Επισκευή service πλυντηρίων ρούχων AEG |Σέρβις βλαβών Τεχνικός πλυντηρίων AEG|ΗΛΕΚΤΡΟΕΠΙΣΚΕΥΗ

Επισκευή service πλυντηρίων ρούχων AEG  SERVICE 6992340589

Πίνακας Περιεχομένων

Αθήνα νότια προάστια

 

Επισκευή service πλυντηρίων ρούχων AEG .Τεχνικός πλυντηρίου ρούχων AEG.Η εμπειρία και η τεχνική μας κατάρτιση εγγυούνται το αποτέλεσμα της επισκευής του πλυντηρίου σας .

Η AEG είναι μια γερμανική εταιρεία με μεγάλη και αξιόπιστη θέση, Allgemeine Elektricitäts-Gesellschaft (AEG) Είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους κατασκευαστές ηλεκτρικών συσκευών στη βιομηχανία οικιακών ηλεκτρικών συσκευών.

Οι τεχνικοί πλυντηρίων ρούχων AEG της ΗΛΕΚΤΡΟΕΠΙΣΚΕΥΗΣ,είναι πλήρως εκπαιδευμένοι για την εξυπηρέτηση όλων των πλυντηρίων είτε παλιό είτε καινούργιο .Για σέρβις και τεχνική εξυπηρέτηση πλυντηρίων ρούχων aeg μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς .Επισκευές με ανταλλακτικά aeg και σταθερές και οικονομικές τιμές σέρβις. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες επισκευής του AEG πλυντηρίου ρούχων  καλέστε στο 6992340589.

Η AEG  γερμανικά: Allgemeine Elektricitäts-Gesellschaft η διαφορετικά Γενική Επιχείρηση Ηλεκτρικής Ενέργειας ήταν γερμανική εταιρεία παραγωγής ηλεκτρονικού και ηλεκτρικού εξοπλισμού. Ιδρύθηκε το 1883 στο Βερολίνο από τον Έμιλ Ράτεναου. Έπειτα από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, η έδρα της εταιρείας μεταφέρθηκε στη Φρανκφούρτη.Το 1967 η AEG συγχωνεύτηκε με την Telefunken, δημιουργώντας την AEG-Telefunken η οποία το 1985 εξαγοράστηκε από την Daimler-Benz και μετονομάστηκε σε AEG.

Η AEG  απορροφήθηκε πλήρως από την Daimler-Benz από το 1996. Ότι απέμεινε από την AEG έγινε μέρος της Adtranz και της Deutsche Aerospace.Μετά την απόκτηση της θυγατρικής επιχείρησης οικιακών συσκευών AEG Hausgeräte GmbH το 1994, το 2005 η Electrolux απέκτησε τα δικαιώματα για την εμπορική ονομασία AEG, η οποία χρησιμοποιείται τώρα σε ορισμένα από τα προϊόντα της.”

 

Επισκευή service βλαβών πλυντηρίων ρούχων AEG

Τεχνικός AEG

Για περισσότερη ενημέρωση πατήστε στους παρακάτω συνδέσμους

Για αυτές τις βλάβες και για οποιαδήποτε άλλη βλάβη μπορούμε να δώσουμε λύση στο πρόβλημα του πλυντηρίου ρούχων.

Επισκευή service πλυντηρίων AEG 6992340589

Τεχνικός πλυντηρίων AEG

Επισκευή πλυντηρίου AEG .Με τον καιρό οι οικιακές συσκευές μας μπορεί να υποφέρουν από φθορά ή να αναπτύξουν σφάλματα που μπορεί να επηρεάσουν τις δυνατότητές τους. Τα πλυντήρια ρούχων είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα σε αυτό το  ζήτημα καθώς με την πάροδο του χρόνου υπάρχουν τμήματα που χρειάζονται αντικατάσταση. Έτσι, όταν διαπιστώσετε ότι το πλυντήριο AEG  δεν λειτουργεί πλέον όπως θα έπρεπε τότε  καλέστε την ΗΛΕΚΤΡΟΕΠΙΣΚΕΥΗ στο 6992340589.

Ο τεχνικός μας έρχεται στο σπίτι σας σε μια ώρα που σας βολεύει και οι περισσότερες επισκευές πλυντηρίου ολοκληρώνονται σε λιγότερο από μία ώρα.Οι τεχνικοί μας εκτός από τα απαραίτητα εργαλεία είναι εφοδιασμένη και με μια σειρά από κοινά ανταλλακτικά. Με την εκπαίδευση σε ένα ευρύ φάσμα πλυντηρίων AEG, οι τεχνικοί μας επισκευής οικιακών ηλεκτρικων συσκευών (πλυντήρια ρούχων) έχουν την καλύτερη λύση όταν το πλυντήριο AEG παρουσιάσει πρόβλημα ή βλάβη.Επισκευή service πλυντηρίων ρούχων AEG.

Η επισκευή του πλυντηρίου AEG σας είναι πολύ φθηνότερη από το να βγείτε βιαστικά και να αγοράσετε ένα μοντέλο αντικατάστασης, ώστε να μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα, καθώς και χρόνο και προσπάθεια χρησιμοποιώντας το AEG πλυντήρια ρούχων service της ΗΛΕΚΤΡΟΕΠΙΣΚΕΥΗΣ.

επισκευή πλυντηρίου ρούχων AEG

 

Σέρβις πλυντηρίων AEG στον χώρο σας

Επισκευές και σέρβις πλυντηρίων AEG στην Αθήνα κέντρο και νοτιά προάστια- AEG

Συσκευές στα νότια προάστια και Αθήνα

AEG Επισκευές πλυντηρίων ρούχων

Επισκευές τεχνικός και σέρβις πλυντηρίων AEG στην Αθήνα

Επισκευή service πλυντηρίων ρούχων AEG.Τα πλυντήρια ρούχων μπορούν να υποστούν αυξημένη  καταπόνηση από την καθημερινή χρήση, καθώς έχουμε πάντα ρούχα για να πλύνομε  ιδιαίτερα όταν υπάρχουν μικρά παιδιά. Όπως και σε όλες τις οικιακές ηλεκτρικές συσκευές AEG, το πλυντήριο μπορεί επίσης να δημιουργήσει ελαττώματα και προβλήματα, προκαλώντας μείωση της απόδοσής του.

Κατά τις επισκευές οικιακών συσκευών στην Αττική, γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει ποτέ βολική στιγμή που μπορεί να χαλάσει το πλυντήριο AEG. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η τοπική ομάδα  τεχνικών είναι εδώ για να εξασφαλίσει την επίσκεψή τους  την  ίδια ημέρα που θα επικοινωνήσετε. Επίσκεψη  με τεχνικούς διαθέσιμους σε όλα τα νοτιά προάστια σε 2 ώρες άφιξη.Με την υπηρεσία επισκευής ηλεκτρικών συσκευών aeg Αθηνών και νοτίων προαστίων, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα από το να αγοράσετε μια νέα συσκευή πλυντηρίου ρούχων. Έτσι θα έχετε το AEG πλυντήριο ρούχων σας σε σύντομο χρονικό διάστημα και σωστά επισκευασμένο .

‘Αμεση επισκευή αποκατάσταση βλαβών

Επισκευή service πλυντηρίων ρούχων AEG .Η ομάδα των πλήρως εξειδικευμένων επαγγελματιών τεχνικών μας είναι έτοιμη να επισκευάσει το AEG πλυντήριο σας, συμπεριλαμβανομένων των ενσωματωμένων και ανεξάρτητων πλυντηρίων ρούχων aeg καθώς και τα πλυντήρια στεγνωτήρια aeg  ή άνω φόρτωσης aeg σε μια εποχή που σας ταιριάζει και όταν το χρειάζεστε περισσότερο. Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε την επισκευή του Πλυντηρίου ρούχων AEG, επικοινωνήστε μέσω τηλεφώνου σήμερα στο 6992340589

Η διευθέτηση της επισκευής του πλυντηρίου AEG στην Αθήνα και τα νότια προάστια δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερη. Οι τεχνικοί της AEG στα πλυντήρια ρούχων είναι πλήρως εκπαιδευμένοι και οι επισκευές σταθερών τιμών περιλαμβάνουν κλήση, διάγνωση, εργασία και όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ SERVICE/ΣΕΡΒΙΣ 6992340589

ΣΥΧΝΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ AEG

Σφάλματα που σχετίζονται με το νερό: Γεμίζει συνεχώς με νερό που τρέχει κάτω από την αποστράγγιση. Γεμίζει με νερό όλη τη νύχτα ή ακόμα και όταν είναι απενεργοποιημένο / Φίλτρο αντλίας: Πώς μπορώ να το αφαιρέσω & καθαρίσω ;. Διαρροή πλυντηρίου ρούχων aeg. Διαρροή από μια ρωγμή στο εξωτερικό τύμπανο. Δεν θερμαίνει το νερό. Δεν εισέρχεται νερό στο μηχάνημα. Υπερφόρτωση. Δεν θα αδειάσει το νερό. Δεν θα αδειάσει το νερό αφού συνδεθεί με νέα υδραυλικά, αλλά το έκανε πριν.Επισκευή service πλυντηρίων ρούχων AEG .

Προβλήματα προγράμματος πλυντηρίου aeg: Αποστραγγίζει το νερό και διακόπτει το πρόγραμμα αμέσως μετά την εκκίνηση ή στο μέσο πλύσης. / Κωδικός σφάλματος: Σταματάει με έναν κωδικό σφάλματος. Το πλυντήριο AEG δείχνει το C2 στην οθόνη. Σταματάει τον κύκλο. Σταματάει πλυντήριο aeg αναβοσβήνοντας τις λυχνίες Ο επιλογέας προγράμματος (dial) κάνει κλικ συνεχώς.

Προβλήματα πλύσης: Τα ρούχα βγαίνουν ζεστά. Τρύπες σε ρούχα μετά το πλύσιμο.Τα ρούχα έχουν σημάδια πάνω τους. Πάρα πολύ αφρό στο πλυντήριο. Λευκές πτυχές στα ρούχα μετά το πλύσιμο.

Λανθασμένες λειτουργίες:Επισκευή service πλυντηρίων ρούχων AEG .Η πόρτα  του πλυντηρίου ρούχων aeg σφραγίζεται και δεν ανοίγει. Η πόρτα ή ο μεντεσές έχουν σπάσει. Το τύμπανο δεν ενεργοποιεί την πλύση, το ξέβγαλμα ή την περιστροφή.Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος. Κίνδυνος ηλεκτροπληξίας από το πλυντήριο ρούχων ή από οποιαδήποτε άλλη συσκευή. Πώς να αφαιρέσετε ένα εμπόδιο από το τύμπανο. Άλματα και κτυπήματα στην περιστροφή. Κάνοντας ένα μεταλλικό θόρυβο απόξεσης. Θορυβώδης. Δεν θερμαίνει το νερό στο aeg. Δεν περιστρέφεται στο τέλος του κύκλου. Δεν θα περιστρέψει μόνο ένα στοιχείο ή πολύ μικρά φορτία. Αναβοσβήνει το φως περιστροφής στο τέλος του κύκλου και δεν περιστρέφεται. Δεν θα ξεκινήσει. Δεν θα αδειάσει το νερό. Βλάβες κινητήρα μοτέρ aeg.

 

Πώς να καθαρίσετε τις μυρωδιές και βρωμιές σε ένα πλυντήριο ρούχων

Χρήση ξιδιού και μαγειρικής σόδας

Για να το χρησιμοποιήσετε, αναμίξτε ½ φλιτζάνι μαγειρική σόδα και 1 λίτρο ξύδι, και ρυθμίστε τη θερμοκρασία του νερού στους 90ºC σε μεγάλο πρόγραμμα. Το ξίδι και η μαγειρική σόδα είναι ασφαλή στη χρήση επειδή είναι φυσικά. Είναι επίσης πολύ αποτελεσματικά στην απομάκρυνση του ασβεστίου καθώς και στην αποβολή μυρωδιών . Παρόλο που το ξίδι είναι οξικό οξύ, είναι μόνο μια ήπια μορφή οξέος και δεν θα εξοντώσει στη ρίζα τα βακτήρια. Εάν έχετε ένα εξαιρετικά βρώμικο πλυντήριο, χρησιμοποιήστε τα πιο ισχυρά συστατικά που συνιστώνται παρακάτω.

Αφαίρεση κολλώδους υπολείμματος στο πλυντήριο ρούχων

Εάν η συσσώρευση βρωμιάς σε ένα πλυντήριο ρούχων είναι κολλώδης σαν γλίτσα τότε χρησιμοποιήστε ένα φλιτζάνι ποτάσα. Ρυθμίστε τη θερμοκρασία του νερού στους 90ºC και επιλέξτε το μεγαλύτερο πρόγραμμα.Πάντα χωρίς ρούχα για όλους τους καθαρισμούς.

Χρήση κιτρικού οξέος για την αφαίρεση συσσώρευσης

Ανακατέψτε 1 φλιτζάνι κιτρικό οξύ και ½ φλιτζάνι μαγειρική σόδα. Επιλέξτε έναν μακρύ κύκλο πλύσης και ορίστε τη θερμοκρασία του νερού στους 90ºC. Το κιτρικό οξύ προέρχεται από εσπεριδοειδή και είναι ένας φυσικός και ισχυρός τρόπος για την απομάκρυνση του ασβεστίου, του σαπουνιού και της συσσώρευσης τους. Είναι πολύ ισχυρότερο οξύ από το ξίδι, οπότε λειτουργεί για μηχανήματα με πολλή συσσώρευση. Το κιτρικό οξύ μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί παράλληλα με μαγειρική σόδα για να βοηθήσει στην απομάκρυνση των οσμών.

Χρήση υπεροξειδίου του υδρογόνου για τον καθαρισμό ενός βρώμικου πλυντηρίου ρούχων

Το υπεροξείδιο του υδρογόνου(το γνωστό οξυζενέ που είναι αραιωμένο τρία τοίς εκατό) απομακρύνει το ασβέστιο, σκοτώνει τη μούχλα και είναι αντι-ιικό και αντιβακτηριακό. Μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε 1 λίτρο (1 λίτρο) υπεροξειδίου του υδρογόνου με νερό στους 90ºC σε έναν μακρύ κύκλο πλύσης. Είναι ασφαλέστερο από την  χλωρίνη, επειδή δεν αφήνει πίσω τοξικούς καπνούς και υπολείμματα. Είναι επίσης ασφαλές για το περιβάλλον, καθώς διασπάται σε οξυγόνο και νερό. Το μειονέκτημα του υπεροξειδίου του υδρογόνου είναι ότι χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να δουλέψει, οπότε θα πρέπει να το αφήσετε να μουλιάσει στο μηχάνημά σας για τουλάχιστον τρεις ώρες. Στα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης, ίσως χρειαστεί να το εκτελέσετε δύο φορές.

Σημείωση: Το υπεροξείδιο του υδρογόνου πωλείται ως αραιωμένο υγρό διάλυμα 3% και είναι ένα εξαιρετικό καθαριστικό παντού. Μπορεί να δείτε ότι πωλείται σε υψηλότερες συγκεντρώσεις, αλλά αυτά χρησιμοποιούνται από εμπορικά καθαριστικά και αραιώνονται για την παρασκευή μεγάλων ποσοτήτων διαλύματος καθαρισμού. Δεν το συνιστώ σε καμία περίπτωση να το κάνετε αυτό λόγω των κινδύνων ασφαλείας που ενέχουν κατά το χειρισμό λύσεων άνω του 3%. Το υπεροξείδιο του υδρογόνου πρέπει να χρησιμοποιείται εντός ενός έτους από το άνοιγμα και να αποθηκεύεται σε σκοτεινό μέρος, διαφορετικά θα χάσει την αποτελεσματικότητά του.

Χρησιμοποιώντας λευκαντικό χλωρίου για να αφαιρέσετε την οσμή

 Χρησιμοποιήστε 1 λίτρο χλωρίνης και ρυθμίστε τη μέγιστη θερμοκρασία νερού στους 40 ºC καθώς χάνει την αποτελεσματικότητά της σε υψηλές θερμοκρασίες.Πολλοί άνθρωποι επιθυμούν να χρησιμοποιούν χλωρίνη, αλλά δεν το συνιστούμε λόγω της τοξικότητάς των τοξικών αναθυμιάσεων της και του γεγονότος ότι δεν μπορεί να αναμειχθεί με άλλα προϊόντα. Παρόλο που είναι εξαιρετικό για την αφαίρεση μούχλας από ομαλές επιφάνειες όπως πλακάκια και γυαλί, δεν μπορεί να διεισδύσει σε πορώδεις επιφάνειες, όπως το πλαστικό εσωτερικό τύμπανο ή το εσωτερικό τύμπανο του πλυντηρίου σας.  Επίσης, δεν αφαιρεί το ασβέστιο.

 

Γιατί το πλυντήριο μου μυρίζει είναι βρώμικο και πώς μπορώ να το αποτρέψω;

 • Στο ελαστικό παρέμβυσμα της πόρτας (το καουτσούκ γύρω από την πόρτα που σχηματίζει τη σφράγιση) παγιδεύεται πολύ νερό, γεγονός που προάγει την ανάπτυξη μούχλας. Σκουπίστε το παρέμβυσμα ώστε να είναι στεγνό μετά από κάθε πλύσιμο.
 • Η μούχλα αναπτύσσεται σε μέρη με υγρασία, οπότε αφήστε την πόρτα του πλυντηρίου ανοιχτή μετά από κάθε πλύση.Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να στεγνώσει κυρίως το λάστιχο της πόρτας και κατά δεύτερον να αεριστεί το εσωτερικό του πλυντηρίου.
 • Το πλύσιμο με χαμηλές θερμοκρασίες είναι πρόβλημα όταν πρόκειται για μικρόβια και βακτήρια.Τα μικρόβια και βακτήρια αναπτύσσονται σε χαμηλές θερμοκρασίες και συσσωρεύονται στο μηχάνημά σας. Κάνετε τουλάχιστον ένα πλύσιμο το μήνα τουλάχιστον 60ºC, κατά προτίμηση 90ºC για να απολυμάνετε το μηχάνημά σας.
 • Η υπερβολική χρήση απορρυπαντικού μπορεί να προκαλέσει συσσώρευση μη διαλυμένου απορρυπαντικού στο κάδο του πλυντηρίου.Το μη διαλυμένο απορρυπαντικό αναπτύσσει μικρόβια και μυρωδιές.Οπότε μετρήστε προσεκτικά τη δόση σας ανάλογα με το μέγεθος του φορτίου σας και πόσο λερωμένο είναι.
 • Η χρήση υγρών απορρυπαντικών και μαλακτικού υφάσματος μπορεί να προκαλέσει κολλώδη, κηρώδη συσσώρευση στο εσωτερικό του τυμπάνου του πλυντηρίου σας. Αυτό το πρόβλημα επιδεινώνεται όταν πλένουμε σε χαμηλές θερμοκρασίες. Χρησιμοποιήστε απορρυπαντικά σε σκόνη αντί για υγρό και χρησιμοποιήστε μισό φλιτζάνι αποσταγμένο λευκό ξύδι στη θέση του μαλακτικού υφάσματος.
 • Όσοι έχουν σκληρό νερό πρέπει να αντιμετωπίσουν τόσο το ασβέστη όσο και το σαπούνι, που συσσωρεύονται σε επιφάνειες  και σωλήνες. Προσθέστε ένα προϊόν μαλακώματος νερού, σε κάθε πλύσιμο και ακολουθήστε τις οδηγίες δόσης απορρυπαντικού για σκληρό νερό.Στην Αθήνα και στα προάστια της δεν υπάρχει πρόβλημα σκληρού νερού.

Τι γίνεται αν επιμένουν τα προβλήματα;

Δυστυχώς, εάν η κατάσταση είναι κακή, μην περιμένετε να επιλυθεί το πρόβλημα την πρώτη φορά. Ίσως χρειαστεί να συνεχίσετε να το καθαρίζετε έως και έξι φορές πριν δείτε μια βελτίωση. Αν προτιμάτε, μπορείτε να αγοράσετε ένα εμπορικό προϊόν, το οποίο έχει σχεδιαστεί ειδικά για την απομάκρυνση της σκληρής συγκέντρωσης ασβεστίου και απορρυπαντικών.

Θυμηθείτε: Ο μόνος τρόπος για να αποτρέψετε το μηχάνημά σας να συσσωρευτεί με ασβέστη, σαπούνι, μούχλα και βακτήρια είναι να κάνετε τακτικά καθαρισμό συντήρησης!

Δεν ξεβιδώνει το φίλτρο του πλυντηρίου ρούχων.

Γνωστό είναι ότι το φίλτρο του πλυντηρίου ρούχων πρέπει να καθαρίζεται σε τακτά χρονικά διαστήματα γιατί μαζεύει όλα τα μικροαντικείμενα χνούδια και βρομιές που έχει το πλυντήριο ρούχων. Πολλές φορές όμως στην προσπάθεια να ξεβιδώθεί η τάπα του φίλτρου αντιμετωπίζουμε δυσκολία.Μπορεί να μην ξεβιδώνει γιατί έχουν χαλάσει οι βόλτες στην τάπα ή να έχουν χαλάσει οι βόλτες στο σώμα της αντλίας που βιδώνει η τάπα. Καθώς επίσης μπορεί να έχει πάρει μικροαντικείμενα τα οποία δεν αφήνουν την τάπα να ξεκλειδώσει. Τότε θα πρέπει να λύσουμε όλη την αντλία και το σύστημα αποχέτευσης του πλυντηρίου για να απελευθερώσουμε το φίλτρο.Τα αντικείμενα που συσσωρεύονται στο φίλτρο της αντλίας τις περισσότερες φορές καθιστούν τις αντλίες προβληματικές.
 

Η AEG είναι μια γερμανική μάρκα ηλεκτρικού εξοπλισμού, που δημιουργήθηκε το 1883 στο Βερολίνο. Η μάρκα αγοράστηκε από την Electrolux το 2005. Εκτός από τις συσκευές κουζίνας και τις ηλεκτρικές σκούπες, η εταιρεία παράγει ένα ευρύ φάσμα συσκευών πλυντηρίου, συμπεριλαμβανομένων σχεδόν 40 μοντέλων πλυντηρίων ρούχων.

 

Επισκευή service πλυντηρίων ρούχων AEG

Επισκευή service πλυντηρίων ρούχων AEG

Επισκευή service πλυντηρίων AEG

 

Επεξήγηση προγραμμάτων πλυντηρίων ρούχων-υγεία

Το πλυντήριο σας έχει πολλές ρυθμίσεις στα προγράμματα.Πολλοί από εμάς εμμένουμε αυστηρά στη χρήση μόνο ενός ή δύο από αυτά. Εδώ είναι μερικά από τα κύρια προγράμματα πλυντηρίων που επεξηγούνται:

 • Λευκά – Αυτός ο κύκλος είναι ιδανικός για να διατηρήσετε  τα λευκά ρούχα φωτεινά. Τα ρούχα πλένονται συνήθως σε θερμοκρασίες περίπου 60 ° C – 90 ° C.
 • Πλύσιμο στο χέρι – Χρησιμοποιήστε αυτόν τον κύκλο για τυχόν ευαίσθητα ρούχα.
 • Γρήγορο πλύσιμο – Ιδανικό για λίγα ρούχα που δεν είναι πολύ λερωμένα. Αυτή η ρύθμιση πλένει ρούχα στο μισό του συνηθισμένου χρόνου. Μπορείτε να πλύνετε 2 κιλά ρούχα σε μόλις 15 λεπτά!
 • Προ-πλύση – Προσπαθείτε να απαλλαγείτε από ένα λεκέ; Χρησιμοποιήστε μια ρύθμιση προ-εμποτισμού με αφαίρεση λεκέδων πριν βάλετε πλύσιμο σε κανονικό κύκλο.
 • Αντί-αλλεργικό – Εσείς ή κάποιος στο σπίτι σας πάσχετε από έκζεμα ή αλλεργική ρινίτιδα; Αυτό το πρόγραμμα, είναι διαθέσιμο σε ορισμένα πλυντήρια.Μειώνει τον αριθμό των αλλεργιογόνων που μπορούν να εισέλθουν στο πλυντήριο. Εάν έχετε αλλεργία ή έκζεμα να πλένετε ρούχα ξεχωριστά από τους άλλους.Χρησιμοποιήστε ένα πρόγραμμα για ευαίσθητα  και πλύνετε τα καινούργια ρούχα πριν τα φορέσετε.Πρέπει να χρησιμοποιήσετε απορρυπαντικό η μαλακτικό εγκεκριμένα για άτομα με αλλεργία ή έκζεμα.Να πλένεται στους 70 βαθμούς κελσίου γιατί σε αυτές τις θερμοκρασίες σκοτώνονται τα βακτήρια και μύκητες.Να καθαρίζεται το πλυντήριο σας συχνά κάνοντας πλύσεις στους 90 βαθμούς κελσίου με ξύδι και σόδα.
 • Για να μην ζαρώνουν – Ιδανικό εάν δεν μπορείτε να κρεμάσετε το πλύσιμο σας αμέσως, αυτή η ρύθμιση μειώνει τις πτυχές στα ρούχα. Το λιγότερο σιδέρωμα είναι πάντα ένα μπόνους!
 • Μάλλινα – Πολύ καλό πρόγραμμα κατά τους χειμερινούς μήνες  θα το χρειαστείτε περισσότερο, αυτή η ρύθμιση σάς επιτρέπει να πλένετε τα πλεκτά σας με ελάχιστο κίνδυνο.

 

SERVICE AEG ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

 

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ AEG SERVICE ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Service επισκευή τεχνικοί πλυντηρίου ρούχων AEG  ηλεκτρικές συσκευές σε ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ και νότια προάστια: Άγιος Δημήτριος, Καλαμάκι,Άλιμος, Άγιος Νικόλαος, Άγιος Παντελεήμονας, Άγιος Σώστης, Ακαδημία Πλάτωνος, Αμπελόκηποι, Αναφιώτικα, Ταύρος,Βοτανικός, Άνω Πετράλωνα, Αττική, Αττικό Άλσος, Βοτανικός, Γηροκομείο, Γκύζη, Γούβα, Γουδί, Δεξαμενή, Ελληνορώσων, Εξάρχεια, Ερυθρός Σταυρός, Ευαγγελισμός, Ζάππειο, Θησείο, Θυμαράκια, Ιλίσια,Δάφνη, Κάτω Πετράλωνα, Κεραμεικός, Κλωναρίδου, Κολοκυνθού, Κολωνάκι, Κολωνός, Κουκάκι, Κυνοσάργους, Κυπριάδου,Αργυρούπολη,Βύρωνα, Λόφος Σκουζέ, Λυκαβηττός, Μακρυγιάννη, Μαράσλειος, Μεταξουργείο, Μετς, Μοναστηράκι, Μουσείο,Καρέα, Αμπελόκηποι, Νεάπολη Εξαρχείων, Νέος Κόσμος, Παγκράτι, Πανεπιστήμιο, Πεδίον Άρεως, Πλάκα, Πολύγωνο, Πολυτεχνείο,Καλλιθέα, Ρουφ, Σεπόλια, Σταθμός Λαρίσης, Άγιος Παύλος, Τέρμα Ιπποκράτους, Ζωγράφου,Υμηττός, Φιλοπάππου, Φιξ, Χίλτον, Ψυρρή,

Επισκευή service πλυντηρίου ρούχων AEG ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ τεχνίτες
Service πλυντηρίου ρούχων AEG επισκευή ηλεκτρικές συσκευές σε ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΖΩΓΡΑΦΟΥ : Άνω Ιλίσια, Γουδί, Ιλίσια

Επισκευή service πλυντηρίων ρούχων AEG ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΠΑΓΚΡΑΤΙ

Service επισκευή AEG πλυντήρια ρούχων σε ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ: Άνω καισαριανή, Νήαρ Ηστ,

Αθήνα-Νότια προάστια τεχνικοί  για βλάβες επισκευές πλυντηρίων ρούχων ,ολοι οι τύποι

Σέρβις  πλυντηρίου ρούχων AEG επισκευή τεχνικός σε ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΔΑΦΝΗ . Άνω Δάφνη, Χαραυγή,Service επισκευή σε ΒΥΡΩΝΑ: Ανάληψη, Ζωοδόχος Πηγή, Καρέας, Μεταμόρφωση, Νέα Ελβετία, Νέο Παγκράτι,

Service επισκευή  πλυντηρίου ρούχων AEG  τεχνικός σε ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ

Σέρβις επισκευές πλυντηρίου ρούχων σε AEG ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ :Άνοιξη, Ασύρματος, Εθνικής Αντιστάσεως, Ελιά, Κοψαχείλα, Μοναστήρι, Σαρωνικός, Σούλι, Τσουκάλι,

Service επισκευή τεχνικοί πλυντηρίου ρούχων AEG  ηλεκτρικές συσκευές σε ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: Άνω Νέα Σμύρνη,

Service επισκευή πλυντηρίων ρούχων σε AEG ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ: Αμφιθέα, Έδεμ,Κοψαχείλα,

Service επισκευή σε AEG πλυντήριο ρούχων ηλεκτρικές συσκευές ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Αγία Ελεούσα, Λόφος Σικελίας, Λόφος Φιλαρέτου, Τζιτζιφιές, Χαροκόπου, Χρυσάκη,

Service AEG  πλυντήριο ρούχων ηλεκτρικές συσκευές επισκευή σε ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΚΑΛΑΜΑΚΙ: Άγιος Παντελεήμονας, Αμπελάκια, Αναπήρων, Άνω Καλαμάκι, Εκτελωνιστών, Εφοριακών, Καλαμάκι, Κεφαλληνών, Κυθηρίων, Πανί, Τράχωνες

Service επισκευές πλυντηρίων ρούχων AEG σε ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΑΛΙΜΟ : Άγιος Παντελεήμονας, Αμπελάκια, Αναπήρων, Άνω Καλαμάκι, Εκτελωνιστών, Εφοριακών, Καλαμάκι, Κεφαλληνών, Κυθηρίων, Πανί, Τράχωνες,

Service πλυντηρίου ρούχων AEG ηλεκτρικές συσκευές επισκευή σε ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Αγία Μαρίνα, Άνω Ηλιούπολη, Αστυνομικά, Κάτω Ηλιούπολη, Λόφος Γερμανού, Πανόραμα,

Service επισκευή σε AEG ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΜΟΣΧΑΤΟ

Service επισκευή  πλυντηρίου ρούχων AEG σε ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: Νέα Αλεξάνδρεια, Τράχωνες,

Service  AEG πλυντήρια ρούχων ηλεκτρικές συσκευές επισκευή σε ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ: Αγία Παρασκευή, Άνω Ελληνικό, Σούρμενα

Επισκευή service πλυντηρίων AEG σε ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΤΑΥΡΟΣ

Επισκευή service πλυντηρίων ρούχων AEG washing machine ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ

Επισκευή service πλυντηρίων ρούχων AEG washing machine ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΕΞΑΡΧΕΙΑ
Service επισκευή πλυντηρίου ρούχων AEG washing machine ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ

 Service επισκευή πλυντήριο ρούχων AEG σε ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΓΚΥΖΗ :Φανερωμένη,

Σέρβις πλυντηρίου ρούχων επισκευές τεχνικοί  AEG ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ  σε ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΤΑΥΡΟ

Αθήνα τεχνικοί για κουζίνες κεραμικές εστίες,πλυντήρια πιατων ρούχων, βλάβες επισκευές,ανταλλακτικά

Επισκευή Service Σέρβις σε AEG πλυντηρίου ρούχων ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΥΜΗΤΤΟΣ τεχνικός, πλυντήρια ρούχων

Service επισκευή σε AEG  πλυντηρίου ρούχων ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΑΓΙΟ ΑΡΤΕΜΙΟ τεχνικοί κουζίνα πλυντήριο ψυγείο . Αγία Άννα, Άνω Πάτημα, Πάτημα, Πολύδροσο, Ριζάρειος,

Επισκευή service πλυντηρίου ρούχων AEG ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΚΟΥΚΑΚΙ τεχνικός πλυντηρίων ρούχων

Επισκευή service πλυντηρίων AEG σε ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ τεχνικός πλυντήριο 

Σέρβις επισκευή σε AEG ηλεκτρικές συσκευές ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΚΑΡΕΑτεχνικοί πλυντηρίου ρούχων

Service επισκευή AEG  ηλεκτρικές συσκευές σε ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΜΕΤΣ τεχνικός πλυντηρίων ρούχων

Επίσης τεχνικοί για πλυντήρια ρούχων σε περιοχές νοτίων προαστίων όπως οι παρακάτω

Service επισκευή σε AEG πλυντήριο ρούχων  ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ  ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΧΑΡΑΥΓΗ τεχνικοί για πλυντήριο ρούχων

Σέρβις  Service AEG επισκευή σε ΑΘΗΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΙΛΙΣΙΑ τεχνικός  πλυντηρίου ρούχων

Συνήθη προβήματα βλάβες πλυντηρίων

 Σέρβις – Service επισκευές  επιδιόρθωση πλυντηρίων .Δεν γυρίζει ο καδος του πλυντηρίου,το πλυντήριο ρίχνει την ασφάλεια στον πίνακα ,χαλασε ο καδος του πλυντηριου ρούχων ,πλυντηριο ρουχων προβλημα AEGs f16 δεν γυριζει ο καδος ,. δεν γυρναει ο καδος ,Η πόρτα του πλυντηρίου δεν ανοίγει ,ο καδος πλυντηριου κανει θορυβο ,το πλυντηριο ρουχων δεν γυριζει ο καδος ,το πλυντηριο ρουχων μυριζει μουχλα καδος πλυντηριου δεν γυριζει ,Το πλυντήριο BOSCH  δεν λειτουργεί βλαβη F18 ,οταν δεν γυριζει ο καδος του πλυντηριου που οφειλεται ,αναβοσβηνουν τα λαμπάκια στο πλυντήριο  ,Έχει διαρροή νερών στο πάτωμα ,δεν γυριζει ο καδος πλυντηριου ,Τα ρούχα δεν στύβονται ,Η πόρτα του πλυντηρίου δεν κλείνει ,ποια ειναι η βλαβη στα πλυντηρια ρουχων οταν δεν γυρΙζει οκαδος ,Το πλυντήριο δεν παίρνει νερό ,το πλυντήριοδεν βγάζει τα νερά ,Δεν γυρίζει ο κάδος του πλυντηρίου

Συνήθη προβήματ αεγκε  βλάβες πλυντηρίων

,.ζημιές plyntyria lastixa ,Το πλυντήριο μυρίζει πολύ έντονα ,. λαστιχο πρόσρτα πλυντηριου . Τα ρούχα βγαίνουν με λεκέδες μετά την πλύση ,το πλυντηριο δεν τραβαει νερο δεν δουλευει το πλυντηριο ρουχων ,πλυντηρια ρουχων βλαβες f17 ,πλυντηριο ρουχων δεν γυριζει ο καδος ,Το πλυντήριο ρίχνει το ρελέ ,το πλυντηριο δεν ζεσταινει το νερο . Δεν γυρίζει το τύμπανο ,δεν γυριζει ο καδος του πλυντηριου ,το πλυντηριο λειτουργει αλλα ο καδος δεν γυριζει ,. δεν δουλευει ο καδος ,Το πλυντήριο τραντάζεται πολύ ,βλαβες πλυντηριων ρούχων ,προβλημα με πλυντηριο ρουχων ,πλυντήριο ρούχων προβλημα στον εγκεφαλο .Τα ρούχα δεν πλένονται καλά ,επισκευη μοτερ πλυντηριου ,Κολλάει το πρόγραμμα του πλυντηρίου ,Το πλυντήριο δεν αδειάζει τα νερά ,πλυντηριο ρουχων βλαβες καδου .Κολλάει το πρόγραμμα του πλυντηρίου ,το πλυντηριο δεν γυριζει .Κάνει πάρα πολύ θόρυβο ,γιατι δεν γυριζει ο καδος του πλυντηριου .Τα ρούχα δεν πλένονται καλά ,γιατι δυσκολευεται να γυρισει ο καδος πλυντηριου

Κάνει πάρα πολύ θόρυβο,Το πλυντήριο μυρίζει έντονα,Το πρόγραμμα του πλυντηρίου κολλάει,,Ο κάδος του πλυντηρίου κάνει θόρυβο Το πλυντήριο ρίχνει την ασφάλεια το ρελέ,Τα ρούχα βγαίνουν με λεκέδες,Το πλυντήριο γεμίζει και αδειάζει το νερό συνεχώς,Το πλυντήριο δεν στίβει καλά τα ρούχα,Δεν γυρίζει το τύμπανο του πλυντηρίουΔεν παίρνει το πρόγραμμα,Το πλυντήριο τραντάζεται πολύ,Πρόβλημα,αλλαγη λαστίχου πόετας πλυντηρίου Δεν παίρνει νερό,Έχει διαρόη νερών στο πάτωμα

episkevi plitirion rouxon AEG,serbis pltirion royxon AEG,texnikow pltiriou rouxon brant,texnikoi plyntiriou rouxwn AEG,antalaktika plyntirion rouxon AEG,
blabes plyirion rouxon AEG,mastoras AEG plyntirio rouxon,texniki ejypiretisi AEGepiskeyes plintirion rouxon AE

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ