Επισκευή service πλυντηρίων SIEMENS

Επισκευές πλυντηρίων SIEMENS SERVICE 6992340589

Επισκευή service πλυντηρίων SIEMENS Η τεχνική εξυπηρέτηση της Ηλεκτροεπισκευής είναι καλά εξοπλισμένη με τα τελειότερα διαγνωστικά μηχανήματα για την επισκευή πλυντηρίων ρούχων siemens ή την εγκατάσταση του πλυντηρίου ρούχων της Siemens.Ψάχνετε για υπηρεσία επισκευής πλυντηρίου της Siemens Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το πλυντήριο σας; Δεν γυρίζει; Μήπως κάνει πολύ θόρυβο; Μην ανησυχείτε. Έχουμε λύσεις για αυτό.Μπορούμε να επισκευάσουμε όλους τους τύπους πλυντηρίων ρούχων Siemens .Επιλύουμε όλες τις βλάβες πλυντηρίων ρούχων SIEMENS.Από κοινά προβλήματα όπως η διαρροή νερού, η μη περιστροφή του κάδου ή η αποστράγγιση μέχρι ποιο πολύπλοκα σφάλματα,(πλακέτα εγκέφαλος,μοτέρ) οι τεχνικοί των ηλεκτρικών συσκευών συσκευών της ΗΛΕΚΤΡΟΕΠΙΣΚΕΥΗΣ μπορούν να σας βοηθήσουν σε όλες τις ανάγκες επισκευής και εγκατάστασης του πλυντηρίου  Siemens.Όλες οι επισκευές πλυντηρίων ρούχων siemens πραγματοποιούνται με την χρήση σε γνήσια ανταλλακτικά πλυντηρίων ρούχων siemens.

Επισκευή service πλυντηρίων SIEMENS  6992340589

Τα πιο κοινά σφάλματα των πλυντηρίων ρούχων SIEMENS

 • Tο πλυντήριο ρούχων siemens δεν περιστρέφεται
 • Το πλυντήριο ρούχων siemens   δεν φορτίζει νερό
 • Το πλυντήριο ρούχωνρούχων siemens   εκπέμπει κακές οσμέ
 • Tο πλυντήριο ρούχων παράγει υπερβολικό θόρυβο
 • Το πλυντήριο ρούχων siemens χάνει νερό ή δεν αποστραγγίζει το νερό
 • Η θυρίδα δεν ανοίγει ή κλείνει
 • Το πλυντήριο δεν ανάβει
 • Σφάλματα στις οθόνε
 • Το πλυντήριο ρούχων siemens δεν εκτελεί σωστά τα προγράμματα

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ SIEMENS

Στο τέλος κάθε πλύσης, αφήστε την πόρτα ανοιχτή για να επιτρέψετε την ξήρανση και αποτρέψτε το σχηματισμό μούχλας και δυσάρεστες οσμές.

Χρησιμοποιήστε το πλυντήριο ρούχων με πλήρες φορτίο και αποφύγετε το πλύσιμο με μικρό φορτίο.

Μην υπερφορτώνετε – Μια υπερφόρτωση, εκτός από την πρόκληση κακής πλύσης, μπορεί να προκαλέσει ζημιά στο πλυντήριο. Τα ρούχα πρέπει να περιστρέφονται ελεύθερα στο καλάθι.

Καθαρίστε το συρτάρι απορρυπαντικού – Τα υπολείμματα που στερεοποιούνται συσσωρεύονται στο συρτάρι απορρυπαντικού και μαλακτικού. Είναι σημαντικό να καθαρίσετε το συρτάρι απορρυπαντικού για να βεβαιωθείτε ότι το πλυντήριο λειτουργεί σωστά.

Καθαρίστε τη φλάντζα – Κατά τη διάρκεια του κύκλου πλύσης, μπορεί να συσσωρευτεί νερό μεταξύ του παρεμβύσματος και των εξαρτημάτων σιδήρου. Με την πάροδο του χρόνου μπορεί να δημιουργήσει κακή οσμή ή σε μερικές περιπτώσεις σκουριά, που θα λερωθούν τα ρούχα.

Για να αποφύγετε την αποτυχία του πλυντηρίου ρούχων, χρησιμοποιήστε τα αντι-αλάτια τακτικά.

Τα υπολείμματα αλάτων και απορρυπαντικών τείνουν να επηρεάζουν τα λειτουργικά μέρη της συσκευής και να προκαλούν ρήξη μακροπρόθεσμα.

Τοποθετήστε το μαλακτικό υφάσματος στο δεξιό διαμέρισμα – Εάν το μαλακτικό υφασμάτων και το απορρυπαντικό αναμειγνύονται μαζί, σχηματίζουν ένα υπόλειμμα που δεν τήκεται και συσσωρεύεται στο τύμπανο του πλυντηρίου.

Τεχνικός πλυντηρίων SIEMENS

siemens επισκευη πλυντηριων ρουχων τεχνικος ανταλλακτικα

siemens επισκευη πλυντηριων ρουχων τεχνικος ανταλλακτικα

Υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης πλυντηρίου ρούχων SIEMENS στην Αττική,Αθήνα και Νότια Προάστια.Επισκευή service πλυντηρίων SIEMENS .

Οι επισκευές ηλεκτρικών συσκευών της Ηλεκτροεπισκευής είναι καλά εξοπλισμένες για την επισκευή, την επισκευή ή την εγκατάσταση του πλυντηρίου ρούχων της Siemens. Με σχεδόν 20 χρόνια εμπειρία στην επιχείρησή μας, έχουμε βοηθήσει χιλιάδες νοικοκυριά  με ζητήματα πλυντηρίων ρουχων. Από κοινά προβλήματα όπως η διαρροή νερού, η μη περιστροφή του κάδου ή η αποστράγγιση σε πιο πολύπλοκα σφάλματα(ηλεκτρονικά θέματα προβληματικές πλακέτες ή χαλασμένες )  οι ηλεκτρικών συσκευών της Ηλεκτροεπισκευής  μπορούν να σας βοηθήσουν σε όλες τις ανάγκες επισκευής και εγκατάστασης του πλυντηρίου ρούχων Siemens.

Μπορούμε να εξυπηρετήσουμε, να επισκευάσουμε ή να εγκαταστήσουμε τη συσκευή  Siemens σε όλη την μεγάλη περιοχή

 

Σέρβις πλυντηρίων SIEMENS στον χώρο σας 6992340589

Το φίλτρο πρέπει να ελέγχεται και να καθαρίζεται περιοδικά, τουλάχιστον κάθε τρεις μήνες.Επισκευή service πλυντηρίων SIEMENS .

Για προληπτικούς λόγους, απενεργοποιήστε το πλυντήριο ρούχων, αποσυνδέστε την ηλεκτρική πρίζα, κλείστε τις βρύσες και τοποθετήστε μια λεκάνη κάτω από το σημείο όπου αφαιρείτε το φίλτρο.

Το φίλτρο βρίσκεται συνήθως κάτω από το άνοιγμα σε ένα μικρό παράθυρο ανοίγματος.

Αφαιρέστε το φίλτρο και καθαρίστε προσεκτικά: ξεπλύνετε το φίλτρο με τρεχούμενο νερό για να απομακρύνετε τη βρωμιά και τα ξένα σώματα.

Εάν υπάρχουν αποθέσεις αλάτων, απορροφήστε το διάλυμα σε 200 γραμμάρια κιτρικού οξέος σε ένα λίτρο απιονισμένου νερού.

Το φραγμένο φίλτρο προκαλεί δυσλειτουργία του πλυντηρίου που μπορεί να σταματήσει πριν από την ολοκλήρωση του κύκλου, μην περιστρέψετε ή αποστραγγίσετε το νερό στο τέλος της πλύσης.

‘Αμεση επισκευή αποκατάσταση βλαβών 6992340589

ΡΎΘΜΙΣΗ ΕΛΕΓΧΟΣ ΦΙΛΤΡΟΥ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ SIEMENS

Το φίλτρο πρέπει να ελέγχεται και να καθαρίζεται περιοδικά, τουλάχιστον κάθε τρεις μήνες.Επισκευή service πλυντηρίων SIEMENS .

Για προληπτικούς λόγους, απενεργοποιήστε το πλυντήριο ρούχων, αποσυνδέστε την ηλεκτρική πρίζα, κλείστε τις βρύσες και τοποθετήστε μια λεκάνη κάτω από το σημείο όπου αφαιρείτε το φίλτρο.

Το φίλτρο βρίσκεται συνήθως κάτω από το άνοιγμα σε ένα μικρό παράθυρο ανοίγματος.

Αφαιρέστε το φίλτρο και καθαρίστε προσεκτικά: ξεπλύνετε το φίλτρο με τρεχούμενο νερό για να απομακρύνετε τη βρωμιά και τα ξένα σώματα.

Εάν υπάρχουν αποθέσεις αλάτων, απορροφήστε το διάλυμα σε 200 γραμμάρια κιτρικού οξέος σε ένα λίτρο απιονισμένου νερού.

Το φραγμένο φίλτρο προκαλεί δυσλειτουργία του πλυντηρίου που μπορεί να σταματήσει πριν από την ολοκλήρωση του κύκλου, μην περιστρέψετε ή αποστραγγίσετε το νερό στο τέλος της πλύσης.Επισκευή service πλυντηρίων SIEMENS .

 

ΤΗΛΕΦΩΝΟ SERVICE/ΣΕΡΒΙΣ 6992340589

Υγιεινές πρακτικές για το πλυντήριο ρούχων siemens:

Η βρωμιά που συσσωρεύεται μέσα στην πόρτα μεταφέρεται στα νωπά πλυμένα ρούχα.
Κρατώντας καθαρό το πλυντήριο είναι ένας σίγουρος τρόπος για να διατηρείτε τα ρούχα σας καθαρά, υγιεινά και αρωματικά.

Τουλάχιστον μία φορά κάθε δύο μήνες πλύση κενού σε 40 ° με 100 cc, ένα ποτήρι, λευκαντικό ή 150 γραμμάρια κιτρικού οξέος στο διαμέρισμα απορρυπαντικού.
Εάν η κακή οσμή επιμένει, καθαρίστε το σωλήνα τροφοδοσίας.Επισκευή service πλυντηρίων SIEMENS .

Επισκευή service πλυντηρίων SIEMENS

Επισκευή service πλυντηρίων SIEMENS

Εξειδικευμένο κέντρο εξυπηρέτησης πλυντηρίων της Siemens 6992340589

Έχουμε στη διάθεσή σας μόνο προσεκτικό και εξειδικευμένο προσωπικό,εξυπηρέτηση σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.Επισκευή service πλυντηρίων SIEMENS .

Γρήγορη και έγκαιρη βοήθεια χάρη στην ευρεία παρουσία μας στα νότια προάστια και στο κέντρο της Αθήνας

Μπορούμε να ασχοληθούμε με οποιοδήποτε Siemens πλυντήριο ρούχων και άμεση επισκευή του μηχανήματος, μέσω της αντικατάστασης των φθαρμένων μερών με γνήσια ανταλλακτικά και την αποκατάσταση όσο το δυνατόν γρηγορότερα , σε προσιτή τιμή και με την ελάχιστη δυνατή αναστάτωση στους πελάτες μας.

Χρησιμοποιούμε μόνο καινούργια, αυθεντικά ανταλλακτικά της Siemens και εγγυημένα.

Με εμάς θα βρείτε εξειδικευμένη και εξειδικευμένη υπηρεσία για τα κύρια εμπορικά σήματα οικιακών ηλεκτρικών συσκευών siemens.

Επισκευή πλυντηρίων ρούχων της Siemens

Ένας από τους εξειδικευμένους τεχνικούς της Siemens θα παρέμβει γρήγορα με την ικανότητα και τον επαγγελματισμό.

Οι συσκευές  πλυντηρίων ρούχων με καλό service και συντήρηση μπορούν να διαρκέσουν με την πάροδο του χρόνου χωρίς κανένα πρόβλημα, γι αυτό συνιστούμε να κάνετε περιοδικούς ελέγχους.Επισκευή service πλυντηρίων SIEMENS .

Επισκευές οικιακών ηλεκτρικών της Siemens στη θέση σας ή οποιαδήποτε παραλαβή και παράδοση.

Εκτελούμε την υπηρεσία επισκευής συσκευών σε όλα τα είδη οικιακών συσκευών, όπως πλυντήρια ρούχων, ψυγεία, πλυντήρια πιάτων, στεγνωτήρια, φούρνους και εστίες.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη βοήθεια των πλυντηρίων της Siemens ή για να ζητήσετε μια προσφορά από το προσωπικό μας.

Επισκευή service πλυντηρίων SIEMENS

Πριν χρησιμοποιήσετε αυτή την ενότητα παρακαλούμε να κατανοήσετε ότι οι κωδικοί βλάβης ή σφάλματος χρησιμοποιούνται ως διαγνωστικό βοήθημα, δεν αντικαθιστούν τις διαγνωστικές δεξιότητες εκ μέρους του ατόμου που επισκευάζει το προϊόν και με κανέναν τρόπο συνήθως δεν δείχνουν την ακριβή συνιστώσα που είναι ελαττωματικό. Το μόνο που κάνουν είναι να σας δώσουν μια ιδέα για το πού να αρχίσετε να ψάχνετε για το σφάλμα.

Κωδικοί σφάλματος ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ Siemens

Οι κωδικοί σφαλμάτων είναι λίγο ασυνήθιστοι με τα πλυντήρια ρούχων της Siemens, υπάρχουν διάφοροι αριθμοί και δεν ακολουθούν όλες μια απλή αριθμολογική ακολουθία. Ας ρίξουμε μια ματιά σε κάθε έναν από τους αριθμούς κωδικών σφάλματος με περισσότερες λεπτομέρειες.

Σφάλματα στάθμης νερού Σφάλματα 01 και 17σε πλυντήριο ρούχων siemens

Αυτοί οι κωδικοί σφάλματος σημαίνουν ότι έχει εντοπιστεί σφάλμα στάθμης νερού στο πλυντήριο, θα πρέπει να ελέγξετε τους εύκαμπτους σωλήνες και τα φίλτρα για να βεβαιωθείτε ότι δεν είναι απλό μπλοκ ή στρόφιγγα. Ενώ μπορεί να είναι σχετικά εύκολο να διορθωθούν πιο περίπλοκα ζητήματα θα χρειαστεί η βοήθεια ενός επαγγελματία.

Λάθη θερμαντήρα Σφάλμα 02 σε πλυντήριο ρούχων siemens

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα με το θερμαντήρα στη συσκευή, ελέγχοντας αυτό συνήθως θα απαιτεί ένα πολύ-μετρητή, ώστε να είναι κάτι το καλύτερο που αφήνεται σε έναν επαγγελματία.

Σφάλμα 09 ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ SIEMENS

Αυτός ο κωδικός σφάλματος σημαίνει ότι ανιχνεύτηκε απροσδόκητη θέρμανση στο πλυντήριο, και πάλι αυτό είναι κάτι που θα μπορούσε να έχει πολλές αιτίες και θα πρέπει να ελέγχεται μόνο από κάποιον που έχει εμπειρία. Έτσι, αν δείτε αυτόν τον κωδικό σφάλματος, καλέστε την επαγγελματική μας ομάδα για βοήθεια.

Σφάλματα αποστράγγισης Σφάλματα 03 και 18

Αυτοί οι κωδικοί σφαλμάτων υποδηλώνουν ότι η συσκευή σας δεν μπορεί να αποστραγγιστεί σωστά, αλλά το πρόβλημα αυτό θα μπορούσε να πάρει πολλές μορφές, αλλά θα προκαλείται συχνότερα από τα σκουπίδια που εμποδίζουν την αντλία ή το φίλτρο. Έτσι, ίσως μπορείτε να διορθώσετε αυτό το ζήτημα μόνοι σας, αλλά εάν δεν είστε βέβαιοι για το τι είναι η αιτία ή δεν είστε σίγουροι, καλέστε έναν τεχνικό για βοήθεια.

Σφάλματα κινητήρα – μοτέρ Σφάλματα 04, 05, 21, 42, 43 και 44 σε πλυντήριο ρούχων siemens

Οι κωδικοί σφαλμάτων του κινητήρα προέρχονται από ποικίλους αριθμούς όπως μπορείτε να δείτε. Η αιτία αυτού του σφάλματος μπορεί να λάβει πολλές μορφές, συμπεριλαμβανομένης της υπερβολικής φθοράς, βλάβης ή διάβρωσης των συρμάτων. Κλήση σε έναν επαγγελματία τεχνικό για να διορθώσετε οποιοδήποτε από αυτά τα σφάλματα είναι ο μόνος τρόπος για να τα φτιάξετε με ασφάλεια.

Σφάλματα αισθητήρα Σφάλματα 06 και 07

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα με τον αισθητήρα NTC στη συσκευή σας, αυτό μπορεί να συμβαίνει επειδή ο αισθητήρας είναι ελαττωματικός ή λόγω των συνδέσεών του. Για άλλη μια φορά καλώντας σε έναν τεχνικό είναι ο καλύτερος τρόπος για να διορθώσετε αυτό το ζήτημα.

Σφάλματα κλειδώματος θυρών Σφάλματα 08, 16 και 34 σε πλυντήριο ρούχων siemens

Όλοι αυτοί οι κωδικοί σχετίζονται με την πόρτα του πλυντηρίου σας, αυτό μπορεί να ακούγεται άσχημα, αλλά τα καλά νέα είναι ότι το πρόβλημα αυτό μπορεί μερικές φορές να είναι πολύ εύκολο. Αν το κλείστρο ή το κλείστρο της πόρτας είναι κατεστραμμένο ή μπλοκαρισμένο, τότε αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει το πρόβλημα.

Ωστόσο, αν η κλειδαριά της πόρτας σας είναι ηλεκτρική ή δεν μπορείτε να εντοπίσετε τυχόν προβλήματα με την αλυσίδα ή το μάνδαλο τότε θα μπορούσε να είναι ένα πιο περίπλοκο ζήτημα που θα απαιτήσει επαγγελματική βοήθεια για να διορθώσετε. Το ζήτημα θα μπορούσε επίσης να είναι εσωτερικό ή λόγω κακής σύνδεσης, οπότε καλέστε τους επισκευαστές μας εάν δεν είστε βέβαιοι.

Σφάλματα επικοινωνίας Σφάλμα 10

Αυτό το σφάλμα σημαίνει ότι η συσκευή σας ανίχνευσε πρόβλημα με την εσωτερική επικοινωνία στο μηχάνημά σας. Αυτό συμβαίνει συνήθως σε ένα ηλεκτρικό πρόβλημα ή πρόβλημα καλωδίωσης μεταξύ της μονάδας συσκευών και του κινητήρα σας. Ενώ μπορείτε συνήθως να επιθεωρήσετε την καλωδίωση τον εαυτό σας αυτό είναι πραγματικά κάτι που θα πρέπει να διεξάγεται από έναν επαγγελματία τεχνικό.

Επαναφορά κωδικών σφαλμάτων

Μερικές φορές τα πλυντήρια ρούχων μπορούν να έχουν το δικό τους τρόπο να αντιμετωπίζουν σφάλματα για μη γνωστό λόγο. Επαναρυθμίζοντας το σφάλμα, ίσως μπορείτε να το εξαφανίσετε από το μηχάνημα.Ακολουθήστε τα παρακάτω απλά βήματα για να επαναφέρετε ένα σφάλμα.

Γυρίστε τον επιλογέα στη θέση απενεργοποίησης, σε ορισμένες μηχανές αυτό είναι γνωστό ως θέση ηρεμίας.

Στη συνέχεια, γυρίστε τον επιλογέα στο σημείο ημίσειας διαδρομής, αυτή θα ήταν η θέση 6 η ώρα σε ένα παραδοσιακό πρόσωπο ρολογιού.

Στη συνέχεια, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί περιστροφής, ενώ μετακινείτε επίσης τον επιλογέα στη θέση 7 o’clock.

Συνεχίστε να κρατάτε πατημένο το κουμπί περιστροφής για τουλάχιστον πέντε δευτερόλεπτα, στη συνέχεια μετακινήστε τον επιλογέα πίσω στη θέση απενεργοποίησης / επαναφοράς.

Τέλος ενεργοποιήστε ξανά το μηχάνημα και ο κωδικός σφάλματος πρέπει να διαγραφεί.

τεχνικός πλυντηρίου ρούχων siemens

τεχνικός πλυντηρίου ρούχων siemens

http://www.siemens-home.gr/

πλυντήρια ρούχων siemens ανταλλακτικά πλυντήριο ρούχων siemens δεν ανοίγει η πόρτα τεχνική εξυπηρέτηση πλυντηρίων ρούχων siemens
service siemens πλυντήριο ρούχων τεχνικός πλυντηρίων ρούχων siemens τεχνίτης πλυντηρίων ρούχων siemens
siemens πλυντήρια ρούχων προβλήματα σέρβις μάστορας πλυντηρίων ρούχων ζημενσ επισκευές πλυντηρίων ρούχων siemens

http://www.siemens-home.bsh-group.com/uk/

επισκευή πλυντηρίου ρούχων siemens άνω φόρτωσης

επισκευή πλυντηρίου ρούχων siemens άνω φόρτωσης

Επισκευή service πλυντηρίων ρούχων SIEMENS .Άμεση αποκατάσταση βλαβών.Συχνότεροι τύποι αυτών :

Δεν λειτουργεί, τρέχουν νερά, Δεν βγάζει νερά , πέφτει ο γενικός ,διαρροή νερού, Δεν ζεσταίνει, Δεν γυρίζει ο κάδος, Δεν παίρνει νερό, Δεν τελειώνει το πρόγραμμα, Τρέχει γρήγορα το πρόγραμμα, Κάνει υπερχείλιση, Δεν κλείνει η πόρτα, Δεν σφραγίζει ή πόρτα, Δεν καθαρίζει καλά τα ρούχα, Κάνει θόρυβο, Κουνιέται φεύγει από την θέση του,ο πλυντήριο ρούχων siemens δεν γεμίζει με νερό όπως πρέπει.ο πλυντήριο ρούχων δεν αδειάζει το νερό,πρόβλημα στο μοτέρ του πλυντηρίου ρούχων siemens,Υπερθέρμανση πλυντηρίου ρούχων siemens ,Βραχυκύκλωμα ,Πρόβλημα στον κινητήρα του πλυντηρίου ρούχων siemens,Πρόβήμα στο κλείδωμα της πόρτας,Το πλυντήριο ρούχων δεν γεμίζει με νερό

Επισκευή αλλαγή μοτέρ, έλεγχος μοτέρ, έλεγχος πλακέτας, αλλαγή πλακέτας, αλλαγή αντλίας ,αλλαγή λαστίχου πόρτας,αλλαγή αντίστασης

http://www.siemens-home.bsh-group.com/de/

SERVICE ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ
Επισκευές εντοιχιζόμενων συσκευών ψυγεία πλυντήρια κουζίνες σε κέντρο

Service επισκευή τεχνικοί ψυκτικοί SIEMENS σε ΑΘΗΝΑ : Άγιος Γεώργιος, Άγιος Ελευθέριος,Άγιος Λουκάς, Άγιος Νικόλαος, Άγιος Παντελεήμονας, Άγιος Σώστης, Ακαδημία Πλάτωνος, Αμπελόκηποι, Αναφιώτικα, Άνω Κυψέλη, Άνω Πατήσια, Άνω Πετράλωνα, Αττική, Αττικό Άλσος, Βοτανικός, Γηροκομείο, Γκύζη, Γούβα, Γουδί, Δεξαμενή, Ελληνορώσων, Εξάρχεια, Ερυθρός Σταυρός, Ευαγγελισμός, Ζάππειο, Θησείο, Θυμαράκια, Ιλίσια, Κάτω Πατήσια, Κάτω Πετράλωνα, Κεραμεικός, Κλωναρίδου, Κολοκυνθού, Κολωνάκι, Κολωνός, Κουκάκι, Κυνοσάργους, Κυπριάδου, Κυψέλη, Λαμπρινή, Λόφος Σκουζέ, Λυκαβηττός, Μακρυγιάννη, Μαράσλειος, Μεταξουργείο, Μετς, Μοναστηράκι, Μουσείο, Νέα Κυψέλη, Νέα Φιλοθέη, Νεάπολη Εξαρχείων, Νέος Κόσμος, Παγκράτι, Πανεπιστήμιο, Πεδίον Άρεως, Πλάκα, Πολύγωνο, Πολυτεχνείο, Ριζούπολη, Ρουφ, Σεπόλια, Σταθμός Λαρίσης, Άγιος Παύλος, Τέρμα Ιπποκράτους, Τουρκοβούνια, Τρεις Γέφυρες, Φιλοπάππου, Φιξ, Χίλτον, Ψυρρή,

Service επισκευή SIEMENS σε ΓΑΛΑΤΣΙ  τεχνίτες ψυκτικοί για πλυντήρια κουζίνες ψυγεία

SIEMENS Service επισκευή σε ΖΩΓΡΑΦΟΥ : Άνω Ιλίσια, Γουδί, Ιλίσια

Σέρβις επισκευές σε SIEMENS  ΠΑΓΚΡΑΤΙ

Επισκευή service πλυντηρίων SIEMENS σε ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ: Άνω καισαριανή, Νήαρ Ηστ,

Νότια προάστια τεχνικοί ψυκτικοί για βλάβες επισκευές πλυντηρίων ρούχων siemens ,ZHMENS

Σέρβις επισκευή τεχνικός ΖΗΜΕΝΣ σε ΔΑΦΝΗ : Άνω Δάφνη, Χαραυγή,
Service επισκευή σε ΒΥΡΩΝΑ: Ανάληψη, Ζωοδόχος Πηγή, Καρέας, Μεταμόρφωση, Νέα Ελβετία, Νέο Παγκράτι,


Επισκευή service πλυντηρίων  ρούχων SIEMENS σε ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ


Σέρβις επισκευές σε ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ :Άνοιξη, Ασύρματος, Εθνικής Αντιστάσεως, Ελιά, Κοψαχείλα, Μοναστήρι, Σαρωνικός, Σούλι, Τσουκάλι,


SIEMENS Service επισκευή τεχνικοί πλυντηρίων ρούχων σε ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: Άνω Νέα Σμύρνη,


Service επισκευή σε SIEMENS πλυντήρια ρούχων ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ: Αμφιθέα, Έδεμ,Κοψαχείλα,

Service επισκευή σε SIEMENS πλυντήρια ρούχων ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Αγία Ελεούσα, Λόφος Σικελίας, Λόφος Φιλαρέτου, Τζιτζιφιές, Χαροκόπου, Χρυσάκη,

επισκευές πλυντηρίων ρούχων siemens ΚΑΛΑΜΑΚΙ: Άγιος Παντελεήμονας, Αμπελάκια, Αναπήρων, Άνω Καλαμάκι, Εκτελωνιστών, Εφοριακών, Καλαμάκι, Κεφαλληνών, Κυθηρίων, Πανί, Τράχωνες

Service ΖΗΜΕΝΣ συνεργείο επισκευές σε ΑΛΙΜΟ : Άγιος Παντελεήμονας, Αμπελάκια, Αναπήρων, Άνω Καλαμάκι, Εκτελωνιστών, Εφοριακών, Καλαμάκι, Κεφαλληνών, Κυθηρίων, Πανί, Τράχωνες,

Service επισκευή τεχνικός σε SIEMENS ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Αγία Μαρίνα, Άνω Ηλιούπολη, Αστυνομικά, Κάτω Ηλιούπολη, Λόφος Γερμανού, Πανόραμα,

SIEMENS Σέρβις επισκευή σε ΜΟΣΧΑΤΟ

Service επισκευή σε πλυντήριο  SIEMENS ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: Νέα Αλεξάνδρεια, Τράχωνες,
Service επισκευή ΖΗΜΕΝΣ πλυντήριο ρούχων σε ΕΛΛΗΝΙΚΟ: Αγία Παρασκευή, Άνω Ελληνικό, Σούρμενα

Service επισκευή σε ΖΙΜΕΝΣ  ΤΑΥΡΟΣ

Service SIEMENS επισκευή πλυντήριο,washing machine σε ΓΛΥΦΑΔΑ: Αίγλη, Αιξωνή, Άνω Γλυφάδα, Εργατικών Στελεχών, Πανιωνία, Πυρνάρι, Τερψιθέα,
Service επισκευή σε SIEMENS washing machine ΒΟΥΛΑ: Άνω Βούλα, Νέα Κάλυμνος, Πανόραμα, Πηγαδάκια,
Σέρβις επισκευή washing machine SIEMENS σε ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ : Καβούρι, Λαιμός, Μεγάλο Καβούρι,
Service επισκευή σε ΒΑΡΗ

Service επισκευή SIEMENS πλυντήριο σε ΧΟΛΑΡΓΟΣ :Φανερωμένη,

Σέρβις επισκευές τεχνικοί ψυκτικοί ΖΗΜΕΝΣ,SIEMENS σε Πειραιά Πασαλιμάνι,Μικρολίμανο,Καστέλλα,Γούβα,Νέο Φάληρο,Χατζηκυριάκειο,Τρούμπα,Λιμάνι Ζέας,Ευαγγελίστρια

Βόρεια προάστια τεχνικοί για κουζίνες κεραμικές εστίες,πλυντήρια πιατων ρούχων,ψυκτικοί ψυγεία βλάβες επισκευές

Επισκευή Service Σέρβις σε ΚΗΦΗΣΙΑ ψυκτικός τεχνικός, πλυντήρια ψυγεία κουζίνες

Service επισκευή σε SIEMENS ΧΑΛΑΝΔΡΙ : Αγία Άννα, Άνω Πάτημα, Άνω Χαλάνδρι, Κάτω Χαλάνδρι, Μεταμόρφωση, Πάτημα, Πολύδροσο, Ριζάρειος,

Service επισκευή σε ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ψυκτικός για ψυγεία τεχνικός πλυντήρια κουζίνες

Service επισκευή SIEMENS σε ΜΑΡΟΥΣΙ τεχνικός ψυκτικός πλυνήριο ψυγείο κουζίνα

Σέρβις επισκευή σε ΖΗΜΕΝΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  ψυκτικοί τεχνικοί κουζίνα πλυντήριο ψυγείο

Service επισκευή σε SIEMENS ΦΙΛΟΘΕΗ τεχνικός ψυκτικός πλυνήριο ψυγείο κουζίνα

Επίσης τεχνικοί ψυκτικοί σε περιοχές Ανατολικών προαστίων οπως οι παρακάτω

Service επισκευή σε ΖΗΜΕΝΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ τεχνικοί για πλυντήριο κουζίνα ψυγείο

Σέρβις ΖΗΜΕΝΣ Service επισκευή τεχνικός σε ΑΙΓΑΛΕΩ τεχνικοί για πλυντήριο κουζίνα ψυγείο

 

 

 1. Σέρβις ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ ΖΙΜΕΝΣ
 2. Service επισκευές  επιδιόρθωση πλυντηρίων ρούχων siemens τηλέφωνο 6992340589,
 3. Δεν γυρίζει ο καδος του πλυντηρίου siemens,το πλυντήριο siemens ρίχνει την ασφάλεια στον πίνακα
 4. ,χαλασε ο καδος του πλυντηριου ρούχων ,πλυντηριο ρουχων προβλημα siemens f16 δεν γυριζει ο καδος ,
 5. δεν γυρναει ο καδος ,
 6. Η πόρτα του πλυντηρίου siemens δεν ανοίγει ,
 7. ο καδος πλυντηριου siemens κανει θορυβο ,
 8. το πλυντηριο ρουχων siemens δεν γυριζει ο καδος ,
 9. το πλυντηριο ρουχων μυριζει μουχλα καδος πλυντηριου δεν γυριζει ,
 10. Το πλυντήριο siemens  δεν λειτουργεί βλαβη ,
 11. οταν δεν γυριζει ο καδος του πλυντηριου που οφειλεται
 12. ,αναβοσβηνουν τα λαμπάκια στο πλυντήριο siemens  ,
 13. Έχει διαρροή νερών στο πάτωμα ,
 14. δεν γυριζει ο καδος πλυντηριου siemens
 15. Τα ρούχα δεν στύβονται ,
 16. Η πόρτα του πλυντηρίου siemens δεν κλείνει ,
 17. ποια ειναι η βλαβη στα πλυντηρια ρουχων οταν δεν γυρΙζει οκαδος
 18. ,Το πλυντήριο siemens δεν παίρνει νερό ,
 19. το πλυντήριo ρουχων siemens δεν βγάζει τα νερά ,
 20. Δεν γυρίζει ο κάδος του πλυντηρίου ,
 21. ζημιές plyntyria lastixa ,
 22. Το πλυντήριο ρουχων siemens μυρίζει πολύ έντονα ,

 

 • αλλαγη λαστιχο πόρτας πλυντηριου siemens ,
 • Πρόβλημα – αλλαγή λάστιχου πόρτας πλυντηρίου siemens
 • Γνήσια ανταλλακτικά ή εναλλακτικά ισοδύναμα
 • αλλαγη πλακετας πλυντηριου ρουχων siemens

 

Συνήθη προβήματα βλάβες πλυντηρίων

Κάνει πάρα πολύ θόρυβο,Το πλυντήριο μυρίζει έντονα,Το πρόγραμμα του πλυντηρίου κολλάει,,Ο κάδος του πλυντηρίου κάνει θόρυβο Το πλυντήριο ρίχνει την ασφάλεια το ρελέ,Τα ρούχα βγαίνουν με λεκέδες,Το πλυντήριο γεμίζει και αδειάζει το νερό συνεχώς,Το πλυντήριο δεν στίβει καλά τα ρούχα,Δεν γυρίζει το τύμπανο του πλυντηρίουΔεν παίρνει το πρόγραμμα,Το πλυντήριο τραντάζεται πολύ,Πρόβλημα,αλλαγη λαστίχου πόετας πλυντηρίου Δεν παίρνει νερό,Έχει διαρόη νερών στο πάτωμα

episkevi plitirion rouxon siemens,serbis pltirion royxon brant,texnikow pltiriou rouxon brant,texnikoi plyntiriou rouxwn siemens,antalaktika plyntirion rouxon siemens,
blabes plyirion rouxon siemens,mastoras siemens plyntirio rouxon,texniki ejypiretisi siemensepiskeyes plintirion rouxon siemens

[Total: 2    Average: 5/5]

Comments are closed.