Επισκευή service πλυντηρίων ρούχων SAMSUNG|Τεχνικός Ανταλλακτικά Βλάβες Πλυντηρίων SAMSUNG|ΗΛΕΚΤΡΟΕΠΙΣΚΕΥΗ

Επισκευές πλυντηρίων SAMSUNG SERVICE 6992340589

Πίνακας Περιεχομένων

Αθήνα νότια προάστια

Επισκευή service πλυντηρίων ρούχων SAMSUNG.Στην Ηλεκτροεπισκευη οι επισκευές σε Samsung Πλυντήριο Ρούχων είναι γρήγορες, αξιόπιστες και οικονομικά αποδοτικές. Έχουμε πλήρως εξειδικευμένους τεχνικούς σε Samsung πλυντήρια ρούχων οι οποιοι έρχονται άμεσα εξοπλισμένοι και έτοιμοι να επισκευάσουν το πλυντήριο σας.

Επισκευές πλυντηρίου ρούχων της Samsung απο την ΗΛΕΚΤΡΟΕΠΙΣΚΕΥΗ στο 6992340589.Θα κανονίσουμε για έναν Τεχνικό πλυντηρίων ρούχων της Samsung να επισκευάσει τη συσκευή σας χρησιμοποιώντας γνήσια ανταλλακτικά.

Οι τεχνικοί της ΗΛΕΚΤΡΟΕΠΙΣΚΕΥΗΣ έχουν τόσο τις τεχνικές γνώσεις όσο και την εμπειρία τους στις συσκευές Samsung που κάνουν το service πλυντηριων ρούχων Samsung μια απρόσκοπτη εμπειρία για εσάς. Έτσι εάν έχετε ένα ελαττωματικό με προβλήματα ή με διάφορες βλάβες πλυντήριο ρούχων που δεν λειτουργεί, οι τεχνικοί Samsung της εταιρείας μας θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν.

Για όλες τις επισκευές της Samsung χρησιμοποιούμε αυθεντικά ανταλλακτικά ή ανταλλακτικά εγκεκριμένα από τη Samsung. Κατανοούμε πόσο ενοχλητικό μπορεί να είναι σε εσάς οι βλάβες και τα προβλήματα που μπορόυν να παρουσιαστούν σε πλυντήρια ρούχων SAMSUNG. Στην Ηλεκτροεπισκευή προσφέρουμε ποιοτικές επισκευές πλυντηρίων SAMSUNG  με ένα σταθερό κόστος επισκευής, που σημαίνει ότι οι τεχνικοί μας δεν θα προσθέσουν κανένα κόστος κρυφής χρέωσης στο σέρβις

Επισκευή service πλυντηρίων ρούχων SAMSUNG 6992340589

Τεχνικός πλυντηρίων SAMSUNG 6992340589

επισκευή πλυντηρίου ρούχων SAMSUNG

 

Επισκευές και σέρβις πλυντηρίων Samsung στην Αθήνα και τα Νότια προάστια

Εάν το πλυντήριο σας αρνείται να ξεκινήσει αυτά τα βρώμικα ρούχα, δεν θα πλυθούν σύντομα. Προσπαθώντας να ολοκληρώσετε τις δουλειές του Σαββατοκύριακου χωρίς πλυντήριο, μπορεί να είναι ένα μεγάλο πρόβλημα και ένας εφιάλτης αν τα παιδιά αποφασίσουν να έχουν μια αβλαβή πάλη για φαγητό.Επισκευή service πλυντηρίων Samsung.

Στις επισκευές συσκευών της ΗΛΕΚΤΡΟΠΕΙΣΚΕΥΗΣ, οι επισκευές του πλυντηρίου Samsung είναι γρήγορες, αξιόπιστες και οικονομικές. Έχουμε πλήρως εξειδικευμένους ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ  για Αθήνα και Νότια προάστια, οι οποίοι όταν είναι διαθέσιμοι θα αποστέλλονται πάντα από την ΗΛΕΚΤΡΟΕΠΙΣΚΕΥΗ, άμεσα εξοπλισμένοι και έτοιμοι να επισκευάσουν το πλυντήριο Samsung.Επισκευή service πλυντηρίων ρούχων SAMSUNG

 

Οι επισκευές οικιακών ηλεκτρικών συσκευών της Αθήνας και των νότιων προαστίων απο την ΗΛΕΚΤΡΟΠΙΣΚΕΥΗ

Τοπική εταιρεία επισκευής συσκευών Samsung.Επισκευή service πλυντηρίων ρούχων SAMSUNG.Επισκευή service πλυντηρίων Samsung. Καταλαβαίνουμε πόσο δυσάρεστο μπορεί να είναι μια βλαβη του Πλυντηρίου. Η τοπική μας ομάδα επισκευών Samsung προσφέρει μια γρήγορη και αξιόπιστη υπηρεσία. Οι τεχνικοί πλυντηρίων ρούχων Samsung είναι πλήρως εκπαιδευμένοι και εξειδικευμένοι, διασφαλίζοντας ότι όλες οι επισκευές μας είναι της υψηλότερης ποιότητας . Στις επισκευές συσκευών ταπο την ΗΛΕΚΤΡΟΠΕΙΣΚΕΥΗ προσφέρουμε ένα σταθερό κόστος επισκευής, πράγμα που σημαίνει ότι οι ΤΕΧΝΙΚΟΙ μας δεν θα προσθέσουν κανένα κόστος κρυφής, κλήσης ή αντικατάστασης στο λογαριασμό σας. Η τιμή που αναφέρουμε είναι η τιμή για να λειτουργήσει σωστά το πλυντήριο ρούχων Samsung .

Επισκευή service πλυντηρίων Samsung.Αν είχατε προβλήματα με ένα χαλασμένο ή ελαττωματικό πλυντήριο Samsung, επικοινωνήστε με τις επισκευές οικιακών συσκευών της ΗΛΕΚΤΡΟΕΠΙΣΚΕΥΗΣ για να επισκευάσετε το πλυντήριο Samsung.

 

Επισκευή service βλαβών πλυντηρίων ρούχων SAMSUNG

Τεχνικός SAMSUNG

 

Για περισσότερη ενημέρωση πατήστε στους παρακάτω συνδέσμους

Για αυτές τις βλάβες και για οποιαδήποτε άλλη βλάβη μπορούμε να δώσουμε λύση στο πρόβλημα του πλυντηρίου ρούχων.

Επισκευή πλυντηρίου Samsung.Επισκευή service πλυντηρίων ρούχων SAMSUNG.

Η οργάνωση της επισκευής του πλυντηρίου Samsung στα νότια προάστια και την Αθήνα δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερη. Οι τεχνικοί μας για το πλυντήριο ρούχων Samsung είναι πλήρως εκπαιδευμένοι και οι επισκευές σταθερών τιμών περιλαμβάνουν κλήση, διάγνωση, εργασία και όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα.Επισκευή service πλυντηρίων Samsung.

 • Το πλυντήριο Samsung δεν θα ξεκινήσει
 • Το πλυντήριο Samsung δεν γεμίζει με νερό
 • Το πλυντήριο Samsung δεν τελειώνει το πρόγραμμα
 • Samsung Πλυντήριο ρούχων Αποστράγγιση Προβλήματα
 • Πλυντήριο ρούχων Samsung χαλασμένες ασφάλειες ή ρίχνει την ηλεκτρική ασφάλεια του ηλεκτρικού πίνακα
 • Το πλυντήριο Samsung δεν  στραγγίζει το νερό
 • Ο κάδος πλυσίματος Samsung δεν γυρνάει
 • Ο κάδος πλυσίματος του πλυντηρίου Samsung δεν ξεκινάει
 • Samsung πλυντήριο ρούχων που δεν λαμβάνει σε απορρυπαντικό και μαλακτικό υφασμάτων
 • Πλυντήριο ρούχων Samsung τρέμει πολύ ,έντονος θόρυβος κατά την περιστροφή σε σχέση με τον φυσιολογικό
 • Πλυντήριο Samsung υπερχειλίζει με νερό
 • Η πόρτα πλυντηρίου Samsung δεν κλείνει
 • Samsung πλυντήριο προκαλεί τρύπες στα ρούχα
 • Το πλυντήριο Samsung δεν έχει ισχύ
 • Το πλυντήριο Samsung δεν ανάβει
 • Ο στεγνωτήρας  σε πλυντήριο Samsung δεν στεγνώνει τα ρουχα

Επισκευή service πλυντηρίων Samsung.Μην αντικαταστήσετε το πλυντήριο σας! Κάντε κράτηση επισκευής του πλυντηρίου Samsung με επισκευές οικιακών συσκευών από την ΗΛΕΚΤΡΟΕΠΙΣΚΕΥΗ και καλέστε στο 6992340589.Επισκευή service πλυντηρίων ρούχων SAMSUNG.

 

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ SAMSUNG

Σέρβις πλυντηρίων SAMSUNG στον χώρο σας 6992340589

Η Samsung έχει τη δική της διαγνωστική βοήθεια με τη μορφή κωδικών σφάλματος. Αυτοί οι κωδικοί σφαλμάτων θα περιγράψουν ποιο είναι το λάθος που αντιμετωπίζετε σήμερα, το οποίο μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμο.Επισκευή service πλυντηρίων ρούχων SAMSUNG.

Ωστόσο, ενώ αυτοί οι κωδικοί σφαλμάτων είναι πολύ χρήσιμοι, δεν σας λένε τι προκαλεί το σφάλμα. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν κωδικό σφάλματος ως δείκτη για να προσπαθήσετε να κάνετε τις δικές σας επισκευές στο πλυντήριο σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ίσως μπορείτε να κάνετε μερικές απλές επισκευές που διορθώνουν το σφάλμα, αλλά στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, θα χρειαστεί να καλέσετε έναν εξειδικευμένο τεχνικό επισκευής.Επισκευή service πλυντηρίων ρούχων SAMSUNG.

Ωστόσο, τα καλά νέα είναι ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε εκεί, οι επαγγελματικές μας υπηρεσίες επισκευής μπορούν να σας βοηθήσουν με ένα ευρύ φάσμα σφαλμάτων πλυντηρίου. Έτσι, εάν έχετε ένα πλυντήριο ρούχων της Samsung και χρειάζεστε βοήθεια για τον καθορισμό τυχόν σφαλμάτων, επικοινωνήστε με την έμπειρη ομάδα μας σήμερα.

Αλλά η μεγάλη μας βοήθεια δεν σταματά εκεί! Έχουμε επίσης καταχωρίσει όλους τους κωδικούς σφάλματος που πρέπει να ξέρετε όταν πρόκειται για πλυντήρια Samsung. Οι κωδικοί σφάλματος χρησιμοποιούν τόσο γράμματα όσο και αριθμούς και θα εμφανίζονται στον πίνακα ελέγχου σας, ώστε να μπορείτε να μάθετε με μια ματιά ποιο είναι το κάθε σφάλμα.

Οι κωδικοί σφαλμάτων της Samsung

Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών κωδικών σφάλματος για να μιλήσουμε για το πότε πρόκειται για πλυντήρια Samsung. Σε αντίθεση με κάποιες άλλες μάρκες, η Samsung έχει επιλέξει μια πιο εμπεριστατωμένη λίστα, η οποία διαθέτει ποικιλία διαφορετικών κωδικών, μην ανησυχείτε ότι προσπαθείτε να τα θυμηθείτε όλα, επειδή μπορείτε να ανατρέξετε στη λίστα μας.

Σφάλμα αισθητήρα πίεσης – 1E ή E7 SAMSUNG πλυντήριο

Αυτό το σφάλμα μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να επιλυθεί μόνοι σας, ενώ μπορεί να προκληθεί από μπλοκαρίσματα στον εύκαμπτο σωλήνα ή από γενικές βλάβες σε αυτό. Ωστόσο, πρόκειται συνήθως για πρόβλημα με τον ίδιο τον αισθητήρα πίεσης ο οποίος θα πρέπει να αντικατασταθεί ή να επισκευαστεί.Επισκευή service πλυντηρίων ρούχων SAMSUNG

Σφάλματα κινητήρα – EA, EB, 3E, 3E1, 3E2, 3E3 ή 3E4 SAMSUNG πλυντήριο

Τα κινητικά σφάλματα είναι ένα από τα πιο σοβαρά σφάλματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε και μπορεί να πάρει πολλές μορφές θα μπορούσε να είναι ένα θέμα καλωδίωσης, ένα σφάλμα PCB και υπάρχουν και πολλές περισσότερες δυνατότητες επίσης. Έτσι, αν δείτε κάποιο από αυτά τα σφάλματα, καλέστε έναν τεχνικό για να σας βοηθήσει.

Σφάλμα θερμοκρασίας – 4ED και 4E1 SAMSUNG πλυντήριο

Αυτό το σφάλμα θα μπορούσε να οφείλεται στο γεγονός ότι οι σωλήνες νερού σας είναι εσφαλμένα συνδεδεμένοι με την παροχή ζεστού νερού και όχι με το κρύο. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλα πιο περίπλοκα αίτια, γι ‘αυτό θα συμβούλευα να καλέσετε έναν επαγγελματία για να σας βοηθήσει.Επισκευή service πλυντηρίων ρούχων SAMSUNG

Σφάλμα πρόωρης αποστράγγισης – 5Ε  SAMSUNG πλυντήριο

Αυτό το σφάλμα είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα θέματα που οι ιδιοκτήτες των πλυντηρίων θα αντιμετωπίσουν και θα μπορούσε να προκληθεί από έναν αποκλεισμένο ή φθαρμένο αγωγό. Σε πιο σοβαρές περιπτώσεις, θα μπορούσε επίσης να είναι ένα ηλεκτρικό ζήτημα, επομένως είναι επίσης σκόπιμο να ελέγξετε τον σωλήνα, αλλά ίσως χρειαστεί να καλέσετε έναν τεχνικό για να σας βοηθήσει.

Σφάλμα θέρμανσης νερού – 6Ε SAMSUNG πλυντήριο

Αυτό το σφάλμα θα απαιτήσει την επαγγελματική βοήθεια για να διορθώσετε, όπως συνήθως συμβαίνει μόνο εάν υπάρχει πρόβλημα είτε με τη μονάδα θέρμανσης είτε με θερμίστορ. Έτσι, αν το δείτε, καλέστε την ομάδα μας για επαγγελματική βοήθεια.Επισκευή service πλυντηρίων ρούχων SAMSUNG

Σφάλματα ρεύματος / αισθητήρα – 8Ε και 8Ε1 SAMSUNG πλυντήριο

Αυτοί οι κωδικοί σφαλμάτων σημαίνουν είτε ένα πρόβλημα με το ρεύμα, το οποίο μπορεί μερικές φορές να διορθωθεί κλείνοντας το πλυντήριο και αφήνοντας το να κρυώσει. Ωστόσο, εάν επαναληφθεί μπορεί να θέλετε να καλέσετε έναν επαγγελματία. Η άλλη πιο κοινή αιτία θα είναι ένα σφάλμα αισθητήρα που θα απαιτήσει επαγγελματική βοήθεια για να διορθώσετε.

Σφάλματα ρεύματος – 9E1, 9E2, PH1 και PL0 SAMSUNG πλυντήριο

Τα σφάλματα τροφοδοσίας μπορεί να είναι δύσκολο να διορθωθούν, γι ‘αυτό θα σας συμβούλευα να εξετάσετε το καλώδιο τροφοδοσίας και να δοκιμάσετε μια νέα ασφάλεια, αλλά στην πλειονότητα των περιπτώσεων, θα χρειαστεί να καλέσετε έναν επαγγελματία για να σας βοηθήσει με αυτούς τους κωδικούς σφαλμάτων.Επισκευή service πλυντηρίων ρούχων SAMSUNG.

Σφάλμα επικοινωνίας – AE και 13E SAMSUNG πλυντήριο

Τα σφάλματα επικοινωνίας μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να επιλυθούν μόνοι σας, ακόμη και τα απλά σφάλματα θα χρειαστούν επαγγελματική βοήθεια για να διορθώσουν, οπότε αν εντοπίσετε κάποιον από αυτούς τους κωδικούς σφαλμάτων, καλέστε έναν επαγγελματία για να σας βοηθήσει.Επισκευή service πλυντηρίων ρούχων SAMSUNG

Σφάλμα διακοπτών ρεύματος – bE1 και 12E SAMSUNG πλυντήριο

Αυτό το σφάλμα είναι πολύ εύκολο να διορθώσετε απλά κλείστε το πλυντήριο σας και θα πρέπει να καθαρίσετε, κρατώντας πατημένο το κουμπί λειτουργίας για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα (περίπου 13 δευτερόλεπτα) είναι αυτό που θα προκαλέσει αυτόν τον κωδικό σφάλματος να ενεργοποιήσει.

Σφάλμα διακόπτη ελέγχου – bE2 και 14E SAMSUNG πλυντήριο

Αυτό το σφάλμα μπορεί να λυθεί με τον ίδιο τρόπο όπως παραπάνω απλά αποσυνδέστε το πλυντήριο και στη συνέχεια επανεκκινήστε το. Αυτό το σφάλμα προκαλείται για άλλη μια φορά από το πάτημα οποιουδήποτε κουμπιού (εκτός από το κουμπί τροφοδοσίας) για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, ώστε να αποφύγετε και πάλι να κρατάτε πατημένους τους διακόπτες.

Σφάλμα κλειδώματος πόρτας – dE και eD SAMSUNG πλυντήριο

Αυτό το σφάλμα μπορεί να είναι εύκολο να λυθεί σε ορισμένες περιπτώσεις και θα χρειαστεί επαγγελματική βοήθεια σε άλλους. Και οι δύο αυτοί κωδικοί σημαίνουν ότι υπάρχει πρόβλημα με την κλειδαριά της πόρτας, μπορεί να οφείλεται σε πρόβλημα με την κλειδαριά ή απλά επειδή η πόρτα δεν είναι στην πραγματικότητα πλήρως κλειστή.Επισκευή service πλυντηρίων ρούχων SAMSUNG.

Απλά ζητήματα όπως τα συντρίμμια που εμποδίζουν την κλειδαριά ή το μάνδαλο είναι συνήθως εύκολο να λυθούν αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις θα χρειαστεί να καλέσετε έναν επαγγελματία για να σας βοηθήσει. Επειδή μπορεί να χρειαστείτε ανταλλακτικά για να διορθώσετε το πρόβλημα.

Εσωτερικό σφάλμα ανεμιστήρα – FE SAMSUNG πλυντήριο

Αυτό το σφάλμα σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα με τον ανεμιστήρα στο εσωτερικό του πλυντηρίου σας. Θα μπορούσε να είναι ο ίδιος ο ανεμιστήρας, ο κινητήρας που τον εξουσιοδοτεί ή ακόμα και ένα πρόβλημα συνδεσιμότητας. Έτσι, καλέστε την Επισκευή service πλυντηρίων ρούχων SAMSUNG.

 

Πώς να καθαρίσετε τις μυρωδιές και βρωμιές σε ένα πλυντήριο ρούχων

Χρήση ξιδιού και μαγειρικής σόδας

Για να το χρησιμοποιήσετε, αναμίξτε ½ φλιτζάνι μαγειρική σόδα και 1 λίτρο ξύδι, και ρυθμίστε τη θερμοκρασία του νερού στους 90ºC σε μεγάλο πρόγραμμα. Το ξίδι και η μαγειρική σόδα είναι ασφαλή στη χρήση επειδή είναι φυσικά. Είναι επίσης πολύ αποτελεσματικά στην απομάκρυνση του ασβεστίου καθώς και στην αποβολή μυρωδιών . Παρόλο που το ξίδι είναι οξικό οξύ, είναι μόνο μια ήπια μορφή οξέος και δεν θα εξοντώσει στη ρίζα τα βακτήρια. Εάν έχετε ένα εξαιρετικά βρώμικο πλυντήριο, χρησιμοποιήστε τα πιο ισχυρά συστατικά που συνιστώνται παρακάτω.

Αφαίρεση κολλώδους υπολείμματος στο πλυντήριο ρούχων

Εάν η συσσώρευση βρωμιάς σε ένα πλυντήριο ρούχων είναι κολλώδης σαν γλίτσα τότε χρησιμοποιήστε ένα φλιτζάνι ποτάσα. Ρυθμίστε τη θερμοκρασία του νερού στους 90ºC και επιλέξτε το μεγαλύτερο πρόγραμμα.Πάντα χωρίς ρούχα για όλους τους καθαρισμούς.

Χρήση κιτρικού οξέος για την αφαίρεση συσσώρευσης

Ανακατέψτε 1 φλιτζάνι κιτρικό οξύ και ½ φλιτζάνι μαγειρική σόδα. Επιλέξτε έναν μακρύ κύκλο πλύσης και ορίστε τη θερμοκρασία του νερού στους 90ºC. Το κιτρικό οξύ προέρχεται από εσπεριδοειδή και είναι ένας φυσικός και ισχυρός τρόπος για την απομάκρυνση του ασβεστίου, του σαπουνιού και της συσσώρευσης τους. Είναι πολύ ισχυρότερο οξύ από το ξίδι, οπότε λειτουργεί για μηχανήματα με πολλή συσσώρευση. Το κιτρικό οξύ μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί παράλληλα με μαγειρική σόδα για να βοηθήσει στην απομάκρυνση των οσμών.

Χρήση υπεροξειδίου του υδρογόνου για τον καθαρισμό ενός βρώμικου πλυντηρίου ρούχων

Το υπεροξείδιο του υδρογόνου(το γνωστό οξυζενέ που είναι αραιωμένο τρία τοίς εκατό) απομακρύνει το ασβέστιο, σκοτώνει τη μούχλα και είναι αντι-ιικό και αντιβακτηριακό. Μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε 1 λίτρο (1 λίτρο) υπεροξειδίου του υδρογόνου με νερό στους 90ºC σε έναν μακρύ κύκλο πλύσης. Είναι ασφαλέστερο από την  χλωρίνη, επειδή δεν αφήνει πίσω τοξικούς καπνούς και υπολείμματα. Είναι επίσης ασφαλές για το περιβάλλον, καθώς διασπάται σε οξυγόνο και νερό. Το μειονέκτημα του υπεροξειδίου του υδρογόνου είναι ότι χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να δουλέψει, οπότε θα πρέπει να το αφήσετε να μουλιάσει στο μηχάνημά σας για τουλάχιστον τρεις ώρες. Στα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης, ίσως χρειαστεί να το εκτελέσετε δύο φορές.

Σημείωση: Το υπεροξείδιο του υδρογόνου πωλείται ως αραιωμένο υγρό διάλυμα 3% και είναι ένα εξαιρετικό καθαριστικό παντού. Μπορεί να δείτε ότι πωλείται σε υψηλότερες συγκεντρώσεις, αλλά αυτά χρησιμοποιούνται από εμπορικά καθαριστικά και αραιώνονται για την παρασκευή μεγάλων ποσοτήτων διαλύματος καθαρισμού. Δεν το συνιστώ σε καμία περίπτωση να το κάνετε αυτό λόγω των κινδύνων ασφαλείας που ενέχουν κατά το χειρισμό λύσεων άνω του 3%. Το υπεροξείδιο του υδρογόνου πρέπει να χρησιμοποιείται εντός ενός έτους από το άνοιγμα και να αποθηκεύεται σε σκοτεινό μέρος, διαφορετικά θα χάσει την αποτελεσματικότητά του.

Χρησιμοποιώντας λευκαντικό χλωρίου για να αφαιρέσετε την οσμή

 Χρησιμοποιήστε 1 λίτρο χλωρίνης και ρυθμίστε τη μέγιστη θερμοκρασία νερού στους 40 ºC καθώς χάνει την αποτελεσματικότητά της σε υψηλές θερμοκρασίες.Πολλοί άνθρωποι επιθυμούν να χρησιμοποιούν χλωρίνη, αλλά δεν το συνιστούμε λόγω της τοξικότητάς των τοξικών αναθυμιάσεων της και του γεγονότος ότι δεν μπορεί να αναμειχθεί με άλλα προϊόντα. Παρόλο που είναι εξαιρετικό για την αφαίρεση μούχλας από ομαλές επιφάνειες όπως πλακάκια και γυαλί, δεν μπορεί να διεισδύσει σε πορώδεις επιφάνειες, όπως το πλαστικό εσωτερικό τύμπανο ή το εσωτερικό τύμπανο του πλυντηρίου σας.  Επίσης, δεν αφαιρεί το ασβέστιο.

 

Γιατί το πλυντήριο μου μυρίζει είναι βρώμικο και πώς μπορώ να το αποτρέψω;

 • Στο ελαστικό παρέμβυσμα της πόρτας (το καουτσούκ γύρω από την πόρτα που σχηματίζει τη σφράγιση) παγιδεύεται πολύ νερό, γεγονός που προάγει την ανάπτυξη μούχλας. Σκουπίστε το παρέμβυσμα ώστε να είναι στεγνό μετά από κάθε πλύσιμο.
 • Η μούχλα αναπτύσσεται σε μέρη με υγρασία, οπότε αφήστε την πόρτα του πλυντηρίου ανοιχτή μετά από κάθε πλύση.Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να στεγνώσει κυρίως το λάστιχο της πόρτας και κατά δεύτερον να αεριστεί το εσωτερικό του πλυντηρίου.
 • Το πλύσιμο με χαμηλές θερμοκρασίες είναι πρόβλημα όταν πρόκειται για μικρόβια και βακτήρια.Τα μικρόβια και βακτήρια αναπτύσσονται σε χαμηλές θερμοκρασίες και συσσωρεύονται στο μηχάνημά σας. Κάνετε τουλάχιστον ένα πλύσιμο το μήνα τουλάχιστον 60ºC, κατά προτίμηση 90ºC για να απολυμάνετε το μηχάνημά σας.
 • Η υπερβολική χρήση απορρυπαντικού μπορεί να προκαλέσει συσσώρευση μη διαλυμένου απορρυπαντικού στο κάδο του πλυντηρίου.Το μη διαλυμένο απορρυπαντικό αναπτύσσει μικρόβια και μυρωδιές.Οπότε μετρήστε προσεκτικά τη δόση σας ανάλογα με το μέγεθος του φορτίου σας και πόσο λερωμένο είναι.
 • Η χρήση υγρών απορρυπαντικών και μαλακτικού υφάσματος μπορεί να προκαλέσει κολλώδη, κηρώδη συσσώρευση στο εσωτερικό του τυμπάνου του πλυντηρίου σας. Αυτό το πρόβλημα επιδεινώνεται όταν πλένουμε σε χαμηλές θερμοκρασίες. Χρησιμοποιήστε απορρυπαντικά σε σκόνη αντί για υγρό και χρησιμοποιήστε μισό φλιτζάνι αποσταγμένο λευκό ξύδι στη θέση του μαλακτικού υφάσματος.
 • Όσοι έχουν σκληρό νερό πρέπει να αντιμετωπίσουν τόσο το ασβέστη όσο και το σαπούνι, που συσσωρεύονται σε επιφάνειες  και σωλήνες. Προσθέστε ένα προϊόν μαλακώματος νερού, σε κάθε πλύσιμο και ακολουθήστε τις οδηγίες δόσης απορρυπαντικού για σκληρό νερό.Στην Αθήνα και στα προάστια της δεν υπάρχει πρόβλημα σκληρού νερού.

Τι γίνεται αν επιμένουν τα προβλήματα;

Δυστυχώς, εάν η κατάσταση είναι κακή, μην περιμένετε να επιλυθεί το πρόβλημα την πρώτη φορά. Ίσως χρειαστεί να συνεχίσετε να το καθαρίζετε έως και έξι φορές πριν δείτε μια βελτίωση. Αν προτιμάτε, μπορείτε να αγοράσετε ένα εμπορικό προϊόν, το οποίο έχει σχεδιαστεί ειδικά για την απομάκρυνση της σκληρής συγκέντρωσης ασβεστίου και απορρυπαντικών.

Θυμηθείτε: Ο μόνος τρόπος για να αποτρέψετε το μηχάνημά σας να συσσωρευτεί με ασβέστη, σαπούνι, μούχλα και βακτήρια είναι να κάνετε τακτικά καθαρισμό συντήρησης!

Δεν ξεβιδώνει το φίλτρο του πλυντηρίου ρούχων.

Γνωστό είναι ότι το φίλτρο του πλυντηρίου ρούχων πρέπει να καθαρίζεται σε τακτά χρονικά διαστήματα γιατί μαζεύει όλα τα μικροαντικείμενα χνούδια και βρομιές που έχει το πλυντήριο ρούχων. Πολλές φορές όμως στην προσπάθεια να ξεβιδώθεί η τάπα του φίλτρου αντιμετωπίζουμε δυσκολία.Μπορεί να μην ξεβιδώνει γιατί έχουν χαλάσει οι βόλτες στην τάπα ή να έχουν χαλάσει οι βόλτες στο σώμα της αντλίας που βιδώνει η τάπα. Καθώς επίσης μπορεί να έχει πάρει μικροαντικείμενα τα οποία δεν αφήνουν την τάπα να ξεκλειδώσει. Τότε θα πρέπει να λύσουμε όλη την αντλία και το σύστημα αποχέτευσης του πλυντηρίου για να απελευθερώσουμε το φίλτρο.Τα αντικείμενα που συσσωρεύονται στο φίλτρο της αντλίας τις περισσότερες φορές καθιστούν τις αντλίες προβληματικές.
 
 

Επεξήγηση προγραμμάτων πλυντηρίων ρούχων-υγεία

Το πλυντήριο σας έχει πολλές ρυθμίσεις στα προγράμματα.Πολλοί από εμάς εμμένουμε αυστηρά στη χρήση μόνο ενός ή δύο από αυτά. Εδώ είναι μερικά από τα κύρια προγράμματα πλυντηρίων που επεξηγούνται:

 • Λευκά – Αυτός ο κύκλος είναι ιδανικός για να διατηρήσετε  τα λευκά ρούχα φωτεινά. Τα ρούχα πλένονται συνήθως σε θερμοκρασίες περίπου 60 ° C – 90 ° C.
 • Πλύσιμο στο χέρι – Χρησιμοποιήστε αυτόν τον κύκλο για τυχόν ευαίσθητα ρούχα.
 • Γρήγορο πλύσιμο – Ιδανικό για λίγα ρούχα που δεν είναι πολύ λερωμένα. Αυτή η ρύθμιση πλένει ρούχα στο μισό του συνηθισμένου χρόνου. Μπορείτε να πλύνετε 2 κιλά ρούχα σε μόλις 15 λεπτά!
 • Προ-πλύση – Προσπαθείτε να απαλλαγείτε από ένα λεκέ; Χρησιμοποιήστε μια ρύθμιση προ-εμποτισμού με αφαίρεση λεκέδων πριν βάλετε πλύσιμο σε κανονικό κύκλο.
 • Αντί-αλλεργικό – Εσείς ή κάποιος στο σπίτι σας πάσχετε από έκζεμα ή αλλεργική ρινίτιδα; Αυτό το πρόγραμμα, είναι διαθέσιμο σε ορισμένα πλυντήρια.Μειώνει τον αριθμό των αλλεργιογόνων που μπορούν να εισέλθουν στο πλυντήριο. Εάν έχετε αλλεργία ή έκζεμα να πλένετε ρούχα ξεχωριστά από τους άλλους.Χρησιμοποιήστε ένα πρόγραμμα για ευαίσθητα  και πλύνετε τα καινούργια ρούχα πριν τα φορέσετε.Πρέπει να χρησιμοποιήσετε απορρυπαντικό η μαλακτικό εγκεκριμένα για άτομα με αλλεργία ή έκζεμα.Να πλένεται στους 70 βαθμούς κελσίου γιατί σε αυτές τις θερμοκρασίες σκοτώνονται τα βακτήρια και μύκητες.Να καθαρίζεται το πλυντήριο σας συχνά κάνοντας πλύσεις στους 90 βαθμούς κελσίου με ξύδι και σόδα.
 • Για να μην ζαρώνουν – Ιδανικό εάν δεν μπορείτε να κρεμάσετε το πλύσιμο σας αμέσως, αυτή η ρύθμιση μειώνει τις πτυχές στα ρούχα. Το λιγότερο σιδέρωμα είναι πάντα ένα μπόνους!
 • Μάλλινα – Πολύ καλό πρόγραμμα κατά τους χειμερινούς μήνες  θα το χρειαστείτε περισσότερο, αυτή η ρύθμιση σάς επιτρέπει να πλένετε τα πλεκτά σας με ελάχιστο κίνδυνο.

 

‘Αμεση επισκευή αποκατάσταση βλαβών 6992340589

ΤΗΛΕΦΩΝΟ SERVICE/ΣΕΡΒΙΣ 6992340589

 

επισκευή πλυντηρίου ρούχων SAMSUNG

 

Άμεση αποκατάσταση βλαβών.Συχνότεροι τύποι αυτών :

Δεν λειτουργεί, τρέχουν νερά, Δεν βγάζει νερά , πέφτει ο γενικός ,διαρροή νερού, Δεν ζεσταίνει, Δεν γυρίζει ο κάδος, Δεν παίρνει νερό, Δεν τελειώνει το πρόγραμμα, Τρέχει γρήγορα το πρόγραμμα, Κάνει υπερχείλιση, Δεν κλείνει η πόρτα, Δεν σφραγίζει ή πόρτα, Δεν καθαρίζει καλά τα ρούχα, Κάνει θόρυβο, Κουνιέται φεύγει από την θέση του.

Επισκευή αλλαγή μοτέρ, έλεγχος μοτέρ, έλεγχος πλακέτας, αλλαγή πλακέτας, αλλαγή αντλίας ,αλλαγή λαστίχου πόρτας

SERVICE SAMSUNG ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

 

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ SAMSUNG SERVICE ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Service επισκευή τεχνικοί πλυντηρίου ρούχων SAMSUNG  ηλεκτρικές συσκευές σε ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ και νότια προάστια: Άγιος Δημήτριος, Καλαμάκι,Άλιμος, Άγιος Νικόλαος, Άγιος Παντελεήμονας, Άγιος Σώστης, Ακαδημία Πλάτωνος, Αμπελόκηποι, Αναφιώτικα, Ταύρος,Βοτανικός, Άνω Πετράλωνα, Αττική, Αττικό Άλσος, Βοτανικός, Γηροκομείο, Γκύζη, Γούβα, Γουδί, Δεξαμενή, Ελληνορώσων, Εξάρχεια, Ερυθρός Σταυρός, Ευαγγελισμός, Ζάππειο, Θησείο, Θυμαράκια, Ιλίσια,Δάφνη, Κάτω Πετράλωνα, Κεραμεικός, Κλωναρίδου, Κολοκυνθού, Κολωνάκι, Κολωνός, Κουκάκι, Κυνοσάργους, Κυπριάδου,Αργυρούπολη,Βύρωνα, Λόφος Σκουζέ, Λυκαβηττός, Μακρυγιάννη, Μαράσλειος, Μεταξουργείο, Μετς, Μοναστηράκι, Μουσείο,Καρέα, Αμπελόκηποι, Νεάπολη Εξαρχείων, Νέος Κόσμος, Παγκράτι, Πανεπιστήμιο, Πεδίον Άρεως, Πλάκα, Πολύγωνο, Πολυτεχνείο,Καλλιθέα, Ρουφ, Σεπόλια, Σταθμός Λαρίσης, Άγιος Παύλος, Τέρμα Ιπποκράτους, Ζωγράφου,Υμηττός, Φιλοπάππου, Φιξ, Χίλτον, Ψυρρή,

Επισκευή service πλυντηρίου ρούχων SAMSUNG ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ τεχνίτες
Service πλυντηρίου ρούχων SAMSUNG επισκευή ηλεκτρικές συσκευές σε ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΖΩΓΡΑΦΟΥ : Άνω Ιλίσια, Γουδί, Ιλίσια

Επισκευή service πλυντηρίων ρούχων SAMSUNG ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΠΑΓΚΡΑΤΙ

Service επισκευή SAMSUNG πλυντήρια ρούχων σε ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ: Άνω καισαριανή, Νήαρ Ηστ,

Αθήνα-Νότια προάστια τεχνικοί  για βλάβες επισκευές πλυντηρίων ρούχων ,ολοι οι τύποι

Σέρβις  πλυντηρίου ρούχων SAMSUNG επισκευή τεχνικός σε ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΔΑΦΝΗ . Άνω Δάφνη, Χαραυγή,Service επισκευή σε ΒΥΡΩΝΑ: Ανάληψη, Ζωοδόχος Πηγή, Καρέας, Μεταμόρφωση, Νέα Ελβετία, Νέο Παγκράτι,

Service επισκευή  πλυντηρίου ρούχων SAMSUNG  τεχνικός σε ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ

Σέρβις επισκευές πλυντηρίου ρούχων σε SAMSUNG ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ :Άνοιξη, Ασύρματος, Εθνικής Αντιστάσεως, Ελιά, Κοψαχείλα, Μοναστήρι, Σαρωνικός, Σούλι, Τσουκάλι,

Service επισκευή τεχνικοί πλυντηρίου ρούχων SAMSUNG  ηλεκτρικές συσκευές σε ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: Άνω Νέα Σμύρνη,

Service επισκευή πλυντηρίων ρούχων σε SAMSUNG ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ: Αμφιθέα, Έδεμ,Κοψαχείλα,

Service επισκευή σε SAMSUNG πλυντήριο ρούχων ηλεκτρικές συσκευές ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Αγία Ελεούσα, Λόφος Σικελίας, Λόφος Φιλαρέτου, Τζιτζιφιές, Χαροκόπου, Χρυσάκη,

Service SAMSUNG  πλυντήριο ρούχων ηλεκτρικές συσκευές επισκευή σε ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΚΑΛΑΜΑΚΙ: Άγιος Παντελεήμονας, Αμπελάκια, Αναπήρων, Άνω Καλαμάκι, Εκτελωνιστών, Εφοριακών, Καλαμάκι, Κεφαλληνών, Κυθηρίων, Πανί, Τράχωνες

Service επισκευές πλυντηρίων ρούχων SAMSUNG σε ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΑΛΙΜΟ : Άγιος Παντελεήμονας, Αμπελάκια, Αναπήρων, Άνω Καλαμάκι, Εκτελωνιστών, Εφοριακών, Καλαμάκι, Κεφαλληνών, Κυθηρίων, Πανί, Τράχωνες,

Service πλυντηρίου ρούχων SAMSUNG ηλεκτρικές συσκευές επισκευή σε ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Αγία Μαρίνα, Άνω Ηλιούπολη, Αστυνομικά, Κάτω Ηλιούπολη, Λόφος Γερμανού, Πανόραμα,

Service επισκευή σε SAMSUNG ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΜΟΣΧΑΤΟ

Service επισκευή  πλυντηρίου ρούχων SAMSUNG σε ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: Νέα Αλεξάνδρεια, Τράχωνες,

Service  SAMSUNG πλυντήρια ρούχων ηλεκτρικές συσκευές επισκευή σε ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ: Αγία Παρασκευή, Άνω Ελληνικό, Σούρμενα

Επισκευή service πλυντηρίων SAMSUNG σε ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΤΑΥΡΟΣ

Επισκευή service πλυντηρίων ρούχων SAMSUNG washing machine ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ

Επισκευή service πλυντηρίων ρούχων SAMSUNG washing machine ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΕΞΑΡΧΕΙΑ
Service επισκευή πλυντηρίου ρούχων SAMSUNG washing machine ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ

 Service επισκευή πλυντήριο ρούχων SAMSUNG σε ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΓΚΥΖΗ :Φανερωμένη,

Σέρβις πλυντηρίου ρούχων επισκευές τεχνικοί  SAMSUNG ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ  σε ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΤΑΥΡΟ

Αθήνα τεχνικοί για κουζίνες κεραμικές εστίες,πλυντήρια πιατων ρούχων, βλάβες επισκευές,ανταλλακτικά

Επισκευή Service Σέρβις σε SAMSUNG πλυντηρίου ρούχων ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΥΜΗΤΤΟΣ τεχνικός, πλυντήρια ρούχων

Service επισκευή σε SAMSUNG  πλυντηρίου ρούχων ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΑΓΙΟ ΑΡΤΕΜΙΟ τεχνικοί κουζίνα πλυντήριο ψυγείο . Αγία Άννα, Άνω Πάτημα, Πάτημα, Πολύδροσο, Ριζάρειος,

Επισκευή service πλυντηρίου ρούχων SAMSUNG ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΚΟΥΚΑΚΙ τεχνικός πλυντηρίων ρούχων

Επισκευή service πλυντηρίων SAMSUNG σε ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ τεχνικός πλυντήριο 

Σέρβις επισκευή σε SAMSUNG ηλεκτρικές συσκευές ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΚΑΡΕΑτεχνικοί πλυντηρίου ρούχων

Service επισκευή SAMSUNG  ηλεκτρικές συσκευές σε ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΜΕΤΣ τεχνικός πλυντηρίων ρούχων

 

Συνήθη προβήματα βλάβες πλυντηρίων

 Σέρβις – Service επισκευές  επιδιόρθωση πλυντηρίων .Δεν γυρίζει ο καδος του πλυντηρίου,το πλυντήριο ρίχνει την ασφάλεια στον πίνακα ,χαλασε ο καδος του πλυντηριου ρούχων ,πλυντηριο ρουχων προβλημα SAMSUNGs f16 δεν γυριζει ο καδος .δεν γυρναει ο καδος ,Η πόρτα του πλυντηρίου δεν ανοίγει ,ο καδος πλυντηριου κανει θορυβο ,το πλυντηριο ρουχων δεν γυριζει ο καδος ,το πλυντηριο ρουχων μυριζει μουχλα καδος πλυντηριου δεν γυριζει ,

Το πλυντήριο BOSCH  δεν λειτουργεί βλαβη F18 ,οταν δεν γυριζει ο καδος του πλυντηριου που οφειλεται ,αναβοσβηνουν τα λαμπάκια στο πλυντήριο  ,Έχει διαρροή νερών στο πάτωμα ,δεν γυριζει ο καδος πλυντηριου ,Τα ρούχα δεν στύβονται ,Η πόρτα του πλυντηρίου δεν κλείνει ,ποια ειναι η βλαβη στα πλυντηρια ρουχων οταν δεν γυρΙζει οκαδος ,Το πλυντήριο δεν παίρνει νερό ,το πλυντήριοδεν βγάζει τα νερά ,Δεν γυρίζει ο κάδος του πλυντηρίου

Συνήθη προβήματ ΣΑΜΣΟΥΝΓΚ  βλάβες πλυντηρίων

,.ζημιές plyntyria lastixa ,Το πλυντήριο μυρίζει πολύ έντονα ,. λαστιχο πρόσρτα πλυντηριου . Τα ρούχα βγαίνουν με λεκέδες μετά την πλύση ,το πλυντηριο δεν τραβαει νερο δεν δουλευει το πλυντηριο ρουχων ,πλυντηρια ρουχων βλαβες f17 ,πλυντηριο ρουχων δεν γυριζει ο καδος ,Το πλυντήριο ρίχνει το ρελέ ,το πλυντηριο δεν ζεσταινει το νερο . Δεν γυρίζει το τύμπανο ,δεν γυριζει ο καδος του πλυντηριου ,το πλυντηριο λειτουργει αλλα ο καδος δεν γυριζει ,. δεν δουλευει ο καδος ,

Το πλυντήριο τραντάζεται πολύ ,βλαβες πλυντηριων ρούχων ,προβλημα με πλυντηριο ρουχων ,πλυντήριο ρούχων προβλημα στον εγκεφαλο .Τα ρούχα δεν πλένονται καλά ,επισκευη μοτερ πλυντηριου ,Κολλάει το πρόγραμμα του πλυντηρίου ,Το πλυντήριο δεν αδειάζει τα νερά ,πλυντηριο ρουχων βλαβες καδου .Κολλάει το πρόγραμμα του πλυντηρίου ,το πλυντηριο δεν γυριζει .Κάνει πάρα πολύ θόρυβο ,γιατι δεν γυριζει ο καδος του πλυντηριου .Τα ρούχα δεν πλένονται καλά ,γιατι δυσκολευεται να γυρισει ο καδος πλυντηριου

Κάνει πάρα πολύ θόρυβο,Το πλυντήριο μυρίζει έντονα,Το πρόγραμμα του πλυντηρίου κολλάει,,Ο κάδος του πλυντηρίου κάνει θόρυβο Το πλυντήριο ρίχνει την ασφάλεια το ρελέ,Τα ρούχα βγαίνουν με λεκέδες,Το πλυντήριο γεμίζει και αδειάζει το νερό συνεχώς,Το πλυντήριο δεν στίβει καλά τα ρούχα,Δεν γυρίζει το τύμπανο του πλυντηρίουΔεν παίρνει το πρόγραμμα,Το πλυντήριο τραντάζεται πολύ,Πρόβλημα,αλλαγη λαστίχου πόετας πλυντηρίου Δεν παίρνει νερό,Έχει διαρόη νερών στο πάτωμα

episkevi plitirion rouxon SAMSUNG,serbis pltirion royxon SAMSUNG,texnikow pltiriou rouxon brant,texnikoi plyntiriou rouxwn SAMSUNG,antalaktika plyntirion rouxon SAMSUNG,
blabes plyirion rouxon SAMSUNG,mastoras SAMSUNG plyntirio rouxon,texniki ejypiretisi SAMSUNG episkeyes plintirion rouxon SAMSUNG

 

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ