Το πλυντήριο ρούχων δεν γεμίζει με νερό

Το πλυντήριο ρούχων δεν γεμίζει με νερό .Τα πλυντήρια ρούχων που δεν γεμίζουν με νερό είναι ένα από τα πιο κοινά σφάλματα που ακούμε από πελάτες που μας έρχονται σε επαφή μαζί μας ψάχνοντας για επισκευή πλυντηρίου.

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους αυτό το σφάλμα μπορεί να συμβαίνει και σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε μερικά από αυτά και τι μπορείτε να κάνετε μόνοι σας στο σπίτι για να το διορθώσετε

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την παροχή νερού και τον εύκαμπτο σωλήνα πλυντηρίου;

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ελέγξετε ότι η παροχή νερού είναι ενεργοποιημένη. Εάν η τροφοδοσία είναι ενεργοποιημένη, ελέγξτε προσεκτικά τον εύκαμπτο σωλήνα εισόδου, για να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν πραγματα που θα μπορούσαν να περιορίσουν ή να εμποδίσουν την παροχή νερού στο μηχάνημά σας

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το διακόπτη νερού μου;

Aυτοί οι διακόπτες ελέγχουν την ποσότητα νερού που εισέρχεται στο μηχάνημα για να αποφευχθεί η υπερβολική πλήρωση.

Μερικές φορές ελαττωματικοί διακόπτες μπορεί να είναι αιτία ενός πλυντηρίου που δεν γεμίζει με νερό και θα πρέπει να ελεγχθούν. Αυτό πρέπει να γίνει από έναν εξειδικευμένο μηχανικό πλυντήριο ρούχων καθώς πρόκειται για το άνοιγμα της συσκευής.

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα φίλτρα της μηχανής πλυσίματος;

Ένας άλλος λόγος για ένα πλυντήριο που δεν γεμίζει με νερό είναι ένας αποκλεισμένος θάλαμος πίεσης. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στον παγιδευμένο αέρα, ο οποίος προκαλεί την παραμονή του διακόπτη πίεσης. Μπορείτε να το ελέγξετε βλέποντας εάν το μηχάνημα θα περιστραφεί ακόμη και χωρίς νερό.

Γιατί είναι αργή η παροχή νερού στο πλυντήριο;

Εάν μπορείτε να δείτε το νερό που εισέρχεται στο μηχάνημα, αλλά με βραδύτερο ρυθμό από το συνηθισμένο, τότε το μηχάνημα είναι εντάξει και το πρόβλημα έγκειται στην παροχή νερού. Για το σκοπό αυτό, θα χρειαστεί να αντλήσετε τη βοήθεια ενός υδραυλικού.

Όπως πιθανότατα έχετε επεξεργαστεί μέχρι τώρα, υπάρχουν περισσότεροι από ένας λόγοι για τους οποίους ένα πλυντήριο δεν θα γεμίσει με νερό ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΤΟ 6992340589

Το πλυντήριο ρούχων δεν ξεκινάει τον κύκλο πλυσίματος

Το πλυντήριο ρούχων δεν ξεκινάει τον κύκλο πλυσίματος

προβληματα πλυντηριου ρουχων κυκλος πλυσης

Το πλυντήριο ρούχων δεν ξεκινάει τον κύκλο πλυσίματος .Eαν ένα πλυντήριο δεν ξεκινάει πολλοί άνθρωποι βγάζουν γρήγορα το συμπέρασμα ότι η συσκευή έχει τρέξει την πορεία της και είναι καιρός να επενδύσουμε σε ένα νέο πλυντήριο ρούχων.

Ωστόσο, θα μπορούσαν να υπάρχουν μερικοί λόγοι για τους οποίους το πλυντήριο σας δεν ξεκινάει τον κύκλο του, και μπορεί απλά να εκπλαγείτε από το πόσο φθηνή και απλή η επισκευή θα μπορούσε να είναι. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα.

Οι φωτεινές ενδείξεις του πλυντηρίου ρούχων δεν ανάβουν .

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε κατά τη διάγνωση του προβλήματος με το πλυντήριο σας είναι να ελέγξετε αν το σφάλμα είναι με την πρίζα τοίχου, και όχι η ίδια η συσκευή.

Συχνά οι συσκευές μπορούν να γυρίσουν τον διακόπτη του τοίχου εάν μετακινούνται κατά τη διάρκεια του κύκλου, οπότε αξίζει να δούμε αν συμβαίνει αυτό.

Εάν η πρίζα είναι ενεργοποιημένη αλλά τα φώτα του μηχανήματος εξακολουθούν να μην είναι ενεργοποιημένα, δοκιμάστε να συνδέσετε κάτι άλλο στην υποδοχή, όπως μια λυχνία, για να δείτε αν λειτουργεί. Εάν αυτό δεν λειτουργήσει τότε το πρόβλημα θα είναι με την ίδια την πρίζα τοίχου, και αυτό θα χρειαστεί επισκευή.

Εάν η λυχνία ή το ραδιόφωνο λειτουργεί όταν είναι συνδεδεμένο, τότε το πρόβλημα είναι με τη συσκευή.

Το επόμενο πράγμα που πρέπει να ελέγξετε είναι η ασφάλεια του μηχανήματος. Δοκιμάστε να αντικαταστήσετε την ασφάλεια με έναν από τους ίδιους ενισχυτές. Εάν το πλυντήριο σας λειτουργεί τώρα, τότε το πρόβλημα λύνεται!

Οι φωτεινές ενδείξεις του πλυντηρίου ρούχων ανάβουν αλλά δεν λειτουργεί

Αν τα φώτα στο πλυντήριο σας ανάψουν, αλλά δεν θα λειτουργήσουν, τότε είναι σαφές ότι η ισχύς περνάει σε αυτό. Επομένως, το πρόβλημα έγκειται στην ίδια τη συσκευή.

Για λόγους ασφαλείας, τα σύγχρονα πλυντήρια είναι προγραμματισμένα να σταματουν να εισέρχονται σε έναν κύκλο αν η πόρτα δεν κλείσει σωστά. Εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τη σύνδεση της πόρτας, τότε η πόρτα δεν θα μπορούσε να κλείσει σωστά.

Ελέγξτε εάν μπορείτε να ακούσετε το κλικ της πόρτας στη θέση κλεισίματος. Εάν συμβαίνει αυτό, τότε θα μπορούσε να είναι ένα πρόβλημα με την καλωδίωση ή τον αισθητήρα που λέει στο μηχάνημα ότι η πόρτα έχει κλείσει πλήρως και μπορεί να χρειαστεί επαγγελματίας να ρίξει μια ματιά στο μηχάνημα.

Εάν το πλυντήριο δεν ξεκινήσει, τα παραπάνω περιγράφουν μερικά από τα πιο κοινά σφάλματα. Ωστόσο, υπάρχει ένας ολόκληρος κατάλογος άλλων πιθανών αιτιών που περιλαμβάνουν ελαττωματικό θερμαντήρα ή κινητήρα.

Μόλις ολοκληρώσατε έναν κύκλο, αλλά τώρα το πλυντήριο ρούχων δεν ξεκινά

Πόρτα πλυντηρίου με περιστρεφόμενα ενδύματα μέσα

Έχετε ολοκληρώσει μερικούς κύκλους στη σειρά και το μηχάνημα λειτουργούσε τέλεια, αλλά προσπαθείτε τώρα να κάνετε πλύση και το μηχάνημά σας δεν θα ξεκινήσει; Ο λόγος μπορεί να είναι υπερθέρμανση.

Το μηχάνημα ενδέχεται να μην ξεκινά καθώς χρειάζεται κάποιο χρόνο για να κρυώσει μετά από υπερβολική εργασία. Αφήστε το για λίγες ώρες και επιστρέψτε αργότερα σε αυτό. Εάν η συσκευή λειτουργεί κανονικά, θα γνωρίζετε ότι αυτό συνέβη και μπορείτε να αποφύγετε να το κάνετε αυτό στο μέλλον.

Εάν το πλυντήριο σας πρέπει να επισκευαστεί, παρακαλούμε μην εργάζεστε και μην προσπαθήσετε να επισκευάσετε μόνοι σας ένα πλυντήριο σε λειτουργία, καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει περαιτέρω ζημιά ή και τραυματισμό στον εαυτό σας.

Είναι καλύτερο να είστε ασφαλείς και αφήστε έναν εξειδικευμένο τεχνικό να πραγματοποιήσει την επισκευή.

GENERAL ELECTRIC GE ΨΥΓΕΙΑ ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ SERVICE

Η GE Appliances, παλαιότερα γνωστή ως GE Appliances & Lighting και η GE Consumer & Industrial όταν ανήκει στην General Electric (GE), είναι Αμερικανός κατασκευαστής οικιακών συσκευών, με έδρα το Louisville, Kentucky. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά σήματα των συσκευών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Εμείς εδώ στην Ηλεκτροεπισκευή αναλαμβάνουμε το  general electric service ψυγείου.

Η GE Appliances έγινε σήμα του κινεζικού ομίλου Haier στις 6 Ιουνίου 2016. Η εταιρεία περιλαμβάνει τα σήματα της GE, Profile, Cafe, Monogram, Haier και Hotpoint.

Αρχικά, η GE Appliances δημιουργήθηκε τον Ιανουάριο του 2004 όταν η GE Consumer Products (ιδρύθηκε το 1905) συγχωνεύθηκε με την GE Industrial Systems (ιδρύθηκε το 1930) για να διαμορφώσει τη GE Consumer & Industrial. Από το 2010 έως τα τέλη του 2014, η GE Appliances & Lighting ήταν μια υποεπιχείρηση στο πλαίσιο της GE Home & Business Solutions.

Στις 8 Σεπτεμβρίου 2014, η General Electric συμφώνησε να πουλήσει την GE Appliances & Lighting στον σουηδικό κατασκευαστή ηλεκτρικών συσκευών Electrolux για 3,3 δισ. Δολάρια σε μετρητά. Η εξαγορά της Electrolux ήταν αποτέλεσμα του σχεδόν εξαετούς σχεδίου της General Electric για πώληση του τμήματος Appliance & Lighting που περιελάμβανε διαπραγματεύσεις με την Electrolux και άλλες εταιρείες, όπως η Samsung και η LG. Η συμφωνία θα συνδυάσει την υπάρχουσα πρωτογενή μάρκα Appliances της Electrolux, Frigidaire, με τα σταθερά προϊόντα της GE, συμπεριλαμβανομένης της σειράς πολυτελών συσκευών Monogram. Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η Electrolux συμφώνησε να συνεχίσει να χρησιμοποιεί το G.E. Όπως η κύρια συσκευή “GE”, για περιορισμένο χρονικό διάστημα, και συμφώνησε επίσης να αναλάβει το μερίδιο της General Electric στην Mabe, κατασκευαστή συσκευών του Μεξικού, με ποσοστό 48,4%.

Η GE ανακοίνωσε στις αρχές του 2016 ότι η κινεζική εταιρία Haier θα αγοράσει το τμήμα της συσκευής για 5,4 δισεκατομμύρια δολάρια. Πολλές συσκευές φτιάχνονται  στο λεγόμενο  GE appliance park.

Εμείς εδώ στην Ηλεκτροεπισκευή αναλαμβάνουμε το general electric service ψυγείου. Διαθέτουμε έμπειρους τεχνικούς ψυκτικούς με πείρα στις συσκευές ψυγείου general electric.Επισκευές ψυγείου general electric όλοι οι τύποι,ντουλάπα gerneral electric service.Δίπορτο general electric no frost service

http://www.geappliances.com

general electric service ψυγείου

general electric service ψυγείου

Bosch σέρβις επισκευές ψυγείων

Bosch σέρβις επισκευές ψυγείων.Η BOSCH έχει αναπτύξει μια φήμη για την ποιότητα και την αξιοπιστία.Οι Bosch οικιακές συσκευές έχουν σχεδιαστεί για μεγάλη διάρκεια ζωής και υψηλή απόδοση. Σε περίπτωση που πρέπει να επισκευαστεί η συσκευή σας Bosch η ΗΛΕΚΤΡΟΕΠΙΣΚΕΥΗ μπορεί να αναλάβει την επισκευή των ψυγείων BOSCH.

Bosch σέρβις επισκευές ψυγείων 6992340589

Bosch σέρβις επισκευές ψυγείων 6992340589

http://www.bosch-home.com/us/products/refrigerators.html

Στις 15, Νοέμ του 1886, ο Robert Bosch ίδρυσε «Εργαστήριο μηχανικής ακριβείας και ηλεκτρικής μηχανολογίας» του στη Γερμανία. Καθώς περνούσε ο καιρός, η Bosch έγινε ο κορυφαίος παγκόσμιος προμηθευτής τεχνολογίας μαζι με άλλες επίσης υπηρεσίες. Σήμερα, οι συσκευές της Bosch έχουν σχεδιαστεί για να διαρκέσει μια ζωή, με ακρίβεια, γερμανική τεχνολογία, σύγχρονο σχεδιασμό, την ποιότητα, την καινοτομία και την αποτελεσματική performance.Bosch ικανοποιεί τις ατομικές επιθυμίες των καταναλωτών τους.

Bosch Ψυγείο Επισκευή
Bosch προσφέρει πολλές επιλογές ψυγείο συμπεριλαμβανομένων:

 1. Κάτω φόρτωσης, bottom-mount
 2. Πάνω φόρτωσης, top-mount
 3. Side by side / ντουλάπα
 4. Γαλλικά-πόρτα
 5. Αυτόνομα stand-alone
 6. Ενσωματωμένα ψυγεία,εντοιχιζόμενα

Στην ΗΛΕΚΤΡΟΕΠΙΣΚΕΥΗ  είμαστε εξοικειωμένοι με όλους τους τύπους ψυγείων Bosch, αυτό σημαίνει, μπορείτε να βρείτε την επισκευή ακόμα και την ίδια ημέρα για το ψυγείο σας. Αν το ψυγείο σας Bosch έχει προβλήματα, θα πρέπει να καλέσετε την τεχνικη εξυπηρέτηση της ΗΛΕΚΤΡΟΕΠΙΣΚΕΥΗΣ  στο 6992340589.Εγγυημενο γρήγορο σέρβις BOSCH στον χώρο. σας

ΕΠΙΣΚΕΥΗ BOSCH ΨΥΓΕΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΚΟΥΖΙΝΕΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ BOSCH ΨΥΓΕΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΚΟΥΖΙΝΕΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ BOSCH ΨΥΓΕΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΚΟΥΖΙΝΕΣ από την ηλεκτροεπισκευή.Τεχνικοί ψυκτικοί για ηλεκτρικές οικιακές συσκευές bosch Μπος.

Η Robert Bosch GmbH, ευρύτερα γνωστή ως Bosch (ελληνικά: Μπος), είναι μία πολυεθνική εταιρεία από τη Γερμανία. Ιδρύθηκε το 1886 από τον Ρόμπερτ Μπος (Robert Bosch). Εδρεύει στο προάστιο Γκέρλινγκεν (Gerlingen) της Στουτγκάρδης.

Είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής εξοπλισμού αυτοκινήτων παγκοσμίως, ενώ δραστηριοποιείται επίσης και σε άλλους τομείς, όπως η παραγωγή ηλεκτρικών εργαλείων, συσκευών κ.ά. Η BSH ανήκει κατά 50% στην Bosch και κατά 50% στην Siemens (ελληνικά: Ζίμενς). Κατασκευάζει τις οικιακές συσκευές τον δυο εταιριών καθώς και με το όνομα Πίτσος.Πηγή wikipedia.

Μπορείτε να βασίζεστε στην Ηλεκτροεπισκευή

Γρήγοροι, ανταγωνιστικοί με τις καλύτερες τιμές και πάντα διαθέσιμοι να ακούσουμε τις επιθυμίες και τους προβληματισμούς σας. Η εξυπηρέτηση και σέρβις τη Ηλεκτροεπισκευής σας εξασφαλίζει την άμεση επαναλειτουργία της συσκευής σας, είτε είναι κουζίνα, πλυντηριο ρούχων ή πλυντήριο πιάτων είτε Ψυγείο

Πάντα δίπλα στον πελάτη ή ηλεκτροεπισκευή φροντίζει και εγγυάται την επισκευή του ψυγείου siemens  με τα ποιο σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα και γνήσια ανταλλακτικά.

 

 

 

SIEMENS ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΚΟΥΖΙΝΑ

SIEMENS ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΚΟΥΖΙΝΑ

SIEMENS ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΚΟΥΖΙΝΑ η BSH Hausgeräte GmbH ή  BSH Home Appliances ειναι η μεγαλύτερη ευρωπαικη εταιρεια κατασκευή οικιακών ηλεκτρικών συσκευων και μια απο τους παγκόσμιoυς ηγέτες στον χώρο αυτό.Η εταιρεία αποτελεί ενωση της  Robert Bosch GmbH (Stuttgart) and Siemens AG (Munich).Η εταιρεια εχει πανω απο 80 εταιρείες σε 50 χώρες και απασχολεί πάνω απο 56000 υπαλληλους.Μερικές μαρκες του Γερμανικού οικου που ειναι γνωστές και κυκλοφορόυν στην Ελληνική αγορα είναι η PITSOS και η NEFF.

Η siemens αλλα και οι αλλες εταιρείες του οίκου παρέχουν επάρκεια ανταλλακτικών τοσο για καινούργια οσο και για παλια μοντελα ψυγείων,πλυντηρίων ρουχων,πλυντηρίων πιάτων,ηλεκτικών κουζινών,κεραμικών εστίων και φούρνων.Η ΗΛΕΚΤΡΟΕΠΙΣΚΕΥΗ εχει αμεση πρόσβαση στα ανταλλακτικά ωστε να σας παρέχει υπευθυνο service επισκευή σε siemens ψυγεία πλυντήρια πιάτων και ρουχων και κουζ’ίνες.

Επισης η εταιρεία μας παρέχει αλλαγη κεραμικών εστιών σε siemens κουζίνες καθώς επίσης τηνφροντίδα και επισκευή των φουρνων της εταιρείας εντοιχιζόμενους ή απλους

http://www.siemens-home.bsh-group.com

 1. SIEMENS επισκευή ψυγείου
 2. επισκευή πλυντηρίου ρούχων siemens
 3. SIEMENS πλυντήριο πιάτων service
 4. κουζίνα SIEMENS σέρβις
 5. κεραμική εστία siemens αλλαγή
 SIEMENS ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΚΟΥΖΙΝΑ