Επισκευή ηλεκτρικής κουζίνας  Δάφνη 

Επισκευή ηλεκτρικής κουζίνας  Δάφνη 

Πίνακας Περιεχομένων

 

Επισκευή φούρνου κεραμικών εστιών Δάφνη

 

Επισκευή service ηλεκτρικής κουζίνας Δάφνη. τηλ 6992340589 -Επισκευή φούρνου κεραμικών εστιών Δάφνη .Service ηλεκτρικής κουζίνας στην Δάφνη από εξειδικευμένους ηλεκτρολόγους τεχνικούς  κουζίνας για όλες τις βλάβες ηλεκτρικής κουζίνας, φούρνου,κεραμικών εστιών, στην Δάφνη .Είμαστε ειδικοί στο service κουζίνας και πραγματοποιούμε επισκευές  στην Δάφνη πάνω από μια δεκαετία.Μπορούμε να επισκευάσουμε την κουζίνα σας σας άμεσα λόγω παρακαταθήκης ανταλλακτικών που διαθέτουμε -Η επισκευή τής κουζίνας γίνετε στον χώρο σας τις περισσότερες φορές την ίδια μέρα που θα επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

 

επισκευή κουζίνας κεραμικής εστίας Δάφνη

επισκευή κουζίνας κεραμικής εστίας Δάφνη

επισκευή κουζίνας-επισκευή φούρνου Δάφνη 

       επισκευή κουζίνας-επισκευή φούρνου Δάφνη

 

Service ηλεκτρικής κουζίνας  Δάφνη -Service φούρνου κεραμικής εστίας Δάφνη

Επισκευή service ηλεκτρικής κουζίνας Δάφνη. Ανάλογα με την μάρκα και το μοντέλο κουζίνας παρουσιάζονται  διάφορες  βλάβες και προβλήματα . Λόγω της πείρας και της τεχνογνωσίας που εφοδιαστήκαμε μέσα από την επιμονή για την αποκατάσταση οποιασδήποτε  βλάβης σε κουζίνα , έχουμε τελειοποίηση  την ποιότητα της επισκευής αυξάνοντας συγχρόνως και την ταχύτητα του service κουζίνας  Δάφνη.Η  ενημέρωσή μας από τον πελάτη  για την βλάβη που αντιμετωπίζει η κουζίνα του ,θα  βοηθήσει  στην άμεση αποκατάσταση της βλάβης τής κουζίνας . Καθώς θα μας δίνεται όσο είναι εφικτό η δυνατότητα να έχουμε μαζί μας το ανάλογο ανταλλακτικό κατά την επίσκεψη του service.

Επισκευάζουμε τις κεραμικές εστίες και τις μαντεμένιες αντικαθιστώντας τις με καινούργιες.Καθώς επίσης επισκευάζουμε και τα ηλεκτρολογικά μέρη του αυτοματισμού που συνεργάζονται με τις εστίες για την σωστή λειτουργία της κουζίνας.

Στον φούρνο  επισκευάζουμε προβλήματα που παρουσιάζουν οι αντιστάσεις, οι διακόπτες,ο θερμοστάτης, τα αισθητήρια,ο ανεμιστήρας και άλλα προβλήματα που εμφανίζονται σπανιότερα.

Τεχνικός ηλεκτρικής κουζίνας Δάφνη

Η τεχνική κατάρτιση των τεχνικών μας είναι συνεχής για όλες τις μάρκες και μοντέλα πλυντηρίων ρούχων .Η αποτελεσματικότητα στην επισκευή της βλάβης προέρχεται επίσης από την  εμπειρία που αποκτήθηκε μέσα από τα πολλά χρόνια ενασχόλησης  στο αντικείμενο της επισκευής οικιακών συσκευών

Πολλές φορές το καθάρισμα του φούρνου δημιουργεί προβλήματα .Το καθάρισμα του φούρνου δεν θα πρέπει να γίνεται με την παρουσία πολλών νερών γιατί δημιουργούν πρόβλημα στην λειτουργία των αντιστάσεων προκαλώντας διαρροή ρεύματος ρίχνοντας τον αντιηλεκτροπληξιακό διακόπτη.

Στη λειτουργία του φούρνου μπορεί να επιτευχθεί οικονομία στην κατανάλωση.Κατά την λειτουργία των αντιστάσεων στο  φούρνο προσδίδεται θερμότητα στο μεταλλικό εσωτερικό περίβλημα του φούρνου ανάλογη με τη θερμοχωρητικότητα του εσωτερικού μεταλλικού περιβλήματος.Αυτό μας δίνει την δυνατότητα να σταματάμε την λειτουργία του φούρνου με κλειστή την πόρτα  μισή ώρα περίπου πριν την προγραμματισμένη ώρα ψησίματος του φαγητού.Με κλειστό τον διακόπτη για περίπου μισή ώρα και περισσότερο  η θερμοκρασία στο εσωτερικό του φούρνου θα μένει υψηλά. Καθώς θερμότητα θα εκπέμπεται στο εσωτερικό του από το μεταλλικό περίβλημά του.

 

Βλάβες ηλεκτρικής κουζίνας Δάφνη

Ακολουθούν ορισμένες βλάβες ηλεκτρικής κουζίνας

 • Δεν  ανάβει η εστία στην ηλεκτρική κουζίνα Δάφνη

 • Δεν σβήνει η εστία στην ηλεκτρική κουζίνα  Δάφνη

 • Δεν ρυθμίζεται η ένταση της εστίας στην ηλεκτρική κουζίνα Δάφνη

 • Ρίχνει το ρελέ-ασφάλεια η εστία στην ηλεκτρική κουζίνα Δάφνη

 •  Ρίχνει το ρελέ-ασφάλεια ο φούρνος στην ηλεκτρική κουζίνα Δάφνη

 • Κάνει θόρυβο ο ανεμιστήρας του φούρνου στην ηλεκτρική κουζίνα Δάφνη

 • Δεν λειτουργεί ο ανεμιστήρας του φούρνου στην ηλεκτρική κουζίνα  Δάφνη

 • Πρόβλημα στην αντίσταση φούρνου στην ηλεκτρική κουζίνα  Δάφνη             

 • Πρόβλημα στον διακόπτη φούρνου στην ηλεκτρική κουζίνα  Δάφνη

 • Πρόβλημα στον θερμοστάτη στην ηλεκτρική κουζίνα  Δάφνη

 • Δεν δουλεύει ο ανεμιστήρας αποφόρτισης στην ηλεκτρική κουζίνα Δάφνη

 • Χαλασμένοι μεντεσέδες πόρτας φούρνου στην ηλεκτρική κουζίνα Δάφνη

 • Πρόβλημα στην φλάντζα της πόρτας φούρνου στην ηλεκτρική κουζίνα Δάφνη

 

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

Επισκευή service ηλεκτρική κουζίνα AEG Δάφνη

Επισκευή service ηλεκτρική κουζίνα BOSCH Δάφνη

Επισκευή service ηλεκτρική κουζίνα DAEWOO Δάφνη

Επισκευή service ηλεκτρική κουζίνα SIEMENS  Δάφνη

Επισκευή service ηλεκτρική κουζίνα CANDY Δάφνη

Επισκευή service ηλεκτρική κουζίνα NEFF Δάφνη

Επισκευή service ηλεκτρική κουζίνα  HOTPOINT-ARISTON Δάφνη

Επισκευή service ηλεκτρική κουζίνα ELEKTROLUX Δάφνη

Επισκευή service ηλεκτρική κουζίνα PITSOS Δάφνη

Επισκευή service ηλεκτρική κουζίνα KORTING Δάφνη

Επισκευή service ηλεκτρική κουζίνα WHILRPOOL Δάφνη

Επισκευή service ηλεκτρική κουζίνα ZANUSSI Δάφνη

Επισκευή service ηλεκτρική κουζίνα  HYUNDAI Δάφνη

Επισκευή service ηλεκτρική κουζίνα  BALAY Δάφνη

Επισκευή service ηλεκτρική κουζίνα  BLUE SKY Δάφνη

Επισκευή service ηλεκτρική κουζίνα SCHAUB LORENZ Δάφνη

Επισκευή service ηλεκτρική κουζίνα GORENJE Δάφνη

Επισκευή service ηλεκτρική κουζίνα BEKO Δάφνη

Επισκευή service ηλεκτρική κουζίνα  INDESIT Δάφνη

Πιο πάνω μερικά από τα εμπορικά σήματα που εξυπηρετούμε  από τους κορυφαίους κατασκευαστές του κόσμου 

Δήμος Δάφνης:

Πιστεύεται ότι το όνομα “Δάφνη” προήλθε από τους θάμνους που είχαν φυτευτεί στην περιοχή, με εντολή του δημάρχου Ηλία Πετροπουλέα. Δεν ήταν όμως μια τυχαία επιλογή φυτού, καθώς ο Πετροπουλέας καταγόταν από τη Δάφνη Λακωνίας και πιθανότατα ήθελε να δώσει στο δήμο του το όνομα της ιδιαίτερης πατρίδας του. Μια λιγότερο πιθανή εκδοχή περί του ονόματος είναι ότι ένας κάτοικος του δήμου, ο Αθ. Καράμπαμπας, ως δημοτικός σύμβουλος, πρότεινε στον δήμαρχο Πετροπουλέα, να δώσει στο δήμο το όνομα της αγαπημένης του κόρης, Δάφνη.

Οι δάφνες ήταν το ιερό φυτό του θεού Απόλλωνα ο οποίος λατρευόταν από όλους τους Αθηναίους ως πατρώος θεός τους, γιατί κατά τον μύθο, ήταν πατέρας του Ίωνα, ιδρυτή της φυλής στην οποία ανήκαν. Άλλωστε Ιερό του θεού υπήρχε στην αρχαιότητα πλησίον του Ιλισού. Το έμβλημα του δήμου είναι κύκλος που στην περιφέρειά του φέρει ζωγραφισμένο χρυσό στεφάνι από φύλλα δάφνης. Στο κέντρο φέρει το κεφάλι του θεού Απόλλωνα με στεφάνι δάφνης (δαφνηφόρος Απόλλων) και στο ενδιάμεσο κενό μια γαλάζια ταινία. Φιλοτεχνήθηκε δε επί δημαρχίας Χαρ. Σαραντόπουλου.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ