επισκευή πλυντηρίου ρούχων Αργυρούπολη

 

Επισκευή πλυντηρίου ρούχων Αργυρούπολη

Επισκευή πλυντηρίου ρούχων Αργυρούπολη .τηλ 6992340589.Service πλυντηρίων ρούχων στην Αργυρούπολη από εξειδικευμένους τεχνικούς πλυντηρίων ρούχων για όλες τις βλάβες πλυντηρίου ρούχων.Είμαστε ειδικοί στο service πλυντηρίων ρούχων και πραγματοποιούμε επισκευές πλυντηρίου ρούχων στην Αργυρούπολη πάνω από μια δεκαετία.Μπορούμε να επισκευάσουμε το πλυντήριο σας άμεσα λόγω παρακαταθήκης ανταλλακτικών που διαθέτουμε -Η επισκευή του πλυντηρίου ρούχων γίνετε στον χώρο σας τις περισσότερες φορές την ίδια μέρα που θα επικοινωνήσετε μαζί μας,

Επισκευή πλυντηρίου ρούχων Αργυρούπολη

Επισκευή πλυντηρίου ρούχων Αργυρούπολη

Service πλυντηρίου ρούχων Αργυρούπολη

Κάθε μοντέλο πλυντηρίου ρούχων παρουσιάζει διαφορετικά προβλήματα και βλάβες . Ωστόσο,λόγω της εμπειρίας μας που αποκτήσαμε μέσα από την επιμονή για την επίτευξη της επισκευής στο πλυντήριο ρούχων, έχουμε τελειοποίηση  την ποιότητα της επισκευής αυξάνοντας παράλληλα και την ταχύτητα του service πλυντηρίου ρούχων στην Αργυρούπολη.Η σωστή ενημέρωσή μας από εσάς για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το πλυντήριο ρούχων σας ,θα  βοηθήσει  στην γρήγορη αντιμετώπιση της βλάβης του πλυντηρίου σας, καθώς θα μας δώσετε την δυνατότητα να έχουμε μαζί μας στην επίσκεψη του service τα σωστά ανταλλακτικά.

Οι βλάβες εμφανίζονται με το πρόθεμα  e  ή με το πρόθεμα και αντιστοιχούν στις λέξεις error και faulse.Οι κωδικοί βλάβης δεν φανερώνουν ακριβώς το πρόβλημα του πλυντηρίου αλλά γενικά τον τομέα του πλυντηρίου ρούχων που υπάρχει το πρόβλημα.Για αυτό χωρίζονται σε πολλές υποκατηγορίες.

Στα παλαιότερα πλυντήρια η βλάβη εμφανίζεται στο καντράν χειρισμού του πλυντηρίου με έναν αριθμό  led που αναβοσβήνουν ανάλογα την βλάβη

Τεχνικός πλυντηρίου ρούχων Αργυρούπολη

Η τεχνική κατάρτιση των τεχνικών μας είναι συνεχής για όλες τις μάρκες και μοντέλα πλυντηρίων ρούχων .Η αποτελεσματικότητα στην επισκευή της βλάβης προέρχεται επίσης από την  εμπειρία που αποκτήθηκε μέσα από τα πολλά χρόνια ενασχόλησης  στο αντικείμενο της επισκευής οικιακών συσκευών

Για την άμεση εξυπηρέτηση σας δώστε προσοχή στους κωδικούς βλάβης που βγάζει το πλυντήριο σας στην οθόνη και σε ποιά σημεία της πλύσης εμφανίζεται ο κωδικός βλάβης και ενημερώσετε τον τεχνικό.Δείξτε προσοχή για την ύπαρξη θορύβων στην λειτουργία του πλυντηρίου.θόρυβοι που επιμένουν αυξάνουν το μέγεθος της ζημιάς και του κόστους επισκευής.Καλό είναι να βάζετε τις στροφές του στυψίματος όχι πάνω από τις 900 στροφές, πάνω από αυτό το όριο καταπονείται το πλυντήριο ρούχων.Μην πλένεται συνέχεια σε χαμηλές θερμοκρασίες γιατί τα απορρυπαντικά δεν διαλύονται και στο πλυντήριο επικάθεται ίζημα από το αδιάλυτο απορρυπαντικό,με αποτέλεσμα την ανάπτυξη βακτηρίων που προκαλεί δυσάρεστη μυρωδιά στα ρούχα.

 

 

 

Βλάβες πλυντηρίου ρούχων Αργυρούπολη

Καθαρίζετε τακτικά  το φίλτρο του πλυντηρίου

Ένα φραγμένο φίλτρο περιορίζει την απόδοση του πλυντηρίου και μπορεί επίσης να οδηγήσει στην κακή αποστράγγιση.Το φίλτρο βρίσκεται μπροστά από  την αντλία ένα φίλτρο ακαθάριστο με μικροαντικείμενα και χνούδια  δημιουργεί ζημιά  στην αντλία του πλυντηρίου.

Πού είναι το φίλτρο σε ένα πλυντήριο;

Για να καθαρίσετε το φίλτρο του πλυντηρίου πρέπει πρώτα να ξέρετε πού βρίσκεται. Ο πιο γρήγορος τρόπος για να εντοπίσετε το φίλτρο στο μηχάνημά σας είναι να συμβουλευτείτε το εγχειρίδιο του κατασκευαστή. Εάν δεν έχετε πλέον το εγχειρίδιο του κατασκευαστή, εδώ είναι μερικά σημεία για να αναζητήσετε το φίλτρο:

 • Στο μπροστινό κάτω μέρος του πλυντηρίου πίσω από ένα κουμπωτό καπάκι
 • Ακολουθήστε  τον σωλήνα αποστράγγισης στο σημείο που ξεκινάει εκεί είναι η αντλία και το φίλτρο
 • Κάτω από το κάλυμμα του κεντρικού αναδευτήρα σας.

Εάν δεν το βρίσκετε. Είναι πιθανό το πλυντήριο σας να μην έχει καθόλου φίλτρο.

Πώς να καθαρίσετε το φίλτρο πλυντηρίου

Ένα μείγμα απορρυπαντικού, μικροαντικειμένων, μαλλιών και χνουδιού, μπορεί να φράξει ένα φίλτρο . Ένα φραγμένο φίλτρο περιορίζει την απόδοση του πλυντηρίου και μπορεί επίσης να οδηγήσει στην κακή αποστράγγιση.

Ο ταχύτερος τρόπος για να καθαρίσετε το φίλτρο σας είναι να το αφαιρέσετε από τη συσκευή και να το πλύνετε σε ζεστό νερό, απελευθερώνοντας το από τυχόν φράξιμο ή παγιδευμένα υπολείμματα. Εάν το φίλτρο δεν μπορεί να αφαιρεθεί, μην επιμείνετε θα σπάσει.Μπορεί να έχει πρόβλημα και η αντλία.Σε αυτές τις περιπτώσεις καλό είναι να καλέστε έναν τεχνικό.

Δεν ξεβιδώνει το φίλτρο του πλυντηρίου ρούχων.

 
Γνωστό είναι ότι το φίλτρο του πλυντηρίου ρούχων πρέπει να καθαρίζεται σε τακτά χρονικά διαστήματα γιατί μαζεύει όλα τα μικροαντικείμενα χνούδια και βρομιές που έχει το πλυντήριο ρούχων. Πολλές φορές όμως στην προσπάθεια να ξεβιδώθεί η τάπα του φίλτρου αντιμετωπίζουμε δυσκολία.Μπορεί να μην ξεβιδώνει γιατί έχουν χαλάσει οι βόλτες στην τάπα ή να έχουν χαλάσει οι βόλτες στο σώμα της αντλίας που βιδώνει η τάπα. Καθώς επίσης μπορεί να έχει πάρει μικροαντικείμενα τα οποία δεν αφήνουν την τάπα να ξεκλειδώσει. Τότε θα πρέπει να λύσουμε όλη την αντλία και το σύστημα αποχέτευσης του πλυντηρίου για να απελευθερώσουμε το φίλτρο.Τα αντικείμενα που συσσωρεύονται στο φίλτρο της αντλίας τις περισσότερες φορές καθιστούν τις αντλίες προβληματικές.
 

Ακολουθούν ορισμένες βλάβες πλυντηρίων ρούχων

 • Δεν  ξεκινάει το πρόγραμμα στο  πλυντήριο ρούχων Αργυρούπολη

 • Δεν ζεσταίνει το νερό στο πλυντήριο ρούχων Αργυρούπολη

 • Δεν γυρίζει ο κάδος στο πλυντήριο ρούχων Αργυρούπολη

 • Δεν βγάζει τα νερά το πλυντήριο ρούχων Αργυρούπολη

 • Δεν γεμίζει με νερό το πλυντήριο ρούχων Αργυρούπολη

 • Κάνει θόρυβο το πλυντήριο ρούχων Αργυρούπολη

 • Ρίχνει τον αντιηλεκτροπληξιακό ρελέ το πλυντήριο ρούχων Αργυρούπολη

 • Δέν στίβει το πλυντήριο ρούχων Αργυρούπολη

 • Δεν κλείνει καλά η πόρτα στο πλυντήριο ρούχων Αργυρούπολη

 • Δεν σταθεροποιείται κουνιέται το πλυντήριο ρούχων Αργυρούπολη

 

                                                                         

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

Επισκευή πλυντηρίου ρούχων WHILRPOOL Αργυρούπολη

Επισκευή πλυντηρίου ρούχων ZANUSSI Αργυρούπολη

Εμπιστευμένοι και εγκεκριμένοι από τους κορυφαίους κατασκευαστές του κόσμου, εδώ είναι μερικά από τα εμπορικά σήματα πλυντηρίων που επισκευάζουμε κάθε μέρα:

AEG BEKO BOSCH BRANDT CANDY HOOVER HOTPOINT-ARISTON LG ELEKTROLUX INDESIT  KORTING MORRIS PITSOS SAMSUNG SIEMENS WHILRPOOL ZANUSSI

 

Δήμος Αργυρούπολης:

Η Αργυρούπολη είναι προάστιο στο νότιο τμήμα του οικισμού της Αργυρούπολης. Από τη μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης το 2011 αποτελεί μέρος του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, του οποίου είναι η έδρα και η δημοτική μονάδα

Ονομα

Το όνομα της πόλης προέρχεται από τις ελληνικές λέξεις αργύρος (ργύρος που σημαίνει ασημένιο) και πόλη (πολιτική έννοια πόλη). Η παλαιότερη μορφή του ονόματος ήταν η Αργυρούπολη. Το πρώτο όνομα του οικισμού ήταν η Νέα Αργυρούπολη, που δόθηκε από τους πρόσφυγες από το Γκιουμσχάν.

Ιστορία

Ως μέρος της ανταλλαγής πληθυσμού μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας μετά τον ελληνοτουρκικό πόλεμο του 1919-1922, αρκετοί πρόσφυγες έφυγαν στην Αττική από την πρώην Οθωμανική Αυτοκρατορία. Το 1926, έφτασαν στην περιοχή πρόσφυγες από την Αργυρούπολη στη βορειοανατολική Τουρκία (σύγχρονη Gümüşhane που σημαίνει “αργυρό σπίτι”) και στη συνέχεια ονομάστηκαν Κτήμα Γερουλάνου (Κτήμα Γερουλάνου). Ονομάζουν τον νέο οικισμό Νέα Αργυρούπολη ως μνήμη στην παλιά πατρίδα τους. Υπήρξε μια πολύ μεγάλη ομοιότητα μεταξύ των δύο πόλεων, καθώς η Αργυρούπολη είναι χτισμένη σε μια πεδιάδα με το βουνό Hymettus στα βόρεια, καθώς ο Gümüşhane είναι χτισμένος σε μια πεδιάδα με τις ποντικές Άλπεις στα βόρεια. Ένα από τα πρώτα καθήκοντα των εποίκων ήταν η ανέγερση της εκκλησίας της Αγίας Βαρβάρας, που πήρε το όνομά της από τον πολιούχο της σημερινής τουρκικής πόλης.

Κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, ο οικισμός χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς για να προστατεύσουν τα πυρομαχικά τους και τα αεροπλάνα που σταθμεύουν στο κοντινό αεροδρόμιο. Στις 6 Δεκεμβρίου 1943, ο οικισμός βομβαρδίστηκε από την RAF. Παρόλο που σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπήρξαν απώλειες μεταξύ του πληθυσμού, ο οικισμός καταστράφηκε στο έδαφος.

Ο οικισμός ήταν μέρος της κοινότητας Καλαμάκι μέχρι το 1949, όταν έγινε ξεχωριστή κοινότητα. Το 1972 ανήλθε σε καθεστώς δήμουΗ Αργυρούπολη είναι προάστιο στο νότιο τμήμα του οικισμού της Αργυρούπολης. Από τη μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης το 2011 αποτελεί μέρος του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, του οποίου είναι η έδρα και η δημοτική μονάδα

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ