Επισκευή service πλυντηρίων LG |Τεχνικός πλυντηρίου ρούχων LG |ΗΛΕΚΤΡΟΕΠΙΣΚΕΥΗ

Επισκευές πλυντηρίων LG SERVICE 6992340589

Επισκευή service πλυντηρίων LG .Στην Ηλεκτροεπισκευή, οι επισκευές του πλυντηρίου ρούχων LG είναι γρήγορες, αξιόπιστες και οικονομικά αποδοτικές.Κατανοούμε πόσο ενοχλητικό μπορεί να είναι το σταμάτημα του πλυντηρίου LG και ή μη σωστή λειτουργιά του. Η τεχνική ομάδα επισκευών LG προσφέρει μια γρήγορη και αξιόπιστη υπηρεσία. Οι τεχνικοί της συσκευής μας LG μας  είναι πλήρως εκπαιδευμένοι σε επισκευή LG πλυντηρίου ρούχων, διασφαλίζοντας ότι όλες οι επισκευές μας είναι της υψηλότερης ποιότητας .Εμείς εδώ στην Ηλεκτροεπισκευή παρέχουμε ποιοτικό σέρβις και επισκευάζουμε όλες τις βλάβες πλυντηρίων ρούχων LG.Σε κάθε επισκευή γίνετε χρήση  σε ανταλλακτικά LG  πιστοποιημένα .Στην ΗΛΕΚΤΡΟΕΠΙΣΚΕΥΗ προσφέρουμε ένα σταθερό και οικονομικό κόστος επισκευής, που σημαίνει ότι οι  τεχνικοί μας δεν θα προσθέσουν κανένα κόστος κρυφής.Για SERVICE πλυντηρίων ρούχων LG καλέστε τώρα στο 6992340589.

 

Επισκευή service πλυντηρίων LG 6992340589

Τεχνικός πλυντηρίων LG

Σέρβις πλυντηρίων LG στον χώρο σας 6992340589

service πλυντηρίου ρούχων LG

service πλυντηρίου ρούχων LG

LG Επισκευές και σέρβις πλυντηρίων ρούχων στην Αθήνα και νότια προάστια.

Ένα πλυντήριο είναι μία από τις πολλές χρήσιμες συσκευές σε ένα νοικοκυριό που απλά δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς. Με τόσα πολλά μέλη της οικογένειας που χρησιμοποιούν το πλυντήριο καθημερινά, όπως συμβαίνει με οποιαδήποτε συσκευή, μπορεί μερικές φορές να παρουσιαστούν σφάλματα.

Στις επισκευές συσκευών της ΗΛΕΚΤΡΟΠΙΣΚΕΥΗΣ γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει ποτέ κατάλληλη στιγμή για την καταστροφή του πλυντηρίου LG. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η τοπική ομάδα εξειδικευμένων τεχνικών μας είναι εδώ για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να πάρετε ένα ραντεβού επισκευής πλυντηρίου την ίδια μέρα ή την επόμενη ημέρα. Με την υπηρεσία επισκευής συσκευών για Αθήνα και νότια προάστια μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα για να αγοράσετε μια νέα συσκευή και να πάρετε το πλυντήριο σας πίσω και να τρέξετε πριν να έχετε χρόνο να το χάσετε.

Αν έχετε προβλήματα με ένα χαλασμένο ή ελαττωματικό πλυντήριο LG τότε επικοινωνήστε με τις επισκευές οικιακών συσκευών της ΗΛΕΚΤΡΟΕΠΙΣΚΕΥΗΣ στο 6992340589.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στο 6992340589 (8 π.μ. – 7 μ.μ. από Δευτέρα έως Παρασκευή / 8 π.μ. – 4 μ.μ. το Σάββατο) για να κλείσετε ραντεβού για τις επισκευές του πλυντηρίου της LG.

Τύποι επισκευών πλυντηρίου LG αναλαμβάνουμε:

και πολλά άλλα…

Επισκευή πλυντηρίου LG

Η διευθέτηση της επισκευής του πλυντηρίου LG στην Αθήνα  δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερη. Οι τεχνικοί των πλυντηρίων της LG είναι πλήρως εκπαιδευμένοι και οι επισκευές σταθερών τιμών περιλαμβάνουν κλήση, διάγνωση, εργασία και όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα.Κκαλέστε στο 6992340589 για άμεσο service.

 • Το πλυντήριο ρούχων LG δεν θα ξεκινήσει
 • Το πλυντήριο LG δεν γεμίζει με νερό
 • Το πλυντήριο LG δεν ολοκληρώνει το πρόγραμμα
 • Πλυντήριο ρούχων LG Προβλήματα αποστράγγισης
 • Πλυντήριο ρούχων LG Πλυντήρια ρούχων
 • Το πλυντήριο LG δεν αποστραγγίζει το νερό
 • Το μηχάνημα πλυντηρίου LG δεν θα γυρίσει ο κάδος
 • Το μηχάνημα πλυντηρίου LG δεν περιστρέφεται
 • Το μηχάνημα πλύσης LG δεν χρησιμοποιεί το απορρυπαντικό και μαλακτικό υφασμάτων
 • Πλυντήριο ρούχων LG
 • Πλύση με πλυντήριο LG με νερό
 • Η πόρτα πλυντηρίου της LG δεν θα κλείσει
 • Το LG πλυντήριο προκαλεί τρύπες στα ρούχα
 • Το πλυντήριο LG δεν έχει ισχύ
 • Το πλυντήριο LG δεν ανάβει
 • Το πλυντήριο στεγνωτήρα LG δεν στεγνώνει τα ρούχα

‘Αμεση επισκευή αποκατάσταση βλαβών

ΤΗΛΕΦΩΝΟ SERVICE/ΣΕΡΒΙΣ 6992340589

τεχνικός πλυντηρίων ρούχων LG

τεχνικός πλυντηρίων ρούχων LG

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΒΛΑΒΕΣ  ERROR CODES  ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ LG

Σφάλμα IE πλυντηρίου ρούχων lg

Σφάλμα εισαγωγής νερού

Δείχνει πρόβλημα με την παροχή νερού. Πιθανές αιτίες για αυτό περιλαμβάνουν:

Οι βρύσες παροχής νερού δεν είναι εντελώς ανοιχτές

Ένα κούμπωμα στον εύκαμπτο σωλήνα εισόδου

Το φίλτρο του εύκαμπτου σωλήνα είναι φραγμένο.

Σφάλμα DE πλυντηρίου ρούχων lg

Σφάλμα εκκένωσης

Εάν το νερό δεν έχει αποστραγγιστεί μέσα σε 5 λεπτά, θα εμφανιστεί το DE (Σφάλμα αποστράγγισης). Ο εύκαμπτος σωλήνας αποστράγγισης ή το φράξιμο του φίλτρου αποστράγγισης μπορεί να το προκαλέσει αυτό.

Σφάλμα UE πλυντηρίου ρούχων lg

Αυτό σημαίνει ότι το φορτίο είναι πολύ μικρό, υπερφορτωμένο ή χωρίς ισορροπία – η συσκευή διαθέτει σύστημα ανίχνευσης και διόρθωσης ανισορροπιών. Θα επιχειρήσει να διορθώσει την ίδια την ανισορροπία, αλλά αποτυγχάνει, θα εμφανίσει το σφάλμα UE. Μπορείτε να ρυθμίσετε το μέγεθος του φορτίου ή να αναδιατάξετε το φορτίο για να διορθώσετε το σφάλμα.

Σφάλμα dE πλυντηρίου ρούχων lg

Σφάλμα ανοικτής πόρτας

Αυτό το σφάλμα εμφανίζεται αν προσπαθήσετε να πατήσετε την εκκίνηση ενώ η πόρτα του πλυντηρίου είναι ακόμα ανοικτή.

Σφάλματα tE, TE1, TE2, TE3, TE4

Σφάλμα θέρμανσης.Επισκευή service πλυντηρίων LG

Υπάρχει πρόβλημα με το θερμίστορ. Παρακαλώ αποσυνδέστε το μηχάνημα και επικοινωνήστε μαζί μας.

Σφάλμα FE πλυντηρίου ρούχων lg

Σφάλμα υπερχείλισης.Επισκευή service πλυντηρίων LG

Το νερό υπερχειλίζει σε βλάβη με τη βαλβίδα νερού. Κλείστε τη βρύση, αποσυνδέστε την παροχή ρεύματος και επικοινωνήστε μαζί μας.

Σφάλμα PE πλυντηρίου ρούχων lg

Σφάλμα διακόπτη αισθητήρα πίεσης

Ο αισθητήρας στάθμης νερού δεν λειτουργεί σωστά. Κλείστε τη βρύση, αποσυνδέστε την παροχή ρεύματος και επικοινωνήστε μαζί μας.

Σφάλμα CE πλυντηρίου ρούχων lg

Τρέχον Σφάλμα

Υπάρχει υπερφόρτωση στο μοτέρ. Κλείστε τη βρύση, αποσυνδέστε την παροχή ρεύματος και επικοινωνήστε μαζί μας.

Σφάλμα LE πλυντηρίου ρούχων lg

Σφάλμα κλειδώματος.Επισκευή service πλυντηρίων LG

Παρουσιάστηκε σφάλμα με τον κινητήρα. Κλείστε τη βρύση νερού, αποσυνδέστε την από την παροχή ρεύματος και επικοινωνήστε μαζί μας.

Σφάλμα PF πλυντηρίου ρούχων lg

Σφάλμα σφάλματος τροφοδοσίας

Το πλυντήριο παρουσίασε διακοπή ρεύματος. Δοκιμάστε να ξεκινήσετε ξανά τον κύκλο.

Σφάλμα dHE πλυντηρίου ρούχων lg

Σφάλμα στεγνού θερμαντήρα

Δοκιμάστε να ενεργοποιήσετε τη μονάδα σας και να την αποσυνδέσετε, επιτρέποντας στη μονάδα σας να καθίσει για 10 δευτερόλεπτα προτού συνδέσετε και ενεργοποιήσετε ξανά. Εάν ο κωδικός σφάλματος παραμένει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Σφάλμα AE πλυντηρίου ρούχων lg

Υποψία Σφάλματος Διαρροής

Το σφάλμα στο ενδεικτικό ότι υπάρχει διαρροή κάπου στο πλυντήριο και έχει ενεργοποιήσει τη συσκευή προστασίας από τις πλημμύρες που βρίσκεται στο κάτω μέρος της ροδέλας.

Σφάλμα EHE ή / και ELE πλυντηρίου ρούχων lg

Σφάλμα θερμαντήρα

Αυτό υποδεικνύει ένα πρόβλημα με το στοιχείο θέρμανσης. Παρακαλώ αποσυνδέστε τη συσκευή και επικοινωνήστε μαζί μας.

Επισκευή service πλυντηρίων LG

Επισκευή service πλυντηρίων LG

Δεν ξεβιδώνει το φίλτρο του πλυντηρίου ρούχων.

Γνωστό είναι ότι το φίλτρο του πλυντηρίου ρούχων πρέπει να καθαρίζεται σε τακτά χρονικά διαστήματα γιατί μαζεύει όλα τα μικροαντικείμενα χνούδια και βρομιές που έχει το πλυντήριο ρούχων. Πολλές φορές όμως στην προσπάθεια να ξεβιδώθεί η τάπα του φίλτρου αντιμετωπίζουμε δυσκολία.Μπορεί να μην ξεβιδώνει γιατί έχουν χαλάσει οι βόλτες στην τάπα ή να έχουν χαλάσει οι βόλτες στο σώμα της αντλίας που βιδώνει η τάπα. Καθώς επίσης μπορεί να έχει πάρει μικροαντικείμενα τα οποία δεν αφήνουν την τάπα να ξεκλειδώσει. Τότε θα πρέπει να λύσουμε όλη την αντλία και το σύστημα αποχέτευσης του πλυντηρίου για να απελευθερώσουμε το φίλτρο.Τα αντικείμενα που συσσωρεύονται στο φίλτρο της αντλίας τις περισσότερες φορές καθιστούν τις αντλίες προβληματικές.
 

Επισκευή service πλυντηρίων LG

http://www.lg.com/global/products/home-appliances/

Άμεση αποκατάσταση βλαβών.Συχνότεροι τύποι αυτών :

Δεν λειτουργεί, τρέχουν νερά, Δεν βγάζει νερά , πέφτει ο γενικός ,διαρροή νερού, Δεν ζεσταίνει, Δεν γυρίζει ο κάδος, Δεν παίρνει νερό, Δεν τελειώνει το πρόγραμμα, Τρέχει γρήγορα το πρόγραμμα, Κάνει υπερχείλιση, Δεν κλείνει η πόρτα, Δεν σφραγίζει ή πόρτα, Δεν καθαρίζει καλά τα ρούχα, Κάνει θόρυβο, Κουνιέται φεύγει από την θέση του.

Επισκευή αλλαγή μοτέρ, έλεγχος μοτέρ, έλεγχος πλακέτας, αλλαγή πλακέτας, αλλαγή αντλίας ,αλλαγή λαστίχου πόρτας,αλλαγή αντίστασης

SERVICE LG ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

Επισκευή service πλυντηρίων ρούχων LG .SERVICE ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Service επισκευή τεχνικοί πλυντηρίου ρούχων LG  ηλεκτρικές συσκευές  σε ΑΘΗΝΑ : Άγιος Γεώργιος, Άγιος Ελευθέριος,Άγιος Λουκάς, Άγιος Νικόλαος, Άγιος Παντελεήμονας, Άγιος Σώστης, Ακαδημία Πλάτωνος, Αμπελόκηποι, Αναφιώτικα, Άνω Κυψέλη, Άνω Πατήσια, Άνω Πετράλωνα, Αττική, Αττικό Άλσος, Βοτανικός, Γηροκομείο, Γκύζη, Γούβα, Γουδί, Δεξαμενή, Ελληνορώσων, Εξάρχεια, Ερυθρός Σταυρός, Ευαγγελισμός, Ζάππειο, Θησείο, Θυμαράκια, Ιλίσια, Κάτω Πατήσια, Κάτω Πετράλωνα, Κεραμεικός, Κλωναρίδου, Κολοκυνθού, Κολωνάκι, Κολωνός, Κουκάκι, Κυνοσάργους, Κυπριάδου, Κυψέλη, Λαμπρινή, Λόφος Σκουζέ, Λυκαβηττός, Μακρυγιάννη, Μαράσλειος, Μεταξουργείο, Μετς, Μοναστηράκι, Μουσείο, Νέα Κυψέλη, Νέα Φιλοθέη, Νεάπολη Εξαρχείων, Νέος Κόσμος, Παγκράτι, Πανεπιστήμιο, Πεδίον Άρεως, Πλάκα, Πολύγωνο, Πολυτεχνείο, Ριζούπολη, Ρουφ, Σεπόλια, Σταθμός Λαρίσης, Άγιος Παύλος, Τέρμα Ιπποκράτους, Τουρκοβούνια, Τρεις Γέφυρες, Φιλοπάππου, Φιξ, Χίλτον, Ψυρρή,

Επισκευή service πλυντηρίου ρούχων LG ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ τεχνίτες
Service πλυντηρίου ρούχων LG επισκευή ηλεκτρικές συσκευές σε ΖΩΓΡΑΦΟΥ : Άνω Ιλίσια, Γουδί, Ιλίσια

Επισκευή service πλυντηρίων ρούχων LG ΠΑΓΚΡΑΤΙ

Service επισκευή LG πλυντήρια ρούχων σε ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ: Άνω καισαριανή, Νήαρ Ηστ,

Νότια προάστια τεχνικοί  για βλάβες επισκευές πλυντηρίων ρούχων ,ολοι οι τύποι

Σέρβις  πλυντηρίου ρούχων LG επισκευή τεχνικός σε ΔΑΦΝΗ . Άνω Δάφνη, Χαραυγή,Service επισκευή σε ΒΥΡΩΝΑ: Ανάληψη, Ζωοδόχος Πηγή, Καρέας, Μεταμόρφωση, Νέα Ελβετία, Νέο Παγκράτι,

Service επισκευή  πλυντηρίου ρούχων LG  τεχνικός σε ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ

Σέρβις επισκευές πλυντηρίου ρούχων σε LG ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ :Άνοιξη, Ασύρματος, Εθνικής Αντιστάσεως, Ελιά, Κοψαχείλα, Μοναστήρι, Σαρωνικός, Σούλι, Τσουκάλι,

Service επισκευή τεχνικοί πλυντηρίου ρούχων LG  ηλεκτρικές συσκευές σε ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: Άνω Νέα Σμύρνη,

Service επισκευή πλυντηρίων ρούχων σε LG ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ: Αμφιθέα, Έδεμ,Κοψαχείλα,

Service επισκευή σε LG πλυντήριο ρούχων ηλεκτρικές συσκευές ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Αγία Ελεούσα, Λόφος Σικελίας, Λόφος Φιλαρέτου, Τζιτζιφιές, Χαροκόπου, Χρυσάκη,

Service LG  πλυντήριο ρούχων ηλεκτρικές συσκευές επισκευή σε ΚΑΛΑΜΑΚΙ: Άγιος Παντελεήμονας, Αμπελάκια, Αναπήρων, Άνω Καλαμάκι, Εκτελωνιστών, Εφοριακών, Καλαμάκι, Κεφαλληνών, Κυθηρίων, Πανί, Τράχωνες

Service επισκευές πλυντηρίων ρούχων LG σε ΑΛΙΜΟ : Άγιος Παντελεήμονας, Αμπελάκια, Αναπήρων, Άνω Καλαμάκι, Εκτελωνιστών, Εφοριακών, Καλαμάκι, Κεφαλληνών, Κυθηρίων, Πανί, Τράχωνες,

Service πλυντηρίου ρούχων LG ηλεκτρικές συσκευές επισκευή σε ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Αγία Μαρίνα, Άνω Ηλιούπολη, Αστυνομικά, Κάτω Ηλιούπολη, Λόφος Γερμανού, Πανόραμα,

Service επισκευή σε LG ΜΟΣΧΑΤΟ

Service επισκευή  πλυντηρίου ρούχων LG σε ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: Νέα Αλεξάνδρεια, Τράχωνες,

Service  LG πλυντήρια ρούχων ηλεκτρικές συσκευές επισκευή σε ΕΛΛΗΝΙΚΟ: Αγία Παρασκευή, Άνω Ελληνικό, Σούρμενα

Επισκευή service πλυντηρίων LG σε ΤΑΥΡΟΣ

Επισκευή service πλυντηρίων ρούχων LG washing machine ΓΛΥΦΑΔΑ: Αίγλη, Αιξωνή, Άνω Γλυφάδα, Εργατικών Στελεχών, Πανιωνία, Πυρνάρι, Τερψιθέα,
Service επισκευή πλυντηρίου ρούχων LG washing machine ΒΟΥΛΑ: Άνω Βούλα, Νέα Κάλυμνος, Πανόραμα, Πηγαδάκια,

 Service επισκευή πλυντήριο ρούχων LG σε ΧΟΛΑΡΓΟΣ :Φανερωμένη,

Σέρβις πλυντηρίου ρούχων επισκευές τεχνικοί  LG ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ  σε ΤΑΥΡΟ

Βόρεια προάστια τεχνικοί για κουζίνες κεραμικές εστίες,πλυντήρια πιατων ρούχων, βλάβες επισκευές,ανταλλακτικά

Επισκευή Service Σέρβις σε LG πλυντηρίου ρούχων ΥΜΗΤΤΟΣ τεχνικός, πλυντήρια ρούχων

Service επισκευή σε LG  πλυντηρίου ρούχων ΑΓΙΟ ΑΡΤΕΜΙΟ τεχνικοί κουζίνα πλυντήριο ψυγείο . Αγία Άννα, Άνω Πάτημα, Άνω Χαλάνδρι, Κάτω Χαλάνδρι, Μεταμόρφωση, Πάτημα, Πολύδροσο, Ριζάρειος,

Επισκευή service πλυντηρίου ρούχων LG ΚΟΥΚΑΚΙ τεχνικός πλυντηρίων ρούχων

Επισκευή service πλυντηρίων LG σε ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ τεχνικός πλυντήριο 

Σέρβις επισκευή σε LG ηλεκτρικές συσκευές ΚΑΡΕΑτεχνικοί πλυντηρίου ρούχων

Service επισκευή LG  ηλεκτρικές συσκευές σε ΜΕΤΣ τεχνικός πλυντηρίων ρούχων

Επίσης τεχνικοί για πλυντήρια ρούχων σε περιοχές Ανατολικών προαστίων όπως οι παρακάτω

Service επισκευή σε LG πλυντήριο ρούχων  ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ  ΧΑΡΑΥΓΗ τεχνικοί για πλυντήριο ρούχων

Σέρβις  Service LG επισκευή σε ΙΛΙΣΙΑ τεχνικός  πλυντηρίου ρούχων

 

 Σέρβις – Service επισκευές  επιδιόρθωση πλυντηρίων ,Δεν γυρίζει ο καδος του πλυντηρίου,το πλυντήριο ρίχνει την ασφάλεια στον πίνακα ,χαλασε ο καδος του πλυντηριου ρούχων ,πλυντηριο ρουχων προβλημα LGs f16 δεν γυριζει ο καδος ,. δεν γυρναει ο καδος ,Η πόρτα του πλυντηρίου δεν ανοίγει ,ο καδος πλυντηριου κανει θορυβο ,το πλυντηριο ρουχων δεν γυριζει ο καδος ,το πλυντηριο ρουχων μυριζει μούχλα καδος πλυντηριου δεν γυριζει ,Το πλυντήριο BOSCH  δεν λειτουργεί βλαβη F18 ,οταν δεν γυριζει ο καδος του πλυντηρίου που οφείλεται ,αναβοσβήνουν τα λαμπάκια στο πλυντήριο  ,Έχει διαρροή νερών στο πάτωμα ,δεν γυριζει ο καδος πλυντηριου ,Τα ρούχα δεν στύβονται ,Η πόρτα του πλυντηρίου δεν κλείνει ,ποια ειναι η βλαβη στα πλυντηρια ρούχων οταν δεν γυριζει οκαδος ,Το πλυντήριο δεν παίρνει νερό ,το πλυντήριο δεν βγάζει τα νερά ,Δεν γυρίζει ο κάδος του πλυντηρίου ,.ζημιές plyntyria lastixa ,Το πλυντήριο μυρίζει πολύ έντονα ,

λάστιχο πoρτας πλυντηριου ,Τα ρούχα βγαίνουν με λεκέδες μετά την πλύση ,το πλυντηριο δεν τραβαει νερο δεν δουλευει το πλυντηριο ρουχων ,πλυντηρια ρουχων βλαβες f17 ,πλυντηριο ρουχων δεν γυριζει ο καδος ,Το πλυντήριο ρίχνει το ρελέ ,το πλυντήριο δεν ζεσταίνει το νερό ,Δεν γυρίζει το τύμπανο ,δεν γυρίζει ο καδος του πλυντηρίου ,το πλυντήριο λειτουργεί αλλα ο καδος δεν γυριζει ,. δεν δουλευει ο καδος ,Το πλυντήριο τραντάζεται πολύ ,βλάβες πλυντηρίων ρούχων ,πρόβλημα με πλυντήριο ρούχων ,πλυντήριο ρούχων πρόβλημα στον εγκέφαλο ,Τα ρούχα δεν πλένονται καλά ,επισκευή μοτερ πλυντηρίου ,Κολλάει το πρόγραμμα του πλυντηρίου ,Το πλυντήριο δεν αδειάζει τα νερά ,πλυντήριο ρουχων βλάβες καδου ,Κολλάει το πρόγραμμα του πλυντηρίου ,το πλυντήριο δεν γυριζει ,Κάνει πάρα πολύ θόρυβο ,γιατι δεν γυριζει ο κάδος του πλυντηρίου ,Τα ρούχα δεν πλένονται καλά ,γιατι δυσκολεύεται να γυρίσει ο κάδος πλυντηρίου

 

Συνήθη προβήματα βλάβες πλυντηρίων LG

Κάνει πάρα πολύ θόρυβο,Το πλυντήριο μυρίζει έντονα,Το πρόγραμμα του πλυντηρίου κολλάει,,Ο κάδος του πλυντηρίου κάνει θόρυβο Το πλυντήριο ρίχνει την ασφάλεια το ρελέ,Τα ρούχα βγαίνουν με λεκέδες,Το πλυντήριο γεμίζει και αδειάζει το νερό συνεχώς,Το πλυντήριο δεν στίβει καλά τα ρούχα,Δεν γυρίζει το τύμπανο του πλυντηρίουΔεν παίρνει το πρόγραμμα,Το πλυντήριο τραντάζεται πολύ,Πρόβλημα,αλλαγη λαστίχου πόετας πλυντηρίου Δεν παίρνει νερό,Έχει διαρόη νερών στο πάτωμα

episkevi plitirion rouxon LG,serbis pltirion royxon LG,texnikow pltiriou rouxon brant,texnikoi plyntiriou rouxwn LG,antalaktika plyntirion rouxon LG,
blabes plyirion rouxon LG,mastoras LG plyntirio rouxon,texniki ejypiretisi LGepiskeyes plintirion rouxon LG

 

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ