Επισκευή service πλυντηρίων WHIRLPOOL|Σέρβις βλαβών πλυντηρίων ρούχων WHIRLPOOL|Τεχνικός

Επισκευές πλυντηρίων WHIRLPOOL SERVICE 6992340589

Πίνακας Περιεχομένων

Αθήνα νότια προάστια

 

Επισκευή service πλυντηρίων ρούχων WHIRLPOOL . Επισκευάζουμε οποιοδήποτε πρόβλημα  με το πλυντήριο whirlpool στο χώρο σας άμεσα.  Σε κάθε περίπτωση βλάβης, μπορείτε  να καλέσετε το service πλυντηρίου ρούχων whirlpool της Ηλετροεπισκευής .

Το γεγονός είναι ότι τα πλυντήρια Whirlpool έχουν σχεδιαστεί για να διαρκούν πολύ. Αλλά λόγω χρήσης , μπορεί  το πλυντήριο να  υποστεί βλάβη ειδικά αν έχει πολλές ώρες λειτουργίας. Καλέστε τo σέρβις πλυντηρίου ρούχων Whirlpool της Ηλεκτροεπισκευής θα φροντίσουμε για όλα  τα προβλήματα . Το πλυντήριο θα είναι και πάλι σε κατάσταση λειτουργίας.

Είναι πάντα καλύτερο να δώσετε στο πλυντήριο σας έμπειρα χέρια αντί να προσπαθείτε να διορθώσετε το πρόβλημα μόνοι σας. Για όλες τις επισκευές πλυντηρίων ρούχων WHIRLPOOL χρησιμοποιούμε ανταλλακτικά WHIRLPOOL γνήσια και εγκεκριμένα .

Για service πλυντηρίων ρούχων whirlpool καλέστε την Ηλεκτροεπισκευή στο 6992340589.Η Whirlpool είναι η πρώτη παγκόσμια μάρκα συσκευών παγκοσμίως. Τονίζουν την ποιότητα, την αξία και την καινοτομία και όλα τα προϊόντα τους σχεδιάζονται με γνώμονα τους χρήστες.

Στόχος τους είναι να διατηρήσουν τους σημερινούς πελάτες τους δημιουργώντας νέες συσκευές που θα εξασφαλίσουν ότι οι πελάτες επιστρέφουν όταν έρθει η ώρα να αντικαταστήσουν ή να αναβαθμίσουν τα οικιακά προϊόντα τους.Στη Ηλεκτροεπισκευή έχουμε χρόνια εμπειρίας με πολλά από τα σημαντικότερα εμπορικά σήματα, όπως την Whirlpool.Επισκευή service πλυντηρίων WHIRLPOOL  τηλ 6992340589.

 

επισκευή πλυντηρίου ρούχων WHIRLPOOL

 

Επισκευή service βλαβών πλυντηρίων ρούχων WHIRLPOOL

Τεχνικός WHIRLPOOL

 

Για περισσότερη ενημέρωση πατήστε στους παρακάτω συνδέσμους

Για αυτές τις βλάβες και για οποιαδήποτε άλλη βλάβη μπορούμε να δώσουμε λύση στο πρόβλημα του πλυντηρίου ρούχων.

 

Τεχνικός πλυντηρίων WHIRLPOOL 6992340589

Tι μπορεί να συμβεί με το πλυντήριο ρούχων Whirlpool;

 

 • Το νερό ΣΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ WHIRLPOOL  παραμένει στο κάδο

Οι αιτίες ενός πλυντηρίου Whirlpool που δεν αποστραγγίζεi, μπορεί να είναι πολλές. Ένα ξεχασμένο αντικείμενο σε μια τσέπη μπορεί να καταλύξηεμποδίσει την αντλία αποστράγγισης. Έλεγχος ότι ο εύκαμπτος σωλήνας αποστράγγισης δεν είναι λυγισμένος, μπλοκαρισμένος, πεπλατυσμένος ή φραγμένος. Έλεγχος επίσης την κατάσταση του φίλτρου της αντλίας, καθώς μπορεί να έχει φράξει από αντικείμενα. Σε αυτή την περίπτωση, ξεβιδώστε το φίλτρο και καθαρίστε.

 • Το τύμπανο ΤΟΥ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ Whirlpool δεν περιστρέφεται πλέον

Είναι πιθανόν εάν ο κινητήρας του πλυντηρίου λειτουργεί, αλλά το τύμπανο δεν κινείται, ο ιμάντας  να είναι χαλαρός ή σπασμένος .

Εάν ο κινητήρας ΜΟΤΕΡ δεν λειτουργεί κατά το πλύσιμο, είναι πιθανό πρόβλημα της πλακέτας. Αν το πρόβλημα δεν είναι στην πλακέτα, τότε ο ίδιος ο κινητήρας  έχει πρόβλημα.

 • Το πλυντήριο ρούχων Whirlpool προκαλεί υπερβολικό θόρυβο

Έλεγχος αν υπάρχει κάποιο θόρυβο κατά τη λειτουργία του πλυντηρίου ρούχων, εάν δεν υπάρχουν αντικείμενα κολλημένα στο τύμπανο και στην αντλία, όπως μικρά κομμάτια ή φερμουάρ. Επίσης, Έλεγχος τη σφραγίδα, καθώς ενδέχεται να έχει υποστεί ζημιά το συγκεκριμένο αντικείμενο.

Έλεγχος πρώτα το τύμπανο του πλυντηρίου με ένα φακό. Για να το κάνετε αυτό, χαλαρώστε πρώτα την αντίσταση. Εάν το πλυντήριο σας κάνει θόρυβο, μπορεί να προέρχεται και από την αντλία αποστράγγισης. Έλεγχος επίσης ότι τίποτα δεν έχει κολλήσει σε αυτό.

Έλεγχος επίσης την κατάσταση των ρουλεμάν τριβέα τυμπάνου. Για να το κάνετε αυτό, σιγά-σιγά γυρίστε το τύμπανο με το χέρι για να δώσετε μια εικόνα της κατάστασής τους. Αν ακούτε ελαφρύ θόρυβο, υπάρχει υπερβολική κίνηση μεταξύ του εδράνου και του άξονα μετάδοσης κίνησης. Το έδρανο ίσως να πρέπει να αντικατασταθεί. Αν τα έδρανα είναι φθαρμένα, συνιστάται να αντικατασταθούν και τα δύο ταυτόχρονα, ακόμη και αν φοριέται μόνο ένα.

Αν το πρόβλημα δεν προέρχεται από κέρμα, Έλεγχος τα αμορτισέρ και τα ελατήρια. Έλεγχος τα ελατήρια αφαιρώντας το πίσω πλαίσιο του πλυντηρίου. Στη συνέχεια, κοιτάξτε με ένα φακό εάν τα ελατήρια είναι ακόμα στη θέση τους. Έλεγχος τα αμορτισέρ πιέζοντας τον κύλινδρο προς τα κάτω. Αν το τύμπανο επαναρυθμιστεί αμέσως, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Από την άλλη πλευρά, αν το τύμπανο αρχίσει να ταλαντεύεται, θα πρέπει να τα αντικαταστήσετε.

 • Το πλυντήριο ΡΟΥΧΩΝ Whirlpool σταματά κατά τη διάρκεια του προγράμματος

Είναι σημαντικό να ελέγξετε εκ των προτέρων, όταν ο κύκλος σταματήσει. Αν το πρόβλημα παρουσιαστεί κατά την εκκίνηση, πιθανότατα θα έχετε προβλήματα άντλησης με το πλυντήριο. Μπορεί να έχει πρόβλημα με την πλήρωση.Το πρόβλημα είναι πιθανώς στη παροχή. Έλεγχος ότι η βρύση νερού είναι ανοιχτή και ότι ο εύκαμπτος σωλήνας εισόδου δεν είναι λυγισμένος πολύ ή φραγμένος.

 • Το πλυντήριό μου είναι βρώμικο / το πλυντήριο μυρίζει άσχημα

Όταν πλένετε τα ρούχα σας, είναι σημαντικό να δώσετε προσοχή στη δοσολογία. Προσαρμόστε τη δόση σας στο βαθμό λεκέδων του ρούχου. Εάν τα ρούχα σας είναι βρώμικα, δεν χρειάζεται να τοποθετήσετε πάρα πολλά ρούχα. Ένα πλεόνασμα ρούχων μπορεί να αφήσει ίχνη απορρυπαντικών στα ρούχα σας.

Εάν πλένετε σε χαμηλές θερμοκρασίες δεν διαλύεται το σαπούνι, η βρωμιά παραμένει στο μηχάνημα και έτσι εισέρχεται στα ρούχα σας. Για να αποφύγετε αυτό, συνιστάται να καθαρίζετε τακτικά το μηχάνημα. Χρησιμοποιήστε απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων ή λευκό ξύδι σε συνδυασμό με πρόγραμμα υψηλής θερμοκρασίας.

Πασπαλίστε τις αρθρώσεις με λευκό ξύδι, τοποθετήστε το μέσα στην κάδο και στη συνέχεια ρίξτε ένα λίτρο απευθείας στο τύμπανο. Για αποτελεσματικότητα, αφήστε την για μία ημέρα και ξεκινήστε την ημέρα μετά από ένα κύκλο πλύσης σε υψηλή θερμοκρασία. Αυτό πρέπει να είναι αρκετό για να καθαρίσετε το πλυντήριο σας.

Επισκευή service πλυντηρίου ρούχων Whirlpool

Επισκευή service πλυντηρίου ρούχων Whirlpool                    

 

 Συντήρηση του πλυντηρίου ρούχων Whirlpool;

Κάντε μια καλή συντήρηση στο Whirlpool πλυντήριο ρούχων .Αν και δεν είναι το πράγμα που ποτέ θα σκεφτόμαστε όταν το πλύσιμο των ρούχων είναι η πρώτη ανάγκη,αλλά το να διατηρείτε καθαρό το πλυντήριο ρούχων της γουιρλπουλ είναι μια λειτουργία που λανθασμένα θεωρούν περιττό.

Η συντήρηση του πλυντηρίου Whirlpool μας επιτρέπει να εξοικονομήσουμε λογαριασμούς. Στην πραγματικότητα, η συντήρηση του πλυντηρίου περιλαμβάνει όχι μόνο τον εξωτερικό καθαρισμό της συσκευής αλλά και την συχνή παρέμβαση στα παρεμβύσματα, τα φίλτρα και το καλάθι.

Στην πραγματικότητα, μεταξύ των συσκευών, το πλυντήριο Whirlpool είναι αυτό που χρησιμοποιούμε με μεγάλη συχνότητα και επομένως διασφαλίζοντας ότι λειτουργεί σωστά και αφιερώντας λίγο χρόνο στον καθαρισμό του, μας επιτρέπει να  διασφαλίσουμε τη σωστή λειτουργία του.

Η βάση για τη συντήρηση του πλυντηρίου Whirlpool

Ο εχθρός νούμερο 1 του πλυντηρίου Whirlpool είναι ασβεστόλιθος, όλοι γνωρίζουμε και χρησιμοποιώντας ένα καλό απορρυπαντικό anti-depressant είναι ήδη ένα καλό σημείο εκκίνησης, αλλά μερικές φορές δεν αρκεί. Παρόλο που υπάρχουν συγκεκριμένα απορρυπαντικά κατά της απορρυπαντικότητας για το πλυντήριο, πολύ συχνά χρησιμοποιούνται οι φυσικές και οικονομικές μέθοδοι για την αποτελεσματική συντήρηση του πλυντηρίου ρούχων Whirlpool.Επισκευή service πλυντηρίων Whirlpool

Μεταξύ αυτών των φυσικών μεθόδων υπάρχουν σίγουρα:

Διττανθρακικό νάτριο

ξύδι

Ζεστό νερό

Αυτά τα στοιχεία, που χρησιμοποιούνται ξεχωριστά ή μαζί, όπως στην περίπτωση των δύο τελευταίων, καταφέρνουν να απολυμαίνουν και να απολυμαίνουν τα ρούχα και ολόκληρο το πλυντήριο Whirlpool εν γένει. Η χρήση τους είναι απλή: προσθέστε ένα κουτάλι (υπολογιζόμενο περίπου 25 γραμμάρια) στη δεξαμενή απορρυπαντικού όταν κάνετε τα ρούχα. Τα ρούχα σας και το πλυντήριο θα σας ωφελήσουν με λάμψη και απολύμανση.

Προσέξτε να μην χρησιμοποιείτε διττανθρακικό άλας όταν πλένετε ρούχα με μετάξι ή μαλλί. Τουλάχιστον μία φορά το μήνα πλένετε τα πλυντήρια κενού Whirlpool εισάγοντας τουλάχιστον 150 γραμμάρια δισανθρακικού άλατος στο δίσκο για να διατηρήσετε το πλυντήριο και τα εσωτερικά του εξαρτήματα από τη συσσώρευση ασβεστίου.

Το ίδιο πλύσιμο των πλυντηρίων Whirlpool μπορεί επίσης να γίνει με ξύδι και ζεστό νερό: γεμίστε το καλάθι με ζεστό νερό, προσθέστε ένα λίτρο άσπρο ξίδι και προγραμματίστε την μεγαλύτερη πλύση.

… Ξεκινήστε το πρόγραμμα για λίγα λεπτά, διακόψτε το για μια ώρα και στη συνέχεια ολοκληρώστε τον κύκλο.

Ποια μέρη του πλυντηρίου ρούχων Whirlpool πρέπει να λάβετε υπόψη

Για μια πραγματικά αποτελεσματική μηχανή συντήρησης Whirlpool ρούχων, όμως, είναι καλό να μιλήσω πιο συγκεκριμένα για κάθε τμήμα και να εξετάσει την περιοδική παρακολούθηση κάθε πτυχή για την πρόληψη της ασβεστόλιθο έχει το πάνω χέρι και ο ίδιος εμπλοκή της λειτουργίας.

Τα μέρη που πρέπει να λάβετε υπόψη για τη συντήρηση μιας συντήρησης πλυντηρίου Whirlpool είναι:

Το άνοιγμα της πόρτας του πλυντηρίου Whirlpool:

Ο καθαρισμός της πόρτας και του εξωτερικού μέρους της είναι σημαντικό όχι μόνο για να βελτιωθεί η εμφάνισή της αλλά για να εξασφαλιστεί ότι το πλυντήριο θα διαρκέσει τα χρόνια και δεν θα συσσωρεύσει τη σκόνη και τη βρωμιά. Μια εύκολη και φυσική μέθοδος για να πλύνετε αυτό το μέρος περιλαμβάνει τη χρήση μιας κουταλιάς υγρού σαπουνιού της Μασσαλίας, λευκό ξύδι, νερό, λίγες σταγόνες αιθέριου ελαίου με λεμόνι και λίγο διττανθρακικό αναμειγμένο μαζί σε ένα σπρέι. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το μείγμα ως απορρυπαντικό και πλύνετε τη θυρίδα με ένα κοινό σφουγγάρι.Επισκευή service πλυντηρίων Whirlpool.

Whirlpool πλυντήρια Φίλτρο:

Καθαρίστε τα φίλτρα καυσαερίων και του νερού φορτίο τουλάχιστον μία φορά το χρόνο είναι μια από τις πιο σημαντικές δραστηριότητες του συνόλου Whirlpool συντήρησης πλυντήριο ρούχων, διότι δεν είναι μόνο πολέμησαν ασβεστόλιθο, αλλά εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής των ρούχων αποφυγή προβλημάτων Whirlpool μπορούν να προέλθουν από την απόφραξη του φίλτρου. Όταν το κάνετε, βεβαιωθείτε ότι το πλυντήριο είναι απενεργοποιημένο και ότι δεν υπάρχουν διαρροές νερού.Επισκευή service πλυντηρίων Whirlpool

Καλάθι πλυντηρίου ρούχων Whirlpool:

Τέλος, το πλύσιμο του καλαθιού είναι επίσης σημαντικό για την καταπολέμηση του ιζήματος, των καλουπιών αλλά και των κακών μυρωδιών. Όσον αφορά τις άλλες περιπτώσεις, κάντε πλύση κενού χρησιμοποιώντας ένα μίγμα νερού και ξύδι και λίγο μαλακτικό.

service πλυντηρίου ρούχων Whirpool

      service πλυντηρίου ρούχων Whirlpool

Σέρβις πλυντηρίων WHIRLPOOL στον χώρο σας 6992340589

Το πλυντήριο ρούχων Whirlpool δεν θερμαίνει το νερό

Μάθετε αμέσως γιατί το πλυντήριο Whirlpool δεν θερμαίνει το νερό

Το πλυντήριο δεν φαίνεται τόσο καθαρό όσο θα έπρεπε, ρυθμίζετε έναν κύκλο πλύσης σε υψηλή θερμοκρασία, αλλά η θωράκιση δεν είναι καυτή όταν βάζετε το χέρι σας πάνω σε αυτή.

Το πρόβλημα θα μπορούσε να είναι η θερμοκρασία: το πλυντήριο Whirlpool δεν θερμαίνει το νερό όπως θα έπρεπε. Εν ολίγοις, πλένει, αλλά κρύο.

Γιατί;

Είναι μια επισκευάσιμη βλάβη ή είναι απαραίτητο να αγοράσετε ένα νέο πλυντήριο ρούχων Whirlpool; Εάν το νερό στη συσκευή σας δεν φτάσει στο βαθμό θέρμανσης που ορίσατε, οι αιτίες μπορεί να διαφέρουν.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ελέγξετε τα μέρη που εμπλέκονται στη διαδικασία θέρμανσης που είναι: το ηλεκτρικό κύκλωμα που τροφοδοτεί το σύστημα, τον θερμοστάτη που ρυθμίζει τη θερμοκρασία, την ηλεκτρική αντίσταση που το θερμαίνει.Επισκευή service πλυντηρίων Whirlpool

Αν ένα από αυτά τα εξαρτήματα είναι ελαττωματικό, το πλυντήριο Whirlpool δεν θερμαίνει το νερό.

Το κατεστραμμένο κομμάτι πρέπει στη συνέχεια να αντικατασταθεί και είναι μια δουλειά που  χρειάζεται να καλέσετε τον τεχνικό.

‘Αμεση επισκευή αποκατάσταση βλαβών

Τι πρέπει να κάνετε όταν το πλυντήριο ρούχων Whirlpool χάνει νερό

Όταν το πλυντήριο Whirlpool χάνει νερό, μπορείτε να ελέγξετε την έκταση της βλάβης και να αποφασίσετε αν θα χρησιμοποιήσετε έναν τεχνικό της ηλεκτροεπισκευής ή θα προσπαθήσετε να το φτιαξετε μονος σας.Επισκευή service πλυντηρίων Whirlpool .

 Xάνει νερό προς το τέλος της πλύσης και όταν συμβεί, βγαίνει λίγο νερό

Εάν το πλυντήριο Whirlpool χάνει νερό προς το τέλος της πλύσης, κατά τη διάρκεια του ξεπλύματος, είναι πιθανό να έχετε βάλει πάρα πολλά απορρυπαντικά.

Τα σύγχρονα πλυντήρια Whirlpool χρησιμοποιούν λίγο νερό για να πλύνουν και επομένως απαιτούν μικρότερη ποσότητα απορρυπαντικού.

Η περίσσεια απορρυπαντικού δεν απομακρύνεται, εναποτίθεται κάτω από το συρτάρι και κατά τη διάρκεια των ξεβγμάτων υποχρεώνει το νερό να λάβει λάθος κατεύθυνση προκαλώντας την απώλεια.

Για να λύσετε το πρόβλημα, απλώς τραβήξτε έξω το συρτάρι και αφαιρέστε τυχόν υπολείμματα.Επισκευή service πλυντηρίων Whirlpool .

Χωρίς αυτό, είναι απαραίτητο να ξεκινήσετε ένα πλύσιμο κενού, χωρίς απορρυπαντικό και χωρίς πανιά, σε θερμοκρασία 90 μοίρες.

Εάν δεν βγαίνει νερό, η ζημιά επιλύεται.

 Το πλυντήριο Whirlpool χάνει νερό μόλις ξεκινήσει το πλύσιμο

Εάν η απώλεια συμβαίνει όταν Whirlpool πλυντήριο αρχίζει να φορτίζεται το νερό είναι πιθανό ότι η αιτία είναι το χιτώνιο που φέρνει νερό από το συρτάρι απορρυπαντικού στο λουτήρα.

Στη συνέχεια, πρέπει να ελέγξετε αν είναι σπασμένα, αποσυναρμολογημένα ή κατεστραμμένα, στη συνέχεια αποσυνδέστε τη συσκευή από την πρίζα και αφαιρέστε το επάνω μέρος του πλυντηρίου.

Εάν όλα φαίνονται καλά, ξεκινήστε έναν κύκλο πλυσίματος για να δείτε αν υπάρχουν κοψίματα ή τρύπες στο μανίκι που δεν μπορείτε να δείτε.

Σε περίπτωση αντικατάστασης του κομματιού.Επισκευή service πλυντηρίων Whirlpool

Το πλυντήριο Whirlpool χάνει νερό όταν είναι απενεργοποιημένο

Πρέπει να ελέγξετε το σωλήνα εισαγωγής νερού που πηγαίνει από τη βρύση στην ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα: περάστε ένα δάχτυλο γύρω από τα άκρα για να δείτε αν είναι εντελώς στεγνά.

Διαφορετικά, μετά το κλείσιμο της βρύσης, αντικαταστήστε τη μία ή και τις δύο σφραγίσεις ανάλογα με το πού βρίσκεται η διαρροή.

 

Πώς να καθαρίσετε τις μυρωδιές και βρωμιές σε ένα πλυντήριο ρούχων

Χρήση ξιδιού και μαγειρικής σόδας

Για να το χρησιμοποιήσετε, αναμίξτε ½ φλιτζάνι μαγειρική σόδα και 1 λίτρο ξύδι, και ρυθμίστε τη θερμοκρασία του νερού στους 90ºC σε μεγάλο πρόγραμμα. Το ξίδι και η μαγειρική σόδα είναι ασφαλή στη χρήση επειδή είναι φυσικά. Είναι επίσης πολύ αποτελεσματικά στην απομάκρυνση του ασβεστίου καθώς και στην αποβολή μυρωδιών . Παρόλο που το ξίδι είναι οξικό οξύ, είναι μόνο μια ήπια μορφή οξέος και δεν θα εξοντώσει στη ρίζα τα βακτήρια. Εάν έχετε ένα εξαιρετικά βρώμικο πλυντήριο, χρησιμοποιήστε τα πιο ισχυρά συστατικά που συνιστώνται παρακάτω.

Αφαίρεση κολλώδους υπολείμματος στο πλυντήριο ρούχων

Εάν η συσσώρευση βρωμιάς σε ένα πλυντήριο ρούχων είναι κολλώδης σαν γλίτσα τότε χρησιμοποιήστε ένα φλιτζάνι ποτάσα. Ρυθμίστε τη θερμοκρασία του νερού στους 90ºC και επιλέξτε το μεγαλύτερο πρόγραμμα.Πάντα χωρίς ρούχα για όλους τους καθαρισμούς.

Χρήση κιτρικού οξέος για την αφαίρεση συσσώρευσης

Ανακατέψτε 1 φλιτζάνι κιτρικό οξύ και ½ φλιτζάνι μαγειρική σόδα. Επιλέξτε έναν μακρύ κύκλο πλύσης και ορίστε τη θερμοκρασία του νερού στους 90ºC. Το κιτρικό οξύ προέρχεται από εσπεριδοειδή και είναι ένας φυσικός και ισχυρός τρόπος για την απομάκρυνση του ασβεστίου, του σαπουνιού και της συσσώρευσης τους.

Είναι πολύ ισχυρότερο οξύ από το ξίδι, οπότε λειτουργεί για μηχανήματα με πολλή συσσώρευση. Το κιτρικό οξύ μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί παράλληλα με μαγειρική σόδα για να βοηθήσει στην απομάκρυνση των οσμών.

Χρήση υπεροξειδίου του υδρογόνου για τον καθαρισμό ενός βρώμικου πλυντηρίου ρούχων

Το υπεροξείδιο του υδρογόνου(το γνωστό οξυζενέ που είναι αραιωμένο τρία τοίς εκατό) απομακρύνει το ασβέστιο, σκοτώνει τη μούχλα και είναι αντι-ιικό και αντιβακτηριακό. Μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε 1 λίτρο (1 λίτρο) υπεροξειδίου του υδρογόνου με νερό στους 90ºC σε έναν μακρύ κύκλο πλύσης.

Είναι ασφαλέστερο από την  χλωρίνη, επειδή δεν αφήνει πίσω τοξικούς καπνούς και υπολείμματα. Είναι επίσης ασφαλές για το περιβάλλον, καθώς διασπάται σε οξυγόνο και νερό. Το μειονέκτημα του υπεροξειδίου του υδρογόνου είναι ότι χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να δουλέψει, οπότε θα πρέπει να το αφήσετε να μουλιάσει στο μηχάνημά σας για τουλάχιστον τρεις ώρες. Στα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης, ίσως χρειαστεί να το εκτελέσετε δύο φορές.

Σημείωση: Το υπεροξείδιο του υδρογόνου πωλείται ως αραιωμένο υγρό διάλυμα 3% και είναι ένα εξαιρετικό καθαριστικό παντού. Μπορεί να δείτε ότι πωλείται σε υψηλότερες συγκεντρώσεις, αλλά αυτά χρησιμοποιούνται από εμπορικά καθαριστικά και αραιώνονται για την παρασκευή μεγάλων ποσοτήτων διαλύματος καθαρισμού.

Δεν το συνιστώ σε καμία περίπτωση να το κάνετε αυτό λόγω των κινδύνων ασφαλείας που ενέχουν κατά το χειρισμό λύσεων άνω του 3%. Το υπεροξείδιο του υδρογόνου πρέπει να χρησιμοποιείται εντός ενός έτους από το άνοιγμα και να αποθηκεύεται σε σκοτεινό μέρος, διαφορετικά θα χάσει την αποτελεσματικότητά του.

Χρησιμοποιώντας λευκαντικό χλωρίου για να αφαιρέσετε την οσμή

 Χρησιμοποιήστε 1 λίτρο χλωρίνης και ρυθμίστε τη μέγιστη θερμοκρασία νερού στους 40 ºC καθώς χάνει την αποτελεσματικότητά της σε υψηλές θερμοκρασίες.Πολλοί άνθρωποι επιθυμούν να χρησιμοποιούν χλωρίνη, αλλά δεν το συνιστούμε λόγω της τοξικότητάς των τοξικών αναθυμιάσεων της και του γεγονότος ότι δεν μπορεί να αναμειχθεί με άλλα προϊόντα.

Παρόλο που είναι εξαιρετικό για την αφαίρεση μούχλας από ομαλές επιφάνειες όπως πλακάκια και γυαλί, δεν μπορεί να διεισδύσει σε πορώδεις επιφάνειες, όπως το πλαστικό εσωτερικό τύμπανο ή το εσωτερικό τύμπανο του πλυντηρίου σας.  Επίσης, δεν αφαιρεί το ασβέστιο.

 

Γιατί το πλυντήριο μου μυρίζει είναι βρώμικο και πώς μπορώ να το αποτρέψω;

 • Στο ελαστικό παρέμβυσμα της πόρτας (το καουτσούκ γύρω από την πόρτα που σχηματίζει τη σφράγιση) παγιδεύεται πολύ νερό, γεγονός που προάγει την ανάπτυξη μούχλας. Σκουπίστε το παρέμβυσμα ώστε να είναι στεγνό μετά από κάθε πλύσιμο.
 • Η μούχλα αναπτύσσεται σε μέρη με υγρασία, οπότε αφήστε την πόρτα του πλυντηρίου ανοιχτή μετά από κάθε πλύση.Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να στεγνώσει κυρίως το λάστιχο της πόρτας και κατά δεύτερον να αεριστεί το εσωτερικό του πλυντηρίου.
 • Το πλύσιμο με χαμηλές θερμοκρασίες είναι πρόβλημα όταν πρόκειται για μικρόβια και βακτήρια.Τα μικρόβια και βακτήρια αναπτύσσονται σε χαμηλές θερμοκρασίες και συσσωρεύονται στο μηχάνημά σας. Κάνετε τουλάχιστον ένα πλύσιμο το μήνα τουλάχιστον 60ºC, κατά προτίμηση 90ºC για να απολυμάνετε το μηχάνημά σας.
 • Η υπερβολική χρήση απορρυπαντικού μπορεί να προκαλέσει συσσώρευση μη διαλυμένου απορρυπαντικού στο κάδο του πλυντηρίου.Το μη διαλυμένο απορρυπαντικό αναπτύσσει μικρόβια και μυρωδιές.Οπότε μετρήστε προσεκτικά τη δόση σας ανάλογα με το μέγεθος του φορτίου σας και πόσο λερωμένο είναι.
 • Η χρήση υγρών απορρυπαντικών και μαλακτικού υφάσματος μπορεί να προκαλέσει κολλώδη, κηρώδη συσσώρευση στο εσωτερικό του τυμπάνου του πλυντηρίου σας. Αυτό το πρόβλημα επιδεινώνεται όταν πλένουμε σε χαμηλές θερμοκρασίες. Χρησιμοποιήστε απορρυπαντικά σε σκόνη αντί για υγρό και χρησιμοποιήστε μισό φλιτζάνι αποσταγμένο λευκό ξύδι στη θέση του μαλακτικού υφάσματος.
 • Όσοι έχουν σκληρό νερό πρέπει να αντιμετωπίσουν τόσο το ασβέστη όσο και το σαπούνι, που συσσωρεύονται σε επιφάνειες  και σωλήνες. Προσθέστε ένα προϊόν μαλακώματος νερού, σε κάθε πλύσιμο και ακολουθήστε τις οδηγίες δόσης απορρυπαντικού για σκληρό νερό.Στην Αθήνα και στα προάστια της δεν υπάρχει πρόβλημα σκληρού νερού.

Τι γίνεται αν επιμένουν τα προβλήματα;

Δυστυχώς, εάν η κατάσταση είναι κακή, μην περιμένετε να επιλυθεί το πρόβλημα την πρώτη φορά. Ίσως χρειαστεί να συνεχίσετε να το καθαρίζετε έως και έξι φορές πριν δείτε μια βελτίωση. Αν προτιμάτε, μπορείτε να αγοράσετε ένα εμπορικό προϊόν, το οποίο έχει σχεδιαστεί ειδικά για την απομάκρυνση της σκληρής συγκέντρωσης ασβεστίου και απορρυπαντικών.

Θυμηθείτε: Ο μόνος τρόπος για να αποτρέψετε το μηχάνημά σας να συσσωρευτεί με ασβέστη, σαπούνι, μούχλα και βακτήρια είναι να κάνετε τακτικά καθαρισμό συντήρησης!

Δεν ξεβιδώνει το φίλτρο του πλυντηρίου ρούχων.

Γνωστό είναι ότι το φίλτρο του πλυντηρίου ρούχων πρέπει να καθαρίζεται σε τακτά χρονικά διαστήματα γιατί μαζεύει όλα τα μικροαντικείμενα χνούδια και βρομιές που έχει το πλυντήριο ρούχων. Πολλές φορές όμως στην προσπάθεια να ξεβιδώθεί η τάπα του φίλτρου αντιμετωπίζουμε δυσκολία.
Μπορεί να μην ξεβιδώνει γιατί έχουν χαλάσει οι βόλτες στην τάπα ή να έχουν χαλάσει οι βόλτες στο σώμα της αντλίας που βιδώνει η τάπα. Καθώς επίσης μπορεί να έχει πάρει μικροαντικείμενα τα οποία δεν αφήνουν την τάπα να ξεκλειδώσει. Τότε θα πρέπει να λύσουμε όλη την αντλία και το σύστημα αποχέτευσης του πλυντηρίου για να απελευθερώσουμε το φίλτρο.Τα αντικείμενα που συσσωρεύονται στο φίλτρο της αντλίας τις περισσότερες φορές καθιστούν τις αντλίες προβληματικές.
 

Επεξήγηση προγραμμάτων πλυντηρίων ρούχων-υγεία

Το πλυντήριο σας έχει πολλές ρυθμίσεις στα προγράμματα.Πολλοί από εμάς εμμένουμε αυστηρά στη χρήση μόνο ενός ή δύο από αυτά. Εδώ είναι μερικά από τα κύρια προγράμματα πλυντηρίων που επεξηγούνται:

 • Λευκά – Αυτός ο κύκλος είναι ιδανικός για να διατηρήσετε  τα λευκά ρούχα φωτεινά. Τα ρούχα πλένονται συνήθως σε θερμοκρασίες περίπου 60 ° C – 90 ° C.
 • Πλύσιμο στο χέρι – Χρησιμοποιήστε αυτόν τον κύκλο για τυχόν ευαίσθητα ρούχα.
 • Γρήγορο πλύσιμο – Ιδανικό για λίγα ρούχα που δεν είναι πολύ λερωμένα. Αυτή η ρύθμιση πλένει ρούχα στο μισό του συνηθισμένου χρόνου. Μπορείτε να πλύνετε 2 κιλά ρούχα σε μόλις 15 λεπτά!
 • Προ-πλύση – Προσπαθείτε να απαλλαγείτε από ένα λεκέ; Χρησιμοποιήστε μια ρύθμιση προ-εμποτισμού με αφαίρεση λεκέδων πριν βάλετε πλύσιμο σε κανονικό κύκλο.
 • Αντί-αλλεργικό – Εσείς ή κάποιος στο σπίτι σας πάσχετε από έκζεμα ή αλλεργική ρινίτιδα; Αυτό το πρόγραμμα, είναι διαθέσιμο σε ορισμένα πλυντήρια.Μειώνει τον αριθμό των αλλεργιογόνων που μπορούν να εισέλθουν στο πλυντήριο. Εάν έχετε αλλεργία ή έκζεμα να πλένετε ρούχα ξεχωριστά από τους άλλους.Χρησιμοποιήστε ένα πρόγραμμα για ευαίσθητα  και πλύνετε τα καινούργια ρούχα πριν τα φορέσετε.Πρέπει να χρησιμοποιήσετε απορρυπαντικό η μαλακτικό εγκεκριμένα για άτομα με αλλεργία ή έκζεμα.Να πλένεται στους 70 βαθμούς κελσίου γιατί σε αυτές τις θερμοκρασίες σκοτώνονται τα βακτήρια και μύκητες.Να καθαρίζεται το πλυντήριο σας συχνά κάνοντας πλύσεις στους 90 βαθμούς κελσίου με ξύδι και σόδα.
 • Για να μην ζαρώνουν – Ιδανικό εάν δεν μπορείτε να κρεμάσετε το πλύσιμο σας αμέσως, αυτή η ρύθμιση μειώνει τις πτυχές στα ρούχα. Το λιγότερο σιδέρωμα είναι πάντα ένα μπόνους!
 • Μάλλινα – Πολύ καλό πρόγραμμα κατά τους χειμερινούς μήνες  θα το χρειαστείτε περισσότερο, αυτή η ρύθμιση σάς επιτρέπει να πλένετε τα πλεκτά σας με ελάχιστο κίνδυνο.
 •  

 Το πλυντήριο Whirlpool χάνει νερό όταν εκκενωθεί

Φορτίστε το νερό ξεκινώντας έναν κύκλο πλύσης, σταματήστε το πρόγραμμα και μετακινήστε το σε “μόνο φόρτωση” ή “περιστροφή”.

Έλεγχος αν η σύνδεση του σωλήνα αποστράγγισης χάνει όταν πέσει το νερό: μπορεί να είναι χαλαρή ή τοποθετημένη εσφαλμένα.

Μια άλλη αιτία του διαρροής  θα μπορούσε να είναι η φλάντζα

Το νερό εξέρχεται από την αντλία αποστράγγισης

Εάν διαρρέει η αντλία αποστράγγισης, βλέπετε να γέρνει το πλυντήριο Whirlpool αφού έχει φορτώσει νερό: χρειάζονται δύο άτομα για να το κάνουν αυτό.

 Το πλυντήριο Whirlpool χάνει νερά και προκαλεί θόρυβο

Θα μπορούσε να οφείλεται σε σπασμένα ρουλεμάν: το νερό διαπερνά και πέφτει στο έδαφος.Επισκευή service πλυντηρίων Whirlpool .

Αφαιρέστε την πίσω πλευρά για να δείτε αν υπάρχουν ίχνη υγρού στη δεξαμενή, αν ναι, είναι καλύτερο να αγοράσετε ένα νέο πλυντήριο ρούχων.

Το νερό εξέρχεται από το πώμα της αντλίας πλυντηρίου Whirlpool

Ξεβιδώστε το κάλυμμα της αντλίας πλυντηρίου Whirlpool για να αφήσετε το νερό έξω. Μπορεί να χρειαστεί αντικατάσταση του στεγανωτικού καλύμματος.

Το νερό βγαίνει από το λαστιχο της πόρτας του πλυντηρίου της Whirlpool

Έλεγχος αν λαστιχο της πόρτας συγκολλάται καλά ή αν υπάρχουν περικοπές.

Για καλύτερο έλεγχο, μπορείτε να αποσυναρμολογήσετε τον εξωτερικό δακτύλιο που στερεώνει το ελαστικό στο περίβλημα.

Σε περίπτωση ζημιάς, αντικαταστήστε το.

Το πλυντήριο ρουχων Whirlpool χάνει νερό από την αντίσταση

Η αντίσταση βρίσκεται στο κατώτερο τμήμα της δεξαμενής και είναι ορατό μετά την αφαίρεση του φύλλου στο πίσω μέρος του πλυντηρίου.

Ακόμα κι αν παρατηρήσετε ίχνη νερού στην αντίσταση, ξεκινήστε μια πλύση για να καταλάβετε από πού προέρχεται.Επισκευή service πλυντηρίων Whirlpool

Το πλυντήριο ρούχων Whirlpool χάνει νερό από τη δεξαμενή

Συμβαίνει όταν ένα μικρό αντικείμενο εισάγεται μεταξύ του καλαθιού και της δεξαμενής προκαλώντας ζημιά κατά τη διάρκεια της φυγοκέντρησης. Να θυμάστε πάντα ότι πρέπει να αδειάζετε τις τσέπες, διότι σε περίπτωση θραύσης της μπανιέρας είναι προτιμότερο να αγοράσετε ένα νέο πλυντήριο ρούχων.Επισκευή service πλυντηρίων Whirlpool .

ΤΗΛΕΦΩΝΟ SERVICE/ΣΕΡΒΙΣ 6992340589

Γενικές συμβουλές Πλυντήρια ρούχων Whirlpool

1. Να προσέχετε πάντα το βάρος του φορτίου που πλένεται

2. Χρησιμοποιήστε επίσης ένα απορρυπαντικό καλό (κατά προτίμηση υγρό)

3. Μην τοποθετείτε υπερβολικά πολύ απορρυπαντικό (συχνά λιγότερο σκληρό νερό αυξάνει τον σχηματισμό αφρού).

4. Τα περισσότερα νέα πλυντήρια Whirlpool είναι ηλεκτρονικά και δίνουν προβλήματα εάν βρίσκονται σε υγρό ή εξωτερικό περιβάλλον. όταν υπάρχουν καταιγίδες ή ηλεκτρικές τάσεις, είναι πάντα προτιμότερο να μην τα χρησιμοποιείτε ή ακόμα και να τα αποσυνδέετε από την τροφοδοσία ρεύματος για να αποφύγετε οποιαδήποτε ζημιά στα ηλεκτρονικά εξαρτήματα.

5. Εάν το πλυντήριο ρούχων δεν πλένει καλά και είναι θορυβώδες όταν εκφορτώνετε ή αισθάνεστε δυσάρεστες οσμές, Έλεγχος το φίλτρο εξαγωγής.

Επισκευή service πλυντηρίων WHIRLPOOL

         Επισκευή service πλυντηρίων WHIRLPOOL

 

Βοήθεια Whirlpool για τις πιο συνηθισμένες βλάβες

service πλυντηρίων Whirlpool – Επισκευές πλυντηρίων ρούχων Whirlpool – Πλυντήρια Whirlpool

Τα πλυντήρια Whirlpool είναι πολύτιμοι, καθημερινοί και αναντικατάστατοι σύντροφοι.

Whirlpool πλυντήριο ρούχων τεχνίτης, Whirlpool πλυντήριο ρούχων επισκευή, Whirlpool πλυντήριο τεχνικός

Whirlpool πλυντήριο ρούχων σέρβις, Whirlpool πλυντήριο ρούχων επισκευές, Whirlpool πλυντήριο τεχνικοί

Η δυσλειτουργία τους μπορεί να μην είναι συνώνυμη με μια αποτυχία. Με την παρέμβαση του συνεργείου μας μπορείτε να επισκευάσετε το πλυντήριο Whirlpool σας εξοικονομώντας χρήματα και να συνεχίσετε την καθημερινή μας εγχώρια ζωή χωρίς να τρέμετε.

Όταν πρόκειται να παραλάβετε ένα πλυντήριο ρούχων Whirlpool, το ιδανικό είναι να μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ΗΛΕΚΤΡΟΕΠΙΣΚΕΥΗ που ξέρει και προσφέρει την τελειότητα χάρη στην παρέμβαση του ειδικού προσωπικού που μπορεί να εγγυηθεί στο κοινό:

• ταχύτητα

• ικανότητα

• επαγγελματισμό

Κωδικοί σφαλμάτων πλυντηρίων ρούχων  Whirlpool AWO/D & AWD

F00 – Πρόβλημα στο triac αντλίας 

 • Έλεγχος  αντλίας  ή πιθανή αστοχία PCB
 • Έλεγχος  αντλίας 
 • Έλεγχος  καλωδίωσης

FH – Δεν ανιχνεύθηκε εισερχόμε νερό

 • Έλεγχος  παροχής νερού και στον εύκαμπτο σωλήνα
 • Έλεγχος στις βαλβίδες νερού
 • Έλεγχος στον διακόπτη πίεσης

FA – Αστοχία Aquastop

 • Έλεγχος στον διακόπτη Aquastop

FP – Αποτυχία αποστράγγισης

 • Έλεγχος στο φίλτρο της αντλίας αποστράγγισης για βουλώματα
 • Έλεγχος απόφραξης στον εύκαμπτο σωλήνα αποστράγγισης στο σύστημα απορριμμάτων
 • Έλεγχος στην αντλία αποστράγγισης
 • Έλεγχος στον διακόπτη πίεσης

F5 – Αστοχία αισθητήρα NTC (θερμίστορ).

 • Έλεγχος  θερμίστορ (NTC)
 • Έλεγχος στις καλωδιώσεις του θερμίστορ και στο PCB

F6 – Δεν ανιχνεύτηκε κίνηση κινητήρα, καμία ενέργεια κινητήρα

 • Έλεγχος στο στροφόμετρο κινητήρα
 • Έλεγχος στην καλωδίωση και τις συνδέσεις με τον κινητήρα και το PCB
 • Έλεγχος στις ψύκτρες του κινητήρα

F7 – Βραχυκύκλωμα Triac

 • Έλεγχος στην ηλεκτρονική μονάδα

F8 – Ανοικτό κύκλωμα θερμαντικού στοιχείου

 • Έλεγχος στη συνέχεια στο θερμαντικό στοιχείο
 • Ρελέ ελέγχου
 • Έλεγχος  καλωδίωσης του θερμαντικού στοιχείου στο PCB

F9 – Υπερχείλιση

 • Έλεγχος στην ποσότητα του απορρυπαντικού  υπερβολικός αφρός
 • Έλεγχος στον θάλαμο πίεσης
 • Έλεγχος στον διακόπτη πίεσης
 • Έλεγχος στην καλωδίωση στον αισθητήρα πίεσης

F10 – Λειτουργία μονάδα ελέγχου κινητήρα ή θερμική ασφάλεια κινητήρα

 • Έλεγχος στις συνδέσεις στην πλακέτα κυκλώματος (PCB)
 • Έλεγχος στη θερμική διακοπή του κινητήρα

F11 – Σφάλμα επικοινωνίας

 • Έλεγχος στην καλωδίωση μεταξύ των επαφών
 • Έλεγχος στις ηλεκτρονικές μονάδες ελέγχου (PCB)

F12- Βραχυκύκλωμα θερμαντικού στοιχείου

 • Έλεγχος στο στοιχείο θέρμανσης νερού
 • Έλεγχος στο ρελέ εάν υπάρχει
 • Έλεγχος στην καλωδίωση στο θερμαντικό στοιχείο και τη σύνδεση PCB

F13 – Σφάλμα κυκλώματος διανομέα- συνήθως σχετίζεται με την κλειδαριά της πόρτας

 • Έλεγχος στην κλειδαριά της πόρτας
 • Έλεγχος στην καλωδίωση με την κλειδαριά πόρτας και τη σύνδεση PCB

F14- Αστοχία EEPROM

 • Έλεγχος στην ηλεκτρονική μονάδα (PCB)

Κωδικοί σφαλμάτων πλυντηρίου ρούχων Whirlpool EU

FH – Δεν ανιχνεύθηκε εισερχόμενο νερό

 • Έλεγχος στην παροχή νερού
 • Έλεγχος στις βαλβίδες νερού
 • Έλεγχος στον διακόπτη πίεσης

FA – Αστοχία Aquastop

 • Έλεγχος στον διακόπτη Aquastop

FP- Αποτυχία αποστράγγισης

 • Έλεγχος στο φίλτρο της αντλίας αποστράγγισης για βουλώματα
 • Έλεγχος την απόφραξη στον εύκαμπτο σωλήνα αποστράγγισης 
 • Έλεγχος στην αντλία αποστράγγισης
 • Έλεγχος στον διακόπτη πίεσης

F05 – Αστοχία αισθητήρα NTC (θερμίστορ).

 • Έλεγχος στο θερμίστορ (NTC)
 • Έλεγχος στις καλωδιώσεις στο θερμίστορ και στο PCB

F06- Δεν ανιχνεύτηκε κίνηση κινητήρα, καμία κίνηση στο τύμπανο

 • Έλεγχος στο στροφόμετρο κινητήρα
 • Έλεγχος στην καλωδίωση και τις συνδέσεις με τον κινητήρα και το PCB
 • Έλεγχος στις ψύκτρες του κινητήρα

F07 – Βραχυκύκλωμα Triac

 • Έλεγχος στην ηλεκτρονική μονάδα

F08 – Ανοικτό κύκλωμα θερμαντικού στοιχείου

 • Έλεγχος  στο θερμαντικό στοιχείο
 • Ρελέ ελέγχου 
 • Έλεγχος στην καλωδίωση του θερμαντικού στοιχείου στο PCB

F09 – Υπερχείλιση

 • Έλεγχος στην ποσότητα του απορρυπαντικού  υπερβολικός αφρός
 • Έλεγχος στον θάλαμο πίεσης
 • Έλεγχος στον διακόπτη πίεσης
 • Έλεγχος στην καλωδίωση στον αισθητήρα πίεσης

F10 – Λειτουργεί μονάδα ελέγχου κινητήρα ή θερμική ασφάλεια κινητήρα

 • Έλεγχος στις συνδέσεις στην πλακέτα κυκλώματος (PCB)
 • Έλεγχος στη θερμική διακοπή του κινητήρα

F11 – Σφάλμα επικοινωνίας

 • Έλεγχος στην καλωδίωση μεταξύ των σανίδων όπου έχουν τοποθετηθεί περισσότερες από μία
 • Έλεγχος στις ηλεκτρονικές μονάδες ελέγχου (PCB)

F12- Βραχυκύκλωμα θερμαντικού στοιχείου

 • Έλεγχος στο στοιχείο θέρμανσης νερού
 • Έλεγχος στο ρελέ εάν υπάρχει
 • Έλεγχος στην καλωδίωση στο θερμαντικό στοιχείο και τη σύνδεση PCB

F13 – Σφάλμα κυκλώματος διανομέα- συνήθως σχετίζεται με την κλειδαριά της πόρτας

 • Έλεγχος  κλειδαριάς της πόρτας
 • Έλεγχος καλωδίωσης με την κλειδαριά πόρτας και τη σύνδεση PCB

F14- Αστοχία EEPROM

 • Έλεγχος στην ηλεκτρονική μονάδα (PCB)

F15 – Σφάλμα μονάδας ελέγχου κινητήρα

 • Έλεγχος στην ηλεκτρονική μονάδα (PCB)

F16 – Αστοχία ελεγκτή

 • Έλεγχος στην ηλεκτρονική μονάδα (PCB)

F18 – Αστοχία ελεγκτή

 • Έλεγχος στην ηλεκτρονική μονάδα (PCB)

F20 – Αστοχία ελεγκτή

 • Ηλεκτρονική μονάδα Main Check (PCB)

F21 – Αστοχία ελεγκτή

 • Έλεγχος στην ηλεκτρονική μονάδα (PCB)

F22 – Αστοχία ελεγκτή

 • Έλεγχος στην ηλεκτρονική μονάδα (PCB)

FDL – Σφάλμα κλειδώματος πόρτας

 • Έλεγχος την κλειδαριά της πόρτας
 • Έλεγχος την καλωδίωση με την κλειδαριά πόρτας και τη σύνδεση PCB

FDU – Σφάλμα ξεκλειδώματος πόρτας

 • Έλεγχος στην κλειδαριά της πόρτας
 • Έλεγχος στην καλωδίωση με την κλειδαριά πόρτας και τη σύνδεση PCB
 

 

SERVICE WHIRLPOOL ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

 

Επισκευή service πλυντηρίων WHIRLPOOL

Επισκευή οικιακών ηλεκτρικών συσκευών


Επισκευή πλυντηρίου ρούχων


Επισκευή στεγνωτηρίου


Επισκευή ψυγείου


Επισκευή πλυντηρίου πιάτων Επισκευή ηλεκτρικής κουζίνας Επισκευή φούρνου κουζίνας Επισκευή κεραμικής εστίας
       

error: Δεν επιτρέπετε η αντιγραφή κείμενου χωρίς την άδεια της ΗΛΕΚΤΡΟΕΠΙΣΚΕΥΗΣ
Call Now Button