Το πλυντήριο ρούχων δεν ξεκινάει τον κύκλο πλυσίματος

Το πλυντήριο ρούχων δεν λειτουργεί δεν ξεκινάει τον κύκλο πλυσίματος

προβληματα πλυντηριου ρουχων κυκλος πλυσης

Το πλυντήριο ρούχων Δεν λειτουργεί δεν ξεκινάει τον κύκλο πλυσίματος .Eαν ένα πλυντήριο Δεν λειτουργεί δεν ξεκινάει πολλοί άνθρωποι βγάζουν γρήγορα το συμπέρασμα ότι η συσκευή έχει τρέξει την πορεία της και είναι καιρός να επενδύσουμε σε ένα νέο πλυντήριο ρούχων.

Ωστόσο, θα μπορούσαν να υπάρχουν μερικοί λόγοι για τους οποίους το πλυντήριο σας Δεν λειτουργεί δεν ξεκινάει τον κύκλο του, και μπορεί απλά να εκπλαγείτε από το πόσο φθηνή και απλή η επισκευή θα μπορούσε να είναι. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα.

Οι φωτεινές ενδείξεις του πλυντηρίου ρούχων δεν ανάβουν .

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε κατά τη διάγνωση του προβλήματος με το πλυντήριο σας είναι να ελέγξετε αν το σφάλμα είναι με την πρίζα τοίχου, και όχι η ίδια η συσκευή.

Συχνά οι συσκευές μπορούν να γυρίσουν τον διακόπτη του τοίχου εάν μετακινούνται κατά τη διάρκεια του κύκλου, οπότε αξίζει να δούμε αν συμβαίνει αυτό.

Εάν η πρίζα είναι ενεργοποιημένη αλλά τα φώτα του μηχανήματος εξακολουθούν να μην είναι ενεργοποιημένα, δοκιμάστε να συνδέσετε κάτι άλλο στην υποδοχή, όπως μια λυχνία, για να δείτε αν λειτουργεί. Εάν αυτό δεν λειτουργήσει τότε το πρόβλημα θα είναι με την ίδια την πρίζα τοίχου, και αυτό θα χρειαστεί επισκευή.

Εάν η λυχνία ή το ραδιόφωνο λειτουργεί όταν είναι συνδεδεμένο, τότε το πρόβλημα είναι με τη συσκευή.

Το επόμενο πράγμα που πρέπει να ελέγξετε είναι η ασφάλεια του μηχανήματος. Δοκιμάστε να αντικαταστήσετε την ασφάλεια με έναν από τους ίδιους ενισχυτές. Εάν το πλυντήριο σας λειτουργεί τώρα, τότε το πρόβλημα λύνεται!

Οι φωτεινές ενδείξεις του πλυντηρίου ρούχων ανάβουν αλλά δεν λειτουργεί

Αν τα φώτα στο πλυντήριο σας ανάψουν, αλλά δεν θα λειτουργήσουν, τότε είναι σαφές ότι η ισχύς περνάει σε αυτό. Επομένως, το πρόβλημα έγκειται στην ίδια τη συσκευή.

Για λόγους ασφαλείας, τα σύγχρονα πλυντήρια είναι προγραμματισμένα να σταματουν να εισέρχονται σε έναν κύκλο αν η πόρτα δεν κλείσει σωστά. Εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τη σύνδεση της πόρτας, τότε η πόρτα δεν θα μπορούσε να κλείσει σωστά.

Ελέγξτε εάν μπορείτε να ακούσετε το κλικ της πόρτας στη θέση κλεισίματος. Εάν συμβαίνει αυτό, τότε θα μπορούσε να είναι ένα πρόβλημα με την καλωδίωση ή τον αισθητήρα που λέει στο μηχάνημα ότι η πόρτα έχει κλείσει πλήρως και μπορεί να χρειαστεί επαγγελματίας να ρίξει μια ματιά στο μηχάνημα.

Εάν το πλυντήριο δεν ξεκινήσει, τα παραπάνω περιγράφουν μερικά από τα πιο κοινά σφάλματα. Ωστόσο, υπάρχει ένας ολόκληρος κατάλογος άλλων πιθανών αιτιών που περιλαμβάνουν ελαττωματικό θερμαντήρα ή κινητήρα.

Μόλις ολοκληρώσατε έναν κύκλο, αλλά τώρα το πλυντήριο ρούχων δεν ξεκινά

Πόρτα πλυντηρίου με περιστρεφόμενα ενδύματα μέσα

Έχετε ολοκληρώσει μερικούς κύκλους στη σειρά και το μηχάνημα λειτουργούσε τέλεια, αλλά προσπαθείτε τώρα να κάνετε πλύση και το μηχάνημά σας δεν θα ξεκινήσει; Ο λόγος μπορεί να είναι υπερθέρμανση.

Το μηχάνημα ενδέχεται να μην ξεκινά καθώς χρειάζεται κάποιο χρόνο για να κρυώσει μετά από υπερβολική εργασία. Αφήστε το για λίγες ώρες και επιστρέψτε αργότερα σε αυτό. Εάν η συσκευή λειτουργεί κανονικά, θα γνωρίζετε ότι αυτό συνέβη και μπορείτε να αποφύγετε να το κάνετε αυτό στο μέλλον.

Εάν το πλυντήριο σας πρέπει να επισκευαστεί, παρακαλούμε μην εργάζεστε και μην προσπαθήσετε να επισκευάσετε μόνοι σας ένα πλυντήριο σε λειτουργία, καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει περαιτέρω ζημιά ή και τραυματισμό στον εαυτό σας.

Είναι καλύτερο να είστε ασφαλείς και αφήστε έναν εξειδικευμένο τεχνικό να πραγματοποιήσει την επισκευή.

Επίσης επισκευθείτε τον ιστιότοπο μας ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

Service πλυντηρίων ρούχων

 

Περιοχές εξυπηρέτησης

 
 
 

 

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ