Service επισκευή πλυντηρίων ρούχων |Τεχνικός σέρβις Βλάβες Πλυντήριου Ρούχων|ΗΛΕΚΤΡΟΕΠΙΣΚΕΥΗ

Επισκευή πλυντηρίου ρούχων

Πίνακας Περιεχομένων

Αθήνα νότια προάστια

 

Επισκευή  πλυντηρίου ρούχων στο χώρο σας.τηλ 6992340589.Service πλυντηρίων ρούχων. Εξειδικευμένος τεχνικός πλυντηρίου ρούχων  θα σας εξυπηρετήση άμεσα.Για κάθε βλάβη πλυντηρίου ρούχων το γνήσιο ανταλλακτικό.Τεχνικός-επισκευάζει πλυντήρια ρούχων τόσο εμπρόσθιας φόρτωσης όσο και άνω φόρτωσης.Δυνατότητα ραντεβού και την ίδια μέρα που θα τηλεφωνήσετε στις περιοχές  εξυπηρέτησης.

Σέρβις επισκευή πλυντηρίου ρούχων για όλες τις μάρκες και τα μοντέλα πλυντηρίων ρούχων.Κατά το ραντεβού μεταφέρουμε μαζί μας όσο δυνατόν περισσότερα ανταλλακτικά για την άμεση αποκατάσταση της βλάβης.Κατά την επίσκεψη προχωράμε στην διάγνωση της βλάβης λύνοντας το πλυντήριο ρούχων.Διενεργούμε  τις ανάλογες ηλεκτρικές μετρήσεις εάν το πρόβλημα είναι ηλεκτρικό και όχι μηχανικό.

Ενημερώνουμε τον πελάτη για το κόστος της βλάβης.Κρίνοντας ο ίδιος ο πελάτης προχωρούμε στην επισκευή  του πλυντηρίου η μένουμε στο κόστος της διάγνωσης της βλάβης.Συμβουλεύουμε για την καλύτερη συντήρηση λειτουργία και υγιεινή του πλυντηρίου.

επισκευή πλυντηρίου ρούχων

 

Service πλυντηρίου ρούχων

Οι απαιτήσεις και η τεχνογνωσία στο service του πλυντηρίου ρούχων έχουν αυξηθεί.Καινούργιες τεχνολογίες έχουν αντικαταστήσει τις παλιές.Οι χρονοδιακόπτες αντικαταστάθηκαν από πλακέτες.Οι κινητήρες με συλλέκτη αντικαταστάθηκαν από κινητήρες DC inverter.Αισθητήρες Hall κάνουν όλο και πιο συχνή την παρουσία τους.Αισθητήρες NTC-PTC σε συνδυασμό με πλακέτα αντικατέστησαν τον θερμοστάτη στον έλεγχο θερμοκρασίας.Οι βλάβες στο ηλεκτρικό-ηλεκτρονικό κομμάτι του πλυντηρίου έχουν ξεπεράσει τις μηχανικές  βλάβες του πλυντηρίου.Ο τεχνικός πλυντηρίου ρούχων  πρέπει συνεχώς να αυξάνει την τεχνική του κατάρτιση για να αντιμετωπίσει τις βλάβες.Καινούργια τεχνολογία παίρνει την θέση της παλιάς για το καλύτερο.Αντίθετα όμως δεν παρατηρείται αύξηση στην διάρκεια ζωής των καινούργιων πλυντηρίων  σε σχέση με τα παλιά.Και αν δεν σταματούσε η παραγωγή βασικών ανταλλακτικών όπως χρονοδιακόπτες για τα  πολύ παλιά πλυντήρια ακόμα θα λειτουργούσαν. Μετά τις διαμαρτυρίες καταναλωτών στην Ευρώπη και την βόρεια Αμερική οι οποίοι είχαν απαυδήσει από τις συσκευές που χαλούσαν λίγο μετά την λήξη της εγγύησης, νέοι κανονισμοί εισάγονται για τις οικιακές συσκευές από το 2021.Μετά τους νέους κανονισμούς πιστεύουμε να αυξηθεί  η στιβαρότητα και γενικά η ποιότητα κατασκευής στα καινούργια πλυντήρια.Αυτή η εξέλιξη θα είναι τόσο προς το  καλό  του καταναλωτή όσο και του τεχνικού.

 

Επισκευή service βλαβών πλυντηρίων ρούχων

Τεχνικός

Για περισσότερη ενημέρωση πατήστε στους παρακάτω συνδέσμους

Για αυτές τις βλάβες και για οποιαδήποτε άλλη βλάβη μπορούμε να δώσουμε λύση στο πρόβλημα του πλυντηρίου ρούχων.

Πώς να καθαρίσετε τις μυρωδιές και βρωμιές σε ένα πλυντήριο ρούχων

Χρήση ξιδιού και μαγειρικής σόδας

Για να το χρησιμοποιήσετε, αναμίξτε ½ φλιτζάνι μαγειρική σόδα και 1 λίτρο ξύδι, και ρυθμίστε τη θερμοκρασία του νερού στους 90ºC σε μεγάλο πρόγραμμα. Το ξίδι και η μαγειρική σόδα είναι ασφαλή στη χρήση επειδή είναι φυσικά. Είναι επίσης πολύ αποτελεσματικά στην απομάκρυνση του ασβεστίου καθώς και στην αποβολή μυρωδιών . Παρόλο που το ξίδι είναι οξικό οξύ, είναι μόνο μια ήπια μορφή οξέος και δεν θα εξοντώσει στη ρίζα τα βακτήρια. Εάν έχετε ένα εξαιρετικά βρώμικο πλυντήριο, χρησιμοποιήστε τα πιο ισχυρά συστατικά που συνιστώνται παρακάτω.

Αφαίρεση κολλώδους υπολείμματος στο πλυντήριο ρούχων

Εάν η συσσώρευση βρωμιάς σε ένα πλυντήριο ρούχων είναι κολλώδης σαν γλίτσα τότε χρησιμοποιήστε ένα φλιτζάνι ποτάσα. Ρυθμίστε τη θερμοκρασία του νερού στους 90ºC και επιλέξτε το μεγαλύτερο πρόγραμμα.Πάντα χωρίς ρούχα για όλους τους καθαρισμούς.

Χρήση κιτρικού οξέος για την αφαίρεση συσσώρευσης

Ανακατέψτε 1 φλιτζάνι κιτρικό οξύ και ½ φλιτζάνι μαγειρική σόδα. Επιλέξτε έναν μακρύ κύκλο πλύσης και ορίστε τη θερμοκρασία του νερού στους 90ºC. Το κιτρικό οξύ προέρχεται από εσπεριδοειδή και είναι ένας φυσικός και ισχυρός τρόπος για την απομάκρυνση του ασβεστίου, του σαπουνιού και της συσσώρευσης τους. Είναι πολύ ισχυρότερο οξύ από το ξίδι, οπότε λειτουργεί για μηχανήματα με πολλή συσσώρευση. Το κιτρικό οξύ μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί παράλληλα με μαγειρική σόδα για να βοηθήσει στην απομάκρυνση των οσμών.

Χρήση υπεροξειδίου του υδρογόνου για τον καθαρισμό ενός βρώμικου πλυντηρίου ρούχων

Το υπεροξείδιο του υδρογόνου(το γνωστό οξυζενέ που είναι αραιωμένο τρία τοίς εκατό) απομακρύνει το ασβέστιο, σκοτώνει τη μούχλα και είναι αντι-ιικό και αντιβακτηριακό. Μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε 1 λίτρο (1 λίτρο) υπεροξειδίου του υδρογόνου με νερό στους 90ºC σε έναν μακρύ κύκλο πλύσης. Είναι ασφαλέστερο από την  χλωρίνη, επειδή δεν αφήνει πίσω τοξικούς καπνούς και υπολείμματα. Είναι επίσης ασφαλές για το περιβάλλον, καθώς διασπάται σε οξυγόνο και νερό. Το μειονέκτημα του υπεροξειδίου του υδρογόνου είναι ότι χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να δουλέψει, οπότε θα πρέπει να το αφήσετε να μουλιάσει στο μηχάνημά σας για τουλάχιστον τρεις ώρες. Στα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης, ίσως χρειαστεί να το εκτελέσετε δύο φορές.

Σημείωση: Το υπεροξείδιο του υδρογόνου πωλείται ως αραιωμένο υγρό διάλυμα 3% και είναι ένα εξαιρετικό καθαριστικό παντού. Μπορεί να δείτε ότι πωλείται σε υψηλότερες συγκεντρώσεις, αλλά αυτά χρησιμοποιούνται από εμπορικά καθαριστικά και αραιώνονται για την παρασκευή μεγάλων ποσοτήτων διαλύματος καθαρισμού. Δεν το συνιστώ σε καμία περίπτωση να το κάνετε αυτό λόγω των κινδύνων ασφαλείας που ενέχουν κατά το χειρισμό λύσεων άνω του 3%. Το υπεροξείδιο του υδρογόνου πρέπει να χρησιμοποιείται εντός ενός έτους από το άνοιγμα και να αποθηκεύεται σε σκοτεινό μέρος, διαφορετικά θα χάσει την αποτελεσματικότητά του.

Χρησιμοποιώντας λευκαντικό χλωρίου για να αφαιρέσετε την οσμή

 Χρησιμοποιήστε 1 λίτρο χλωρίνης και ρυθμίστε τη μέγιστη θερμοκρασία νερού στους 40 ºC καθώς χάνει την αποτελεσματικότητά της σε υψηλές θερμοκρασίες.Πολλοί άνθρωποι επιθυμούν να χρησιμοποιούν χλωρίνη, αλλά δεν το συνιστούμε λόγω της τοξικότητάς των τοξικών αναθυμιάσεων της και του γεγονότος ότι δεν μπορεί να αναμειχθεί με άλλα προϊόντα. Παρόλο που είναι εξαιρετικό για την αφαίρεση μούχλας από ομαλές επιφάνειες όπως πλακάκια και γυαλί, δεν μπορεί να διεισδύσει σε πορώδεις επιφάνειες, όπως το πλαστικό εσωτερικό τύμπανο ή το εσωτερικό τύμπανο του πλυντηρίου σας.  Επίσης, δεν αφαιρεί το ασβέστιο.

 

Γιατί το πλυντήριο μου μυρίζει είναι βρώμικο και πώς μπορώ να το αποτρέψω;

 • Στο ελαστικό παρέμβυσμα της πόρτας (το καουτσούκ γύρω από την πόρτα που σχηματίζει τη σφράγιση) παγιδεύεται πολύ νερό, γεγονός που προάγει την ανάπτυξη μούχλας. Σκουπίστε το παρέμβυσμα ώστε να είναι στεγνό μετά από κάθε πλύσιμο.
 • Η μούχλα αναπτύσσεται σε μέρη με υγρασία, οπότε αφήστε την πόρτα του πλυντηρίου ανοιχτή μετά από κάθε πλύση.Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να στεγνώσει κυρίως το λάστιχο της πόρτας και κατά δεύτερον να αεριστεί το εσωτερικό του πλυντηρίου.
 • Το πλύσιμο με χαμηλές θερμοκρασίες είναι πρόβλημα όταν πρόκειται για μικρόβια και βακτήρια.Τα μικρόβια και βακτήρια αναπτύσσονται σε χαμηλές θερμοκρασίες και συσσωρεύονται στο μηχάνημά σας. Κάνετε τουλάχιστον ένα πλύσιμο το μήνα τουλάχιστον 60ºC, κατά προτίμηση 90ºC για να απολυμάνετε το μηχάνημά σας.
 • Η υπερβολική χρήση απορρυπαντικού μπορεί να προκαλέσει συσσώρευση μη διαλυμένου απορρυπαντικού στο κάδο του πλυντηρίου.Το μη διαλυμένο απορρυπαντικό αναπτύσσει μικρόβια και μυρωδιές.Οπότε μετρήστε προσεκτικά τη δόση σας ανάλογα με το μέγεθος του φορτίου σας και πόσο λερωμένο είναι.
 • Η χρήση υγρών απορρυπαντικών και μαλακτικού υφάσματος μπορεί να προκαλέσει κολλώδη, κηρώδη συσσώρευση στο εσωτερικό του τυμπάνου του πλυντηρίου σας. Αυτό το πρόβλημα επιδεινώνεται όταν πλένουμε σε χαμηλές θερμοκρασίες. Χρησιμοποιήστε απορρυπαντικά σε σκόνη αντί για υγρό και χρησιμοποιήστε μισό φλιτζάνι αποσταγμένο λευκό ξύδι στη θέση του μαλακτικού υφάσματος.
 • Όσοι έχουν σκληρό νερό πρέπει να αντιμετωπίσουν τόσο το ασβέστη όσο και το σαπούνι, που συσσωρεύονται σε επιφάνειες  και σωλήνες. Προσθέστε ένα προϊόν μαλακώματος νερού, σε κάθε πλύσιμο και ακολουθήστε τις οδηγίες δόσης απορρυπαντικού για σκληρό νερό.Στην Αθήνα και στα προάστια της δεν υπάρχει πρόβλημα σκληρού νερού.

Τι γίνεται αν επιμένουν τα προβλήματα;

Δυστυχώς, εάν η κατάσταση είναι κακή, μην περιμένετε να επιλυθεί το πρόβλημα την πρώτη φορά. Ίσως χρειαστεί να συνεχίσετε να το καθαρίζετε έως και έξι φορές πριν δείτε μια βελτίωση. Αν προτιμάτε, μπορείτε να αγοράσετε ένα εμπορικό προϊόν, το οποίο έχει σχεδιαστεί ειδικά για την απομάκρυνση της σκληρής συγκέντρωσης ασβεστίου και απορρυπαντικών.

Θυμηθείτε: Ο μόνος τρόπος για να αποτρέψετε το μηχάνημά σας να συσσωρευτεί με ασβέστη, σαπούνι, μούχλα και βακτήρια είναι να κάνετε τακτικά καθαρισμό συντήρησης!

Πλυντήριο άνω φόρτωσης

Τα πλυντήρια άνω φόρτωσης είναι συνήθως πιο ευκολόχρηστα αφού δεν χρειάζεται να σκύβετε για να φορτώσετε και να ξεφορτώσετε τα ρούχα. Για μεγαλύτερες ηλικίες ή για άτομα με προβλήματα στην μέση, τα πλυντήρια άνω φόρτωσης τυπικά βρίσκονται σε ιδανικό ύψος για να διευκολύνουν το γέμισμα του πλυντηρίου.Το πλυντήριο άνω φόρτωσης έχει μικρότερες διαστάσεις με αποτέλεσμα να προορίζεται για μικρά μπάνια που δεν έχουν χώρο.Η κατασκευή του ήταν πρωτοποριακή με έξυπνες καινοτομίες.Στην Ευρώπη πρώτη στην παραγωγή πλυντηρίων άνω φόρτωσης ήταν η Brandt.Ιδιαίτερα τα πρώτα πλυντήρια άνω φόρτωσης της Brandt είχαν πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής.Τα πλυντήρια άνω φόρτωσης τώρα παράγονται συνήθως με αισθητήρες που ανιχνεύουν πόσο μεγάλο φορτίο ρούχων έχει το πλυντήριο.Στη συνέχεια, συμπληρώνει αυτόματα νερό μέχρι σε μια συγκεκριμένη στάθμη για αυτό το φορτίο. Αυτό βοηθά τα πλυντήρια άνω φόρτωσης να εξοικονομούν περισσότερο νερό από ό, τι συνήθως.Και δεν είναι πια ένα πλεονέκτημα που το κατείχαν  μόνο τα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης.

Πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης

Εάν η χωρητικότητα του πλυντηρίου είναι ιδιαίτερα σημαντική για τις ανάγκες σας, τα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης είναι η λύση που πρέπει να προτιμήσετε. Για πλυντήριο ίδιου μεγέθους εξωτερικά, τα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης μπορούν να χειριστούν πολύ περισσότερα ρούχα στο εσωτερικό.Η κατασκευή τους επιτρέπει ένα μεγαλύτερο τύμπανο για μεγαλύτερο φορτίο ρούχων.Τα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης χρησιμοποιούν λιγότερο νερό .Είναι προφανές ότι τα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης καθώς χρησιμοποιούν λιγότερο νερό είναι και καλύτερα για την οικονομία.Λιγότερο νερό σημαίνει και λιγότερη ώρα λειτουργίας των αντιστάσεων για τη θέρμανση του. Μήπως το επιπλέον νερό κάνει τη διαφορά στον καθαρισμό των ρούχων σας; Λοιπόν όχι. Στην πραγματικότητα, είναι το αντίθετο.Τα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης σύμφωνα με τις δοκιμές των κατασκευαστών καθαρίζουν καλύτερα.

 

 

 

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ

 

 

Συμβουλές υγιεινής για το πλυντήριο ρούχων 

Όλο και περισσότερα νοικοκυριά πλένουν τα ρούχα σε χαμηλές θερμοκρασίες. Τα ευαίσθητα υφάσματα αλλά και ή προσπάθεια μείωσης του ενεργειακού κόστους,επιβάλει η πλύση στο σπίτι  να πραγματοποιείται γύρω στους 40⁰C. Ωστόσο, όταν πλένετε σε θερμοκρασίες κάτω από 60⁰C, τα βακτήρια και άλλα μικρόβια μπορούν να επιβιώσουν και να μεταφερθούν μεταξύ των ενδυμάτων στο πλύσιμο.

Κατά τη διάρκεια των καθημερινών δραστηριοτήτων μας, τα βακτήρια  συσσωρεύονται σε ρούχα. Τα είδη που είναι πιο πιθανό να μολυνθούν είναι αυτά που έρχονται σε άμεση επαφή με το σώμα ή χρησιμοποιούνται σε πιθανώς μολυσμένες περιοχές του σπιτιού.Αυτά τα είδη περιλαμβάνουν εσώρουχα κάλτσες,  πετσέτες, ρούχα προσώπου, αθλητικά εργαλεία, πυτζάμες  υφάσματα και πετσέτες που χρησιμοποιούνται για την  προετοιμασία φαγητού στην κουζίνα. Τα αντικείμενα που δεν έρχονται σε άμεση επαφή με το σώμα,  είναι λιγότερο πιθανό να είναι πηγή μικροβίων.

 

Διαδικασία για μια υγιεινή πλύση στο πλυντήριο ρούχων

 • Όσα ρούχα είναι υψηλού κινδύνου ή σε περιπτώσεις όπου υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος, πλύνετε τα ρούχα σε υψηλότερη θερμοκρασία – μεγαλύτερη από 60 ° C 
 • Για όσα ρούχα είναι υψηλού κινδύνου και πρέπει να τα πλύνετε σε χαμηλές θερμοκρασίες – κάτω από 60 ° C – βεβαιωθείτε ότι έχετε προσθέσει απολυμαντικό ή απολυμαντικό ρούχων, όπως το  στο πλύσιμο σας για να αφαιρέσετε το 99,9% των μικροβίων *  
 • Πετσέτες ρούχα που χρησιμοποιούνται γύρω από τα τρόφιμα, να τα πλένετε ξεχωριστά από άλλα είδη
 •  Τα ρούχα του μωρού σας εαν τα πλένετε μαζί με τα συνηθισμένα ρούχα του σπιτιού σας, προσθέστε ένα απολυμαντικό για να βεβαιωθείτε ότι το πλύσιμο σας είναι καθαρό υγιεινά
 • Εάν κάποιο μέλος της οικογένειας ή το μωρό σας είναι άρρωστο, προσπαθήστε να πλύνετε τα ρούχα τους ξεχωριστά με ένα απολυμαντικό για να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο εξάπλωσης μικροβίων
 • Αφήστε το πλυντήριο με ανοιχτή την πόρτα το συντομότερο δυνατό μετά το πλύσιμο.Με αυτό τον τρόπο αερίζεται φεύγει η υγρασία και δεν  πολλαπλασιάζονται τυχών μικρόβια.
 • Όσο υψηλότερη είναι η θερμοκρασία τόσο καλύτερα σκοτώνονται τα μικρόβια. Για να σταματήσετε τη συσσώρευση βακτηρίων και άλλων μικροβίων στο μηχάνημά σας, βάλτε το σε έναν κύκλο 90 ° C (ή στην υψηλότερη θερμοκρασία που θα επιτρέψει το μηχάνημα) μία φορά κάθε μήνα. Αφήστε την πόρτα και το δίσκο απορρυπαντικού ανοιχτά μετά από κάθε χρήση για να στεγνώσουν οι εσωτερικές επιφάνειες 
 • Πλύνετε καλά τα χέρια σας μετά το χειρισμό λερωμένων ρούχων.

 

Τεχνικός πλυντηρίου ρούχων

 • Τεχνικός πλυντηρίου ρούχων AEG

 • Τεχνικός πλυντηρίου ρούχων BOSCH

 • Τεχνικός πλυντηρίου ρούχων BRANDT

 • Τεχνικός πλυντηρίου ρούχων SIEMENS 

 • Τεχνικός πλυντηρίου ρούχων BEKO

 • Τεχνικός πλυντηρίου ρούχων CANDY

 • Τεχνικός πλυντηρίου ρούχων HOOVER

 • Τεχνικός πλυντηρίου ρούχων  HOTPOINT-ARISTON

 • Τεχνικός πλυντηρίου ρούχων LG

 • Τεχνικός πλυντηρίου ρούχων ELECTROLUX

 • Τεχνικός πλυντηρίου ρούχων PITSOS

 • Τεχνικός πλυντηρίου ρούχων  INDESIT

 • Τεχνικός πλυντηρίου ρούχων KORTING

 • Τεχνικός πλυντηρίου ρούχων MORRIS

 • Τεχνικός πλυντηρίου ρούχων SAMSUNG

 • Τεχνικός πλυντηρίου ρούχων WHILRPOOL

 • Τεχνικός πλυντηρίου ρούχων ZANUSSI

 

 

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

Εμπιστευμένοι και εγκεκριμένοι από τους κορυφαίους κατασκευαστές του κόσμου, εδώ είναι μερικά από τα εμπορικά σήματα πλυντηρίων που επισκευάζουμε

AEG BEKO BOSCH BRANDT CANDY HOOVER HOTPOINT-ARISTON LG ELEKTROLUX INDESIT  KORTING MORRIS PITSOS SAMSUNG SIEMENS WHILRPOOL ZANUSSI

 

ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ

Bosch, Siemens, Brandt, Pitsos, Candy, Zanussi, Indesit , Franke, Kuppersbusch, Miele, AEG, General Electric, Whirlpool, LG,  Samsung, Miele, Zanussi, Hoover, Electrolux, Morris, Beko, Elco, Korting,  Hot Point Ariston, Morris, Philco, United

Τεχνικός επισκευή  πλυντηρίων ρούχων

Περιοχές εξυπηρέτησης

 

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ