είναι καθαρό, τότε η διαρροή θα συμβεί προτού το νερό φτάσει στην περιοχή του απορρυπαντικού. Εάν το νερό είναι σαπωνοποιημένο, τότε η διαρροή βρίσκεται κάπου ανάμεσα στο δίσκο του απορρυπαντικού και το τύμπανο, επομένως ελέγξτε τη στεγανοποίηση της πόρτας και τον εύκαμπτο σωλήνα. Εάν το νερό είναι βρώμικο, τότε η διαρροή συμβαίνει κάπου ανάμεσα στο τύμπανο και την αντλία αποστράγγισης, γι ‘αυτό ελέγξτε τον εύκαμπτο σωλήνα αποστράγγισης.

Ακόμα δεν είμαι σίγουρος; Γιατί να μην χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία για Επισκευή service πλυντηρίων CANDY ΑΠΟ THN ΗΛΕΚΤΡΟΕΠΙΣΚΕΥΗ για να κανονίσετε στο 6992340589 για να κλείσετε ένα ραντεβού σήμερα.

Δεν ξεβιδώνει το φίλτρο του πλυντηρίου ρούχων.

Γνωστό είναι ότι το φίλτρο του πλυντηρίου ρούχων πρέπει να καθαρίζεται σε τακτά χρονικά διαστήματα γιατί μαζεύει όλα τα μικροαντικείμενα χνούδια και βρομιές που έχει το πλυντήριο ρούχων. Πολλές φορές όμως στην προσπάθεια να ξεβιδώθεί η τάπα του φίλτρου αντιμετωπίζουμε δυσκολία.Μπορεί να μην ξεβιδώνει γιατί έχουν χαλάσει οι βόλτες στην τάπα ή να έχουν χαλάσει οι βόλτες στο σώμα της αντλίας που βιδώνει η τάπα. Καθώς επίσης μπορεί να έχει πάρει μικροαντικείμενα τα οποία δεν αφήνουν την τάπα να ξεκλειδώσει. Τότε θα πρέπει να λύσουμε όλη την αντλία και το σύστημα αποχέτευσης του πλυντηρίου για να απελευθερώσουμε το φίλτρο.Τα αντικείμενα που συσσωρεύονται στο φίλτρο της αντλίας τις περισσότερες φορές καθιστούν τις αντλίες προβληματικές.
 
τεχνικός πλυντηρίων ρούχων candy

τεχνικός πλυντηρίων ρούχων candy

Σέρβις πλυντηρίων CANDY στον χώρο σας 6992340589

Κώδικες σφάλματος πλυντηρίου CANDY

Αυτές οι εξηγήσεις κώδικα σφάλματος μπορούν να σας βοηθήσουν να διαγνώσετε ένα πρόβλημα με το πλυντήριο ρούχων Candy.

ERROR 1


Σφάλμα κλειδαριάς ασφαλείας πόρτας
Θέμα:
Σφάλμα κλειδαριάς ασφαλείας πόρτας
Συμβουλή:

 • Ελέγξτε πόρτα κλειστή και κλειδωμένη σωστά
 • Ελέγξτε την καλωδίωση
 • Ελέγξτε την ασφάλεια της πόρτα
 • Ελέγξτε τη διάταξη πέδησης τυμπάνου, εάν υπάρχει

Επισκευή service πλυντηρίων CANDY

ERROR 2

το πλυντήριο δεν γεμίζει με νερό

Θέμα:

Δεν έχει συμπληρωθεί ο προκαθορισμένος χρόνος – το πλυντήριο δεν γεμίζει

Συμβουλή:

 • Ελέγξτε την πίεση νερού του δικτύου
 • Ελέγξτε τους εύκαμπτους σωλήνες εισαγωγής
 • Ελέγξτε το φίλτρο εισόδου
 • Ελέγξτε τη βαλβίδα εισαγωγής νερού
 • Διακοπή διακόπτη πίεσης
 • Βλάβη καλωδίωσης

Αν το σφάλμα επιμένει, παρακαλούμε να κανονίσετε μια επίσκεψη τεχνικού από την ΗΛΕΚΤΡΟΕΠΙΣΚΕΥΗ.Επισκευή service πλυντηρίων CANDY

ERROR 3

Δεν άδειασε τα νερά έγκαιρα στο πλυντήριο ρούχων candy

Θέμα:

το πλυντήριο ρούχων δεν αποστραγγίζει το νερό

Συμβουλή:

 • Ελέγξτε ότι το φίλτρο δεν είναι μπλοκαρισμένο ή εμποδίζεται
 • Ελέγξτε ότι ο εύκαμπτος σωλήνας αποστράγγισης είναι απαλλαγμένος από οποιαδήποτε παρεμπόδιση ή απόφραξη
 • Ελέγξτε την καλωδίωση για την αποστράγγιση της αντλίας
 • Ελέγξτε αν η αντλία αποστράγγισης δεν είναι ελαττωματική
 • Ελέγξτε τον αισθητήρα στάθμης ή το διακόπτη
 • Ελέγξτε την καλωδίωση στον αισθητήρα στάθμης

Αν το σφάλμα επιμένει, παρακαλούμε να κανονίσετε μια επίσκεψη τεχνικού από την ΗΛΕΚΤΡΟΕΠΙΣΚΕΥΗ .Επισκευή service πλυντηρίων CANDY

 

‘Αμεση επισκευή αποκατάσταση βλαβών

άλλα λάθη error πλυντηρίου ρούχων candy και η σημασία τους

ERROR 5

Βλάβη NTC

Θέμα:
Σφάλμα 5 – Σφάλμα NTC – ο αισθητήρας θερμοκρασίας ανιχνεύθηκε ως ανοικτό κύκλωμα ή βραχυκύκλωμα
Συμβουλή:

 •  Ελέγξτε την καλωδίωση στον αισθητήρα θερμοκρασία
 • Ελέγξτε το θερμίστορ

Σφάλμα 6

Αποτυχία EEPROM

Θέμα:

Σφάλμα EEPROM – ελαττωματικός ηλεκτρονικός ελεγκτής

Συμβουλή:

 • Ελέγξτε την καλωδίωση
 • Ελέγξτε το ηλεκτρονικό PCB ελέγχου

για Επισκευή service πλυντηρίων CANDY

Σφάλμα 7

Εντοπίστηκε σφάλμα κινητήρα  6992340589

Θέμα:

 • Εντοπίστηκε σφάλμα κινητήρα
 • Συμβουλή:
 • Ελέγξτε το μπλοκ σύνδεσης του κινητήρα
 • Ελέγξτε την καλωδίωση
 • Ελέγξτε τις κάρτες άνθρακα του κινητήρα
 • Ελέγξτε τις συνδέσεις tacho
 • Ελέγξτε το μοτέρ

για Επισκευή service πλυντηρίων CANDY 6992340589

Σφάλμα 8

Σφάλμα ταχυτήτων κινητήρα

Θέμα:

Σφάλμα ταχυτήτων κινητήρα – ο ταχογράφος κινητήρα του πλυντηρίου ρούχων ανιχνεύθηκε ως ανοικτό κύκλωμα ή βραχυκύκλωμα

Συμβουλή:

 • Ελέγξτε το μπλοκ σύνδεσης του κινητήρα
 • Ελέγξτε την καλωδίωση
 • Ελέγξτε τις συνδέσεις tacho
 • Ελέγξτε το μοτέρ

για Επισκευή service πλυντηρίων CANDY 6992340589

Σφάλμα 9

Τριφασικό μοτέρ βραχυκυκλώματος σε ηλεκτρονική μονάδα

Θέμα:

Τριφασικό μοτέρ βραχυκυκλώματος σε ηλεκτρονική μονάδα

Συμβουλή:

 • Ελέγξτε την καλωδίωση
 • Ελέγξτε τον ηλεκτρονικό ελεγκτή

για Επισκευή service πλυντηρίων CANDY 6992340589

Σφάλμα 12

Σφάλμα επικοινωνίας μεταξύ ηλεκτρονικών πινακίδων ελέγχου και καλωδίωσης

Θέμα:

Σφάλμα επικοινωνίας μεταξύ ηλεκτρονικών πινακίδων ελέγχου και καλωδίωσης

Συμβουλή:

 • Ελέγξτε τις καλωδιώσεις και τις πλεξούδες μεταξύ των πλακών ελέγχου
 • Ελέγξτε τις ηλεκτρονικές μονάδες ελέγχου

για Επισκευή service πλυντηρίων CANDY 6992340589

Σφάλμα 13

Σφάλμα επικοινωνίας μεταξύ πλακέτας και καλωδίωσης

Θέμα:

Σφάλμα επικοινωνίας μεταξύ πλακέτας και καλωδίωσης

Συμβουλή:

 • Ελέγξτε τις καλωδιώσεις και τις πλεξούδες μεταξύ των πλακών ελέγχου
 • Ελέγξτε τις ηλεκτρονικές μονάδες ελέγχου

για Επισκευή service πλυντηρίων CANDY 6992340589

Σφάλμα 14

Εντοπίστηκε σφάλμα θέρμανσης νερού

Θέμα:

Εντοπίστηκε σφάλμα θέρμανσης νερού

Συμβουλή:

 • Ελέγξτε την καλωδίωση για να πλύνετε τον θερμαντήρα και τους θερμοστάτες
 • Ελέγξτε τη θερμάστρα πλύσης για συνέχεια
 • Ελέγξτε τον αισθητήρα NTC (αισθητήρα θερμοκρασίας)

για Επισκευή service πλυντηρίων CANDY 6992340589

Σφάλμα 15

Ελαττωματική μονάδα ελέγχου

Θέμα:

Ελαττωματική μονάδα ελέγχου

Συμβουλή:

 • Επαναπρογραμματίστε τον ηλεκτρονικό ελεγκτή
 • Αντικαταστήστε τον ηλεκτρονικό ελεγκτή

για Επισκευή service πλυντηρίων CANDY 6992340589

Σφάλμα 16

Στο στοιχείο θέρμανσης νερού ανιχνεύθηκε βραχυκύκλωμα

Θέμα:

Στο στοιχείο θέρμανσης νερού ανιχνεύθηκε ως βραχυκύκλωμα

Συμβουλή:

 • Ελέγξτε για ελαττωματική ηλεκτρική μόνωση
 • Ελέγξτε το στοιχείο θέρμανσης νερού
 • Ελέγξτε την καλωδίωση του θερμαντήρα νερού

για Επισκευή service πλυντηρίων CANDY 6992340589

Σφάλμα 17

Λανθασμένο σήμα από τη μηχανή ταχομετρικής γεννήτριας

Θέμα:

Λανθασμένο σήμα από τη μηχανή ταχομετρικής γεννήτριας

Συμβουλή:

 • Ελέγξτε το μπλοκ σύνδεσης του κινητήρα
 • Ελέγξτε την καλωδίωση
 • Ελέγξτε το μοτέρ

για Επισκευή service πλυντηρίων CANDY 6992340589

Σφάλμα 18

Ελαττωματική μονάδα ελέγχου

Θέμα:

Η ελαττωματική μονάδα ελέγχου

Συμβουλή:

 • Ελέγξτε την καλωδίωση στον ηλεκτρονικό ελεγκτή ή και τα δύο εάν χρησιμοποιούνται δύο
 • Ελέγξτε τη συχνότητα ηλεκτρικής εισόδου
 • Ελέγξτε το ηλεκτρικό δίκτυο

για Επισκευή service πλυντηρίων CANDY 6992340589

ΤΗΛΕΦΩΝΟ SERVICE/ΣΕΡΒΙΣ 6992340589

Επισκευή service πλυντηρίων CANDY

Επισκευή service πλυντηρίων CANDY

Επισκευή service πλυντηρίων CANDY

http://www.candy.gr/products/wash-front.htm

Άμεση αποκατάσταση βλαβών.Συχνότεροι τύποι αυτών :

Δεν λειτουργεί, τρέχουν νερά, Δεν βγάζει νερά , πέφτει ο γενικός ,διαρροή νερού, Δεν ζεσταίνει, Δεν γυρίζει ο κάδος, Δεν παίρνει νερό, Δεν τελειώνει το πρόγραμμα, Τρέχει γρήγορα το πρόγραμμα, Κάνει υπερχείλιση, Δεν κλείνει η πόρτα, Δεν σφραγίζει ή πόρτα, Δεν καθαρίζει καλά τα ρούχα, Κάνει θόρυβο, Κουνιέται φεύγει από την θέση του.

Επισκευή αλλαγή μοτέρ, έλεγχος μοτέρ, έλεγχος πλακέτας, αλλαγή πλακέτας, αλλαγή αντλίας ,αλλαγή λαστίχου πόρτας

 

SERVICE CANDY ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

Επισκευή service πλυντηρίων CANDY SERVICE ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Service επισκευή τεχνικοί πλυντηρίου ρούχων CANDY  ηλεκτρικές συσκευές  σε ΑΘΗΝΑ : Άγιος Γεώργιος, Άγιος Ελευθέριος,Άγιος Λουκάς, Άγιος Νικόλαος, Άγιος Παντελεήμονας, Άγιος Σώστης, Ακαδημία Πλάτωνος, Αμπελόκηποι, Αναφιώτικα, Άνω Κυψέλη, Άνω Πατήσια, Άνω Πετράλωνα, Αττική, Αττικό Άλσος, Βοτανικός, Γηροκομείο, Γκύζη, Γούβα, Γουδί, Δεξαμενή, Ελληνορώσων, Εξάρχεια, Ερυθρός Σταυρός, Ευαγγελισμός, Ζάππειο, Θησείο, Θυμαράκια, Ιλίσια, Κάτω Πατήσια, Κάτω Πετράλωνα, Κεραμεικός, Κλωναρίδου, Κολοκυνθού, Κολωνάκι, Κολωνός, Κουκάκι, Κυνοσάργους, Κυπριάδου, Κυψέλη, Λαμπρινή, Λόφος Σκουζέ, Λυκαβηττός, Μακρυγιάννη, Μαράσλειος, Μεταξουργείο, Μετς, Μοναστηράκι, Μουσείο, Νέα Κυψέλη, Νέα Φιλοθέη, Νεάπολη Εξαρχείων, Νέος Κόσμος, Παγκράτι, Πανεπιστήμιο, Πεδίον Άρεως, Πλάκα, Πολύγωνο, Πολυτεχνείο, Ριζούπολη, Ρουφ, Σεπόλια, Σταθμός Λαρίσης, Άγιος Παύλος, Τέρμα Ιπποκράτους, Τουρκοβούνια, Τρεις Γέφυρες, Φιλοπάππου, Φιξ, Χίλτον, Ψυρρή,

Επισκευή service πλυντηρίου ρούχων CANDY ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ τεχνίτες
Service πλυντηρίου ρούχων CANDY επισκευή ηλεκτρικές συσκευές σε ΖΩΓΡΑΦΟΥ : Άνω Ιλίσια, Γουδί, Ιλίσια

Επισκευή service πλυντηρίων ρούχων CANDY ΠΑΓΚΡΑΤΙ

Service επισκευή CANDY πλυντήρια ρούχων σε ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ: Άνω καισαριανή, Νήαρ Ηστ,

Νότια προάστια τεχνικοί  για βλάβες επισκευές πλυντηρίων ρούχων ,ολοι οι τύποι

Σέρβις  πλυντηρίου ρούχων CANDY επισκευή τεχνικός σε ΔΑΦΝΗ . Άνω Δάφνη, Χαραυγή,Service επισκευή σε ΒΥΡΩΝΑ: Ανάληψη, Ζωοδόχος Πηγή, Καρέας, Μεταμόρφωση, Νέα Ελβετία, Νέο Παγκράτι,

Service επισκευή  πλυντηρίου ρούχων CANDY  τεχνικός σε ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ

Σέρβις επισκευές πλυντηρίου ρούχων σε CANDY ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ :Άνοιξη, Ασύρματος, Εθνικής Αντιστάσεως, Ελιά, Κοψαχείλα, Μοναστήρι, Σαρωνικός, Σούλι, Τσουκάλι,

Service επισκευή τεχνικοί πλυντηρίου ρούχων CANDY  ηλεκτρικές συσκευές σε ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: Άνω Νέα Σμύρνη,

Service επισκευή πλυντηρίων ρούχων σε CANDY ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ: Αμφιθέα, Έδεμ,Κοψαχείλα,

Service επισκευή σε CANDY πλυντήριο ρούχων ηλεκτρικές συσκευές ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Αγία Ελεούσα, Λόφος Σικελίας, Λόφος Φιλαρέτου, Τζιτζιφιές, Χαροκόπου, Χρυσάκη,

Service CANDY  πλυντήριο ρούχων ηλεκτρικές συσκευές επισκευή σε ΚΑΛΑΜΑΚΙ: Άγιος Παντελεήμονας, Αμπελάκια, Αναπήρων, Άνω Καλαμάκι, Εκτελωνιστών, Εφοριακών, Καλαμάκι, Κεφαλληνών, Κυθηρίων, Πανί, Τράχωνες

Service επισκευές πλυντηρίων ρούχων CANDY σε ΑΛΙΜΟ : Άγιος Παντελεήμονας, Αμπελάκια, Αναπήρων, Άνω Καλαμάκι, Εκτελωνιστών, Εφοριακών, Καλαμάκι, Κεφαλληνών, Κυθηρίων, Πανί, Τράχωνες,

Service πλυντηρίου ρούχων CANDY ηλεκτρικές συσκευές επισκευή σε ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Αγία Μαρίνα, Άνω Ηλιούπολη, Αστυνομικά, Κάτω Ηλιούπολη, Λόφος Γερμανού, Πανόραμα,

Service επισκευή σε CANDY ΜΟΣΧΑΤΟ

Service επισκευή  πλυντηρίου ρούχων CANDY σε ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: Νέα Αλεξάνδρεια, Τράχωνες,

Service  CANDY πλυντήρια ρούχων ηλεκτρικές συσκευές επισκευή σε ΕΛΛΗΝΙΚΟ: Αγία Παρασκευή, Άνω Ελληνικό, Σούρμενα

Επισκευή service πλυντηρίων CANDY σε ΤΑΥΡΟΣ

Επισκευή service πλυντηρίων ρούχων CANDY washing machine ΓΛΥΦΑΔΑ: Αίγλη, Αιξωνή, Άνω Γλυφάδα, Εργατικών Στελεχών, Πανιωνία, Πυρνάρι, Τερψιθέα,
Service επισκευή πλυντηρίου ρούχων CANDY washing machine ΒΟΥΛΑ: Άνω Βούλα, Νέα Κάλυμνος, Πανόραμα, Πηγαδάκια,

 Service επισκευή πλυντήριο ρούχων CANDY σε ΧΟΛΑΡΓΟΣ :Φανερωμένη,

Σέρβις πλυντηρίου ρούχων επισκευές τεχνικοί  CANDY ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ  σε ΤΑΥΡΟ

Βόρεια προάστια τεχνικοί για κουζίνες κεραμικές εστίες,πλυντήρια πιατων ρούχων, βλάβες επισκευές,ανταλλακτικά

Επισκευή Service Σέρβις σε CANDY πλυντηρίου ρούχων ΥΜΗΤΤΟΣ τεχνικός, πλυντήρια ρούχων

Service επισκευή σε CANDY  πλυντηρίου ρούχων ΑΓΙΟ ΑΡΤΕΜΙΟ τεχνικοί κουζίνα πλυντήριο ψυγείο . Αγία Άννα, Άνω Πάτημα, Άνω Χαλάνδρι, Κάτω Χαλάνδρι, Μεταμόρφωση, Πάτημα, Πολύδροσο, Ριζάρειος,

Επισκευή service πλυντηρίου ρούχων CANDY ΚΟΥΚΑΚΙ τεχνικός πλυντηρίων ρούχων

Επισκευή service πλυντηρίων CANDY σε ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ τεχνικός πλυντήριο 

Σέρβις επισκευή σε CANDY ηλεκτρικές συσκευές ΚΑΡΕΑτεχνικοί πλυντηρίου ρούχων

Service επισκευή CANDY  ηλεκτρικές συσκευές σε ΜΕΤΣ τεχνικός πλυντηρίων ρούχω

Service επισκευή σε CANDY πλυντήριο ρούχων  ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ  ΧΑΡΑΥΓΗ τεχνικοί για πλυντήριο ρούχων

Σέρβις  Service CANDY επισκευή σε ΙΛΙΣΙΑ τεχνικός  πλυντηρίου ρούχων

 

Σέρβις – Service επισκευές  επιδιόρθωση πλυντηρίων ,Δεν γυρίζει ο καδος του πλυντηρίου,το πλυντήριο ρίχνει την ασφάλεια στον πίνακα ,χαλασε ο καδος του πλυντηριου ρούχων ,πλυντηριο ρουχων προβλημα siemens f16 δεν γυριζει ο καδος ,. δεν γυρναει ο καδος ,Η πόρτα του πλυντηρίου δεν ανοίγει ,ο καδος πλυντηριου κανει θορυβο ,το πλυντηριο ρουχων δεν γυριζει ο καδος ,το πλυντηριο ρουχων μυριζει μουχλα καδος πλυντηριου δεν γυριζει ,Το πλυντήριο BOSCH  δεν λειτουργεί βλαβη F18 ,οταν δεν γυριζει ο καδος του πλυντηριου που οφειλεται ,αναβοσβηνουν τα λαμπάκια στο πλυντήριο  ,Έχει διαρροή νερών στο πάτωμα ,δεν γυριζει ο καδος πλυντηριου ,Τα ρούχα δεν στύβονται ,Η πόρτα του πλυντηρίου δεν κλείνει ,ποια ειναι η βλαβη στα πλυντηρια ρουχων οταν δεν γυρΙζει οκαδος ,Το πλυντήριο δεν παίρνει νερό ,το πλυντήριοδεν βγάζει τα νερά ,Δεν γυρίζει ο κάδος του πλυντηρίου ,.ζημιές plyntyria lastixa ,Το πλυντήριο μυρίζει πολύ έντονα ,. λαστιχο πρόσρτα πλυντηριου ,

Συνήθη προβήματα βλάβες πλυντηρίων CANDY

Τα ρούχα βγαίνουν με λεκέδες μετά την πλύση ,το πλυντηριο δεν τραβαει νερο δεν δουλευει το πλυντηριο ρουχων ,πλυντηρια ρουχων βλαβες f17 ,πλυντηριο ρουχων δεν γυριζει ο καδος ,Το πλυντήριο ρίχνει το ρελέ ,το πλυντηριο δεν ζεσταινει το νερο ,Δεν γυρίζει το τύμπανο ,δεν γυριζει ο καδος του πλυντηριου ,το πλυντηριο λειτουργει αλλα ο καδος δεν γυριζει ,. δεν δουλευει ο καδος ,Το πλυντήριο τραντάζεται πολύ ,βλαβες πλυντηριων ρούχων ,προβλημα με πλυντηριο ρουχων ,πλυντήριο ρούχων προβλημα στον εγκεφαλο ,Τα ρούχα δεν πλένονται καλά ,επισκευη μοτερ πλυντηριου ,Κολλάει το πρόγραμμα του πλυντηρίου ,Το πλυντήριο δεν αδειάζει τα νερά ,πλυντηριο ρουχων βλαβες καδου ,Κολλάει το πρόγραμμα του πλυντηρίου ,το πλυντηριο δεν γυριζει ,Κάνει πάρα πολύ θόρυβο ,γιατι δεν γυριζει ο καδος του πλυντηριου ,Τα ρούχα δεν πλένονται καλά ,γιατι δυσκολευεται να γυρισει ο καδος πλυντηριου

 

Συνήθη προβήματα βλάβες πλυντηρίων

Κάνει πάρα πολύ θόρυβο,Το πλυντήριο μυρίζει έντονα,Το πρόγραμμα του πλυντηρίου κολλάει,,Ο κάδος του πλυντηρίου κάνει θόρυβο Το πλυντήριο ρίχνει την ασφάλεια το ρελέ,Τα ρούχα βγαίνουν με λεκέδες,Το πλυντήριο γεμίζει και αδειάζει το νερό συνεχώς,Το πλυντήριο δεν στίβει καλά τα ρούχα,Δεν γυρίζει το τύμπανο του πλυντηρίουΔεν παίρνει το πρόγραμμα,Το πλυντήριο τραντάζεται πολύ,Πρόβλημα,αλλαγη λαστίχου πόετας πλυντηρίου Δεν παίρνει νερό,Έχει διαρόη νερών στο πάτωμα

episkevi plitirion rouxon candy,serbis pltirion royxon candy,texnikow pltiriou rouxon brant,texnikoi plyntiriou rouxwn candy,antalaktika plyntirion rouxon candy,
blabes plyirion rouxon candy,mastoras candy plyntirio rouxon,texniki ejypiretisi candyepiskeyes plintirion rouxon candy

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ