επισκευή πλυντηρίου ρούχων Αργυρούπολη

επισκευή πλυντηρίου ρούχων Αργυρούπολη | Τεχνικός service

επισκευή πλυντηρίου ρούχων Αργυρούπολη | Τεχνικός service

επισκευή πλυντηρίου ρούχων Αργυρούπολη

επισκευή πλυντηρίου ρούχων Αργυρούπολη .Υπηρεσία επισκευής πλυντηρίων ρούχων στην Αργυρούπολη  από την ilektroepiskevi

Εδώ στην ΗΛΕΚΤΡΟΕΠΙΣΚΕΥΗ είμαστε ειδικοί σε service πλυντηρίων ρούχων και πραγματοποιούμε επισκευές πλυντηρίου ρούχων στην ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Μπορούμε να επισκευάσουμε το μηχάνημά σας άμεσα και να το λειτουργήσουμε γρήγορα – με τις συναντήσεις της ίδιας ημέρας και της επόμενης ημέρας διαθέσιμες.

Συνήθεις βλάβες του πλυντηρίου

Κάθε πλυντήριο ρούχων είναι μοναδικό και ως εκ τούτου ο αριθμός των διαφορετικών σφαλμάτων είναι σχεδόν ατελείωτος. Ωστόσο, ως εταιρεία που εκτελεί εκατοντάδες επισκευές κάθε εβδομάδα, γνωρίζουμε ποιες βλάβες συμβαίνουν συχνότερα από άλλες.

Δεν έχει σημασία αν διαθέτετε πλυντήριο ρούχων στην ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ή σε άλλο μέρος της χώρας.Ολα μπορούν να αναπτύξουν σφάλματα. Ακολουθούν ορισμένα από τα κοινά σφάλματα:

  • Δεν θα ξεκινήσει το πλυντήριο ρούχων,δεν παίρνει ρεύμα.
  • Έχουμε έναν οδηγό για τα συνηθισμένα ζητήματα για το πότε ένα πλυντήριο δεν θα ξεκινήσει, αλλά υπάρχουν πολλά λάθη που θα μπορούσαν να προκαλέσουν αυτό από καμία ενέργεια που περνά μέσα από το μηχάνημα σε έναν ελαττωματικό αισθητήρα.
  • Δεν θα γυρίσει ο κάδος ρούχων.
  • Ελέγξτε αν υπάρχει ανισορροπία στο εσωτερικό της συσκευής και εάν υπάρχει επίπεδο στην επιφάνεια.
  • Δεν γεμίζει με νερό
  • Εάν το πλυντήριο σας δεν γεμίσει με νερό, το πρόβλημα θα μπορούσε να είναι με τους εύκαμπτους σωλήνες, τα φίλτρα ή ακόμα και τον θάλαμο πίεσης. Αυτό είναι κάτι που θα απαιτούσε την αντιμετώπιση προβλημάτων από έναν τεχνικό.
  • Δεν θα αποστραγγίσει τα νερά
  • Ελέγχετε τακτικά εάν τα φίλτρα είναι καθαρά. Συνήθως μπορούν να βρεθούν στο κάτω μέρος της συσκευής

Λίγα λόγια για τον όμορφη περιοχή της Αργυρούπολης:

Η Αργυρούπολη είναι προάστιο στο νότιο τμήμα του οικισμού της Αθήνας. Από τη μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης το 2011 αποτελεί μέρος του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, του οποίου είναι η έδρα και η δημοτική μονάδα

Ονομα

Το όνομα της πόλης προέρχεται από τις ελληνικές λέξεις αργύρος (ργύρος που σημαίνει ασημένιο) και πόλη (πολιτική έννοια πόλη). Η παλαιότερη μορφή του ονόματος ήταν η Αργυρούπολη. Το πρώτο όνομα του οικισμού ήταν η Νέα Αργυρούπολη, που δόθηκε από τους πρόσφυγες από το Γκιουμσχάν.

Ιστορία

Ως μέρος της ανταλλαγής πληθυσμού μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας μετά τον ελληνοτουρκικό πόλεμο του 1919-1922, αρκετοί πρόσφυγες έφυγαν στην Αττική από την πρώην Οθωμανική Αυτοκρατορία. Το 1926, έφτασαν στην περιοχή πρόσφυγες από την Αργυρούπολη στη βορειοανατολική Τουρκία (σύγχρονη Gümüşhane που σημαίνει “αργυρό σπίτι”) και στη συνέχεια ονομάστηκαν Κτήμα Γερουλάνου (Κτήμα Γερουλάνου). Ονομάζουν τον νέο οικισμό Νέα Αργυρούπολη ως μνήμη στην παλιά πατρίδα τους. Υπήρξε μια πολύ μεγάλη ομοιότητα μεταξύ των δύο πόλεων, καθώς η Αργυρούπολη είναι χτισμένη σε μια πεδιάδα με το βουνό Hymettus στα βόρεια, καθώς ο Gümüşhane είναι χτισμένος σε μια πεδιάδα με τις ποντικές Άλπεις στα βόρεια. Ένα από τα πρώτα καθήκοντα των εποίκων ήταν η ανέγερση της εκκλησίας της Αγίας Βαρβάρας, που πήρε το όνομά της από τον πολιούχο της σημερινής τουρκικής πόλης.

Κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, ο οικισμός χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς για να προστατεύσουν τα πυρομαχικά τους και τα αεροπλάνα που σταθμεύουν στο κοντινό αεροδρόμιο. Στις 6 Δεκεμβρίου 1943, ο οικισμός βομβαρδίστηκε από την RAF. Παρόλο που σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπήρξαν απώλειες μεταξύ του πληθυσμού, ο οικισμός καταστράφηκε στο έδαφος.

Ο οικισμός ήταν μέρος της κοινότητας Καλαμάκι μέχρι το 1949, όταν έγινε ξεχωριστή κοινότητα. Το 1972 ανήλθε σε καθεστώς δήμουΗ Αργυρούπολη είναι προάστιο στο νότιο τμήμα του οικισμού της Αθήνας. Από τη μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης το 2011 αποτελεί μέρος του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, του οποίου είναι η έδρα και η δημοτική μονάδα [

Πλυντήρια ρούχων Μάρκες που Επισκευάζουμε :

Εμπιστευμένοι και εγκεκριμένοι από τους κορυφαίους κατασκευαστές του κόσμου, εδώ είναι μερικά από τα εμπορικά σήματα πλυντηρίων που επισκευάζουμε κάθε μέρα:

AEG BEKO BOSCH BRANDT CANDY HOOVER HOTPOINT-ARISTON LG ELEKTROLUX INDESIT  KORTING MORRIS PITSOS SAMSUNG SIEMENS WHILRPOOL ZANUSSI

[Total: 0    Average: 0/5]

Comments are closed.